Massasje hår og hodebunn
 Masser nyttig for hele kroppen og i hodebunnen. Gjennom massasje forbedrer metabolismen i hodebunnen er stimulert av inntrengning av næringsstoffer for klinisk blanding. Massasje er nyttig for nesten alle typer hår, unntatt for fett, siden massasje i hodebunnen stimulerer aktiviteten av talgkjertlene. I disse prosedyrene er forbudt å gjøre folk syke, så hvis du har en skade, sopp og pustular lesjoner eller eksem.
 Til tross for at massasje er en av de beste midlene for å styrke hår, han kategorisk kontraindisert hvis du har en kronisk hårtap, dvs. med håravfall. Det faktum at pasienter med håret falle ut selv den minste anstrengelse vedlagt, slik at du akselerere prosessen. Årsaken er at en direkte terapeutisk virkning, noe som igjen gjør seg umiddelbart filt, ganske enkelt ikke holdt tritt med de mekaniske påvirkninger. Så, hva som ble sagt, knapt massere redde deg fra skallethet, hvis prosessen allerede har begynt. Det kan bare være gunstig i forebygging av hårtap. Sterkt anbefalt denne fremgangsmåten i nærvær av hypertensjon.
 Oppstramming og terapeutisk effekt av massasje er basert på den direkte stimulering av blodsirkulasjonen og forsyne hodebunnen og håret direkte, oksygen og næringsstoffer. Alt er etter massasjekapillærene og blodkar raskt voksende, noe som resulterer i nær veggene i blodårer og blodceller lukke en utdannelse. I normal eller redusert tilstand er ingen effekt, eller det er ikke så betydelig, noe som igjen fører til en mindre påvirkning av næringsstoffer og oksygen som finnes i blodet.
 På grunn av det faktum at massasje øker aktiviteten av hud-hår menneskelig system, spesielt dens anbefales til de som har tørr hodebunn og hår, eller lider av tørr flass, inkludert de som på grunn av noen grunner, utmattelse eller regimet er ganske galt håret falle. Personer med følgende funksjoner massasje trengs mest, og det må gjøre mer kraftig.
 Deretter vil du lære:
 Hvordan massere?
 Typer massasje

Massasje hår og hodebunn
 hårpleie bør ta hensyn ikke bare til håret, men også direkte på huden på hodet, enda mer nødvendig det er å lage en start på den. Med spesifikke hensyn å massere hodet, så hvis noen grunn du ikke klarer å gjøre det selv, du kan stole på ekspertene.  
Hvorfor pisket håret og hva du skal gjøre?
 Hår pisket kalt hår endene er splittet. De har muligheten til å bli forvirret lett brekke, og ser ganske kjedelig. Spesielt utsatt for denne lange hår, som har en lengde som er større enn 30 inches i en hvilken som helst måte begynne å delaminere ved endene, slik at de ikke tåler virkningen av flere miljøfaktorer.
 Med en så lang teppe noen hår cuticle nemlig uforgjengelig, og som et resultat det viser seg at strukturen i det indre laget av hår, kort pels og direkte medulla, er gjenstand for delaminering og kåte skalaer i sving rozkuyovdzhuyutsya og aldri kan presset til stammen hår som de skal. Dette gjelder først og fremst tuppene på håret, men det er mulig at en slik prosess kan påvirke håret langs hele sin lengde. Spissene av skadet hår vanligvis nå 2-3 inches, bortsett fra at de har en lysere farge enn andre sunne hår.
 Grunnen til at det er flisete hår har en tendens til å ha hyppig sin farge eller perms, bruke en hårføner eller varmt alkalisk såpe. Likeledes kan det skje som et resultat av en kollisjon med en vanlig kam akutt, kan blant annet årsaken være en sterk brenne i solen og havbrisen - alle disse faktorene føre til at håret peresushuyutsya og mister naturlig smøring og fuktighet. Inkludert sprøtt hår og eksisjon kan dannes ved iført samme type hår, kan det være en fleece eller en hestehale, avskjed etc.
 Planen av artikkelen:
 Hvordan hjelpe håret ditt?
 Masker til håret pisket
 Bryr pisket hår

Hvorfor pisket håret og hva du skal gjøre?
 ukentlig maske med olivenolje eller mandelolje som skal brukes 30 minutter før sjamponering, gjør en maske kan gjøre hodemassasje.
 Noen ganger er det nødvendig å kutte flisete tupper, bør dette gjøres ca hver 6-8 uker, og når håret er lang, bør endene kutte minst en gang i måneden. Den beste måten er å gjøre en skjønnhetssalong eller frisør, ved hjelp av varme saks fordi de har evnen zapayuvaty tips av håret pisket.
 tørketrommel med varm luft, bruker bare kaldt handling ikke er anbefalt å bruke Thermohair curlers og curling. I noen tilfelle kan ikke gre vått eller fuktig hår for å unngå direkte spenning. Skarpe pinner anbefales ikke, da de kan også bidra til dannelsen av skadet hår.
