Mobiltelefon som andre teknologiske enheter fast forankret i våre liv. Vi har til og med glemt hvordan 20 år siden gjorde uten denne praktiske, slike nødvendige ting. Hvert år har antall mobilbrukere verden over øker. Telefonen er alltid med oss, hengende på et belte eller bukse på brystet, liggende stille i lommen eller på skrivebordet ditt, selv gå til sengs, legg den rundt sengen eller i sengen. Og hvis du tilfeldigvis igjen telefonen hjemme, føler deg usikker, nervøs, og hele dagen går med en brukket ånd. Ingen telefon uten en hands.
Cell Phone. Som mobiltelefon påvirker helse

 Hos oss er det praktisk, kan du alltid ta kontakt med riktig person, og for barna stille inn i rommet og fant ut hvor barnet er. Ring oss erstatning klokke og alarm, spiller og kamera. Og vi ikke lenger virker utrolig at en så liten boks er i stand til å utføre mange funksjoner, fordi du kan ikke bare ringe og sende meldinger, men også se videoer, lytte til musikk, spille ditt favorittspill. I morgen, våkne telefonen i stedet for alarmen.
 Virkninger på menneskers helse
 Mobiltelefonen sikkert veldig nyttig og nødvendig ting. -Produsenter hevder at mobiltelefoner er helt ufarlig for mennesker og moderne nye modeller ikke har noen negativ innvirkning på helsen.
 Men mange forskere hevder at mobiltelefoner forårsaker noen trussel mot menneskers liv og helse. I mange land, studerer virkningen av mobiltelefon på kroppen din, de indre organer - hjerte, hjerne, forplantningsorganer. Russiske forskere, bare å gjøre forskning på påvirkning av mobiltelefoner på menneskers helse. Vi var redd for at elektromagnetisk stråling bidrar til kreft, men den eksakte bevis på at det er en mobiltelefon som hjelper, nei.
Cell Phone. Som mobiltelefon påvirker helse

 Fordi elektromagnetiske bølger kommer ikke bare fra telefoner, men med ledninger, sendere, antenner, som kappekledde alle våre byer hjemme og i leilighetene fullt utstyr og tekniske innretninger produsere de samme elektromagnetiske bølger. Elektromagnetiske bølger er usynlige, fargeløs og luktfri, folk kan ikke føle dem, og beskytte mot eksponering for disse bølgene også ikke kan.
 Kildene til elektromagnetisk stråling i tillegg til mobiltelefonen er mikrobølgeovner, TV-er og datamaskiner og nesten alle apparater som kan hjelpe oss til rette i våre liv, men forverres vårt helsevesen, samt skape elektromagnetiske felt som påvirker menneskekroppen.
 Hver person - reagerer forskjellig på elektromagnetisk stråling, man rett og slett ikke merke til noen poeng etter å ha snakket på sin celle svakhet, hodepine, tretthet, tretthet og til og med allergiske reaksjoner som kløe, svie, utslett.
 Eksperimenter utført på dyr viser at elektromagnetisk stråling skader dyr. Så frosken plassert i et elektromagnetisk felt bare 10 minutter, døde av hjertestans, og de overlevende indikerte en lav hjertefrekvens. Så i rotter stråling som kommer fra mobiltelefonen førte til endringer i hjertet, samt i hjernen førte til vaskulær skade og død av neuroner.
 Det er forventet at i fremtiden mobile brukere kan oppstå med Parkinsons sykdom og Alzheimers sykdom i en tidligere alder.
 Parkinsons sykdom forekommer hos eldre mennesker, på grunn av endring og ødeleggelse i hjernen og forstyrrelser i sentralnervesystemet. Mannen er forstyrret koordinasjon, hviler tremor vises ekstremiteter hodet. En person kan dø bort uten å flytte i flere timer. Det er shuffling, pasienten beveges i små trinn, å plassere føttene parallelt med hverandre, gang hånd presses mot kroppen.
 Alzheimer manifest lidelse av hukommelse, forvirring av språket, å kunne snakke og forstå språket, og i følge, og fullstendig hukommelsestap.
 Og som et resultat av eksperimenter ble det funnet at folk stråling fra telefonen, selv når han er i en lomme, ha en ødeleggende effekt på sperm påvirker kvaliteten og kvantiteten av sædceller. Så ta sine telefoner ut av lommene på bukser hvis du ønsker å bli foreldre i fremtiden.
Cell Phone. Som mobiltelefon påvirker helse

