Hvordan å holde deg i orden under og etter svangerskapet?
 Hver mor mest underholdende hendelse i livet er å ha en baby. Gjennom hele svangerskapet du bryr deg om babyen din mens han er i ditt hjerte. Og ikke glem at du på dette tidspunktet og ta vare på deg selv? Mange gravide lurer på, er det mulig å ha en baby og bo så vakker og grasiøs som graviditet. Selvfølgelig, dette kan rett og slett bør ikke glemme å ta vare på seg selv og sitt utseende. Siden graviditet mange vitaminer og mineraler er i fosterets utvikling av barnet, og noen ganger kroppen din ikke har nok av et bestemt element direkte påvirker ditt utseende, primært berørte negler, hår, hud, etc. For å gjøre dette, se på noen tips for å hjelpe deg med dette.
 Innholdet i artikkelen er som følger:
 Livløs og kjedelig hår
 Pigmenterte flekker i ansiktet (chloasma)
 Akne
 Utseendet av strekkmerker (Styria) på brystet, lårene og magen
 Amming under og etter
 Åreknuter i bena
 Økt kroppshår
 Sprø negler
 Kløe i huden
 Cellulitter

 split hodebunnen blir tørr eller for fet, kløende og flassende, er det nødvendig å iverksette tiltak.
 Dette er på grunn av hormonelle endringer som skjer i kroppen under svangerskapet, er dette først og fremst på hår, negler og hud.
 [Quote] For å håndtere dette problemet kan være flere metoder. Langt hår kan bli kuttet, slik at du blir kvitt skjære tips og en nytt bilde vil forandre ikke bare utseendet, men også løfte humøret. Tror ikke skiltet, som sier at gravide kvinner ikke kan få en hårklipp, er dette bare tegn og barnet ditt dette ikke gjelder, som ikke har en noe vitenskapelig grunnlag. Vask håret som de forurensning. Når vasking anbefales å bruke myke midler og luft, vil de ikke gjøre skade, men heller hjelpe håret til å kjøpe et godt utseende. [/ Quote]
 Enig preparerte skitne Presidenten kan inngå en depresjon heller. Og på den skjøre psyke av kvinner, spesielt under graviditet og si ingenting. Det anbefales også å bruke spesielle hår maske, men først er det nødvendig å studere deres sammensetning, om du er allergisk mot noen enkeltkomponent. Du kan gjøre enkle husholdnings wraps slike ingredienser som svart brød, cognac, sur melk, eggeplomme, lakserolje og burdock. Hva bidrar til å gjøre håret sunt og vakkert.
 Hva som ikke skal gjøre i dette tilfellet, er forsøket på å rette opp i situasjonen ved å bruke perm som kjemi selv skadelig for håret og under svangerskapet er skadelig for barnet. Ikke farge håret, som i ferd med å male kroppen vordende mor gjennom å puste og huden får mye av skadelige stoffer. I tilfelle absolutt ikke kan unngå å farge håret, så bør du velge en farge som er så nær din naturlige farge, da dette igjen vil hindre hyppig vidrostayuchyh coloring håret ved røttene, er det nødvendig å bruke fargestoffer på naturlig basis.
 flå, og det kan i stor grad komplisere situasjonen.
 styrke negler.
 Konfrontert med dette problemet, ikke male neglene ofte farget lakk.
 Bekjempe cellulitt eksperter anbefaler start allerede fra den tredje måneden av svangerskapet, er det nødvendig å bruke spesielle midler til forebygging, for eksempel, for eksempel Tonilastil Dermarome fra Decleor, Gel Spesial Raffermissant fra Darphin, Elancyl Fermete Corps of Galenisk. Hvis cellulitter har vist seg å være, i dette tilfellet, kan du bruke gel og ampuller Phytophyline fra Lierac. Spesiell toning kroppen brytes og lymfedrenasje prosedyre produsert inne kan også forebygge forekomsten av dette problemet. [/ Quote]
 Som bekjempe cellulitt massasje ikke bør brukes og det betyr trygg struktur som du ikke er sikker. Under graviditet bør opptre på følgende prinsipp - gjør ingen skade.
 Ikke bekymre deg for om forekomsten av cellulitter eller strekkmerker etter graviditet varer ikke evig, så etter at barnet er født, vil du ha god tid for at for å friske opp.  
 Overspising truer oss overvektig - vet alt. Men få folk skjønner hvor alvorlig er dette problemet - og ofte vi tillate oss å spise "mer stykke." Bruken av "ekstra" mat truer forferdelige konsekvenser ikke bare for vekten. Hvorfor kan jeg ikke spise mye, og konsekvensene av overspising?
Hvorfor kan jeg ikke spise mye?
 Jo mer du spiser, jo mer strukket vår mage. Veggene i magen er i stand til å strekke til ufattelige proporsjoner - med vanlig overspising magen kan holde 5 liter væske / mat! Hvis det er alltid mye av dette vil føre til at du vil forfølge sult - det strukket magen vil være umulig å fylle! Derfor er det et problem med overvekt - mann mener at han spiser litt ("Fordi jeg stadig gå sulten!"), Egentlig han bare ikke kan tilfredsstille magen, men økende vekt raskt.
 En annen grunn til at du ikke kan spise mye - det negativt påvirker arbeidet i bukspyttkjertelen. Det er bokstavelig talt slitasje, prøver å remake kommer fett, det har ofte "plugger" som til slutt fører til pankreatitt.
 Overspising fører til innsyn overflødig kolesterol i galleblæren, som gir opphav til gallestein. Kolesterol inn i blodbanen, hvor kommer direkte til leveren - det fører til fettlever, som i alvorlige tilfeller kan føre til utvikling av levercirrhose.
 Dermed påvirker ikke bare overspising vårt utseende. Støttespillere teorier "jeg elsker meg selv slik jeg er" og "Alle fete mennesker - gode" bør seriøst tenke på deres helse.
 Det er noen matvarer som bør forbrukes helt i svært begrensede mengder - og ikke så mye frykt få de ekstra kaloriene som ganske forskjellige grunner. Vi vil fortelle deg hvorfor du ikke bør spise mye nøtter, egg og søt.
 Hvorfor kan jeg ikke spise mye egg?
Hvorfor kan jeg ikke spise mye?
 Den standard frokost de fleste av oss er stekt. Egg vi ofte bruker når du forbereder salater, og nesten komplett uten egg bakverk.
 Imidlertid er anvendelsen av egg i store mengder skadelig. Hvorfor kan jeg ikke spise mye egg?
 Først, de refererer til produkter, allergener, så de bør brukes med forsiktighet hos barn (i babymat anbefales å bruke mindre allergieggeplomme).
 For det andre, mange forskere insisterer på at egg inneholder for mye kolesterol, så det anbefales å spise mer enn tre egg i uken. På den annen side, hvis det ikke er om egg i smult og kokt egg på, skader seg er sterkt redusert.
 For det tredje mest nylig, oppdaget forskerne sammenhengen mellom altfor hyppig bruk av egg og utvikling av diabetes type to. Det faktum at misbruk av eggene vil øke blodglukose.
 Men egg er det meste annerledes, mer reell fare. Name it - salmonellose. Dette er grunnen til at du ikke bør spise mye egg, er avgjørende i ulike "egg" forbud. For å redusere faren for salmonella forurensning til et minimum, bør strengt følge noen regler:
 - Før matlaging egg vask grundig med såpe og vann eller eddik;
 - Egg bør kokes i minst 10 minutter;
 - Rå egg tvilsom opprinnelse bruk er ikke anbefalt hvis du fortsatt følte behovet for å bruke rå egg, bør det være så "frisk";
 - Egg med ødelagte skjell bedre kast.
 Helt forlate bruken av egg fremdeles ikke verdt det - de inneholder mange næringsstoffer: vitamin A, E, B3 B12 D, kalsium, cholin, magnesium, fosfor, jod, aminosyrer og antioksidanter. Bruk 2-3 egg i uken forbedrer mental aktivitet, forbedrer immunitet.

