Kolitt hjerte med et dypt åndedrag
 Hjerte - et vitalt organ, slik at eventuelle ubehag i dette området fører til en rekke problemer, men ikke hver smerte indikerer hjertesykdom. Stikkende smerter kan peke til hjertet og andre organer. På årsakene til smerte bedre være klar. Hvis kolitt hjerte med et dypt åndedrag, kan du kontakte pulmonologist, nevrolog, indremedisiner. Du trenger ikke å vente på din smerte, er det best å bli undersøkt, inkludert EKG - for å vurdere potensialet i hjertet ved hjelp av sensorer phonocardiography - for evaluering av hjerteklaffen ekkokardiografi - å studere hjertemuskelen koronohrafyyu - analyse av koronararteriene, scintigrafi - for Blodstrømmen studier, røntgen, for å ha en idé om tilstanden i de omkringliggende organer.
 Mulige årsaker smerter i hjertet
 - Sykdommer i ryggraden, spinal brudd relasjoner;
 - Svekket perifere nervesystemet;
 - Sykdoms områder interkostalrom, skade ribbeina;
 - Nedbøyning av skulderen belte muskler eller brystet;
 - Problemer i utviklingen av bukhulen;
 - Nevroser av hjertet;
 - Konsekvenser av aorta.
 Smerte hjerte: arter
 1.  Anhyoznыe smerte som oppstår under iskemiske sykdommer (hjerteinfarkt, angina).
   Cardialgias oppstår fra betennelse i hjertet.
   Hvordan vet du om smerten i hjertet?
   - Neserdechnыe smerte kan beskrives som prostrelyvayuschye, knivstikking, men ikke klemme eller presse;
   - Kolitt hele tiden, mens et angrep kan ta ti minutter;
   - I patologi av koronarkar gir smerte i venstre skulderblad, arm, nakke og smerter i kaldyarhyy avkastning er ikke typisk;
   - Smerten av pust, luftveis bevegelser - et tegn på problemer med pleura og perikardvæske området.
   Den viktigste sykdommen (smerte ved innånding):
   - Prekordyalnыy syndrom;
   - Pneumothorax;
   - Interkostalrom nervesmerter.
   Prekordyalnыy syndrom
   Plutselig begynner og tilbakevendende smerte som oppstår i hjertet i ro, som varer fra 30 sekunder til 3 minutter; etter en kraftig pust skiftende sløv smerte. Mange mener at dette er et hjerteinfarkt, ofte foretrekker grunne pust.
   Interkostalrom nevralgi
   Det er en kjedelig verke som vises på venstre side av brystet og noen ganger akutt - smerte nervevev i fravær av strukturelle endringer, noe som øker puste. Smerten er som en kribling. Følge det tap av matlyst, nummenhet, muskelatrofi.
   Pneumothorax
   Det starter med en uventet akutt ensidig smerte, forverres ved innånding. Pneumothorax er vanligvis forbundet med en punktert lunge, ofte - på grunn av tuberkulose, lungebetennelse, sarkoidose, cystisk fibrose, lungekreft, idiopatisk lungefibrose. Pneumothorax kan være forårsaket av kirurgi eller traumer. En liten pneumothorax forsvinne på egenhånd, og uttrykte behov for mer kirurgi.
   Dermed, hvis pusten dypt sår hjerte, det peker alltid mot sykdom i luftveiene, og må gjennomgå en x-ray av lungene.
   Når disse symptomene kan være betennelse i membranen i brysthulen - tørr pleuritt oppstår når lungebetennelse og andre sykdommer, ledsaget av en svekkelse av kroppen, feber, natt da; dysfunksjon rib ramme thorax ryggraden; tørr perikarditt - forårsake smerte ved bevegelse og pust, som er så lav, så skarp; mezhplevralnoy forkorte linker, hoste, noe som øker spenningen i stemmebåndene, fysiske aktiviteter; for kolikk nyre smerte vises først i øvre høyre kvadrant, i podlozhechnom område, og deretter sprer seg til bukhinnen.
   Selv om årsaken til smerte og klar, nøyaktig diagnose krever innstilling med ansettelsen av behandlingen. Hvis smertene plutselig fanget opp:
  1.  Når angina - en viktig frisk luft, ta deg nitroglyserin tablett.
    I nevroser - motta vendelrot, frisk luft.
    Med økt press - ta korinfar.
    Hjerteinfarkt - validol, plassere offeret til å ta fotbad med sennep og umiddelbart ringe en ambulanse.
    Cardiac smerte hjelp "sustaka", "Sorbitol", "Nytranol", "Nytrosorbyt" action som vil starte i ti minutter.
    Hvis du har smerter angrep, ta på tablett av aspirin og dipyrone polustakanom av vann, holde hele fred. Hvis femten minutter tilstanden ikke blir bedre, kan vi uten å nøle kaller en ambulanse.  
