Hvis en jente føles ekte fashionistas, må det ikke bare følge novelties av klær, sko og tilbehør, men sikkert manikyr. Det virker som en bagatell, som ifølge enkelte mennesker, ikke så merkbar.
 Dette feil, fordi når preparerte negler og dekorert i siste mote - et tegn på god smak og utdanning. Når det øyeblikk av endringen en annen sesong, ønsker jeg å holde opp og er harmonisk integrere i verden, selv om det dreier seg om ringblomster.
Vakker høst manikyr (11 bilder)

 Hver sesong kan tilby sine egne nyheter, og det er noen, har lenge vært en etablert, klassiker som alltid vil være relevant og moteriktig. Så la oss forstå hvordan nødvendig å velge farger og nyanser til vakre høst manikyr på fingrene passer perfekt inn i miljøet, og aldri lei av å behage sin variasjon og skjønnhet.

 Sannsynligvis alle vet at hver gang for å assosiere med sine nyanser og farger, det samme prinsippet bør observere og manikyr, supplerer farger av sine egne stilistiske tolkninger.

 Det er ikke vanskelig å gjette at høsten utformingen har en fremtredende posisjon gul-brun palett som reflekterer tilstanden i naturen på denne tiden. Dette er for øvrig den viktigste kjennetegn ved høsten manikyr fra alle andre.
Vakker høst manikyr (11 bilder)

 Selvfølgelig, nyanser, som førsteamanuensis høst jente manikyr nok: beige, burgunder, hvit, oransje, gull, lilla, sjokolade, olivenolje, sennep og selv hacks.
 Disse fargene ser flott ut både individuelt og som hele ensemblet, harmonisk kombinert og om hverandre. Ledende neo-designere rådes til ikke å dvele bare på monokrome design og gå mye lenger, eksperimentere med utskrifter og teksturer, glemme manikyr i klassisk forstand, men drømmer om post-moderne, lyse og utrolig avant-garde pop art.
Vakker høst manikyr (11 bilder)

 Viljen av fantasi, magi og litt tålmodighet, og da får du virkelig interessante maler negler som er sannsynlig å bli kalt unikt i sitt slag.

 Så, hvilke innovasjoner og trender venter oss denne høsten?


 Retro-stil


 Denne sesongen mer enn noensinne populære motiver 60s, observerte de ikke bare i manikyr, men selv i klær. Hva er det forbundet med? Denne mørke plomme og trege farger som gjenspeiler nyansene av postmoderne år.
Vakker høst manikyr (11 bilder)

 De fleste kjente motehus nylig delte sin forståelse av høsten mote manikyr i den kommende sesongen. Det var en kjedelig nyanser av mørk vin, plomme og rødbrun nyanser okkupert en dominerende posisjon på korte negler modeller. Dette dramaet er sannsynligvis reflekterer tilstanden av sesongen og hans melankolske motiver.
Vakker høst manikyr (11 bilder)

 En annen merkbar trend fashion catwalken denne sesongen var korte negler svarte modeller, men som det ser ut ved første øyekast. Faktisk, manikyr opprettet fra flere lag med mørk lakk grønn, blå, røde og brune farger som skaper falsk inntrykk av ileggelse av flere lag.
 Imidlertid er mote ikke bare kjedelige, men speil belegg sølv og gylne nyanser som ikke kan unngå å tiltrekke seg oppmerksomhet.

 Fransk manikyr og dens varianter


 De permanente klassikere aldri lei dekorere med nye ideer, og noterer avant-garde og kubistisk. For eksempel er det vanskelig å gjenkjenne den klassiske fransk manikyr, som er "kledd" i huden av reptiler, dyreskinn, uvisnelig trend mange sesonger - maleri sone "smil" snake utskrifter, tiger striper eller sebra og leopard flekker.
 Disse alternativene gjør helt lett å manikyr man bør ha i sin reserve tynn pensel til å male og en tannpirker, kan du gjøre en vanlig nål. Disse verktøyene vil ta deg til å plotte detaljer, men i skjønnhetssalonger er spesielle enheter som gjør jobben automatisk.
Vakker høst manikyr (11 bilder)

 "Smile" ringblomster kan kle opp og monokromatiske farger, bruker høst nyanser som vi nevnte ovenfor. Hvis du ønsker å falle bilder på negler som vil matche sesongene ikke bare i farger, så vil du komme til unnsetning igjen jakke. Mote tema denne sesongen, som fløy mer enn en neglesalong, falt blader som pryder fredelig på tuppen av neglene.
 Vanligvis, for å skape en slik bruk fransk manikyr basis, farging spikeren spissen i mørk farge som mørk brun. Deretter kan begynne å jobbe.
Vakker høst manikyr (11 bilder)

