Naturen har utstyrt kvinnelig etasje funksjon som i stor grad påvirker helse og humør av kvinner er en indikator på hvorvidt greit i en kvinnes kropp eller noe er galt. Dette er menstruasjonssyklusen. Og en av de mest problematisk spørsmål, som er definert som svært unge jenter og kvinner eldre "Hvorfor ingen månedlige? "- Minst en gang i sitt liv ozadachyvalas hver enkelt av oss. Årsakene til denne lidelsen kan gis.

 Graviditet

Hvorfor er det ingen måne?
 Hvis graviditet Menstrual uorden - det er ikke et brudd, men det er et naturlig fenomen. Faktisk, er tilstedeværelsen av menstruasjon et tegn på at den kvinnelige kroppen er klar for å bli gravid. Ved gjødsling inntraff, for å erstatte den menstruasjonssyklusen kommer til graviditet.
 Erfaring viser at den vanligste svaret på spørsmålet hvorfor ingen månedlig lenge er det gravid. Sjekk tilgjengeligheten ved hjelp av spesielle tester. Moderne graviditetstester er svært følsom og kan diagnostisere det, selv for et par dager å utsette - og hvis månedlig forsinket noen dager, kan testresultatene være klarert med 99 prosent.
 Men hvis testen viste et negativt resultat, men tviler likevel fortsette å forholde seg til deg (for eksempel denne måneden fant sted å være ubeskyttet samleie) - anvende besøke en gynekolog.

 Ovulatoriske abnormiteter

 Hvis graviditet er utelukket, foregår amenoré - en sykdom som kjennetegnes ved forsinket menstruasjon.
Hvorfor er det ingen måne?
 Brudd på eggløsning - Oocytmodningen - kan være grunnen til at det er ingen måne. Dette kan være senere oocytmodningen eller fullstendig fravær i denne menstruasjonssyklusen. Årsakene til disse avvikene kan være flere: tilstedeværelsen av akutte inflammatoriske prosesser i det kvinnelige kjønnsorgan og en kvinnes kropp som en helhet; smittsomme og somatiske sykdommer (revmatisme, tuberkulose, leversykdom, hjertesykdom); nervøse sammenbrudd, stress, sterk tretthet; hormonell ubalanse. Ofte oppført faktorer henger sammen.

 Hormonelle legemidler
. En ganske vanlige årsaker til eggløsnings abnormaliteter og hvorfor ingen lang måned kan være hormonelle legemidler (piller, østrogen postcoital piller) eller dens brå avslutning.
 Syndrom LYUF. En annen årsak til forsinkelsen menstruasjon - follikulær cyster på eggstokken corpus luteum cyste, kalt et syndrom LYUF ennå. LYUF syndrom er en dominerende follikkelmodningen uten videre hans pause. Det kan være enkelt eller tilbakevendende tilfeller, men hvis det blir med jevne mellomrom, kan det være en av årsakene til infertilitet. Diagnose kan gjøres ved ultralyd studie og analyse av hormoner.
 Primær amenoré. En annen sak - når månen ikke vil oppstå i en jente for første gang. Dette fenomenet kalles primær amenoré og forsinket pubertet er forårsaket på grunn av genetisk bestemt sykdommer. Vanligvis tilstanden er spesielt tydelig på bakgrunn av alvorlige smittsomme sykdommer, rus, negativ miljøpåvirkning.
 Husk at det eneste riktige svaret på spørsmålet hvorfor ingen måne kan gi en lege. Ikke stram din diagnose av sykdommen, spesielt når det kommer til vanlig og lange forsinkelser menstruasjon. Ikke glem at din helse er i dine hender!  
Hvorfor er føflekker?
 Føflekker er hver enkelt av oss - noen mange av dem, noen de sprengte hele kroppen. Og mennesket er født uten noen fødselsmerker - de vises gjennom hele livet. Hvorfor det er føflekker på kroppen, og som gjenspeiles av antall og vekst?
 Den første muldvarp (nevus) vises i et barn på 1-2 år. De er subtil og få, og de fleste av foreldrene ikke ta hensyn til dem. Men under kjønnsmodning i ungdomsårene føflekker presentere seg selv "i all sin prakt": bli mer synlige, store og mange. Skylden hormoner. Av denne grunn, hyppig forekomst av mol betraktes som et stort antall gravide kvinner. En annen grunn til at det er ny føflekk - en menneskelig eksponering for ultrafiolett stråling.
 Nevus er påvirket av melanin og er hudcellene i stort antall inneholde pigment. Fødselsmerker er medfødte misdannelser i hud eller ervervet i løpet av livet godartet. Nevi kan ha en annen størrelse, eller under huden på overflaten, har en annen farge.