 Hvorfor kan jeg ikke spise mye godteri?

Hvorfor kan jeg ikke spise mye?
 Et annet kritisk problem som plaget verden av søtsaker. Hvorfor disse deilige søtsaker er så skadelig? Hva urettferdighet?
 Søtsaker har en høy glykemisk indeks - en indikator på økt insulinnivået etter glukose faller inn i den. Søtsaker raskt tilfredsstille sult, men også raskt og føre til det.
 Søtsaker i store mengder fremkaller økt konsentrasjon av glukose i blodet. Skytende glukose kan utløse hyperglykemi, forårsaker apati, tretthet, utløser depresjon.
 Overflødig glukose i sin tur bevirker at hormonet insulin, som "bærer" av glukose fra blodet til alle vev i kroppen. Dette er en annen grunn til at du ikke bør spise mye godteri. Etter at insulin har en annen funksjon - den akselererer syntese av proteiner og fett. Hvis musklene blir skadet, må en person ingen muskelskader, insulin "retning" dens effekt på syntesen av fettceller. Og det er allerede nær overflødig kroppsfett og overvekt et problem.
 I tillegg kan den søte forårsake psykologisk avhengighet. Jerv synes at ingen stykke kake eller en sjokolade bar han rett og slett ikke kan være lykkelig. Faktisk er det en myte - og å kvitte seg med den søte avhengighet bør finne noe i dette livet ingenting kan føre til positive følelser.
 Et annet sterkt argument hvorfor du ikke bør spise mye godteri - innhold i moderne godteri av ulike skadelige tilsetningsstoffer, fargestoffer, konserveringsmidler, fortykningsmidler. De negativt påvirker fordøyelsessystemet kan forårsake gastritt, pankreatitt kolitt, magesår. Misbruk søtsaker reflekterer dårlig på hud, hår og negler.
 Imidlertid, i små mengder er søtt stoff. Og bør foretrekker søtsaker med minimale skadelige tilsetningsstoffer. Ideelt sett bør dette være godteri og hjemmelagde kaker.
 Hvorfor kan jeg ikke spiser mye nøtter?
Hvorfor kan jeg ikke spise mye?
 Valnøtter anses mat rik på ulike næringsstoffer. De inneholder kalsium, fluorid, sink, kobber, jern, kobolt. Kernel valnøtt og peanøttsmør foreskrevet anemi pasienter som lider av leversykdom, aterosklerose, kolitt, hypertensjon. Nøtter nyttig spise gravide kvinner og barn.
 Det er imidlertid anbefalt å spise ikke mer enn 5 valnøtter en dag. Hvorfor kan jeg ikke spiser mye nøtter?
 Først, kan valnøtter forårsake alvorlige allergier - fordi de ikke kan spise mennesker med overfølsomhet for planteproteiner.
 Walnut egnet for en rekke sykdommer: psoriasis, atopisk dermatitt, eksem - og kan føre dem til og med en liten forverring av ta mat.
 For å minimere skade valnøtter - og vice versa, for å styrke den positive virkningen - anbefales å bruke dem med tørket frukt og en liten mengde (opp til 100 g per dag).
 Ta i en masse egg, søtsaker og valnøtter farlige for helsen. Små porsjoner av disse produktene, men bringe bare fordeler. Vet Som i alt og lykke til!  
Яндекс.Метрика