Dette, nå uunnværlig ting som leggings, en gang fast etablert i våre garderober ikke kommer til å ta stilling i nær fremtid. Dette er naturlig, fordi hver eier av plagget kan trygt si at leggings - det er veldig behagelig og allsidig ting som bruker faktisk verden elsker ikke bare den generelle befolkningen, men også verdensstjerner.
Fra hva du skal ha leggings (11 bilder)

 En gang tilbake på 90-tallet, leggings først brøt seg inn i moteverdenen, etter å ha vunnet millioner av kvinner og jenter, de var en mann, fra liten til stor. Når de først dukket opp på showet verdenskjente motehuset Chanel, tvetydig holdning til dem, har noen kjente publikasjoner kritisert denne kjolen.
 Men oppfattet den andre halvparten av samfunnet positivt, spesielt ble de verdsatt av mange idol, Madonna, Sandra, takket være som, spre de rundt om i verden. Mens leggings var rent syntetiske stoffer har syre farger, men dette gjorde ikke bry.
 Over tid har de endret, var det varm modell på moten og beroligende farger: beige, svart, brunt og grått.
Fra hva du skal ha leggings (11 bilder)

 Moderne moteindustrien kryr av en rekke slike uniformer, de vesentlig endret, var laget av naturlige stoffer, men samtidig er de samme tett, koselig og behagelig.
 Med et slikt oppkomme av farger og varianter, ble umiddelbart naproshuvatysya spørsmålet, hva du skal ha leggings å unngå å se latterlig eller vulgær? La oss prøve å forstå dette ukomplisert sak.
Fra hva du skal ha leggings (11 bilder)

 Å bare ikke se morsomme, må en gang for selv å forstå leggings - det er ikke en uavhengig klær, de er flere ting, så noe må "gjemme seg bak": skjørt, lange topper eller shorts.

 Ikke glem at iført bukser, bør du alltid sørge for at din "soft" spot var dekket, ellers ser det ut av sted og, til tider, vulgære og latterlige.

 Selvfølgelig, hvis du har perfekt atletisk, kan du bære en t-skjorte og kort, avslører alle sine fordeler. Men husk at du ser står i speilet, ofte radikalt forskjellig fra det de ser rundt deg folk vandre.
Fra hva du skal ha leggings (11 bilder)

 Fra hva du skal ha leggings?


 Først og fremst er det nødvendig å ta hensyn til farge. Den har også en, men den gylne regel, etter som du åpenbart ikke vil se smakløst.
Fra hva du skal ha leggings (11 bilder)

 Hvis du velger å bære fargede skjorter med lyse utskrifter, bør den øverste klær være solid, gjerne kombinert i farger. Men hvis de leggings selv monokrom, kan toppen behage oppkomme av farger og en rekke utskrifter.

 Leggings - en slags universell klær, kan de kombineres med et stort utvalg av andre ting og tilbehør, det viktigste som er montert på figuren.

 Jenter med perfekt formet kurs du kan bære leggings sammen med mini og korte tunikaer. Hvis du bestemmer deg for å bære leopard leggings, som er svært populært denne sesongen, så vel som andre dyreprint, er det også nødvendig å ta hensyn til deres form - fulle jenter bedre å forlate denne beslutningen.
Fra hva du skal ha leggings (11 bilder)

 Forresten, leopard leggings perfekt med svarte eller hvite tunikaer, eller du kan velge en farge som vil passe inn med en nyanse flekker i trange bukser. Denne stilen er ganske aggressiv og seksuell, det kan bare modig jente. Ikke glem at dette alternativet krever en høy hæl eller maksimal plattform.

 Pastellfarger


 Denne sesongen er svært populære myke og dempede farger som blått, beige, korall, mint eller lavendel. For eksempel kan beige lehensy, som vanligvis er laget av lys sommer stoff brukes med fersken mynte eller lys jakke.
Fra hva du skal ha leggings (11 bilder)

 Bildet kan utrette store armbånd eller halsbånd, og hvis kvelden er kult, så stilen går bra med lys mørk eller lys, men solid, jakke eller vest.