 Ikke bekymre deg, for å skildre bladene, trenger du ikke å være en artist, bare klar til å bruke neglelakk dråpe skygge, som vil skildre blad. Deretter bruker en tannpirker eller DOTS dra faller litt til siden, og skaper en spiss tupp Maple Leaf.
Vakker høst manikyr (11 bilder)

 Når malingen tørker, så kommer også større sannsynlighet bane blader kan ta en mørk nyanse av fargen, deretter legge litt glød. Selvfølgelig, ikke glem om konsolidering mønster gjennomsiktig lakk.

 Noen ideer faller


 Selvfølgelig, høst - til lenge nok gjennomgå tre måneder med noen blader, kanskje kjedelig. Men det er en løsning. Etter fallet kan være forbundet ikke bare med løv, men også, for eksempel med blomster.
Vakker høst manikyr (11 bilder)

 Selvfølgelig, må du søke til de artene som vokser det i høstsesongen, som for eksempel asters og georginer. Displayet på neglene blomster er selv svært lett, faktisk, er det nødvendig å trekke snøflak med mange kronblad-stråler. For mer overbevisende kan du legge til noen grønne streker som skildrer stammen og et par blader.

 Blomster - det er for corny, kanskje noen si, spesielt opplevd i denne sammenheng, jenter. Høst - ulike tider av året, som er kjent for dyrking av grønnsaker og frukt, samt velkjente ferie - Halloween.

 Søt gresskar og lys bør ikke bli oversett hvis du tenke gjennom høsten kreative negledesign. Disse alternativene manikyr selvfølgelig best egnet til unge jenter med slanke fingre, ellers disse bildene kan se litt vanskelig.
Vakker høst manikyr (11 bilder)

 Naturlig skjønnhet


 Sensitiv og diskret manikyr holder stadig på toppen av listene, uten å slippe stillinger hvert år. Delikate nyanser av rosa, beige og krem ​​farger vil alltid se en fordel, og mest merkbare.
Vakker høst manikyr (11 bilder)

 Hvis du vil legge til en liten perle, kan du stikke et par skinnende steiner eller strazynok som kan diversifisere din hverdag manikyr.

 Forresten, barokk tema, som er preget av ønsket om luksus, og er ledende i motetrender høst i år.
 Korsett - dette er at verken er feminine klesplagg som ofte unngått en en halvparten av uvitenhet, hvordan å bære, hva du skal kombinere og kamp.
Hva du skal ha et korsett i vår tid

 Og det er forgjeves, og dermed frata kvinnen selv en utmerket mulighet til å se elegant og stilig, forførende og spennende. Med god grunn, den har en så rik historie, fange nesten antikken.

 Korsett - det er klær som er i stand til å bringe selv de ikke-ideelle kvinneskikkelse til perfeksjon.

 Hvis tilbake i historien, kan vi se at den ideelle kvinneskikkelsen er i stadig endring, og sammen med det og endret utseendet og formen på korsetter. For eksempel, grekerne og romerne verdsatt meget slank men store bosomed damer kors fordi på den tiden så ut som lærbelter som ble slitt etter kjoler på brystet eller under brystet.
Hva du skal ha et korsett i vår tid

 Gothic periode - en periode som trolig iført korsetter forbundet først. På denne tiden skuespillerne hadde jern og trepinner som er satt inn mellom brystene, og dermed korrigere alle naturlige figur feil.
 Det var en tid da store bosomed babes var ute av mote, slik at kvinner måtte bære korsetter som gjorde kvinners bryster helt flat, det spesifikt deformert, tvinge jenter til å pålegge brystet blyplater for å forhindre brystutvikling.
 Tiden gikk, mote igjen heve brystet, men den franske dronning Catherine de Medici, som var kjent aktiv trendsetter, innført en standard midje som var ment å være 33 centimeter. Kan du forestille deg hva en hån mot de indre organer av unge jenter?
Hva du skal ha et korsett i vår tid

 Så vi absolutt heldig i det tjueførste århundre er ingen slike harde og raske regler, og hva du skal ha korsett, hans forsinkelse og hvor lang tid du bruker det løser kvinnen. Selvfølgelig, for å se elegant og passer bedre til å følge noen retningslinjer, men det er et spørsmål om smak og ønskene til eieren av korsett.

 Hvor og hvordan du skal bære et korsett?


