Symptomer på mangel på magnesium i kroppen
 Magnesium er blant de 12 elementene som 99% danner mannen. Navn på stoffer som stammer fra det franske ordet magnifique, som kan oversettes som "utmerket". Denne funksjonen Mg2 skylder sin spektakulære og levende ild. Mineraler, inklusive magnesium, som er nødvendig for den normale funksjon av kroppen, holde vann og salt og syre-base-balanse.
 Mg2 involvert 300 biokjemiske reaksjoner kontrollert neuromuskulær aktivitet er ansvarlig for biosyntesen av proteiner og regulerer energi og elektrolytisk nivå. Det viktigste element er 4-stillingen på nivåene av stoffer i legemet og den andre - konsentrasjonen i cellene. Denne dyrebare antistressfaktor som blokkerer jitters og reduserer følsomheten for irriterende faktorer.
 Verdien av konstanten kjernelegemet bør være mellom 20 til 30 mg, og magnesiummangel truer funksjonelle og store brudd i alle systemer. Mg2 distribuert i kroppen som følger:
 - 60% - i bein, emalje, dentin;
 - 20% - i lever, hjerte, binyrene, muskler;
 - 20% - i hjernen;
 - 3% - i blodet.
 Forskerne fant at 90% av magnesium er en del av cellene, og bare 10% er konsentrert utenfor dem.
 Årsaker til magnesiummangel
Symptomer på mangel på magnesium i kroppen
 Eksperter skille latent eller mangler konstitusjonelle element kalt primær og sekundær mangel på grunn av levekår. I det første tilfelle er årsaken til fenomenet ligger i strid transobmennoho mekanisme, og det andre er definert livsform, inkludert:
 - Kronisk emosjonelt stress;
 - Mat. Animalsk fett, rask mat, protein, meieriprodukter, kjøtt, poteter hindre opptaket av magnesium i mage-tarmkanalen. Moderne teknologi av produkter og prosess utarmer verdifull del av deres struktur;
 - Overdreven fysisk aktivitet;
 - Røyking og alkohol misbruk;
 - Hormonell prevensjon;
 - Fysisk inaktivitet;
 - Graviditet;
 - Fedme;
 - Hjerte narkotika overdose;
 - Aldersrelaterte endringer;
 - Overoppheting i solen, i butikken eller i badekaret;
 - Vanlige sykdommer slik som ulcerøs kolitt, diabetes, enterokolitt, akutt koronarsyndrom.
 Daglig etterspørsel Mg2 kvinner og menn er forskjellige og i størrelsesorden 280-400 mg. Under graviditet barnet, øker dette tallet til 30%.
 Symptomer på magnesiummangel i kroppen
 Mangel elementet vises arytmi, diabetes, migrene, multippel sklerose, krampaktig syndrom, hypertensjon, iskemi.
 Tegn på sykdommen er:
 - Kronisk tretthet, lenge etter en lang hvile;
 - Reduksjon av aktivitet;
 - Sprø hår;
 - Forringelse av sjelsevner; nedsatt konsentrasjon og hukommelse;
 - Dental karies;
 - Svimmelhet;
 - Insomnia;
 - Nervøsitet, irritabilitet, fremveksten av angst, nedstemthet;
 - Smerter i muskelspenning;
 - Svette om natten;
 - Kramper i beina, musklene i ryggen og i occipital regionen;
 - Takykardi;
 - Blodpropp;
 - Endring i blodverdier;
 - Anemi, skjelvinger, svakhet;
 - Effektiv utvikling av aterosklerose;
 - Forekomst av kramper i strupehodet og mage-tarmkanalen;
 - Nummenhet i hender, føtter og kuldefølelse i dem;
 - Svikt i nyrene;
 - Diaré, forstoppelse;
 - Sensitive organisme respons på klimaendringer.
 Behandling av magnesiummangel i kroppen
Symptomer på mangel på magnesium i kroppen
 Magnesium gir fred i sinnet til en person som forbedrer peristaltikk, fjerner kolesterol, en vasodilatorvirkning.
 Mangel på Mg2 kroppen kompensert rolig og målte liv, balansert kosthold, moderat inntak av medisiner.
 Legg Mg2 nivå ved hjelp av farmakologiske midler:
 - Kosttilskudd;
 - Bishofit;
 - Tiamin (B1), pyridoksin (B6), vitamin B5 C;
 -dolomitu;
 - Citrate og magnesium asparahinatu.
 Regelmessig inntak av bønner, nøtter, erter, kakao, havregryn, fennikel, kål, blomkål, hvetekli, tørkede aprikoser, egg i stand til å løse problemet med mangel på magnesium. Forlengede varmebehandling ingredienser fører til en reduksjon av verdifulle sporstoffer. Når overdreven konsentrasjon av et stoff en person opplever svakhet og kvalme.  
Ingen matlyst og oppkast
 Menneskekroppen kan sammenlignes med den nøyaktige mekanismen for finjustering av data av natur. Og den minste av forstyrrelser i de indre organene Det signaliserer det tilgjengelige måter: smerte, kløe, eller kvalme. Ofte er det en mangel på matlyst og kvalme er de første symptomene ennå umerkelige endringer.