 Hvorfor føflekker i ansiktet ditt?

 Ofte, ifølge forsknings leger, det er føflekk på ansiktet hans. Snarere er det fordi den personen mest utsatt for sollys. Men for nevus ikke forbudt steder på kroppen vår - det kan også dukke opp i slimhinnene;

Hvorfor er føflekker?
 Bry deg om kroppen din er det mange føflekker?

 Mange av bekymring faktum av føflekker og det er ganske logisk spørsmål: "Hvorfor ser jeg en masse føflekker? "Hvis føflekken ikke vokser, ikke endrer farge, ikke noe blod, grunn til bekymring. Hvis enda en av disse skiltene er - bør du oppsøke lege.
 Noen mennesker er bekymret for det faktum at det er føflekker på kroppen, som de oppstår forbundet med risiko for kreft. Faktisk er sannsynligheten stedet å være. Under påvirkning av ytre faktorer i form av sollys (ultrafiolett stråling), traumer, kan natyran nevi utarte til en farlig ondartet svulst - melanom.
 Derfor, føflekker, som er lokalisert i områder mest utsatt for skade (for eksempel, på hånd hender og håndledd, føtter, nakke), anbefales det å fjerne etter å konsultere lege i en spesiell kosmetikk kontor.
 Ikke bekymre deg hvis føflekken håret vokser - vist at disse fødselsmerker ikke utarte til onkologi. Hår nevus med trekk er det ikke nødvendig å bedre pent kuttet.