 For å besvare dette spørsmålet, må vi forstå de korsett eksisterende modeller, velge det som best fremheve figuren din, og deretter til å tenke på hva hans kombinere.
Hva du skal ha et korsett i vår tid

 Det enkleste alternativet er en lav støpt, det bare omgir midjen, danner en figur godt, tiltrakk seg et minimum antall visninger. Disse korsetter er lett å plukke opp, de er egnet for kvinner i alderen som føler seg ukomfortabel med den stillesittende livsstil, og for aktive unge damer.

 Korsett midje kan enkelt kombineres med en kjole og skjørt er et flott alternativ for uforholdsmessig jenter som er overvektige eller små bryster

 Men alternativet - korsett etter bryst - er en mellomting mellom midjen korsett og høye modeller. Det er i stand til helt riktig holdning siden griper bunnen av brystet og deretter flytter til midjen. Hvis du ønsker å være i sentrum av oppmerksomheten går til den store og høyt partiet, det beste alternativet - en høy korsett. Denne modellen legger vekt på hofter, justerer kroppens proporsjoner, og understreker fordelen bryst.
Hva du skal ha et korsett i vår tid

 Hva er moderne og hensiktsmessig å bære et korsett?


 Det hele avhenger av hva slags bilde du vil opprette. Moderne mote er veldig allsidig, kan det gi et stort antall stilistiske alternativer iført korsetter.
 Og, selv om de alle har felles funksjoner - for å hjelpe se feminin figur og andel - det er noen forskjeller i deres semantiske miljø som er avhengige av form, stoff, og kutte bredden av korsett.
Hva du skal ha et korsett i vår tid

 For eksempel, er en klassiker av sjangeren anses svart korsett slitt med en hvit skjorte og blyant skjørt. Dette alternativet er stor for kontor stil, for å møte med din kjære og for enhver anledning. Ditt bilde vil opprettholdes, men veldig stilig notater.
 Normal midje korsett fremmer god fiksering, understreker nåde, gir slike klær tillit til at kvinner trenger spesielt lederstillinger. Det er derfor karakterene er ofte en favoritt uniform av kvinner.
Hva du skal ha et korsett i vår tid

 Slank og grasiøs jenter vil nærme seg en enkel kombinasjon - lys sittende bukser og dekorative korsett. Det kan gjøres på en lett form som ikke omfatter strammeelementer. Det er best å velge høy modell, så det kan bli satt på nakne kropp, uten behov for skjorter og bluser. Til besto av usikkerhet, er det bedre å utfylle hele ensemblet av lys silkeskjerf eller sjal.
 Forresten, kan jenter med langt hår trenger ikke å spesifikt utfylle bildet, men eierne av korte hårklipp ta noen tilbehør. En er nok, men stilig alternativ er en kombinasjon av høye sorte korsett bukser med striper, som er laget med lav midje.

 Bildet kan suppleres med sorte hansker og et korsett nødvendigvis slitt på bar hud. Denne kjolen er egnet for en fest eller for eksempel rockekonsert.

 Dersom spørsmålet om hva du skal ha korsett for deg ikke er utløpt, eller alle disse alternativene du har prøvd, kan du ty til ensemblet korsett med jeans.
 Med jeans ser flott snerpende hvit korsett som er i stand til å legge til skjønnhet og friskhet av hverdagsbildet. Fremfor alt må vi huske at skuespillerne skal være lang nok for ikke å kle seg nakne kropp ble dannet mellom jeans og korsett, vil det se vulgær. Derfor, må du sammenligne planting dybde og lengde bukser korsett.

 Flere alternativer


 Korsett - en unik ting, fordi det går bra med nesten alle ting, for eksempel kjoler. Sanne kjole bør være en spesiell rase: det må være rett og betont snitt og ønskelig at det ikke var altfor fargerik.
Hva du skal ha et korsett i vår tid

 Hvis det er valgt for spesielle anledninger, hvor han spiller rollen som den øvre del av hele bildet, for eksempel, en del av et bryllup eller promenadekonsert kjoler, det kan være dekorert med ulike elementer. Men det må bli husket når gipsen er fylt med paljetter og perler, er smykker en jente bør være et minimum.
 Hvis du ikke vet hvordan du skal bære lær korsett, kan du referere til bilder av glamorøse rocke jomfruer. Merkelig nok, men det går bra med lys stoffer lyse og mørke toner. Den klassiske kombinasjonen - lær korsett og stramme svarte bukser som passer til. Bildet kan suppleres med tematiske tilbehør og sko. Disse sangene er veldig populært i ungdomspartier og konserter.
Яндекс.Метрика