Hvordan vise galle fra kroppen?
 Fordøyelsesprosessen - er en av de mest komplekse handlinger i kroppen vår, fordi det innebærer en rekke forskjellige. Galleblæren tar ikke mindre involvert i prosessen og fremhever galle i en tid da maten kommer inn i tolvfingertarmen fra magen. Noen ganger denne prosessen kommer på avveie. Bile inn i magen og deretter kroppen svikter. I disse tilfellene er det viktig å vite hvordan du får galle fra kroppen.
 Årsaker og konsekvenser av stagnasjon av galle
 Mest overflødig galle og upassende fjernes fra galleblæren oppstår på grunn av feil kosthold, fysisk aktivitet umiddelbar etter måltider, inkludert en skarp stigning, sove på magen fylt, spesielt på venstre side, hyppige måltider zapyvannya ulike typer drinker. Andre årsaker stagnasjon av galle ganske ofte spesialister inkluderer hyppige stress eller nevroser, forstyrrelser i nervesystemet, smittsomme sykdommer.
 Når i magesekken, begynner galle å brenne det følsomme foring av deres syre som er først av alt, en masse av smerte en person kan forårsake skade på mage skall steindannelse, generelt forstyrrelser i fordøyelsen av mat i fremtiden, forskjellige sykdommer i mage- kanalen. Virkningene av gallestase til slutt bare fordype og utvikle seg til kroniske sykdommer, så som cholecystitt. Overskudd av galle i kroppen også påvirker humøret, spesielt, blir det irriterende.
 Tegn til stagnasjon av galle
Hvordan vise galle fra kroppen?
 Nøyaktig diagnose bare kan eksperter etter skikkelig undersøkelse. Men tradisjonelt smerte periodiske natur av den høyre side, å trekke i kantene og gir under skulderbladet, regnes som en av symptomene på stagnasjon av galle. I tillegg blir personen mer nervøs, ofte faller inn i depresjon, redusert sin effektivitet og dårligere hukommelse. Fra den fysiologiske manifestasjoner stagnasjon av galle bør også fremheve rødhet og selv gulnede hvite i øynene, bitter smak i munnen, hyppige halsbrann, leverproblemer, og utvikling av hjerte- og karsykdommer. Det er grunnen til at det er viktig å raskt og effektivt utvise galle fra menneskekroppen.
 Tradisjonelle oppskrifter galle utskillelse fra kroppen
Hvordan vise galle fra kroppen?
 Før du går videre til ulike infusjoner og urtete for avgiftning, må forstå årsaken til denne situasjonen. Først må du justere din diett og kosthold, eliminere stekt, fet, røkt, krydret, hermetikk. Man bør spise hyppige, men små porsjoner, og fortrinnsvis i samme tid for kroppen å fordøye mat tilberedt i fravær av mat er ikke "spiste" seg selv.
 Blant choleretic produkter som er anbefalt inkluderer menyer person som har de ovennevnte problemene bør tildeles vegetabilsk olje rå, blomkål, kål, mais, tomater, ost, rødbeter, greener, inkludert selleri. Utmerket ofte drikker fersk juice fra bær, frukt eller grønnsaker - drue, bete, tranebær, kål.
 Å rense kroppen av galle veldig gode å bruke urtete - rose, rogn, hagtorn, tranebær, rips og Viburnum. Du kan lage te med noen urter, men du kan samle på de ovennevnte ingrediensene. Med urtete bør være svært forsiktig og bedre å begynne å drikke dem etter resept fra lege. Denne suppen med salvie og kjerringrokk, er blandet i like proporsjoner, Johannesurt ekstrakt.  
 Det kan også ideelt fremheve skjønnheten og elegansen av kvinnelige føtter, uansett hvor vakkert og stilig par sko? Kvinner har lenge anerkjent dette faktum, noe som er grunnen før hver ny sesong er ledsaget av et søk etter en annen ekstravagant og trendy nyhet i verden av fottøy.
Dame høst sko alle (18 bilder)

 Og kreative designere skuffet ikke, og denne sesongen, nye modeller høsten 2013 perioden er preget av sin perfeksjon og eleganse, tillit og synlighet grenser til elegant moderasjon.
 Kvinners sko kommende høstsesongen er preget av lyse kalde nordiske farger og dype og levende fargetoner, som uttrykkes i bardovoyi, blå, lilla, grønn og svart farger.
Dame høst sko alle (18 bilder)

 En elsker av ulike utskrifter bør ta hensyn til geometriske og dyre nyanser. I flere sesonger i toppen av popularitet holdt sko med krokodilleskinn som var nesten like populært for noen tiår siden.
 Som for de former og mønstre, vil det populære paret finne seg bortskjemt med damene, kan utvalget av fasjonable fottøy ikke klarer å imponere. I tillegg til de vanlige sko og støvler med høye hæler eller uten tilsatt modeller for en rekke plattformer, wedgies og flate sko.
Dame høst sko alle (18 bilder)

 Forresten pels skaper en varm og koselig virkning i den kalde perioden er et flott tillegg til høst sko, som i tidligere sesonger.

 Hva sko vil være moteriktig denne høsten?


 Følgelig den generelle prinsipper sesongen kommer, vet vi, men et helhetlig bilde bør vurdere konkrete modeller og sine bilder. Den siste løp, som fant sted i Milano, Paris, New York og London, var i stand til å gi et inntrykk av hva som er nye og interessante forberedt moderne motehusene. Så, hva skal jeg se etter?