 Gledelige nyheten
 Hvis du - en kvinne og i flere dager, har du ingen matlyst og oppkast, spesielt om morgenen, og den siste tiden har gått 6 uker eller mer, er det en alvorlig grunn til å besøke en gynekolog. Det er sannsynlig at snart din familie vil lade. Kvalme under svangerskapet - et vanlig fenomen. Dette er på grunn av organismen og de skiftende hormonnivåene. Forhøyede nivåer av progesteron, prolaktin, gonadotropin gi kvalme. Å håndtere det, kan du bruke skiver av sitron eller sure epler, vil bringe lettelse og syltet agurk. Men å gi opp et måltid, ikke inkluderer kvalme bare intensivere på tom mage.
 Hvis morgenkvalme er ledsaget av hyppig oppkast, er det livstruende fetal og vann-saltbalansen av moren. Innleggelse observasjon og anbefalinger gynekolog vil bidra til å holde gravide og helse.
 Fareskilt
Ingen matlyst og oppkast
 Hvis svangerskapet er helt utelukket, kvalme og manglende appetitt forårsaket ikke så rosenrød årsaken. Det er sannsynlig at denne alarmen om alvorlige sykdommer.
 1.  Den første i denne serien er sykdommer i leveren og galleblæren. Å redusere ubehag ved å bruke diett mat som utelukker fet, stekt og krydret mat. Legge til rette for staten og bli kvitt overflødig vekt.

   Når nyresykdom er mulige lignende symptomer. Hvis nyrene ikke kan takle filtrering og fjerning fra kroppen end produkter av metabolisme, er det den generelle rus. Diagnose og behandling er best overlatt til fagfolk. Urolog plukke opp et sett av narkotika for å utnevne en diett som inneholder diuretika produkter.

   Mange mennesker som ikke lider av kroniske sykdommer, ofte klager over at appetitten og oppkast under den kalde årstiden. Dette skyldes mangel på folsyre. Fyll det mulig, ved hjelp av salat, persille, asparges, gulrøtter, biff leveren.

   Kvalme er ofte ledsaget av selv-elskere. Kjøpe et apotek når annonseres narkotika, folk ikke studere Indikasjoner, kontraindikasjoner, mulige bivirkninger og anbefalte doser. Som et resultat av å ta selv de beste og mest effektive legemidler (ikke foreskrevet av legen din) som har ubehag. Hvis medisin brystet er disse medisinene, og de brukes aktivt, er det bedre å oppsøke lege. Det er mulig at med avslag på opptak vil og kvalme.

