Hva skjer med kroppen når slutte å røyke?
 Intet menneske på jorden som ikke vet at røyking - det er ille. Snakker språket av vitenskap, dette vanedannende vane, først på fysiologisk nivå når nikotin kommer inn i blodet og øker nivået av adrenalin at uten sigaretter produsert i mindre mengder. På den annen side er det en psykologisk avhengighet, sykdom livsstil.
 Jo mer erfaring en røyker, er det stereotypnee sin oppførsel uten å tenke på helse, hånd fortsatt nå for en sigarett, og mannen forteller andre som ikke kan slutte denne avhengigheten. Det finnes mange teknikker som forklarer hvordan å slutte å røyke raskt, men i denne artikkelen vil vi snakke om konsekvensene av røykeslutt på kroppen.
 Røykeslutt - mye stress
 Når slutte å røyke, føles kroppen din sterk stress, som det er på cellenivå lurte på hvorfor hans daglige menyen ingen nikotin og hvordan du kan erstatte den nå. I lys kommer ikke etsende røyk som brytes ned i og skaper "sin habitat", som drevet og fortsetter å eksistere så lenge nikotin forgiftning kroppen porsjoner. Hvis både slutte å røyke lys her inkluderer sikringstiltak begynner å rense miljøet fra skadelig nikotin, og mannen har en hoste ledsaget av slim.
 Det craving for mat
 I første dagene røyker kan oppleve økt appetitt, er det ikke på grunn av avhengighet av et fysiologisk nivå, men i form av psykologi - ja. Hos mennesker er det rikelig med tid til overs, beregne hvor mange minutter du bruker på å røyke? Om natten kommer om to timer, gitt at sigarett røykt et gjennomsnitt på 7 minutter. Nå er det tid fritt vane å røyke restene, så det første en mann åpner kjøleskapet for å gripe stress! Hvis du ikke ønsker å bli bedre, kan du prøve å styre selv når de første signalene fra hjernen, drikke mer vann - det fjerner giftstoffer, spise frukt eller vende seg bort fra å tenke på mat, for eksempel ringe eller besøke en av det sosiale nettverket og sosialisere med røykere som er "head 'yazaly. "
 Ubehag
 Før røyker bytter til forrige scene, har kroppen hans til å takle stress, og dermed akseptere hans nye liv. Mekanismer oppstå på ulike nivåer kan begynne økt svimmelhet, økt hjertefrekvens, litt frustrasjon og en forvrengt oppfatning av virkeligheten. Blodsukkeret går ned, slik at den kan kompensere for en søt person, men i moderate mengder.
 Nervøse sammenbrudd
 Siden renseprosessen påvirker hele kroppen, kan ikke bare broncho-lungesystemet være kvalme. Noen dager vil ikke heve adrenalin kunstig gjør du sovner. I dette tilfelle bidrar den fremgangsmåte kognitiv dissonans når insomniac anbefales i 30 min. ytre uttrykket, "Du må ikke sove! "Og fokusere bare på disse ordene.
 Å slå seg ned for natten kan ta hjerte drops eller varm melk med honning, er det litt rolig spente nerver. Denne tilstanden vil vare lenge mens røyking ikke opphøre å være presserende behov som må møtes under noen omstendigheter.
 Vestlige psykologer si at det er noe slikt som viljestyrke, men det er litt motivasjon. Før du avslutter, spør deg selv: "Hva vil det forandre livet mitt? "Eller" Hvorfor trenger jeg det? ".
 Uansett hvor ille var ikke eks-røykere i de tidlige dager, kan han styre sin tilstand gjennom anger management, samoubezhdenyy blir viderekoblet til andre mer interessante aktiviteter: sport, aktiv fritid, hobby. Husk at historien om ditt problem halvparten av sine oppløses, kommunisere med de som sluttet å røyke, forteller oss om sine nåværende følelser om hvordan du ønsker å se deg selv i nær fremtid.  
Skade raske dietter

 De fleste leger, ernæringsfysiologer mener at alle dietter farlig enn medisinsk. Hvis du ønsker å gå ned i vekt, gjør det gradvis.

