Det er svært sjelden å høre fra en jente at hun ønsket å få vekten ofte høre den konstante kosthold og overvekt. Og hvor trist er når du ser ut som din 25-20 har en slank og tonet kropp og rundt deg hele tiden si: "Å, som tynn, for å spise! ".
Trendy klær for svært tynne kvinner (17 bilder)

 Og hvordan forklarer du til andre at det ikke er deg utmattet selv dietter og du har en slik kropp grunnlov, og det er ingenting du kan gjøre, og hvorfor, når, og så er fornøyd. Men det viser seg at svært tynne jenter også noen ganger harde tider, fordi dette tallet er ofte knapt feminin og harmonisk.
 For å dekke de ekstra tynne, er det noen triks og uskrevne regler, observere det, vil du alltid være se sofistikert og elegant.
Trendy klær for svært tynne kvinner (17 bilder)

 For noen grunn er det en oppfatning blant kvinner at for å skjule de ekstra tynne, trenger du to ytterpunktene. En av dem - å kjøpe klær et par størrelser større, men tenk på hvor morsomt utseende tynn penn på bakgrunn av store ermer genser eller tynne ben i et stort skjørt.
 En annen idé - å kjøpe ting som er helt stram figur. Selvfølgelig er det ting som er fremhevet form, men du må sørge for at det ikke var for mye, fordi saken på offentlig visning dreven tynnhet egentlig ikke vil.
Trendy klær for svært tynne kvinner (17 bilder)

 Så, er det mulig å plukke opp trendy klær for svært tynne jenter ikke å skinne vinkel bend tall? Tynne hånd, ben, lår, jeg ønsker å gi en figur av volumer der de ikke har nok, men det er helt umulig hvis kutatysya i kapper eller obtyahuvatysya vev. For å hjelpe deg i denne vanskelige saken, har vi utarbeidet for deg fem anbefalinger for å lage den perfekte frisyren.
Trendy klær for svært tynne kvinner (17 bilder)

 Hvordan velge klær radmager jente?


 Regel № 1. Klær striper


 Denne enkle geometriske trick jenter bør vite absolutt alle typer figurer. Det har lenge vært kjent faktum at klærne i den vertikale stripen gjør lysbildevisning fra bunnen opp, så finne visuelt utvider og krymper, og legger overdreven tynnhet fortsatt ta noen pounds.
Trendy klær for svært tynne kvinner (17 bilder)

 Men horisontal stripe legger visuelt volum og bredere baren, er tallet mer utvidet. Dette selvfølgelig betyr ikke at du trenger for å bli en stripete bag, men for eksempel en kombinasjon av stripete topp og lette bukser definitivt gi din figur en manglende volum.
Trendy klær for svært tynne kvinner (17 bilder)

 Regel № 2. Volum slitasje


 Som vi har sagt, er en smal og stramme klær den stolte eier av skjemaer, og vi trenger å plukke opp klærne slik at hun gjemte dreven tynnhet, ikke sa det, i likhet med alle typer kvinner og trange kjoler.
Trendy klær for svært tynne kvinner (17 bilder)

 Vi kan si at du var heldig, tynne jenter kan enkelt eksperimentere med solide modeller, for eksempel flyr bluser og skjørt, tunikaer dress mote gratis kutt, som går perfekt med bukser og shorts.
Trendy klær for svært tynne kvinner (17 bilder)

 Og hvis du kan, og eieren av høy vekst vel sitte lange kjoler og plisserte skjørt. Men det betyr ikke slå inn i en uformelig bag eller oppblåsbare ball, jo bedre antrekket fortynne tynn stropp som vellykket heve midjen, noe som gjør bildet samtidig luft og grasiøs.