 Split hår trenger god beskyttelse mot vind og sol, regn og kulde. Bruken av slike verktøy som faste lakk og mousse også bidra til å gjenopprette hår, som finnes i deres sammensetning vysushuvav alkohol. I tilfelle at du ikke kan gi opp farging hår, er det best å foretrekke hårfargingsprodukter med terapeutisk effekt direkte godt næring og fukte håret, gjør det glansfullt og vakkert.
 Men som en perm, bør det ikke gjør det, bør håret hvile en stund. Det er håret direkte kan føre til underernæring, mangel på en sunn livsstil, så det bør direkte spesiell oppmerksomhet. Å splitte hår nyttige i gjenopprettingsprosessen aktive bevegelser, solid lang søvn, ikke fett og søtt i kosten, og tilstedeværelsen av en grønn, nøtter, frukt og grønnsaker. Rent vann i riktig mengde er et must for å gi full støtte til vannbalansen i kroppen som en helhet og hår også.
Hvorfor pisket håret og hva du skal gjøre?
 En integrert tilnærming
 Problemet bedre adressert grundig.
  1.  Du må gjøre i ditt daglige kosthold fet fisk og nøtter: de inneholder store mengder kalsium, fosfor og fettsyrer, som i sin tur gir håret elastisitet og glans. Du bør også drikke rikelig med vann. Ernæringseksperter anbefaler å drikke en dag i minst fem glass med rent vann. Vann er en universell løsningsmiddel og bærer for næringsstoffer.
     Sjampo, balsam og masker bør brukes til å splitte hår, som er verdt å kjøpe på et apotek eller kosmetisk butikk - det viktigste som bør tas i betraktning, er det din hårtype og les bruksanvisningen nøye.
     Best keramisk kam kam, som det ikke er rive håret.
     Eksperter anbefaler å klippe håret hos frisøren teknikk med varme saks. Ved bruk av denne teknikken og ikke loddet hår pisket.

     Etter disse reglene og ernære håret med ulike masker, vil du gjenvinne sunt og vakkert hår. Særlig gitt det faktum at split hår trenger en spesiell omsorg og forsiktig håndtering. En god måte å hjelpe håret ditt, er flisete tupper å klippe håret til å vokse sunt hår da, og den veide ingenting. Hold opp håret ditt, de gir deg en spesiell skjønnhet og sjarm.  
Forkjølelse under svangerskapet
 Enig graviditet for hver kvinne - det er veldig ansvarlig og viktig periode i livet. Under graviditet, bør den vordende mor følge et riktig kosthold, sunn livsstil, observere personlig hygiene, og, selvfølgelig, for å beskytte seg mot smittsomme sykdommer. Men i løpet av svangerskapet, uansett, tar fortsatt minst to av sesongen, en tid da ulike virusinfeksjoner utøve sin aktivitet ofte. Hva du skal gjøre for å minimere muligheten for å pådra både opprettholde sin helse og helsen til det ufødte barnet.
 Nedenfor svarer vi på følgende spørsmål:
 Farene ved kulde i løpet av svangerskapet?
 Hvor å spandere?
 Ikke ta antibiotika, vitaminer eller honning?
 Den første handling for å bli tatt ved første tegn på sykdommen?

 Rennende nese [/ b]
 Rhinitt er ikke bedre enn hoste. I så fall, hvis du har problemer med å puste, noe som igjen betyr at barnet ditt ikke får nok oksygen, er det ganske farlig, spesielt tidlig i svangerskapet.
 Også verdt å vurdere det faktum at du ikke bør bruke nesedråper uten legens råd. Under graviditet trenger du mer sparsom agenter. Også verdt å merke seg er det faktum at de ikke bør grave i for lang tid (opp til 3 dager), var det under høyden av sykdommen, da det er svært vanskelig å puste. Men også være svært strengt følge doseringen, eller du kan gjøre en masse problemer, slik som atrofi av neseslimhinnen eller avhengighet, ikke glem at akkurat nå er du veldig sårbar.
 En utmerket måte å bli kvitt en forkjølelse er badestamp for hands. Bena er selvsagt ikke kan sveve, da det kan føre til for tidlig uterin muskelaktivitet, og som et resultat fører til abort. Men som hender, de kan sveve, og dette er veldig bra når lunger
.
Forkjølelse under svangerskapet
 For å gjøre dette, trenger bare å helle i en bolle med varmt vann og dypp hånden til albuen. Allerede på slutten av gangen kan du føler at du vil være mye lettere å puste.