 For rask diett dårlig påvirker stoffskiftet, hud, hår, akselererer aldring av celler. Rask diett - en stor belastning på den kvinnelige kroppen og kroppen.
 Skade raske dietter
 En langvarig diett av begrenset diett og vitaminmangel truer fremveksten av mange helseproblemer. Det er bedre å alltid følge en balansert ernæring.
 Hvis du trenger litt ned i vekt, bør du oppsøke ernæringsfysiolog. Han vil være i stand til å velge en balansert diett av sunn og velsmakende mat, vil det hjelpe deg å miste noen ekstra pounds av vekt uanstrengt.  
 Graviditet - er ikke bare glad periode som varsler fremveksten av en ny mann i familien din, men for de fleste nybakte mødre - hodepine, som er uvitenhet om hvordan å kle på seg.
 Mange prøver å skjule sin lange interessant tilstand, innpakket i vide skjørt og kjoler. Men er graviditet en sykdom eller patologi? Hvorfor skjule det er en fantastisk tid der en kvinne har en spesiell sjarm og ynde?
Klær til vakre gravide kvinner (15 bilder)

 Moderne og sofistikerte vordende mødre imidlertid understreke sitt nye image, og plukke de riktige klær og tilbehør, og gir en spesielt vakker, særegne bare å "gravid" perioden utseende. Ikke rart de sier at den naturlige skjønnheten av gravide kvinner som gir dem enda seksualitet som kan være ordentlig "obramyty" med moteriktige klær for gravide kvinner.
Klær til vakre gravide kvinner (15 bilder)

 De fleste vordende mødre klager over at de ikke kan finne klær som, mens korte, men på den annen side, en lang periode. Tilbring gal mengder ball full garderobe for hver 3-4 måneder, selv ikke i en hast rikeste moms, fordi i alle fortsatt bør ha sin egen rasjonalitet.
Klær til vakre gravide kvinner (15 bilder)

 Vel, først, kan du kjøpe et par spesielle ting klare seg uten i løpet av denne perioden vil være den vanskeligste. Sekund, før du kjører for nye kjoler og skjørt, prøv å se ditt hjem garderobe er fullt mulig at du vil finne det et betydelig beløp som kreves.

 Plus, kan du prøve å huske plutselig har du flere slektninger dere som kan låne deg et par ting.

 Og for det tredje, ikke glem, hvis du bare i de første månedene av svangerskapet, plan og kjøpe ting "for vekst" bedre ikke, slik som å forutsi og forutsi størrelsen vil magen og andre deler av kroppen din - det er umulig .
Klær til vakre gravide kvinner (15 bilder)

 Ikke glem at før den femte måned, vokser magen sakte og disse vilkårene kan generelt gjøre vanlige kjole for deg, men siden den sjette måned - begynner å vokse raskt, og dette vil ha for å ta affære.

 Klær gravide mødre med hendene


 Så, ta en titt på hjemmesiden din mirakel skapet, hvor, hvis du ønsker det, kan du finne mange nyttige ting.
Klær til vakre gravide kvinner (15 bilder)

 Note skjorter menn. Selvfølgelig, ikke ta hans favoritt og bevise at det er viktig. Kanskje du har en favoritt, som er perfekt for daglig slitasje, og under offentlig kostyme.
Klær til vakre gravide kvinner (15 bilder)

 Perfekt løsning kan være leggings, leggings og trange bukser som er svært populære, men på grunn av sin struktur, god stretch som ikke vil føre til press på magen.
 Et annet godt alternativ er en enkel klassisk bukse med et elastisk bånd, som kan, særlig til gravide og hadde noe å ha på, men nå vil de være den perfekte stykke virksomhet stil. Forresten, som vi har sagt, at enkelte ting må kjøpe. Så, hvis du er i svangerskapet er fortsatt arbeid på et kontor, og du må følge den business-stil, er det nyttig å kjøpe lys lys jakke, vil det myke opp ditt utseende og vil ikke hemme bevegelse, i motsetning til vanlig klassisk jakke .
Klær til vakre gravide kvinner (15 bilder)

