Til et plagg titt på din figur perfekt, bør du vite nøyaktig hva du skal ha kvinners jakke, og hvilken form det bør velge basert på dine preferanser.
Fra hva du skal ha damejakke (13 bilder)

 Opp til et visst punkt, eller for å være presis, til 1962, ble betraktet som en del av en rent jakke menns klær. Men det er umulig å forestille seg at kvinnenes garderoben manglet slike viktige detaljer. Det er både en jakke og en klassisk klesplagg, som det er en vesentlig komponent i en bedrift dress og en integrert del av den romantiske bildet av en hvilken som helst jente. Og ideen om at jakken kan brukes bare korrekte former slank jente, feil.

 Før du bestemmer deg for hva du kan ha på en jakke, må du finne ut hvilken modell jakke er riktig for deg.

 •  Hvis du er eieren av høy midje, i ditt tilfelle er det best å se ut som langstrakte jakker, med en lav midje.

 •  Dersom naturen har tildelt deg kurvet, og en av dem - en stor kiste, stylister anbefaler damer å skaffe seg slike trange jakker som er store nok kutt, men ikke belastet med ytterligere detaljer, for ikke å skape en vanskelig bilde.

 •  Omvendt, jenter med små bryster dressjakke lett form, er det stor og mønstre i brystet området for å gi visuelle volum der det mangler.

 •  Stylister, mer nylig, rådet jentene å se myke brede jakker. Disse grove, tilsynelatende modeller perfekt med lyse korte kjoler.

 •  Er riktig hvis kanten av jakken ender på samme sted og skjørt, best hvis det er de midterste modellen bedra.Takye jakker eller til og med toppstag belte for å gi større raffinement bilde.


 •  Det bør også ta hensyn til armlengde - korrekt når ermet håndledd hånd.

   Alle andre varianter - en flere avvik som ikke kan alltid kombineres med målrettet måte jente. Men ikke glem at alle regler det finnes unntak.
  Fra hva du skal ha damejakke (13 bilder)

   Når du har bestemt deg for de som jakken er riktig for deg, må du flytte den til riktig "cut". Jakker og så gode at de kan kombineres med en rekke elementer av kvinners toaletter - med kjoler, lange og korte skjørt, jeans eller bukser. La oss se på, inkludert farger.
  Fra hva du skal ha damejakke (13 bilder)

   Hva bedre kombinere svart jakke?


   Denne sesongen er svært fasjonable og stilig kombinasjon av svart jakke vurderes og lys denim bukser - hvit eller lyseblå. Bare lønnsomt jakke pumpes rett over hoftene, jeans og bør derfor rett kutt eller begrenses til bunn. Ikke i noe tilfelle en slik kombinasjon ikke er tillatt:
  Fra hva du skal ha damejakke (13 bilder)

 •  Stor jakke og vide jeans. Dette ensemblet, risikerer du å bli meningsløst og uformelig bag som vil skjule feil samt fordeler av din figur.

 •  Hvis du tenker på de fulle damene, er det ikke anbefales å kombinere korte jakker med skinny jeans som har lav midje. Så viser du deg selv i en svært uheldig lys.

 •  Ikke mindre gunstig se sorte jakker med kort svart skjørt eller bukser. Denne stilen er spesielt nær forretnings, hvis du legger i jakke bluse lys skygge.

 •  Til litt utvannet så streng kombinasjon, legger en silhuett av en stor smykker - hals egnet volum og suspensjon på halsen, armbånd eller øredobber.

 •  Hvis du ønsker å gjøre krydder, deretter bære en jakke med V-hals på sin nakne kropp, etter løfte brystene vel riktig BH. Dette dristige kutt vil ikke se vulgær eller borte, men vil ikke forlate deg uten tilsyn.

 •  Hva er hvit jakke?


   Hvit jakke selv ser veldig feminin og romantisk, spesielt hvis den er kombinert med hvite trange bukser eller jeans - den perfekte kombinasjon for en første date, og fotturer klubb, hvor neonlys gi deg en spesiell glød.
  Fra hva du skal ha damejakke (13 bilder)

   Også moteriktig hvit jakke går bra med svarte bukser, jeans eller skjørt. Materiale for dem kan være forskjellig - fra huden til normale bomull, men det er nødvendig å ta hensyn til skoene, er det ønskelig å være å matche bukser, best i høye hæler eller hæl.
  Fra hva du skal ha damejakke (13 bilder)

   Hvit jakke - denne originale versjonen av plagget, vanligvis de er laget av silke eller satin, er utsatt for feil. Det er derfor det er bedre å bære slike ting sjelden på den rette anledningen.
  Fra hva du skal ha damejakke (13 bilder)

   Hva er blå jakke?


