Hva viser stråling fra kroppen?
 Når stråling blir forstått ioniserende stråling, noe som er et resultat av spontan disintegrering av atomer. Denne prosessen kan styres av noen eksterne midler, så er det helt naturlig eller naturlig. Alle vet at de viktigste kildene til stråling er radioaktive stoffer. Man lang tid kan ikke føle sine skadelige effekter samt stråling har en tendens til å hope seg opp. Det finnes flere typer av skadelig stråling, ultrafiolett stråling fra solen eller IR-stråling og lys. For å sikre sikkerhet for liv og bevaring av helse, bør alle vite at skjermer stråling fra kroppen.
 Effekten av bestråling på menneskekroppen
 På en enkel måte, kan strålingen ødelegge cellestrukturen av det menneskelige legeme, er det gradvis dreper stamceller negativt påvirker epitelceller og i embryonale kvinner. Den første påvirket immunsystemet, som ikke er i stand til å beskytte kroppen. Man klager over hodepine og tretthet sedvanlig fysisk aktivitet. Den første reagerer på endringer i skjoldbruskkjertelen, det øker i størrelse og den første til å ta stråling-kick. Hvis det ikke lønner seg oppmerksomhet en gang brutt metabolske prosesser oppstår svulster feil oppstår i hjerte-aktivitet faller visjon, er mental helse i fare fordi hjernen er også irreversible prosesser. Sammen utgjør disse funksjonene gir stråling sykdom, noe som kan resultere i fatale konsekvenser dersom stråledosen overstiger hastigheten av et par dusin ganger.
 Utgangen strålingen fra legemet
 Mens i området av stråling, må man skifte klær kom fra utsiden av huset, tar ofte badekar og dusj, vil det bli vist daglig inntak enterosorbents som bidrar til å eliminere stråling fra kroppen.
 Antyradiatsiyna er et stoff ASD-2 er designet i Sovjet-tiden Institute of Experimental Veterinary Medicine i regi av Dorogova. Dette legemidlet er beregnet for mennesker og dyr. Det gror fort sår, er en kraftig antiseptisk. Fortsatt ASD brukt som kosttilskudd som er spesielt indisert for utgangs stråling.
 Ved lave doser av stråling som forebygging kan brukes ginseng root skjær Siberian Ginseng eller tar daglig 40 dråper to ganger om dagen. Avfall fra kroppen er utledet to kjente måter: gjennom porene i huden og gjennom avføringen. Det er derfor de som står i fare for infeksjon, ofte behov for å ta vannbehandlinger og øke antall produkter i kostholdet som ville hjelpe hverdagen stol. Mengden av væske bør variere fra 1 til 2 liter vann om dagen, ikke inkludert drikke.
 Produkter som viser stråling fra kroppen
Hva viser stråling fra kroppen?
 1.  Listen over stoffer kjent selen er i stand til å takle stråling trengt inne. Du kan kjøpe på et apotek eller kosttilskudd med selen i kostholdet ditt til å omfatte alle typer nøtter, frø, reddik, hvor det også er til stede i store mengder. Frukt pektin linken i fordøyelsen av tungmetaller og fjerne dem sammen med avføring, så spiser mer epler, sitrus, druer.

   Cellestruktur av mat som inneholder fiber, gjør det lettere å trekke tunge partikler radionuklider. Bedre ernæring i grønnsaker, svart eller grå grovt brød, diverse frokostblandinger.

   Av patogene drikker inkluderer te sopp - et folk rette, vasker stråling og tungmetaller er bedre enn andre. Så han ga håndgripelig effekt, må du la det gå minst en uke og deretter drikke. Ett skritt av Kombucha er kosttilskudd med ekstra alger (chlorella, tare).

   Som et forebyggende tiltak, anbefaler leger å legge til en rå mat antioksidanter, løk og hvitløk. Egg, melk, ost og yoghurt kalt "radioaktive safeners", som også hjelper deg å takle stråling.

   Gjennom hele året kan du dyrke en grønn lapp med dill, selleri, persille og motta friske urter for å opprettholde immunitet.

   Dersom yrket av den personen eller annen måte knyttet til stråling (f.eks radiolog), i dietten må han slå tørr rødvin, som metter blod røde blodceller og raskt fjerner tungmetaller og giftstoffer. Men med alkohol kan ikke overdriv vin kan du drikke mer enn 100 gram. dag, ellers vil det være avhengighet og suget etter alkohol.

