Hva du skal spise for gastritt?
 Gastritt kalles ofte sykdommen av studenter og kontorarbeidere. Faktisk blant de som lider av sykdommen, mesteparten er de som diett i løpet av dagen består av smørbrød, frokostblandinger og såkalt fast food. Uregelmessige spise dårlig tygget mat "snacks" på rømmen årsaken betennelse i slimhinnen i magen, som er den viktigste manifestasjon av gastritt.
 Forutsetningene for utvikling av gastritt
 I mat vsuhom'yatku, gastritt fører til brannskader, forårsaket av regelmessig inntak for varm mat og drikke. Skade den slimete grov mat og overdreven "fange" av krydder, pickles, kjøtt og krydder. Men feil kosthold er ikke den eneste årsaken til gastritt. Sykdommen kan være forårsaket av en rekke årsaker som ikke er relatert til de gastronomiske smak. Oftest fører til gastritt:
 - Tarm infeksjon forårsaket av bakterier, inkludert Helicobacter Pilori;
 - Alkohol og røyking;
 - Stress og psykisk stress;
 - Langvarig bruk av antibiotika;
 - Lever, galleblæren;
 - Forakt for oral hygiene.
 Behandling av mage gastritt
 Finne årsaker betennelse i slimhinnen i magen, legen foreskriver en omfattende behandling. Det omfatter, for det første, eliminere årsaken til sykdommen og gjenopprette normal drift av magen. Den viktigste terapeutiske mål - å være en balansert diett, mottar pasienten er nødvendig for liv i mat, men ikke travmuvalasya gastrisk mucosa. Avhengig av pH (økt eller redusert) oppnevnt av narkotika, normal syre balanse.
 Med populære måter å behandle gastritt påvist te med peppermynte blader, fennikelfrø, johannesurt, kamille, ryllik.
 Dietter for gastritt
 1.  Anbefale til pasienter som kan spises med gastritt, leger understreke at kostholdet bør tildeles avhengig av pH. Dermed mangel på produksjon av syre utnevnt bløtkokt kjøtt, ert og grønnsaksupper, damp omeletter, søte bær (bringebær, jordbær), fersk ost, gelé.

   Når vil smerte og normal tilstand, kan du begynne å diett for å øke surhet. I kostholdet gradvis innført sild, pickles, melkeprodukter, inkludert mare.

   I normal og høy surhet anbefales å være melk diett. Hvis noen grunn pasienten ikke kan drikke det (flatulens, diaré) i sin rene form, kan melken bli lagt til te eller fortynne det med vann.

   Kosttilskudd bord for gastritt med surhet inkluderer: kjøttboller, magert kjøtt, dampet fisk i røren, kokte egg, ost gryte, kjøttkraft hofter.

   Fra kostholdet fullstendig eliminert kaffe, pickles og sylteagurk, svart brød.

   Forbudt mat for gastritt
   Som ved lave og ved høye produksjonsnivå av saltsyre i magen, fra kostholdet bør utelukkes følgende produkter:
   - Nøtter og frø;
   - Stekte kaker, kjeks og pølse - med utgangspunkt i menyen på noen fast food;
   - Reddik, hvitløk, ost, løk, krydder;
   - Kaker, bakverk og ferskt brød.
   Du kan ikke spise gastritt japansk mat, som de siste årene har berømmelse. Strukturen i mange matvarer inneholder rå fisk, krydret tilsetningsstoffer som kan utløse forverring.
   Tips fra barndommen
   Gastritt bør nevne rådene som alle vet fra barndommen.
  1.  Under måltidet bør være grundig tygge hver brikke minst 20-30 sekunder.

    Kjøttet bør fjernes og levde hardt film. Det er bedre å gi opp matlaging kjøtt "av jordskorpen," som det kan føre til skade delikat mageslimhinnen.

    Frukt og grønnsaker er best brukt sammen med det viktigste måltidet av dem bør fjernes skall.

    Et glass brus eller mineralvann drukket før måltider, normaliserer lage hemmelig.