 Det er mulig at i skapet du ikke kan finne en kjole kneppet spesielt godt egnet kutt type "tatyanka" - et paradis for gravide.
 Hvis graviditet oppstår hovedsakelig i sommermånedene, vil den gå til stor fremgang glemt tunika plass. Veldig hyggelig ser kjole med høy midje som vil markere din interessant stilling, men vil ikke sette den av.
Klær til vakre gravide kvinner (15 bilder)

 Sommer klær for gravide jenter og kvinner bør ikke ta mye hodepine, som nesten alle er lyse og luftige sommerkjoler morgenkåper.
 Men i vintermånedene vil måtte lide litt, kanskje til og med kjøpe noen spesifikke ting. Til enhver tid kan du ikke gjøre uten spesiell undertøy for gravide kvinner, men det vil ta deg ikke tidligere enn 20. uke. Som for klær under graviditet, da, vil det ha å rutte med, slik at kvinners montert jakker og kåper neppe egnet, kan du ikke dra magen. Nå tilgjengelige stiler i mote kåper og jakker, så du vil ikke være vanskelig å velge en som du kan bære og etter svangerskapet.
Klær til vakre gravide kvinner (15 bilder)

 Noen ideer og tips


 Under graviditet, selvfølgelig, kvinners klær pålagt noen begrensninger som bør gjøres hvis du ønsker å gjøre og gi fødsel til en sunn baby.
Klær til vakre gravide kvinner (15 bilder)

 Selvfølgelig, den mest kjente faktum - i alle fall bli dratt magen, kan det føre til kvalme og svimmelhet, og fører til andre alvorlige problemer. Følg hovedregelen - i kjole gravid kvinne må være en trøst. Dette forresten, er ikke å si at klærne gravide mødre må være stor. Bare prøve å finne en ideell kombinasjon mellom eleganse og komfort.
Klær til vakre gravide kvinner (15 bilder)

 Også ikke gravid under dine sokker, strømper, tights på stramme strikk, det samme gjelder for klær. Dette kan føre til peredavlyvanyyu blodkar, noe som hemmer blodsirkulasjonen. Det er ønskelig at undertøy laget av bomull, lin, er laget av naturlige stoffer med elastisk, ikke knuse, strikker.
Klær til vakre gravide kvinner (15 bilder)

 Vær oppmerksom på de skoene. Vi må glemme dette høyhælte, smale og lange sokker, og foretrekker klut sko, mokasiner, helst flytte til en flat såle eller hæl minimum, unngå snøring og borrelås kjærlighet. Mens på samme tid, kan ikke stram snøring være en god løsning for sommer sandaler - oppløse det, vil du være i stand til å gi trøst otekayuschym føtter.

 Hvis du ønsker noe spesielt


 Foreløpig kvinner er svært aktiv livsstil, så inntil de siste månedene av svangerskapet arbeid, delta på sosiale arrangementer og fester. Alt dette fører til det faktum at i løpet av svangerskapet også noen ganger ønsker å se elegant og høytidelig, så er det en hindring?
Klær til vakre gravide kvinner (15 bilder)

 Selvfølgelig, den enkleste måten å kontakte spesialforretninger, hvor imidlertid for mye penger, du kan plukke opp spesielle og elegante aftenkjoler og antrekk som vil se perfekt i FIG gravid.
Klær til vakre gravide kvinner (15 bilder)

 Men, forresten, kan du prøve å appellere til butikkene med de vanlige klærne for større damer, hvor du kan plukke opp klær for gravide tallet er relativt billig enn i spesialforretninger.
Klær til vakre gravide kvinner (15 bilder)

 Et interessant faktum er at i løpet av svangerskapet en kvinnes akutt oppfatning av farger, denne gangen ikke bare kvinner foretrekker pastellfarger, men også lyse, spesielt rødt.
Яндекс.Метрика