Nyttige egenskaper av hvitløk for menn og kvinner
 Hva hvitløk er en naturlig antiseptisk og det er nyttig å spise i løpet av økningen i antallet av forkjølelse, kjent for mange. Men det har en rekke nyttige funksjoner som man ønsker å tildele ham en hedersplass på bordet hver dag. Spesialistene ikke slutte å oppdage ny helbredende evne av hvitløk. For eksempel kinesiske forskere under forskning funnet at tilstedeværelsen av menneskets diett hvitløk bidrar til å redusere risikoen for lungekreft. Apoteker representerte et betydelig utvalg av forskjellige legemidler på basis av hvitløk, derimot, har de ikke erstatte friske grønnsaker bare kuttet. Det er i dette skjemaet du får maksimalt utbytte av grønnsaker.
 Hvor nyttig hvitløk for menn?
 Hvitløk for menn er en reell kilde til mineraler og vitaminer. Det bemerkes at innholdet av selen - en substans svært nyttig å støtte seksuell helse av hann-legemet. Tyske forskere har utviklet en spesiell spray dispenser fra hvitløk er en kraftig afrodisiakum. Det fremmer seksuell energi hos menn. Hvitløk bidrar til å øke styrke, øker blodtilførselen til kjønnsorganene og er effektiv forebygging av slike sykdommer som prostatakreft.
 Spille sports representanter "sterkere sex" før trening er anbefalt å spise en liten mengde hvitløk for bedre muskelvekst og riktig fordeling av vekt forlengelse. Dette urte bistand er særlig relevant for kroppsbyggere. I kampen mot sykdommer hjelper ikke bare bruken av hvitløk inni. Takket forårsaker hans juice i hodebunnen kan bli kvitt skallethet og håravfall. Produktet er utmerket mat for hårsekkene, forårsaker håret bli sterk og sunn. For å unngå irritasjon eller hudreaksjon, er det anbefalt å legge til juice chesnochnomu andre ingredienser som olivenolje og eggeplomme. Forresten, er denne masken nyttig for håret ikke bare menn, men også kvinner.
 Hvor nyttig hvitløk for kvinner?
Nyttige egenskaper av hvitløk for menn og kvinner
 Bruken av hvitløk bidrar til å styrke immunforsvaret, forbedrer hudfarge og hudtilstand. Slike egenskaper "midler fra ett hundre sykdommer" er anbefalt å vedta hele mer rettferdig halvparten av menneskeheten som ønsker å være sunn og vakker som mulig.
 Hvitløk er rik germanium, sink, magnesium, kalsium, vitamin B, C, D, og ​​mange andre verdifulle stoffer bidrar til å holde seg i form kvinner etter 40 år. Fordi kroppene deres på grunn av hormonelle endringer krever spesiell beskyttelse.
 Naturlig antiseptisk ikke bare ødeleggende effekt på sykdomsfremkallende mikrober og patogener, men også bidrar til å rense leveren. Forskere sier at hvitløk kan bremse aldring og redusere kroppsfett. Det bidrar til å redusere kolesterol og dens fortynning, og dermed tjener til å forebygge sykdommer i det kardiovaskulære systemet. Kvinner, som menn, blir ofte brukt hvitløk i behandling av kaldt, hoste og andre kalde relaterte fenomener. Mange damer som nachulysya evne hvitløk til å forbedre stoffskiftet og fremme vekttap kroppen inkluderer en diett produkt diett. Skade den vil absolutt ikke minst, vil du styrke immunforsvaret ditt. Og kanskje oppdage nye, like fordelaktige egenskaper av hvitløk. Takk til urtemedisin kan i stor grad støtte kroppen sunn og forebygging er alltid bedre enn kur. Skål!  
Hvordan å gjenopprette talekommunikasjon yazky?
 Stemmen er en svært delikat instrument, følsom for vær, dårlig kosthold, emosjonelle sjokk, belastning. I vev elastisitet skadelig effekt forkjølelse, nikotin, støv, brus, frø og krydret mat. Dysfoni eller tap av stemmen er ofte observert i lærere, advokater, lærere, inspektører. Spesielt relevant for dette emnet sangere, som er dannet av de konstant stress knop på lenker som fører til osyplosti og mister stemmen. Etter å ha etablert årsaken, kan du gjenopprette stemmebåndene ved hjelp av en helhetlig tilnærming til behandling.
 Behandling av vokal folk rettsmidler
 Rehabilitering skal lyde:
 1.  Det anbefales å redusere belastningen på vokal apparat. Stillhet, frisk luft, fred i sinnet og avslappet søvn - de beste allierte i kampen mot osyplostyu.

