Som Trans yazaty brystet?
 Gjennomføring av amming normalt bør skje gradvis, med en nedgang i daglige porsjoner med melk. Amming kommer til intet hvis barnet sammen med brystet har prøvd å spise fra en flaske. Når barnet er bryst, fôres kun morsmelk etter hver fôring mor er igjen for å pumpe melk, så amming er vanlig. Det har blitt populært å mate babyen mens han vil ta brystet, men mange mødre gå på jobb, slik at barnet til sykepleier, bestemor flaske. All noe, men for å gjøre noe med melk, som kommer hver 2-3 timer! I mange tilfeller stoppe amming mekanisk, dvs. bandasjert brystet.
 Ligering av brystet mot leger?
 Gynekologer tankene opp av kvinnelige bryster, de kjemper for bryst tilstand som i løpet av frank peredavlennya opphøre å utføre alle funksjoner som kan deretter føre til utvikling av kreft. Når ingen melk, overs mamma til kunstig babymat, og ikke noe problem! For å stoppe ammingen, men dette er bare gjort mekanisk, må du utføre en rekke faglige råd som å helbrede brystene uten å skade de kanaler og kjertler inne.
 Anbefalinger for dressing brystet
 1.  Melk - en væske som er lagt med vannet kommer inn i kroppen, så den fastsatte dagen å forlate bruken av store mengder vann og diett drikker menyen. Ikke spis salt og stekt, da det reduserer funksjonen til å fjerne overflødig vann fra kroppen.

   Ligering av trening i en tid da melken kommer maksimum: det må Ekspress bryst dråper tørke og tørke brystet.

   Første haling utføres ved hjelp av elastiske bandasjer som dynket kamfer olje, og, bryster trenger ikke mye klemme fordi melk vil fortsatt komme, og det vil trenge seks timer decant igjen.

   Hvis du bestemmer deg for å slutte å amme for en uke, ikke la barnet ditt bryst mer enn to ganger om dagen, som brystvorte stimulering direkte påvirker amming.

   Når du trenger å trykke etter pumping elastisk bandasje brystkreft til ribbeina som hadde kreft i mindre plass, som deretter fylt med melk.

   Ikke bruk bandasje slank midje, kan skade helse (f.eks klem lymfeknuter i armhulene). Må stram bandasje var fra armhulene av de nedre kant. Slips knute på ryggen, er det bedre hvis noen andre vil gjøre det i stedet for deg, eller innsnevring effekt vil ikke fullført.
   Konsekvensene av feil knyttet bryster
   Lær hvordan du skal binde brystet - er en vitenskap, så det er best å betale de som har hatt lignende opplevelser.
   - Først alltid bruke en myk klut til å dra brystet for å hindre hematomer og blåmerker på kroppen.
   - For det andre er det melk tapt i et øyeblikk, hvis du bestemmer deg for å slutte amming i ett slag, det truer brystlesjonene: cyster, fibroids, svulster. Dersom barnet spise litt morsmelk, samt redusere mengden av mekaniske midler av de ovennevnte metoder, er det - den optimale løsning på problemet.
   - For det tredje, amming 7-10 dager kommer til intet, og for vane å mate babyen morsmelk vil forbli i lang tid, og hvis du kan du legge det til brystet, vil melken kommer i enda større tall.
   Alternative måter å redusere amming
   Brystkjertlene produserer ikke melk hvis du begynner iherdig trene, kroppen er gjenoppbygd med melkeproduksjon på produksjon av svette. Forberedelsesfasen kan være pakker med kamfer olje eksternt, og med tillegg av salvie-te inne. Aktiv livsstil, kjører morgen, svømmebasseng, vanninntak prosedyrer og bad og badstuer er på amming negativ.  
Skrubb tarmen av havremel
 Havregryn - er ikke bare nyttig for frokost, et verktøy for rask stabilisering av vekt og rense kroppen for giftstoffer. Til tross for sin kalori, er havregryn regnes som et kosttilskudd produkt, så raskt fordøyd. Det binder toksiner, giftstoffer og fjerner dem utenfor i timevis. Blant dem som holder seg til en diett viden kjent intestinal rensing havremel. De trenger å male i en blender - og grunnlaget for "Scrubs" er klar! Det er flere oppskrifter som gir resultatet av vekttap og kroppen rensing i to uker. Det viktigste i ferd med å motta havregryn - ikke avbryte rengjøring og daglig drikk rent vann, noe som bidrar til å rense.
 Hva er en skrubb i mage-tarmkanalen
 1.  Havregryn i varmt, kornblanding med melk, müsli leger anbefaler å bruke i den postoperative perioden, under rehabilitering etter en sykdom, fordi effekten av helseeffekt havregryn vist at en persons helse raskt stabilisert, forbedret blodverdier, tilstanden til huden, blir ansiktet fin glød.

   De som stadig plukker diett kan holde på slik enkel og effektiv metode for å bli kvitt overflødige kalorier og pounds. Etter to uker strammet mage, hofter og lår redusert.