   Reduserer alkohol strålingsnivå i kroppen
   Stråling og tung alkohol uforenlig, til tross for vanlig myte om fordelene med brennevin. Nyere forskere har vist at alkohol kan være en stor løsemiddel av fett, men ikke mer. Han gjorde ikke giftstoffer, og distribuerer dem til alle organer, og dette er enda farligere, fordi stråling kan akkumuleres i en etat, etter eksponering for skjer det alkohol effekt vanlig sykdom. Dette kompliserer sykdommen og kan føre en person til død, som alkoholen i store doser helt svekker immunsystemet.  
Bruken av valnøttskall
 Folk har lagt merke til hvor mange næringsstoffer er i kjernen av valnøtt i veggene, og selv i skallet. Tradisjonell medisin som vanligvis brukes infusjoner, decoctions av komponentene i mutteren med et bredt spekter av tiltak på menneskekroppen, anthelminthic, antibakteriell, anti-inflammatorisk, snerpende, styrker immunforsvaret. Alle nøtter er høy-kalori mat, men bare valnøtter er stoffer som bidrar til normalisering av vekten, slik som samtidig behandling, bruke nøtter anbefales for høyt blodtrykk, åreforkalkning og hjertesykdom. Valnøtt skall - et uunnværlig verktøy for forebygging av svulster (hennes primære formål). Den rengjør effektivt blod og lymfe, øker vitalitet og immunitet. Nesten alle de skreller og skrubber er knust valnøtt skall.
 Nyttige egenskaper av valnøttskall
 I folkemedisinen, bruk av valnøtt skall utbredt. Når fjernet fra mutter shell, gjorde vi ikke nøl med å kaste den, men forgjeves, fordi ekstrakt og ekstrakter fra valnøttskall kan bli satt på linje med sterke antibiotika samlede spekteret. Tanniner som finnes i det hjelper med sykdommer i slimhinnene i munn og nese, for hudsykdommer som herpes og eksem. Og vitamin C og E støtte immunforsvaret og forbedre menneskelige hormoner generelt.
Bruken av valnøttskall
 Populære vann avkok hjelp valnøttskall, siden de ikke trenger å insistere, slik tilfellet er med alkohol løsning. For eksempel, for behandling av hudsykdommer sjy laget ved tilsetning av et skall og valnøtt blader. For å gjøre dette, bunn enamelware sette skallet på den 10. av nøtter, det er helle 100 gram. tørkede blader av valnøtt innhold hell kokende vann og la det koke i 20-25 minutter på lav varme: å gi potomytysya buljong. Han videre kjøling i 3 timer og få en mer fordelaktige egenskaper. Buljong tas oralt to ganger før måltider i 10 dager.
 Siden skallet er tanniner, er det et sårhelende middel. For utarbeidelse av medisiner bør shkarlupky antent en åpen ild, male dem med en mikser til et pulver og påfør blandingen på såret, pre-behandlet kant hydrogen peroxide. Ovenfor pålegge en steril bandasje og la stå i flere timer. Sår forsinket mye raskere.
 Anstrøk av valnøttskall
 1.  Alkohol skjær brukes som et forebyggende tiltak mot svulster og blokkering av blodårer har lenge vært kjent. Oppskriften er enkel: 05 liter. Vodka trenger shell gjennomsnitt på 15 nøtter, som vasket under rennende vann og avløp tørke helt. Enhver infusjon vil være bedre, hvis det er en lang tid (i dette tilfellet to uker) i et mørkt og varmt sted. En enkelt dose av den ferdige delen - 1 ss før måltider to ganger om dagen.

   Kokt infusjon av valnøttskall hjelper i behandling av cervical erosjon (2-3 valnøtt trenger et glass vann). I enamelware skal kokes før infusjon vil ikke bli rik nyanse av svart te. Deretter fortynnes den ferdige struktur av kokt vann i et forhold på 1/1 og gjøre douche i to uker, for å garvestoffer som frigjøres under koking skall hjelp tåle erosjon og helt klare seg uten kirurgi. Denne infusjonen er indisert for behandling av vanning av nesten alle sykdommer i kvinnelige kjønnsorganer: (fibroids, cyster), er det 100% -vu effekt ved kronisk diaré i nærvær av polypper i endetarmen.