   Pasienten bør ta rikelig med væske som fruktdrikker, urtete, fruktkompott, varm melk og smør og honning tatt i et glass skje drikke.

   Healing fremmer regelmessig gargling potet juice eller urtete, som inkluderer:
   - Apotek kamille;
   - Sage;
   - Onion;
   - Johannesurt;
   - Calendula.

   For dette formål benyttes eukalyptus alkoholat, fortynnet med varmt vann. Berømte sangeren Oleg Gazmanov hjalp daglig gurgle saltvann og helt stille i en måned.

   Når kaldt svært effektiv infusjon av pepperrot, som du bør drikke en spiseskje hver time. For å gjøre det, må du plante rot, hogge den på et rivjern og hell kokende vann. Blandingen ble filtrert, gir den en time. L. sukker per kopp væske og ta i form av varme.

   For å gå tilbake den tapte stemme kan drikke et glass varm øl.

   Ifølge tilhengere av brandy, drikke, blandet i like deler med honning, sitronsaft og kylling egg, kan føre eventuelle koblinger i tone. Healing sammensetning kan drikke varm te.

   Den beste måten å kvitte seg med inflammatoriske sykdommer anses å være innånding. For inngrepet, trenger du et par dråper eterisk olje av eukalyptus eller salvie du ønsker å legge til bolle med varmt vann. Styrelederen bør dekke varmt håndkle i 10-15 minutter og få litt av dampen inhalere luft gjennom munnen. Lignende manipulasjoner kan bli utført i løpet av de poteter, kokt med huden.

   Å gjenopprette opprørt vokal instrument bør spise kylling buljong, yoghurt, tyttebær, rips, appelsin, surkål og fjærfe. Mat skal tilberedes som grøt eller kokte supper - potetmos. Å drepe bakterier og fett forbindelse anbefales å spise løk, hvitløk, smør og olivenolje. God effekt er most eller 5-kokt og bakt epler som må spise før du går til sengs.
   Pro tips
  1.  For å spare stemmen oppfordret til å tie i løpet av måneden, for å gi opp tobakk, varm og krydret mat, alkohol, nøtter, iskrem, ost og vandre i vindfullt vær.

    Halsen bør alltid vikle et varmt skjerf, og i løpet av nesmыkanyya kommunikasjon bør utelukkes lytter vokalverk som forårsaker svingninger i stemmekanalen.

    Styrke øvelser fremmer kommunikasjonsspråk, som inkluderer følgende øvelser: - språk bør prøve å nå nese og hake; - Sitt i positur Lion og snakke språket på vыsunutom bøk K. Derfor bør tuppen av tungen dryppe litt burdock olje.

    Hvis alle metoder viste seg ineffektiv, bør rettes til otolaryngologist.  
Яндекс.Метрика