   Fargen strøk er vanligvis bestemt av naturen av hendelser der du kommer til å bære. Farget måte best egnet for turer i parken, nær sjøen eller en tur i kafeen.
  Fra hva du skal ha damejakke (13 bilder)

   Den beste kombinasjonen av lett blå jakke bunn - lys montert kjole, kjole, skjørt. Også ser bra ensemble med jakke kutt gratis og shorts som går fra strenge klassiske alternativer til sporten, eller til jeans. I dette tilfellet, jakken han har på seg lys skjorte eller t-skjorte i hvitt, beige eller fersken farge.
  Fra hva du skal ha damejakke (13 bilder)

   Rød jakke, ekstravagante løsninger


   Rød jakke - lyse og forplikter ting. Men passer det perfekt i bedriftsmiljø, perfekt for avslappende turer hver dag og skape overbevisende bilde.
  Fra hva du skal ha damejakke (13 bilder)

   Fargevalg i dette tilfellet kan være en klassiker - en kombinasjon av rød, hvit, svart, blå alltid så perfekt. Ikke overdriv med blomster beste til sko, vesker og øvre plagg var omtrent en tone, et skjørt eller bukse, kan du velge en annen farge.
  Fra hva du skal ha damejakke (13 bilder)

   Overflod av alternativer for hva du kan ha på en rød jakke så stor at det er lettere å liste opp hva som ikke kan gjøres i alle fall.
  Fra hva du skal ha damejakke (13 bilder)

   Ikke overdriv med rød - rød forbudt alle typer halskjeder, øredobber, leppestift og vesker. Være tilstrekkelig kombinasjon av rød jakke og belte eller sko, men ikke mer.

   Langvarig jakke


   Langstrakte jakker blir mer og mer populært i verdens catwalken. De fleste jakker er kombinert med korte eller mellomlange skjørt og se bra ut med kjoler og korte sundresses.
  Fra hva du skal ha damejakke (13 bilder)

   Det viktigste er å velge riktig stil skjørt eller kjole som vil fremheve din verdighet og riktige farger å kombinere øvre og nedre plagg.
   Nesten hver, respektere fashionista i garderoben du kan finne minst en, om ikke flere par bukser. Det er så allsidig klær som noen av det smukke kjønn er nesten ikke en del med dem på nytt. Sommer kommer ganske nær, så det er på tide å spørre nyheter mote sommer bukser denne sesongen. Å alltid være stilig og elegant, må du være klar over alle de nye trendene som vi tilbyr er kjente motehus.
  Mote sommer bukser (15 bilder)

   Hvordan velge riktig modell til sommerbukser?


   Det antas at buksene kan brukes ikke alle kvinner, fordi de alle se figur feil. Dette er absolutt falske resonnement, som om å velge riktig stil av bukser, kan du ikke bare skjule figur feil, men understreker alle sine fordeler, mens resterende moderne og lyse. La oss snakke om det mer.
  Mote sommer bukser (15 bilder)

   Ofte flau over å gå i bukser brede hofter eier som er helt riktig. For disse damene passer cut, der vev vil utvide fra midten av låret, noe som ville skape en mystisk silhuett som skjuler dine store hofter. Du kan prøve den klassiske rett snitt, som vil bli lagt piler.

   Det er ønskelig at buksene var én tone, uten slående applikasjoner til bena og lommer, spenner på hoftene. Damer med frodige hofter har unngått bare snevret ned modellene.

   Hvis stedet du klager over at du har flat rumpe, lommer og applikasjoner er nettopp veien.
  Mote sommer bukser (15 bilder)

   Noen ganger jenter sulter for midjen, som de har formtypen rektangel. I dette tilfelle helt perfekt vil se bukser med høy midje, de kan legge et bredt belte.
  Mote sommer bukser (15 bilder)

   En myk overgang fra brystet til hoftene og kan oppnås gjennom et bredt mørkt belte kombinert med lyse bukser, kan du også prøve bukser med sidelommer som visuelt øke hoftene, noe som gjør kroppen din mer proporsjonal.
  Mote sommer bukser (15 bilder)

   Hvis du er for korte ben, og det spiller ingen rolle, spesielt hvis slanke figur. For du passe ekstra lange bukser med høy midje visuelt korrigere din ulempe. I dette tilfellet, er det obligatorisk å riktig valg av sko - den bør være for å passe til buksene og fortrinnsvis høye hæler.

   Forlenge visuelt ben hjelp og bukser som er innredet med vertikal stripe eller piler.