 En annen utmerket verktøy er mentol olje. Det kan dryppes i nesen (til å begynne må gjøres med grønnsaksblanding og noen dråper mentol olje) og / eller smøre nesen, pannen, bak ørene og templer.
 [B] temperatur [/ b]
 I noen tilfelle kan tas med en økning elskede aspirin (acetylsalisylsyre). Videre er det absolutt kontra så tidlig i svangerskapet og i senere.
 Vanligvis, hvis temperaturen blir øket til 38 grader og oppover, i dette tilfellet er det nødvendig å utsette mottar antipyretika.
 Mens du kan drikke te med bær og bringebær blad, oregano, mor og stemor, avkok av furuknopper.
 Hvis temperaturen er for høy, og da kan du ta paracetamol eller narkotika basert på det. Men samtidig bør du ikke bli involvert i det, er det antatt at paracetamol har en god effekt på leveren. I alle fall, til første gang du har råd til å ta det selv, men da bør du konsultere legen din.
 SARS. De kan ty kun i ekstreme tilfeller, som for eksempel utvikling av alvorlige komplikasjoner, som ikke kan håndtere ved hjelp av tradisjonelle metoder og verktøy.
 Ikke glem at det er nødvendig å lese nøye det abstrakte - det alltid direkte indikerer akseptabel bruk av stoffet under graviditet og amming direkte eller ikke. Spesiell forsiktighet er nødvendig for å identifisere tidlig i svangerskapet, nemlig når perioden er mindre enn 12 uker. Det var i denne perioden er den direkte legging alle systemer og organer av babyen, og påvirkning av narkotika er ikke spesielt ønskelig.
 [B] Vitaminer og honning [/ b]
 Naturlige vitaminer er nødvendig for kroppen av den vordende mor. Men dette bør diskuteres med legen din. Kanskje han finner det nødvendig å øke dosen av vitamin C i kosten under behandling for forkjølelse. Men dette alene er ikke anbefalt.
 Under slike perioder bør spise mer frukt og grønnsaker. Men som honning direkte, så det må være så forsiktig som den har egenskaper allergier, kan det også forekomme, og babyen er i utero periode, som et resultat, kan utvikle reaksjonen til honning og andre bee produkter.
 Som nevnt tidligere, var immunforsvaret i denne perioden sov, og beskytte deg faktisk ingen andre, og ta medikamenter som stimulerer beskyttende funksjoner i kroppen, kan du ikke. Hovedårsaken til dette er at nesten alle av dem er alkoholbaserte tinkturer. Men et slikt immunstimulerende du kan lage maten selv.
 Du må rive pepperrot root og bland den med sukker i like proporsjoner. Deretter sette den stå i tolv timer. Etter det bør du nøye press gjennom cheesecloth og gjøre den resulterende juice hver time en skje.
 kløe i halsen, tyngde i hodet, i så fall må du tildele en drikking væsker, som sådan, kan tjene te med bringebær eller sitron ekstrakt fra bladene og kvister av bringebær, melk og honning.
 Når kløe i halsen er nyttig å suge en skive sitron sukker.
 Kroppen i sin tur må sende all sin styrke til å komme seg, og derfor bør beskytte seg mot tunge og fet mat. I denne perioden er det best å gå på en lav-kalori diett.
 Det skal også begrense bruken av salt, som det i sin tur bidrar til fremkomsten av ødem (gravide er særlig utsatt for dem), og derfor vil det føre til ubehagelige konsekvenser som for eksempel nesetetthet.
Forkjølelse under svangerskapet
 Hvitløk og løk bør kuttes i små biter og ordne på en tallerken, og ordne rundt i rommet. Dette vil bidra til å redusere sannsynligheten for sykdommen til andre familiemedlemmer.
 Hvis du fanget en kald tidlig i svangerskapet, sørg for å konsultere legen din. Bare en lege kan gjøre riktig diagnose og riktig behandling. Uavhengig gjennomføre at enhver behandling - dette betyr at det går helsen til barnet ditt.
 Forkjølelse under svangerskapet, som overføres til beina, kan i sin tur etterlate konsekvenser som kronisk tretthet, ulike plager, irritabilitet, og det nevner ikke farene og komplikasjoner som det bringer syndrom fosterets veksthemming, fosterhypoksi ( mangel på oksygen) og mange andre problemer, som du kan avlaste deg selv i tilfelle som vil ta vare på deg selv og elske deg selv.
 Hvis du jobber, så husk å ta sykemeldt, hvis ikke, bør du organisere livet ditt for sykdommen, slik at du ikke trenger å løpe hodestups inn i ulike saker, enten like viktig som de er. I denne perioden må legge seg ned, så du komme seg raskere.  
Яндекс.Метрика