   Scrub tarm - en hjelp i å opprettholde immunitet av mennesker hvis arbeid er knyttet til en stillesittende livsstil, som de står på første blow job mage-tarmkanalen, de er mer sannsynlig at lider av forstoppelse, så skrubb oppskrift tarmen til denne kategorien - en ekte frelse. Etter behandling prosedyrer personen føler seg utrolig letthet i kroppen, det ser neroztrachenoyi masse energi, og det reverserer dag som ting som fortsatt kan utføre, kanskje, mentalt.
   Hvordan Cook skrubbe tarmen 5 minutter
  Skrubb tarmen av havremel
   Enn mindre andel av havregryn, jo bedre de renset tarmveggen, så før matlaging behov for å male korn kaffekvern, blender i (vil rå havregryn minne semule). Kokt korn i pulverisert statlige utføre oppgaver for fjerning av giftstoffer mye mer aktiv kolesterol reduserer fordøyelsen og absorpsjon er raskere. Den mest egnede tiden for rengjøring - fra 6 til 8 am, når arbeidet i fordøyelseskanalen går tilbake til normalt etter en natts søvn. Flak, som er kokt i fem minutter, beholde alle de nyttige egenskaper og sporelementer: fluor, mangan, kalsium, kalium. Hvis du liker grøt, hell kokende vann, er dette alternativet mer egnet for utarbeidelse av kratt. Til kalsium ikke gå sammen med slagg, kan koke grøt med melk, som er forbindelseselementet kalsium absorpsjon. Til grøt hadde bare helseeffekt, kan det ikke bli slastyt og salt og inntak - 3 ss. l. 20 min. før frokost. 
   I prosessen med spalting av komponentene i viskøse slimet konsistens pinner som er igjen etter en natts søvn i magen, og i denne tilstand kommer inn i tarmen, hvor absorpsjon skjer sekundære og lignende rengjøring veggene av intestinal mucus. Det er derfor grøt kalt kratt.
   Kald skrubb tarmen
   På et tidspunkt vil det være nok 2-3 ss tørre flak som natt fylt 1/4 kopp med kaldt kokt vann i forholdet 1 spiseskje kokt og avkjølt melk eller 1 ts krem, gi svelle i 6-7 timer. Hvis konsistens i morgen vet du ikke liker smaken, tilsett litt honning tillatt og valnøtter, men, igjen, uten salt og sukker.
   Denne kratt tarmen av havremel er bedre ikke å male, frokostblandinger tygge grundig og ingen vask ned. Mottak - for 3 timer. før frokost. Tillates i 10 minutter. rensing prosedyre for å drikke et glass vann. Denne type scrub er svært effektivt for de som ønsker å bringe dårlig kolesterol fra kroppen og raskt normalvekt. Denne blandingen antiallerhenna, kommer det til å motta 30 dager. For vekt vedlikehold i normal prosedyre utføres en gang per uke, i andre tilfeller er det bedre å koke havregryn og grøt å spise "rør -. Med varmen"  
Hvordan måle temperatur uten et termometer?
 Temperaturøkningen skyldes en defensiv reaksjon på infeksjon. De sier at dersom temperaturen er, derfor er i drift immunsystemet. Men høyere den "kryper" på termometeret, jo mindre sannsynlig er kroppen selv, uten medisiner, mestring med sykdom:, varmen stiger, er dehydrert, mulig tap av bevissthet helse forverres kroppen. Immunitet beskytter oss når temperaturen holdes i flere timer på et merke på 37-38 ° C. Noen ganger de neste ingen kits, ingen termometer, og forsiktighet bør gis med en gang: bestemme temperatur og iverksette tiltak førstehjelp. For å være i enhver situasjon på sjekken, foreslår flere metoder for å bestemme kroppstemperaturen uten et termometer.
 1.  Bestemor måte. Lepper som anvendes til pannen, er en indikator for høy temperatur bestemmelse om en varm panne, da temperaturen er. Men denne metoden er uvitenskapelig og ganske grovt, fordi det er en forskjell mellom et merke på 37 og 40 o, men det definerer ikke lepper.

   Under knærne "ild". Leger uten verktøy sjekke temperaturen på knær, lyske og armhuler om på leddene i fingrene varme, så temperaturen er over 38 ° C (lavere temperatur "ikke hørt") og med følelsen av tær og hender - hvis de er veldig kaldt, slik at temperaturen overskrider grensen.

   Konstant tørst. Rødhet i huden, tørr munn, klager av alvorlig feber - hovedtrekkene i høy temperatur. En person som føler seg hydrert med tilhørende tegn alvorlig syk, kan temperaturen stige til siste merke på termometeret. Beat det hjelper uten medisiner rikelig varm drikke.
   Hvor farlig tørr varme
   Når pasienten er "off", klager over smerter i leddene, det betente slimhinner øyne og ingen svetting selv etter hjelpemidler, er det svært høye temperaturer, nå merket av 405-41 ° C. Hvis en person i en time av tørr varme gir ikke krisehjelp, ikke ta ham til sykehuset, kan det føre til tap av bevissthet, hallusinasjoner. Hvis feberen varer lenge, kroppene inne også begynne å "brenne", og en person er liten sjanse for å unngå døden.
   Pust og puls
   Måle temperaturen uten et termometer og avgjøre om det er farlig for mennesker, vil pulsere. For eksempel barn som er eldre enn tre år i et rolig posisjon av kroppen hjertefrekvensen er 140 slag / min. Som de blir eldre og pulsen synker til 10-12 år i barn det er 100-110 slag / min hos voksne - 80. Ved høyere temperaturer økt hjertefrekvens etter alder: barn 20 slag / min hos voksne 10 slag / min .
   Hjertet er en dual mode hvis kroppen lastes inn, og dette gjelder feber. Hyppigheten av åndedrag per minutt i friske voksne vil variere fra 12 til 17, mens pasienten er økt med halvparten, og nådde 25 komplette respirasjonssyklusene (barn, avhengig av høyden av åndedrag temperaturen kan være 30 eller mer).  
Яндекс.Метрика