   Hvis du er eieren ekstra pounds, så kan du finne en løsning. For overvektige mennesker dress sommerbukser, utført med et klassisk snitt, helst med piler og, igjen, med en vertikal stripe, men ikke i noe tilfelle med horisontal!
  Mote sommer bukser (15 bilder)

   Ikke ta en bukse stiler med lavbebygde, bedre å velge en høy midje, fortrinnsvis med et bredt belte. Dette er ikke bare visuelt forlenger bena, men også bidra til å skjule avrundet buk.
   Så, som du kan se, for enhver anledning du kan finne en løsning. Fremfor alt, ikke glem at noen klær bør være i størrelse, dette Casa og bukser. De trenger ikke å henge ut og henge en pose, men trenger ikke å sprekke i skjøtene.

   Hva bukser er fasjonable denne sommeren?


   Hovedtrenden i år er lyse individualitet og feminismen til den kvinnelige bilde. Derfor vil sommersesongen 2013 bli fylt med levende farger og de mest utenkelige farger i mote bukser, som er dekorert med originale teksturert stoff.
   Later klassisk mote catwalken - hvite og svarte bukser i forskjellige varianter, men dette zatsyklyuytesya, fange den økende populariteten av blått, turkis, smaragd, blå og lyse røde nyanser.
  Mote sommer bukser (15 bilder)

   Ikke gi opp, og i dyremodeller og grafikk, i økende grad funnet floral og psykedeliske farger, toppen av popularitet var etnisk stil som kan finnes i en rekke dristige farger og former.
  Mote sommer bukser (15 bilder)

   Forbli fasjonable og ikke gamle klassiske farger i kvinners bukser - stripete, som kan være de mest bisarre former og kurver i et bur og diamanter, samt mønstre i visse stiler, for eksempel maritim.
  Mote sommer bukser (15 bilder)

   På skjemaene og stiler


   Når det gjelder form, men i år vil være annerledes trendy stiler og lange bukser. Det fortsatt forkortet versjon av bukser, som, kombinert med en stil smalere kan fullt ut reflekterer elegansen av kvinnelige ben.

   Slike modeller er best bæres under bukser sko hæler, de går godt med lette jakker og bluser.

   Forbli populære bukser, trange til bunnen, som perfekt kombinerer både ballett leiligheter, og med høyhælte sko.
  Mote sommer bukser (15 bilder)

   Like moderne og populære er de såkalte Slacks - rette bukser. Denne stilen aldri går av moten, fordi det er en viktig del av en bedrift dress. Slacks forskjellige fra normale klassiske stilarter som har veldig lyst og uvanlig farge og ganske tett vev.
  Mote sommer bukser (15 bilder)

   Få mer populære og interessante modeller som chinos. Hva er det? Dette er et flott alternativ til litt sliten trange jeans. Vanligvis blir disse buksene er laget av ganske lette materialer - bomull eller lin. Disse skjortene har en direkte farge, mer - dempede farger, noe som gjør det enkelt kombinasjon med andre klær og sko.
  Mote sommer bukser (15 bilder)

   Ikke overlate sine posisjoner og vide bukser stiler. De er vanligvis laget av lette materialer som strømmer gjennom kroppen, gjemmer alle sine feil, noe som gir silhuetten et notat av mystikk. Høydepunktet i sesongen i disse buksene er vertikale deler av hoften, noe som vil gi krydder og seksualitet kvinnelige former.
  Mote sommer bukser (15 bilder)

   En annen nyhet vil være fasjonable slacks med høy midje. Neste trend denne sesongen - skjørte bukser. Denne stilen var svært fasjonable og utbredt på 90-tallet av forrige århundre, har designerne lagt sin mest utrolige farger og tekstiler som skinn og semsket skinn.
  Mote sommer bukser (15 bilder)

   Til mote bukser denne sesongen inkluderer - bukser, capri bukser, knebukser eller sykkelbukse. Vanligvis har de forkortet form, laget av elastisk materiale som gjør komfortabel sport og aktiv sommerferie.
  Mote sommer bukser (15 bilder)

   En nyhet av sommersesongen begynte bukser knebukser og "bananas". I år er designere ganske prøvd, noe som gjør denne merkelige stil romantisk og øm. Den beste supplement disse bukser bluser og jakker, fortynne hele bilde eller store perler øredobber. Vanligvis bukser knebukser kledd i høye støvler, men i år stylister anbefaler å bruke snarveis støvler eller høyhælte sandaler.
   Så gå i bukser i sommer med stor glede. Du har å velge blant.
  Яндекс.Метрика