 Hvorfor ser jeg en masse føflekker - ukjente fakta

 Aktuell studier tilbyr ny versjon av hvorfor det er nye føflekker. Derfor har forskere fra UK hevder at antallet nevi viser frekvensen av aldring i menneskekroppen. Ifølge deres forskning, er eier av et stort antall føflekker ganske solid biologisk alder. Dette i sin tur beskytter kroppen mot aldring og fysisk kan tilskrives herskerne i føflekker i hundreåringer.
Hvorfor er føflekker?
 Hvorfor rød føflekk?
 Noen mennesker er bekymret for rødt, som blod strømmet, føflekker på kroppen. Det er fortsatt ingen presis definisjon av hva som vises røde fødselsmerker.
 En teori om deres opprinnelse - et brudd i bukspyttkjertelen eller tykktarm - blir avvist av leger siden funnet noe vitenskapelig bevis. Moderne medisin forbinder utseendet av røde mol av flere faktorer: det kan være lipidmetabolisme eller en rekke av dermatologiske sykdommer.
 Bare en erfaren lege kan finne ut nøyaktig hva du var røde fødselsmerker. Om nødvendig, bør de fjernes med en laser, og å fullføre en full løpet av behandlingen avslørte sykdommen.
 Hvorfor henger føflekk?
 Dette er en annen type nevus. Imidlertid kan føflekker kalles en strekning. Faktisk er det papillomavirus (human papilloma virus), som blir fjernet ved hjelp av elektrokirurgi eller laser. I alle fall, uten å konsultere en lege ikke kan gjøre her. Så hvis du er bekymret for problemet med hvorfor det henger føflekker, spør dette spørsmålet er ikke på internett og på kontoret hudlege.
 Det er alle grunnene til at det er nye føflekker på kroppen. Husk at noen føflekker er trygge, andre er utsatt for visse risikoer, og andre bedre uten promedlenya fjernet. Korrekt identifisere dette hjelper bare en erfaren lege.  
Douches
 Personene det er en falsk forslaget om at for å oppnå helse utomlyayuschymy trenger å gjøre treningsøktene generelt, torturere din kropp og sjel i sin helhet. Dette spillet er forskjellige varianter av navnet er det samme: ". Jeg er syk, og jeg ble behandlet" Misbruk av dem fører til sportslige prestasjoner, ikke å bry seg. Hvis sportslige prestasjoner du ikke trenger, bør alle dine anstrengelser være gratis frukt intensjoner. Med andre ord, bør loven ikke ved makt, men ved prinsippet. Hver rekreasjons handling bør være ikke bare nyttig, men også morsomt. Ikke kjemp for din helse, bare savner det i deg selv.
 Den mest effektive og enkle helse og forebyggende prosedyrer er Douches. Denne prosedyren innebærer vekslende varmt og kaldt vann. Til å begynne, noen få minutter med varmt vann, og deretter tretti sekunder eller mindre kaldt vann, gjentas minst tre ganger. Så du gni hardt med et håndkle. Effektiviteten av denne fremgangsmåten er meget høy, til tross for sin enkelhet. Det synes å løpe eller løfte vektstang er udiskutable trening. Og hvilke fordeler vi kan få fra sjelen?
 Det faktum at øket fjernsyns påvirker nesten alle organer i kroppen. Resulterer i en enorm effekt. Forbedrer funksjonen av biologiske prosesser. De begynner å vingle all stillestående organ. Prochyschayetsya gjenfødelse og sirkulasjonssystemet. Multiplisert med antall røde blodceller og hvite blodlegemer i blodet. Begynner å øke muskelmasse. Restaurert ytelse. Styrket menneskelige nervesystemet. Forbedrer stoffskifte. Generelt fornyer kroppen og intensivt renset. Normalisert elektrisk belastning av kroppen. Økende energi. Ditt hjerte som reduserer en stund jogging. Med alt dette gjøre noen særlig innsats på et nei. Også det er ikke smertefullt, det er også fint. Har du gir opp alt dette?