 Regel № 3. Ryushky og volanger


 En spesifikk modell kan brukes svært tynne jenter? Dette gjelder spesielt for kjoler, som nylig har blitt så populært, ønsker jeg å følge siste mote kanoner, men det er ikke alltid akseptabelt.
Trendy klær for svært tynne kvinner (17 bilder)

 For eksempel, modeller med skarpe og dype kutt absolutt ikke anbefales for jenter slip, bare ta hensyn til føttene hvis de er som to tynne pinner, er det best å unngå mini lengde, fordi det bare understreke klossethet figur.
Trendy klær for svært tynne kvinner (17 bilder)

 Men kjoler med ulike ruffles, krimskrams og volum innredning. Bedre fit kjoler som har stil solen blusset eller tulipan, visuelt de gir glatte kurver der de teoretisk skal være i hver kvinne.

 Regel № 4. Riktig fottøy og tilbehør


 Ingen har noensinne kommer til klær, må du intelligent tilnærming til slike viktige poeng som fottøy og relatert tilbehør. Nylig på moten klumpete sko, ledsaget av en tykk høye hæler eller tunge wedgies.
Trendy klær for svært tynne kvinner (17 bilder)

 Men, uavhengig av alder, av disse modellene må gi opp, fordi de visuelt markere dreven thinness ben. Det er bedre å velge en sofistikert modell, fortrinnsvis stud, og høyden skal ikke misbruke, bare 3-5 centimeter.
Trendy klær for svært tynne kvinner (17 bilder)

 I tilfelle av smykker, mote og her er ikke på vår side. Disse mote store øredobber og halskjeder har satt til side, minst, ofte råd til å bruke slike klær er ikke nødvendig. Men sofistikerte modeller som tynt kjede med anheng, perlekjede, drops øredobber - alt veldig harmonisk vil se på jenter slip.
Trendy klær for svært tynne kvinner (17 bilder)

 Regel № 5. følge prinsippene for multi-layer


 Gjennomsnitt én farge kjole og sko - det er ikke alltid gøy, og du var heldig, kan slank figur mange eksperimenter, for eksempel å kombinere klær av forskjellige teksturer og farger for å skape de mest uvanlige kombinasjoner som ikke er tilgjengelige eieren av flotte former.
Trendy klær for svært tynne kvinner (17 bilder)

 For eksempel, er volumet meget interessant kjole som er dekorert med et belte i midjen og drapert topp strikket cardigan. I tilfelle kjolen kan brukes tredimensjonale fargerik bluse, og over en farge skjorte er perfekt rutete skjorte.

 Hva kan sies i tillegg


 Så hva annet bør ha skinny jenter, og som fortsatt ville være bedre å gi opp? Vi må ikke glemme at i slip individer ofte ganske tynn hals og utstående krageben, de kan dekke opp et enkelt skjerf eller tørkle, velge en jakke som er dekorert med lyse frill eller en krage.
Trendy klær for svært tynne kvinner (17 bilder)

 Små bryster - et hyppig fenomen i tynne jenter til å skjule denne detalj, du kan se på den frodige frill bluse med volanger eller i feltet, også passer jakker som kan være dekorert med forskjellige gardiner og malerier på brystet.
Trendy klær for svært tynne kvinner (17 bilder)

 Forresten, men fra et svært smale bukser må gi jeans-rør og jeans skinny, kan også understreke ekstra eleganse til føttene. Det er best å velge en modelltype bluss fra kneet eller hofte bluss som stor stress lår, men skjule "gutta" kurver.
Trendy klær for svært tynne kvinner (17 bilder)

 Ikke glem om farger, bedre å forlate universell svart, og ta hensyn til høydepunktene, som også er visuelt gir volum til ønsket plassering. Som for tekstiler, for eksempel, om sommeren er det best å se myke og flymodeller. Men den viktigste regelen er å alltid følge klær må tilpasses i størrelse, bare det vil se hensiktsmessig og harmonisk.
 Kvinnen - en unik skapning, som må være raffinert og elegant overalt, til tross for stygg og dårlig vær, regn og slaps, så typisk for høsten. Og hva kan bli satt på dette på dette tidspunktet å bo på toppen av skjønnhet og eleganse av kvinner?
En perfekt høst frakker (14 bilder)