 Det antas at mobiltelefoner kan være ledere av elektriske utladninger, er heller elektromagnetiske bølger av telefoner under stormer ikke anbefalt å bruke telefonen som du kan bli truffet av lynet.
 En slik sak skjedde i Kina, med en gruppe turister som blir truffet av lynet som rammet mobiltelefonen til en av de turistene som bestemte seg for å ringe i tordenvær. Det var ingen tap, selv om turister ble skadet og ble fraktet til sykehus med brannskader. Men samtidig Kina ble merket og dødsfall.
 Noen forskere mener at mobiltelefonen ikke er i stand til å tiltrekke seg lyn, men hva skjedde med turister, bare en tilfeldighet. Men likevel, må du ikke bruke mobiltelefon under et tordenvær, som de sier, "better safe -. Gud frelser"
 Noen ganger mobiltelefoner, batterier heller hvis det er gjort i strid med teknologi, bluss og med eksplodere. Og folk kan bli skadet og kroppspleie. Så når du kjøper telefonen stille selgeren et sertifikat for kvalitet og ikke kjøpe på tilfeldige mennesker.
 Hvordan du kan beskytte deg selv mot skadelig stråling
 Til mobiltelefon ikke forårsaket skade på helse, trenger ikke å foreta lange samtaler, timer med avklaringer relasjoner. Og mye på sin mobiltelefon for lenge og ikke snakke, skravling lang - tar av mye penger.
 Bruke et headset for å snakke, bidrar det mindre påvirkning av elektromagnetiske bølger på hodet. Anbefales å bruke et headset eller høyttaler inkludert. Fra de skadelige effektene av elektromagnetiske felt kan lide immunsystem, og du vil oppleve hodepine, tretthet, vil kroppen din være utsatt for forkjølelse vil ikke være i stand til å motstå virus, bakterier, og kan bli skadet visjon.
Cell Phone. Som mobiltelefon påvirker helse

 Ikke bruk telefonen når du er i en metall garasje i baksiden av bilen, kjører bil, er det antatt at elektromagnetiske stråler som reflekteres fra metallhus og forsterke skadelige effekter på kroppen, og selv snakker i en mobiltelefon avlede oppmerksomheten fra veien, noe som kan føre til ulykker og personskade eller død. Så snakke i telefonen mens du kjører kan være dødelig.
 Bør velge en mobiltelefon med en utgangs -02-04Vt utgangseffekt bør spesifiseres i dokumentasjonen for telefonen i passet. Denne enheten vil avgi minst mulig energi og er mindre farlig for helsen.
 Telefonen trenger ikke å ligge på skrivebordet eller på sengen ved siden av sengen, det har også sine stråling skadelige effekter på nervesystemet, bryter med søvnfasene.
 Bør ikke bære telefonen i beltet, bryst, i lommene på bukser og jakker. Elektromagnetiske bølger har skadelige effekter på indre organer.
 Det anbefales ikke å holde telefonen mot øret under en samtale, som den første telefonsamtalen sekunder øker kapasiteten til å oppdage og koble deg med maskinen.
Cell Phone. Som mobiltelefon påvirker helse