 Hvordan å ta en kald dusj
Douches
 Hemmeligheten av effektiviteten av en kontrast dusj er svært enkel: den direkte effekten utsatt største organet i kroppen vår - huden. Det er 20% av kroppsvekten. Etter interne intensjoner kan legge forskjellig muskeltesting kroppen styrke, strekk deg. Men du kan uten stress vil gi kroppen din den mest vare på deg selv. Du trenger ikke å trene, og må bare se hvordan han trener kroppen.
 Hva skjer på samme tid? Først begynner varmt vann for å utvide blodårene, og reduserer kald. Som et resultat, begynner blodet å oppleve intens sirkulasjon, kroppen bærer god shake, svinge stillestående område. Bevegelsen av blod gjennom kroppen er meget viktig. Normalt sikret sirkulasjon hjerte. For større fartøyer blod som strømmer raskt, men i alle andre fartøyer blodet beveger mye saktere. Men merkelig som det ikke ser i kapillærene til å være 80% av den sirkulerende blod i hele kroppen. Generelt er lengden av kapillaret ca. 100000 kilometer. Hver patogene prosess, først av alt, er et brudd på mikrosirkulasjonen. I sin tur douche forbedrer kapillær sirkulasjon, og dermed alle livsprosesser. I tillegg, når vanning varmt legeme med kaldt vann er kort hopp kroppstemperatur - det går opp dramatisk. Hva gir det oss?
 Første på ett punkt er det et stort antall frie elektroner skapt av tilstrømningen av fri energi som du kan føle deg umiddelbart.
 Dernest Disse elektronene begynner å nøytralisere frie radikaler som slår tilbake aldringsprosessen.
 For det tredje, Hjelper Den raske økningen i kroppstemperatur ødelegge virus. Herding av organismen som en langsiktig kjøling i denne forstand er ikke så nyttig som ekstrem for kroppen vår. Hvis muligheten til å ta en kald dusj er ikke, kan det bli erstattet av en enkel alternativet - å helle en bøtte med is eller kaldt vann.
 Mange feil, å tro at douche - det er bare veksling av kaldt vann med varmt, en hån mot behovet zakalyatsya, banke tenner eller noe av den slags. Først må du skikkelig varme i varmt (eller ikke) vann. Deretter en kort spasertur helle kaldt vann. Det er viktig at virkningen av varmt vann varte i flere minutter, og innflytelsen av kald 30 sekunder maksimal øyeblikk. Kaldt vann bør inkluderes bare når du føler at kroppen din er varmet opp ganske bra.
 Under ingen omstendigheter kan ikke få seg til frysing. Prosessen bør ikke bli testet, men skal være moro. Ikke gjør det, i at det som var å tilbringe noen titalls plikt, nok bølger tre ganger, og da må vi se for trivsel. Ikke tving deg selv, og se på sine egne følelser, kroppen forteller deg nøyaktig når er nok, hvis du lytter til den.
 Prosedyren er den riktige kontrast dusj bedre å starte sakte, moderat øker dag for dag temperaturforskjell mellom kaldt og varmt vann. Hvis du ønsker å gråte, det er greit, men ikke glem at tydelig føle ubehag og skarp ubehag du ikke burde. I dette tilfellet, må du gjøre en fornuftig temperatur forskjell. Det er best å ta en dusj etter gym hver morgen. Krydret varm vann bør ikke, eller risikere å få frysninger av kaldt vann. Temperaturen i kaldt vann i en måned kan reduseres til et minimum flyter du trykker. Ved en gitt temperatur forskjell får du en fin følelse av at huden din pokolyuye tusen nåler. Det er verdt å merke seg helle kaldt vann kan bare være noen få minutter etter en varm dusj eller trening. Hvis du oboletes kaldt vann til tross for at du og så kaldt, har du en sjanse til å bli kaldt.
 Stående i dusjen er ikke nødvendig, bedre tuptsyuvaty stedet føtter møtt med vann. Gjennom prosessen, må du tenke på hva du ønsker å oppnå dette. Du kan vri hodet i denne mening "Slagg avledet fra kroppen min, la jeg meg selv i energi, forynget, oppdatert og raffinert. Energikanalene vokser og rengjøres øker min energi potensial. "
 Husk at du bør følge med ord og følelser alle forestille seg. Å integrere hele spekteret av følelser kan være i en ramme og kaller det "helse og energi". I tilfelle at du opplever en feber etter en kontrast dusj, vil det beste alternativet for deg litt redusere lengden på svømming i kaldt vann, men kan være det var ikke kaldt nok for deg. I sistnevnte tilfelle rett og slett ikke var aktivert forsvar respons, hvorfor bli en kald, og vi får ikke noen fordel. Langvarig eksponering for kaldt vann ikke bare kult, men virkningen av isvann varmer.
Douches
 Mer nyttig kontrast dusj kan bare være konsekvent veksling svømming i nok varmt basseng og deretter i snøen. Hvis du klarer å overvinne frykt og fordommer som du kan bli syk eller fryse deretter nyte det med ingenting slår. Hvis du ikke bo lenge i snøen, er det ikke farlig og ikke kald. I Kamchatka er det geotermiske bassenger som er utendørs. Jeg måtte se det, folk var dykking i varmt vann, deretter lå i snøen, og deretter svømte i bassenget. Etter å ha gjort dette en fantastisk oppdagelse, folk skriker i glede og kunne ikke stoppe. Forstå hva slags moro det kan bare prøvd. Men det er ikke tilrådelig å engasjere folk med hjertesykdom.
 Når sjelen er veldig nyttig kroppen gni hardt med et håndkle. Samtidig er det også en massasje og aktivering av mikrosirkulasjonen. Som et resultat, vil du føle deg glad og behagelig varme som forteller oss med å forbedre den energien kroppen tone. Men virkningen av kontrast dusjen kan oppnås bare ved å utføre denne fremgangsmåten regelmessig. I tilfelle du stoppe denne okkupasjonen, så vil alt gå tilbake til plassene sine. Dette er ikke en måte å midlertidig forbedre helsen din, og sysselsetting - en vane, designet for livet, for livet.  
Яндекс.Метрика