 Lyse og saftige motiver


 En rekke fargede leggings er imponerende, hva de skal ha? Tross alt, de kan ha en, men en svært lyssterk tone modeller ser flott med lyse etniske, geometriske og blomstermønstre, spesielt populære bukser i stil med "space".
Fra hva du skal ha leggings (11 bilder)

 Disse alternativene kan kombineres med lange tunikaer mono og med lange skjorter som dekker hoftene litt. Et utmerket tillegg til alltid være skinnjakke ulike farger og nyanser, vinn-vinn-situasjon - svart farge.
 En perfekt kombinasjon av farger, for eksempel, lilla og smaragd tunika bukser, samme sko eller ballett leiligheter. Hvis du vil legge til ensemblet ved hjelp av en lang kjede rundt halsen, til en liten veske matche leggings og beige jakke eller jakke.
Fra hva du skal ha leggings (11 bilder)

 Forresten, det er en feil når farget gulv, og faktisk noen, bukser, kjole sokker. Denne trenden har gått fra sportens verden hvor idrettsutøvere-sexy babes praktiserer det alternativet. Vær oppmerksom på at dette er bare en sport formål: på denne måten er godt oppvarmet kalv muskler, ikke for estetiske impulser.

 Hva du skal ha skinn leggings?


 Denne ekstravagante og spektakulære stil forbehold bare av sterke og trygge individer som er helt overbevist av deres ideelle figuren.
Fra hva du skal ha leggings (11 bilder)

 Leggings med effekt huden perfekt med kort svart jakke og sko hæler. En annen god kombinasjon - Lange skinn leggings og skjorte, laget i samme stil som rock og metall pigger passer fôr. Men ikke overdriv med tilbehør, eller du kan se morsomme, men utseendet vil bli ekstremt absurd situasjon.

 Denim leggings - hva er det og hva de bruker?


 Utenfor disse modellene ligne jeans som kan dekorerte lommer og linjer, men i virkeligheten, er det absolutt trange bukser. Ofte, alle jeans smykker og tilbehør de bare spores, men det er faktisk sydd. Fra hva du skal ha en slik hybrid moteindustrien?
Fra hva du skal ha leggings (11 bilder)

 Denim leggings perfekt som korte skjorter og tunikaer med lenge, spesielt utviklingen av sesongen - en kombinasjon av denim med bred varynatov langstrakt genser, som også kan knyttes belte. Som for sko, denim leggings at ingen spesielle restriksjoner, de ser bra ut og er i høye støvler og høye hæler eller plattform.  
 Dette uunnværlig ting som sommerdrakt, må nødvendigvis være til stede i garderoben denne sesongen. Dette interessant liten ting hadde mye innflytelse i utformingen av motetrender denne sommersesongen, kan vi si at hun vant hjertene til den vakre halvparten av vårt samfunn.
Vakker sommeraller (15 bilder)

 For denne store verden designere prøvd det nok en gang bevist at drakten - ". Dress satt" en flott kombinasjon av stil og selvtillit, så lenge de sier,
 Og i denne forbindelse bør aller kommende sesong betale skatt, fordi de er utrolig forandret og forbedret, sammenlignet med sine tidligere kolleger.
Vakker sommeraller (15 bilder)

 Design ytelse bokstavelig erobre hans ukonvensjonelle tilnærming oppkomme av farger og stiler, har de blitt enda enklere og mer elegant, kan hun føle seg vel og nesten i den kjolen. Det viktigste å velge riktig stil, avhengig av type figur fashionista.

 Så hvordan du velger en sommer kvinnelig jumpsuit?


 Før du rush til butikkene på jakt etter vanlige moteoppdateringer, må du vurdere kritisk den type figuren til en obnovtsi ikke ser morsom og dum. På spørsmålet må bli kontaktet med all rigor, ikke la detaljene, og da vil du definitivt velge en modell som kan perfekt markere din verdighet.
Vakker sommeraller (15 bilder)

 Selvfølgelig, hvis du er heldig vinner av lange, slanke ben og perfekt form parametere, vil det passer absolutt alle modell. For eksempel vil det se bra ut med shorts aller som kan forbedre skjønnheten i bena. Hvis bena litt tynne, er det best å velge en modell med slacks, gjemmer en liten ubalanse.
Vakker sommeraller (15 bilder)

 Aller, som er innredet belter eller tyggegummi vil se flott ut på jenter med en smal midje. Og hvis naturen har gitt deg trange og runde skuldre, da, for å se feminin og attraktiv, du kan se på stiler uten stropper og skulderstropper.
 Hvis du har brede skuldre, den amerikanske versjonen av ermhullet er åpenbart ikke for deg. For Mannish bitene passer modeller med asymmetriske topper og slacks. Prøv å tiltrekke seg så lite oppmerksomhet overkroppen, unngå ulike rysj, blonder og lyse utskrifter.
Vakker sommeraller (15 bilder)