 Det er nødvendig å lære barna hvordan de skal bruke telefonen og forklare dem at stråling fra telefonen, har skadelige effekter på barnas nystartede kroppen.
 Som nevnt ovenfor, må du ikke bruke telefon i tordenvær.
 Så hva du skal gjøre eller ikke å behandle med forsiktighet mobiltelefon? Selvfølgelig - nei. Verdensomspennende studier om farene ved mobiltelefoner, men ingen eksakte resultater, men det er antatt at elektromagnetisk stråling fra mobiltelefoner er skadelig, og har en negativ innvirkning på menneskers helse, men konkrete eksempler på at folk syke i en eller annen sykdom bare fra eksponering til celle telefonnr.
 Man mye ondsinnet konsumere gress og kroppen giftstoffer som finnes i alkohol og sigaretter. Og svært miljø forurenset med ulike kjemikalier, eksos fra biler, og luften vi puster, vannet vi drikker, det samme negative innvirkning på vår helse og skylde alle problemer i mobiltelefonen er latterlig.
 Hvis en person ønsker å være sunn, sørg for å ta hensyn til anbefalinger fra leger og forskere, og begrense sin tid på å snakke på sin mobiltelefon, og vil holde den på trygg avstand.  
 Massasje - er ikke bare hyggelig, men også svært nyttig prosedyre. Hvis du leverer et tilfredsstill ingen kan besøke et massasjeterapeut og du ikke ønsker, er det fornuftig å kjøpe en hjelper - massasjeapparat. Men hvordan du skal velge? Hva bør jeg se etter når du kjøper en slik enhet?
Velge den beste kroppen Massøren cellulitt

 Trenger jeg en slik enhet?


 Trenger jeg en massasje generelt? Etter mange liv og godt klare seg uten det. Men faktisk massasje - en svært nyttig prosedyre. Her er virkningen bør bemerkes:
 •  Avslapping. Det er ingen hemmelighet at massasje kan hjelpe slappe av spente muskler, slik at denne fremgangsmåten er nyttig for idrettsutøvere og enkeltpersoner som er stor og intens stress. Men effekten er gunstig og nervesystemet, slik at strekket eller tretthet, prosedyren vil også være nyttig.

 •  Forbedret blodstrøm sone. Dette betyr at helbredelsesprosessen og gjenvinning vil akselerere.

 •  Forsyningsceller med oksygen. Stoffer vil puste etater vil fungere bedre.

 •  Metabolisme også forbedres. En normal metabolisme viktig, så som vekttap.

 •  Det er veldig, veldig hyggelig!

 •  Noen ganger kan massere nødvendig å fjerne virkningene av sjokk og andre skader samt for behandling av visse sykdommer.

 •  Hva er massasje?


  Velge den beste kroppen Massøren cellulitt

   Slik starter du liste opp de viktigste typer massasje:


 •  Manuelle massasje var lenge siden, slike enheter brukes av BC. For å oppnå massasje effekt bør gjøre noen forsøk, som ikke er veldig praktisk. Og gitt tid og prosedyren vil være effektiv bare hvis tilstrekkelig varighet, kan du bli lei. Opsjonene kan pakkes mye at noen innvirkning vil definitivt være tilgjengelig, men ikke alle modi er tilgjengelig. For eksempel bruker hånd rister gi ganske vanskelig. Så dette alternativet er ikke den beste, men disse er billig massasjeapparat.

 •  Den elektriske massasje har flere moduser. Ja, er det mulig ikke bare vibrerende, men mange andre påvirkninger som ikke gir manuell justering.

 •  Hvis klassifiseringen er basert på essensen av innflytelse, er det flere typer:


 •  Mekanisk massasje gir mekanisk påvirkning. Denne massasje bevegelser kan være annerledes, sirkulære, spiral, sikksakk og andre. Anvendelsen av tradisjonelle massasjeteknikker som å trykke, gni, banke på og så videre. Faktisk, er alt som er mulig at terapeuten gjør.

 •  Vibro gi vibrasjon massasje gjennom manipulasjon. Denne effekten gjør at varme opp området, bedre blodsirkulasjon, slappe muskler og øke hudens elastisitet. For eksempel, kan konsekvensene bli brukt til det skadede området av salve eller krem, og deretter gjennomføre prosedyren vibrerende massasje som vil forbedre permeabilitet av epidermis og bidra til å levere aktive ingredienser til der de trenger å få. Vanligvis, vibrerende del av funksjonene av alle elektriske apparater som gir mekanisk påvirkning.