 Klassisk og skarp tå


 Endelig dette viktig attributt for kvinnelig eleganse og raffinement tilbake til sin hedersplass. Kvinners spissnesete sko er nesten alle damene, i tillegg er det uunnværlig klassiker, som manglet populær moteshow i de siste årene.
Dame høst sko alle (18 bilder)

 Akutt tå ikke bare tilbake, han også plukket opp med et par nye funksjoner: nå denne trenden er understreket selv sokk isolert ved hjelp av en kontrastfarge eller andre detaljer.
Dame høst sko alle (18 bilder)

 Denne trenden bør først veldig gledelig for fans av den klassiske moten, fordi hun ikke kan bo ubemerket. Men sine posisjoner ikke gi høy pin som kan vise frem både sko og på Botilony.
Dame høst sko alle (18 bilder)

 Stor hæl og snøring


 Sammen med ikke de mest komfortable modeller vises stabile og behagelige variasjoner som kan sies å bli en leder stilige sko høsten 2013. Den viktigste årsaken til denne høsten mote fokus ble bred og tykk hæl.
Dame høst sko alle (18 bilder)

 Denne unike modellen hæl bokstavelig talt fanget hjertet og sjelen av moderne fashionistas, fordi han så dyktig kombinerer praktisk og komfort av kvinnelighet og skjønnhet. Stor hæl kan bli funnet på nesten hvilken som helst modell høst sko, uansett hva det er - støvler, sko, støvler eller støvler.
Dame høst sko alle (18 bilder)

 For eksempel, brede, skrå hæl, men kan sees i Chloe, har nesten alle modeller dempet farger og er laget av semsket skinn.
 Bare en dekorert sko stropp dekker anklene, og skaper en sofistikert image. Forresten, til hælen i slike modeller helt lave, men dette sko eller hvordan taper. Så, hvis du ser i butikkene, noe sånt, bør du få, moderne og elegant at du vil bli gitt.
Dame høst sko alle (18 bilder)

 En interessant nyhet av denne sesongen var det sko modell "Salome" med en bred hæl laget av plexiglass. Disse modellene skape bildet av en sterk og selvsikker kvinne.
 Alle slags varianter støvler kontinuerlig glede sitt mangfold og komplekse former. Forresten, denne sesongen velkommen blandede typer festeanordninger - kan en tynn snøring kombineres lett med borrelås-bånd, som er mer assosiert med joggesko.
Dame høst sko alle (18 bilder)

 Det samme gjelder for den opprinnelige perforering, som kan bestå av uvanlig hud og, for eksempel, tørre bokser, bånd og andre dekorative elementer.

 Menns stil


 Kvinners mote har lenge vært aktivt med maskuline klær alternativer for å lage dine egne unike modeller. For de som ikke vet hva det er, for eksempel, er svært populære Lofer - det er sko som oftest lukket, de har ingen snøring.
Dame høst sko alle (18 bilder)

 De lykkes migrert fra forrige sesong som kommer inn, tok med seg detaljene som wedgies eller plattform forlenget språk og selvfølgelig sine vanlige klassiske former. De fleste av dem er laget i strenge mørke farger kan være så lakk modeller og variasjoner matt hud.
 Denne modusen er oppfylt i menns stil, og denne høsten hun spesielt i trend, gjelder det samme for å slyperam butikker "oxford". Interessant, vil disse støvlene bland godt med aftenkjoler, for eksempel uventede beslutning motedesignere denne sesongen - en kombinasjon av tung hryndersov glamorøse og elegante klær.
Dame høst sko alle (18 bilder)

 Men de vil bli gjort i form av en lett, men stiv såle og snøring forbli i sin rettmessige plass. Som du kan se, vil du bli overrasket over hva andre i høst og våren, fordi skoene er så variert og uforutsigbar. Men overraskelsene stopper ikke!

 Boots og støvler


 For de som liker noe mer håndfast og Global har også sin nyhet. Denne sesongens mest populære høye støvler strømper og støvler med knebeskyttere som effektivt kombinert med et kort skjørt, shorts eller langstrakte gensere og leggings.
Dame høst sko alle (18 bilder)

 Dessverre kan disse støvler eller støvler strømper råd til ikke hver jente, men bare en lykkelig eier slank og vakre ben.
Dame høst sko alle (18 bilder)

 Som for materialer, er disse støvlene i hovedsak laget av matt skinn, men trenden semsket skinn og patent lær-modeller, og luksuriøse fløyel og nubuck. Farger støvler skryte naturlige nyanser: brun, svart, mørkegrønne og beige farger.
Dame høst sko alle (18 bilder)

 Ikke glem lyse farger!


Dame høst sko alle (18 bilder)

 De som faller mote farge denne sesongen er ikke veldig like, men mest sannsynlig er det refererer til alle elsker av lyse, saftig, kan du puste lett.
Dame høst sko alle (18 bilder)

 Hvis du ønsker å bo i rampelyset, vil du nærmer deg slik mote denne sesongen sko og støvler laget i lyse og fet farge: neon gul, grønn, rosa, fuchsia og lakk-svovel hjelp bildet ditt bli synlig på noen samfunn.
Dame høst sko alle (18 bilder)

 Forresten, ikke glem om slike viktige metall neser som kan dekorere modellen sko med ankel stropp og metallspenne.  
Яндекс.Метрика