    Endelig et måltid bør vare i minst 30 minutter.  
Tansy av ormer
 Naturmedisinere og healere har lenge lagt merke til: anlegget er beskjeden, har mer helbredende kraften i naturen gitt ham. Beskjeden gul blomsterstand reinfann er verken smak eller skjønnhet. Bladene er svært lik Rowan, hva i den gamle musk selv kalte vill fjellet aske. Men den gjennomsnittlige utseende skjuler de kraftige naturkreftene, blir choleretic, antiseptisk, antimikrobiell agent. Og takket være det høye innholdet av harpiks, kamfer, tanniner og bitter reinfann er en ekte "storm" av ormer. For denne funksjonen anlegget i enkelte områder selv kalt "hlystnykom."
 Innsamling og høsting av råvarer
 Anlegget blir spredt overalt, kan det lett bli funnet i den nærmeste skogbeltet langs veiene, daler og høyereliggende enger. Blomstring musk lyse gule knopper i midten av mai, varer blomstring til slutten av september. Disse gule kurver og rentenaturmedisinere. Samlingen gjøres best på forsommeren. Flere blomst kurver samlet tie harde tråden og tørket i limbo utendørs. Når musk tørr, rengjør den i lin poser og oppbevares på et tørt og godt ventilert sted. Tørrstoff mister ikke sine egenskaper i tre år.
 Protyhelmintni narkotika
Tansy av ormer
 Reinfann av ormer brukt i folkemedisinen i forskjellige land. Herbalists, forlater den viktigste komponenten av musk, ulike tilnærminger til utarbeidelse av infusjoner og deres bruk.
 1.  Dermed i den europeiske delen av Russland er tradisjonelt ansett følgende oppskrift: en teskje av blomster helte et glass med kokende vann i 4-5 timer. Anstrengt buljong drikke en spiseskje av en halv time før måltider.

   Sibirske sjamaner foretrekker en annen måte. Med svizhozirvanoho planter presset juice (1 teskje) og hell den i et glass varm melk. Du kan drikke, både varm og kald. Hvis ingen frisk musk, melken koke noen tørkede blomsterstander, hvorpå de ble fjernet.

   Kasakhstanske healere ikke forberede påfunn. De tørkede blomsterstand reinfann, deretter albue dem til et fint pulver. Når helminthiasis ta 2-3 gram pulver to ganger om dagen. Som buljong pulver har en effektiv virkning, men kompleksiteten av programmet er behovet for nøyaktig dosering, som moskus meget giftig og kan føre til forgiftning.

   Bulgaria har spredd seg en annen oppskrift. Hamret blomster blandet med honning i et forhold på 1:10. Ta hver 2 timer spiseskje. Til raskt gikk døde ormer fra kroppen drikke avføringsmidler (buckthorn bark, hest sorrel, sorte eldre bær).