 •  Vacuum Massasje påvirke handlingen i vakuum. Det viser seg at bokstavelig talt suger arealenhet, og da er det helte mer blod enn normale forhold. Dette forbedrer blodstrømmen, vevet forsterkning mer oksygen og næringsstoffer. Prosessen med regenerering er akselerert, vises derved foryngende virkning. Også i området for påvirkning øker forbrenningen, noe som bidrar til å brenne fett mer aktiv. For eksempel, virker anti-cellulitt massasje den måten.

 •  Muskelstimulatorer påvirker kroppen ved hjelp av mikro. Denne muskelen kontrakter ufrivillig samt under trening. Det viser seg at en slik innretning kan delvis erstatte øvelse, men de beste resultater kan oppnås når det gjelder å gå til trening myostymulyatsyy å varme opp muskler eller etter blodtilførsel for å fortsette muskelvev uten stress. Slike manipulasjoner vil bidra til å gjøre kroppen lettelse og styrke musklene.

 •  Medisin står ikke stille, så den nyeste utviklingen. For eksempel, i dag kan du kjøpe lys massasjeapparat. Det påvirker hud og underhud lysbølger med en viss lengde og forskjellige farger. Ulike farger har ulike effekter. Bølgelengde påvirker også naturen i sammenstøtet. Med denne massasje kan, for eksempel, for å bli kvitt akne og andre hud feil, stimulere produksjonen av kollagen fibrene, ansvarlig for elastisitet, bli kvitt pigmentflekker, rynker, gjøre strekkmerker, arr mindre synlige og så videre.

 •  Ultralyd massasje kan påvirke både hud og underhudsfett. Ved hjelp av ultralyd kan akselerere lipolyse, utvide og rense porene, fjerner døde celler i huden og øke hastigheten på stoffskiftet og vev gjenfødelse.

 •  Noen funksjon massasjeapparat med varmeeksponering, som er så nødvendig for å eliminere smerter i muskler og ledd. Også, forbedrer termisk massasje effektivitet brukes til blåmerker og skader av lokale midler.

 •  Hva du trenger å massere?


  Velge den beste kroppen Massøren cellulitt

   Valget bør avhenge bestemt område eller områder der du har tenkt å gi effekt ved bruk av simulator. Avhengig av dette kan du melde deg på ett av følgende alternativer:
 •  Body Massøren kan du bekjempe cellulitter med dette problemet, fordi det er ikke mange verktøy. For påvirkning, for eksempel muskler, vil dette alternativet ikke fungere.

 •  Ansikts Mass berørte området er på personen. Slik enhet har flere vedlegg, for å eksfoliere for akupressur, ultralyd og andre.

 •  Tilbake massører preget av svært brede dyser. Noen ganger kjører de som massasje lerret med avtakbare deler (valser, pigger, etc.).

 •  Foot Massa kommer ofte i form av bad med funksjoner akupressur, massasje og andre effekter.

 •  Universal massasjeapparat kan brukes til å massere forskjellige deler av kroppen.

 •  Et sett med verktøy


   Vær oppmerksom på at vedlegg er inkludert. Her er alternativene:
 •  Roller vedlegg påvirker muskler, forbedrer blodsirkulasjonen, forhindrer deponering av salt og fett.

 •  Vedlegg til forsiktig massasje kan brukes til å studere håndledd, skulder belte, timelige området.

 •  Dyse for akupressur vil slappe av og avlaste stress.

 •  Vedlegg for muskel massasje har en dyp effekt på muskelvevet.

 •  Dysehodet stimulerer hårvekst, forbedrer blodsirkulasjonen i rotsonen.

 •  Munnstykket er uunnværlig i kampen mot cellulitter.

 •  Dyse oppvarming brukes til å behandle visse sykdommer.

 •  Hva du skal kjøpe?


   Å avgjøre valget, forstår du at det er nødvendig for deg. Som for prisen, vil det avhenge av funksjonssettet. Produsenter i dag er mange, de mest kjente selskaper som «Vitek», «Slapp av Tone», «Gezatone», «Slapp Prof», «Body Shaper» og andre.
   La valget være riktig!
  Яндекс.Метрика