   Når kolitt bruker skjær med vodka eller alkohol. For er det nødvendig å slipe skallet femte nøtter, hell i en flaske og hell vodka (kan fortynnes rubbing alkohol), sette sette mot en uke i skapet. Klar narkotika ta 10-15 dråper fortynnet i en skje med vann på tom mage. Skjær bra for dem som lider av diabetes, som det gradvis reduserer blodsukkeret og reduserer de totale sykdomssymptomer. Hvis anstrøk av alkohol du legger ikke bare skallet, men skillevegger nøtter, kan du ringe og sykdommer endemisk struma og giftig.  
Bjeffer hoste i et barn: årsaker og behandling
 Alle farlig ytre stimuli øvre luftveier forårsaker en reaksjon av kroppen - hoste. Strukturen i luftveiene, slik at de minste støv infeksjon som legger seg på pusten i en barriere, som skal bli kvitt. Bakterier forstyrre normal passasje av luft, så vi otkashlyvaemsya - det er en refleks. Med økende fare øker og respons kroppen: hoste kan føre til betennelse i svelg, strupehode og luftrør, tette spasmer. Symptomer på noen sykdom forbundet med infeksjon i de øvre luftveiene, ofte ledsaget av bjeffende hoste. Leger Otolaryngologer kalte det den mest farlig, da det kan signalisere ikke bare om SARS, men være føre kikhoste, lungebetennelse, astma, laryngitt og faryngitt.
 Årsakene til barking hoste
 Forkjølelse ledsaget av oppspytt fra bronkiene og lungene: personen å hoste opp. Hvis du ser bort fuktighet, slik at immunsystemet er å beskytte kroppen. Hvis den bjeffer hoste ligner det tørke, og deretter det gjør vondt i brystet, et tegn på å kjøre SARS, som går inn i ulike former for luftveissykdommer. Betent og irritert slimete - det første symptomet på laryngitt, tracheitis, bronkitt. Disse sykdommene er ledsaget av feber, og hvis tid ikke får profesjonell hjelp otolaryngologist kan være lungeødem (falsk krupp) og luftveisobstruksjon. Det er livstruende, spesiell oppmerksomhet bør vies når "bjeffer" barn, er han hevelse i løpet av minutter.
 Blant smittsomme sykdommer produsere difteri, som ligner symptomene på forkjølelse og rotasjon-virus. Før du begynner behandlingen, må du gjøre det riktig diagnose person. Når han hoster m'yakshaye Dette betyr at sykdommen har vært en positiv trend, og infeksjonen utskilles ut med slim.
 Kroppen kan gi en reaksjon på medisiner, mat, pollen. Så en av symptomene på allergi er også bjeffende hoste med andre eksterne manifestasjoner: rødhet i huden, utslett, noen grovere hud, etc.
 Hvordan å starte behandling for hoste
Bjeffer hoste i et barn: årsaker og behandling
 Tørr hoste blir påtrengende og smertefullt for mennesker. Han er taus, med heshet, pipende pust eller bare for inspirasjon. Ofte "bjeffer" er ledsaget av tap av tale eller osyplostyu, kortpustethet. Det vanskeligste å gå gjennom hoste om natten, fordi en person er i en horisontal posisjon, slik at han kan angripe vendende astmaanfall.
 Det er ingen enkel kur tørr hoste er ikke: gitt de forskjellige diagnoser, vil bruken av narkotika også være forskjellig. Førstehjelp - varm drikke, men uten å legge honning, urter som mulig samtidig allergisk reaksjon. For å hindre forverring, bør ringe en ambulanse og vente for henne å roe horisontal stilling, men trenger å puste shallowly å unngå å forårsake hoste igjen. Klærne skal være løs og ikke problemer med å puste.
 Hvordan å behandle bjeffende hoste i et barn
Bjeffer hoste i et barn: årsaker og behandling
 Det er vanskelig å tilfredsstille et lite barn, stabilisere sin forvirrende puste, bjeffende hoste refleks kan forårsake oppkast. Pjokk ønsker å distrahere på noen måte, ta hendene for å finne et flott leketøy for å inkludere favoritt tegneserie, drikke varm te og juice. Hvis legen har etablert årsaken til hoste, kan behandlingen utføres hjemme.
 Som strupehode tar først viral hit, bakterier fanget i sine vegger, hvorfor er hevelse som er godt fjernet av damp inhalasjon. Løsningen kan lage mat selv. For dette trenger du:
 - 1 liter. vann;
 -. 1 time L. salvie;
 - 1 ts natron
 - 1 ts olje.
 Alt innhold er helles i pannen og kok i 5 minutter. Du kan puste damp over kokende gryte, eller helle en kjele med tut og la den avkjøles litt før inngrepet, for ikke å brenne halsen.
 Hvis tørr barking hoste i et barn ikke roe ned om natten, vel hjelpe bronhorozshyryuvalni innånding av mineralvann. Eukalyptus og andre oljer som avgir lukt, ofte brukt til oppvarming, men ikke i dette tilfellet, siden luften forårsaker lungeobstruksjon hos barn, og det er enda mer akutt hoste.
 Samtidige prosedyrer for tørr hoste
 For å lette passasjen av luft, viser lys antihistamin narkotika, "Claritin", "Suprastin", "Tavegil" at nok til å gi en liten dose som anvist å avlaste hevelse primære bronkier hos barn. Den viktigste behandlingen - slimløsende legemidler ("Alteyka", "Mukaltyn", "Lazolvan", "Doctor MOM"), som foreskriver en lege.
 Hvis feberen ikke gjør det, så barnet kan gjøre en kort stund på badet, etter å fylle badekaret med varmt vann for å myke opp den varme pusten damper. Som relaterte prosedyrer som brukes gni og massere brystet. Fra fuktighet innendørs så mye avhenger: hvis det ikke er standard arsenal luftfukter, kan tørkes på radiatorer klær, sette en bøtte med vann i nærheten av barneseng, vanne inneluften ved hjelp av en sprøyte. Og ikke glem rekke matvarer med vitaminer for å støtte ditt barns immunforsvar, må rommet luftes ofte skjer med barn utendørs.  
Яндекс.Метрика