   Mye mindre kvalme og mangel på appetitt kan være assosiert med maligne tumorer (hjerne, tarm, nyre, lever) eller kjemoterapi. I slike tilfeller, leger forekvalmestillende medikamenter og glukokortikoider.
   Dårlige vaner
   Storrøykere med mange års praktisk talt ingen oppmerksomhet til det faktum at i morgen har de ikke ønsker å spise dem syke. Dermed kroppen signaliserer "nikotin problem" mage. Nok til å gi opp destruktivt forhold (eller i det minste redusere antall sigaretter per dag) for å gjenvinne morgen appetitt og god helse. Utsettes for hyppige kvalme og kontorarbeidere som er inaktive. Stress og overdreven følelsesmessig stress heller ikke bidrar til helse. Tilbakestill negative, positive følelser hjelpe lade opp nattlige turer i parken og natur av angrepene i helgen.  
Sputum med blod th: årsaker og behandling
 Hoste selv er ubehagelig fenomen, og kan være et tegn på alvorlig sykdom. Hoste opp slim med blod indikerer alvorlige problemer med driften av luftveiene. Nøyaktig diagnose fastsettes ved bruk av røntgen thorax, bronkoskopi, blod og slim. Behandling avhenger av ulike faktorer, og er antibiotika, anti-tuberkulose medikamenter eller kirurgi.
 Når en person står hoste slim, som kan være hemmeligheter bronkial kjertler, støv, møkk og mikrober. Sputum med blod i morgen indikerer tilstedeværelse av blødning i luftveiene. Dette fenomenet er ofte observert i følgende tilfeller:
 - Storrøykere;
 - Kronisk bronkitt, lungeemboli, lunge abscess;
 - I tilfelle av hjertesvikt, mitralstenose;
 - Unormal tilstand av arterier og vener;
 - Trauma airway;
 - Tuberkulose (skjellete-rutete rutete eller havre), akutt bronkitt, lungebetennelse, lungekreft;
 - Magesår. I dette tilfellet, er blod brun farge, og kommer fra fordøyelsessystemet;
 - På en arvelig sykdom - cystisk fibrose.
 Noen diagnostiske tester (bronkoskopi, tar punkteringer) før kirurgi og medisiner som reduserer blod viskositet, kan også være en årsak til hoste opp blod. Hemoptysis i sykdommer tradisjonelt ledsaget av kvalme, høy feber, smerter, brystsmerter, svakhet, tap av matlyst, kortpustethet, hyppig trang til å hoste.
 Før du utfører diagnostiske tester bør være godt sikret kilde til blod i oppspytt, unntatt nasopharynx og mage-tarm. Blod fra luft skum og har en lys rød farge, og spy fra andre etater ofte rikelig, malt i mørke farger og deres utseende er ledsaget av kvalme.
 Erfaring viser at i 70% av tilfellene er det blod i spyttet i bronkitt, lungekreft og tuberkulose, og i 5% av tilfellene, kan den eksakte årsaken ikke bli etablert. Tilstedeværelsen av tilknyttede symptomer forenkler innstilling nøyaktig diagnose. For eksempel, plutselig vekttap, natt svetting, brystsmerter, kortpustethet og hoste lenge, akkompagnert sputum med blod som røde striper, å mistenke lungekreft. Denne sykdommen forekommer vanligvis i kroniske røykere.
 Behandling og diagnose av sputum med blod
Sputum med blod th: årsaker og behandling
 Hvis du finner deg selv i sputum med blod, som er permanent, bør undersøkes i onkolog, endokrinolog, indremedisiner, pulmonologist og TB. Hvis symptomer på eksperter ikke forårsaker alvorlige bekymringer, bruk av varm drikke for et par dager hvile og inntak av narkotika hoste eliminere problemet raskt.
 I noen tilfeller kan behandling på sykehuset ikke gjør det, selv om abnormitet oppstått på grunn av røyking. I tilfelle av pulmonal blødning pasient trenger øyeblikkelig legehjelp. Før ankomsten av leger, må pasienten være halvveis sittende stilling, og ved ankomst til sykehus han har å gjøre analyser og X-ray otharkyvayuscheysya blod i brystet. Hvis du finner mørke områder i bildet legen diagnostiserer tilstedeværelse av betennelse i lungene, og endringen i form av hjertefeil interessante sin utvikling.
 Bronkoskopi er nødvendig for å bestemme tilstanden av bronchial lumen, tilstedeværelse av tumorer og andre abnormaliteter. Detaljert og nøyaktig bestemmelse av innholdet av endringer i organer kan stilles ved hjelp av CT og oppspytt analyse gjør det mulig å bekrefte den foreløpige diagnosen. For eksempel deteksjon av slim stikker Koch antyder utviklingen av lungetuberkulose, og overvekt av celler som er involvert i den inflammatoriske prosess, sier pneumoni og bronkiektasi. For å oppdage cystisk fibrose svette prøven er tatt, som bestemmes ved hjelp av metabolsk klor.  
Яндекс.Метрика