   I Ukraina, behandling av innvollsorm reinfann utføres med microclysters hennes påfunn. Kopp kokende vann strømmet dessert skje av tørt materiale. Når suppen er avkjølt, press det og tilsett hakket hvitløk fedd gjennomsnittet. Insistere på en time og deretter filtrert. Med tilførsel av gjør microclysters (50 ml) over natten.
   Kontraindikasjoner for bruk av reinfann
   Som hver giftige stoffet, har reinfann kontraindikasjoner. Ikke i noe tilfelle bør ikke brukes av gravide kvinner, som planten har mislykket effekt. For behandling av helminthiasis hos barn under tre år er best å velge tradisjonelle medisiner.
   For å unngå overdose og toksisitet bør strengt holder seg til oppskriften forberedelse og dosering. Hvis du gjør etter kosttilskudd med moskus kvalme eller oppkast, bør ventrikkelskylling.
   Reinfann som ormekur medisiner, og gi kjæledyret. De dosering bør avhenge av kroppsvekt og alder på dyret (for ung og gammel - dosen bør reduseres).  
Hvorfor ønsker hvitløk og løk?
 Hvis du lytter til dine ønsker, kan du se hvilke tendens livsstil, våre kropper, hva slags produkter foretrekker, og hva er de mulige årsakene til den vedvarende fordeler. Hvis du ønsker hvitløk, løk, bitter rød pepper, sennep, er det grunn til å tro at kroppen angriper bakterier og virus, og det krever desinfeksjonsmidler, inkludert naturlig opprinnelse. De gamle egypterne dyrket løk og hvitløk, i henhold til bibelske historier kunne ikke gjøre uten at det kommer til Moses i ørkenen, ta dem og byggere av pyramidene; løk og hvitløk ble respektert grønnsaker slavere. I historien til disse naturlige antibiotika er mer nyttig og har opparbeidet seg et rykte for medisinske produkter.
 Hva er bruken av buen?
 Løk inneholder mange næringsstoffer: vitamin kompleks (PP, A, C, B, E,), essensielle oljer, flavonoider, magnesium, svovel, jern, fluor, fosfor, kalsium, kalium, jod og organiske syrer. Den brukes i aterosklerose, hypertensjon, forkjølelse og gastrointestinale sykdommer. Løk juice reduserer blodsukkeret, forbedrer leveren, oppløser nyrestein. Flyktig løk kunne konkurrere med difteri, dysenteri, tuberkulose, streptokokker og andre patogener. Løk og hvitløk i eget skjema og oppskrift ingredienser vist seg å være svært effektiv mot putrefactive mikroorganismer og ormer i kroppen.
 Hva er bruken av hvitløk?
 Hvitløk opprettholder sin selv får feber under matlagingen. Som en del av hvitløk er allicin, adenosin, flavonoider, vitaminer (B1 A, C, B2 PP), kalium, kalsium, kobolt, steroider, magnesium, nikkel, krom, saponiner, styrke immunforsvar og hjelpe i kampen mot infeksjoner. Hvitløk - effektiv mot lungebetennelse, høyt blodtrykk, herpes stomatitt, influensa, stafylokokker, urolithiasis, aterosklerose, tuberkulose. Det blir anvendt som et forebyggende produkt i kardiovaskulære og mange andre sykdommer. For å få mest ut av hvitløk, må du slipe, og legger til retter.
 Løk og hvitløk kan være skadelig?
Hvorfor ønsker hvitløk og løk?
 Basert på disse plantene skapte mange medisinske oppskrifter fra alvorlige sykdommer (inkludert kreft). Men i medisin hevder at ødeleggelsen av skadelige bakterier drepe disse plantene er også nyttig, og at å spise løk og hvitløk er kontraindisert. For eksempel kan rød løk utløse kaldt symptomer; av løk og hvitløk til å gi opp for anemi, gallestein, mage og tarm, lever og nyre sykdommer, epilepsi.
 Autoritative visninger
 1.  Dr. Robert C. Beck i sine studier funnet en negativ effekt av hvitløk ioner i hjernen; mine venner anbefaler det å forlate hvitløk for å bli kvitt hodepine og distraksjon.

   Tilhengerne av taoismen oppdaget skaden disse plantene for en frisk person: Sløyfe - for lys, hvitløk - hjertet av purre - for milt.

   Engasjert i praksis rails unntatt løk og hvitløk fra kostholdet, samt tobakk og alkohol.

   Avicenna utnevnt behandlings løk, men samtidig betraktet ham ett av produktene skadelige å tenke at årsaken tretthet og hodepine.

   Hare Krishna - vegetarianere ikke spiser løk og hvitløk, i deres syn, disse produktene tilhører den guna av uvitenhet, øke lavfrekvente vibrasjoner og redusere nivået av bevissthet som er dårlig for meditasjon og åndelig utvikling.

   Ifølge anerkjente leger løk og hvitløk trenger ikke en frisk person, men hvis du "ønsker", betyr det at kroppen er ikke nok til å takle presset av den skadelige miljø og en person er ikke helt frisk. Erstatte løk og hvitløk, som er en nødvendighet, antivirale og antihelminthic legemidler? Er at hvis lukten er avgjørende.
   Vegetarianere ikke krever desinfeksjon kroppen av putrefactive mikroorganismer så mye som folk som spiser kjøtt (siste hvitløk er et must). Så, gi opp løk og hvitløk er fornuftig bare når kosthold og livsstil er gjenstand for betryggende tenkning og religiøse verden.  
Яндекс.Метрика