 For gravide kvinner sommer dress kan bli en favoritt uniform i denne perioden av livet, viktigst, velge riktig modell. Den mest populære stil blant fremtidige mødre - er "Transformasjon passer" som kan brukes i hele svangerskapet, fordi de kan øke størrelsen, gitt den voksende magen. Og, viktigst av alt, vil en mor bære kjeledress og etter fødsel, tilbake til sin opprinnelige posisjon stropper.
Vakker sommeraller (15 bilder)

 Hvis du har smale skuldre, brede hofter, figuren "pære", da disse jentene vil se gode modeller utstyrt bukser kan være litt smalere. Hvis en slik figur ville se bra ut på ulike aksenter brystet og skuldre.
 Hvis du lider av overvekt, er det ikke en grunn til å forlate jumpsuit. Men i dette tilfellet må være smartere, prøv å se bort fra dine svakheter ved å vektlegge realitetene.
Vakker sommeraller (15 bilder)

 For eksempel, hvis du er eier av flotte bryster, så trim V-hals, prøv å markere midjen, kan plumpe lårene være skjult under de brede bukser som strekker seg fra hoften. Det er bedre å velge den modellen av rolige farger som kan være dekorert med lys utskrifter, nekter horisontale striper og store flekker.
Vakker sommeraller (15 bilder)

 Hva er overaller og hva de bruker? Kjeledress - er helt selvforsynt klær som ikke krever ekstra komponenter. På den annen side, er ikke til hinder, så legger et nytt band tilbehøret, får du et helt annet bilde.

 Forbli alltid populære klassiske modeller kan variere i tråd med deres egen fantasi eier. De åpenbare kjærlighet korte hvite kjeledresser er gjort i form av shorts.
Vakker sommeraller (15 bilder)

 De er i stand til å spille en ren og lys bilde som kan fortynnes med lyse sandaler med hæler og veske å matche. På moten catwalken returnere modeller, dekorert med lyse utskrifter, som er hovedmotivet for natur, blomster og mønstre. Dette alternativet er egnet for kvelden ut og for daglig slitasje. Det er vanskelig ikke å nevne, men takket være sine lyse og fet tall, vil en dress ikke forlate deg uten tilsyn.
Vakker sommeraller (15 bilder)

 Spesielt populært denne sesongen er klumpete dresser. Bred etappe som kan begrenses ned eller omvendt, for å utvide, i stand til å gi kvinnelig figur orientalske toner, og legger eleganse og harmoni.
Vakker sommeraller (15 bilder)

 Nytt denne sesongen var de modeller som kombinerer flere motetrender, og kombinerer asymmetriske ytelse deler og multi-layer prinsippet. Spesielt relevante Evening modeller laget en skulder, med skinnende svart stoff.
Vakker sommeraller (15 bilder)

 Hvis du er en elsker virksomhet stil, men ikke alltid ønsker å plukke opp en kontorpakke, kan du bruke den klassiske kvinnelige jumpsuit alvorlig cut bukser og topp, som, hvis ønskelig, kan suppleres med en bluse eller topom.
Vakker sommeraller (15 bilder)

 Dette alternativet er i stand til å skape virksomhet antrekk, ofte det er laget av bukse bunnen, men den øvre del kan ha forskjellige variasjoner. Denne metoden er lett suppleres jakke eller cardigan, vil ingen skade være konsise og andre dekorasjoner, for eksempel et belte eller skjerf.

 Barnas sommerdrakter


 Som for barna, selv for dem denne sesongen har sine overraskelser og nyheter store designerne har forsøkt å gjøre våre barn ser stilig og lyse.
Vakker sommeraller (15 bilder)

 Kroppens kan brukes som en selvstendig del av klær og supplert med ulike topper og T-skjorter. Unn nøye velge materialet for kjeledress, best passform modell med naturlige stoffer som silke, bomull eller lin. På grunn av sin kant, sommer kjoler er perfekt for barn, gi dem trøst og kjølig på en varm dag.
 Hvis du vil at barnet var fasjonable og ikke holdt opp med nye produkter, velger modellen ham neon lyse, floral og abstrakte bilder, ikke glem tegneserie bilder som helt sikkert vil glede din baby.
Vakker sommeraller (15 bilder)

 Denne sesongen populære saftige nyanser, se på alle varianter av rosa, blå, grønn og rolig solrik gul. Hvis du er på jakt etter jenter sommer dress, kan du trekke på populært denne sesongen frill og blonder som vil gjøre barnet ditt en ekte prinsesse.
Яндекс.Метрика