 Ingen klær er ikke i stand til å gi den kvinnelige tilstand så mye eleganse og stil, som velvalgt frakk som passer perfekt til din figur. Nylig demi pels igjen blitt svært populære og fasjonable, klarer å løsne disse kvinnenes favoritter som jakker og ned.
 På grunn av nylige treff, som var representert den siste i verden av kvinners høst strøk, kan du få et klart bilde av inneværende sesong av populære stilarter.
En perfekt høst frakker (14 bilder)

 Selvfølgelig, denne sesongen, som i det siste, er det en tendens til tidløse klassikere, som er utsmykket med nye detaljer. Daruyetsya også andre liv i retro-stil, som for øvrig, hviler også på mote rullebaner i flere år allerede.
 Men det var nye områder som også er interessert i oppmerksomheten til mange fashionistas. Den grunnleggende ideen om den kommende sesongen - for å vise hvor grasiøs kvinnelige natur kan gjemme seg bak et strengt blikk, og det er derfor de siste årene, designere er bare så mange av menns stil. Så, prøv å forstå alt dette sett av ideer.

 Trendy stiler høst strøk 2013


 Retro er tilbake på moten


 Retro stil er overalt, og selvfølgelig han rørte på kvinners strøk, også, fordi der hvis de ikke gjør det, kan du fordype deg i den romantiske epoken på syttitallet av forrige århundre. For eksempel, returnerer en kjent stil av våre bestemødre "bat", samt stilige og elegante formsydde stiler.
En perfekt høst frakker (14 bilder)

 Som for klassisk musikkelsker så dette området bør ta hensyn til klassisk Trench coat, som er å finne bokstavelig talt i enhver butikk med kvinners pels. Disse stilene understreke eleganse og femininitet figur og perfekt egnet for nesten hvilken som helst jente.
En perfekt høst frakker (14 bilder)

 Forresten, for svært strenge fans av klassisk mote dobbeltspent Trench coat dress, spesielt svart og grå. Men for fans av noe ekstravagant og skarp liten bedre velge Trench coat av gul, rød, grønn eller oransje nyanser, kan de gi interiøret en letthet og livlighet. Men dystre og grå høst noen ganger ikke har nok lyse farger og muntre toner.
En perfekt høst frakker (14 bilder)

 Cage avkastning


 Eiere sterke kvinner begynner, mest sannsynlig nyte frakk, som er laget av rutete stoff som en gang for lenge siden var forbundet utelukkende med mannlig mote. Noen kjente merkevarer ikke avvike fra klassisk og valgt på grunnlag av fremragende og "symbolske" rød-svart celle.
En perfekt høst frakker (14 bilder)

 Selv om noen kritikere påpeker at dette stoffet er for banalt, den nye ytelsen den ble vedtatt ovasjoner og positive tilbakemeldinger. Svart og rød celle ikke gi beskjeden og farger som kan uttrykkes i fine linjer, skaper ikke mindre sterkt bilde.
En perfekt høst frakker (14 bilder)

 Maxi-lengde


 Disse stilene var veldig imponerende strøk og spektakulær nyhet av sesongen, fordi modellen ikke bare falle lang, ligner de grasiøse kongelig skrud. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en slik pels, ikke skimp på kvaliteten på ull og kasjmir, og deretter får du virkelig elegant og luksuriøs måte.
En perfekt høst frakker (14 bilder)

 Men her ideen om en streng og sterke kvinner i særdeleshet ikke kommer unna, det er spesielt sett i modeller av Louis Vuittona og Emporio Armani, som satser på en bestemt tragedie. Disse modellene er best slitt i forbindelse med høye hæler, for eksempel, maxi-kjoler.
En perfekt høst frakker (14 bilder)

 Senket skuldrene


 Unektelig nyhet av sesongen - den maksimale konvertering strøk i kveld kjole, som er lett og elegant. Dette gjøres gjennom en forbedret form dekoltyrovannoy cut toppen, dette er fokuset blir til pels elegant og glamorøs miks det med kjolen. Noen modeller er også sports deler, så det var noe som ikke er standard og original, fortjener helt klart oppmerksomhet.
En perfekt høst frakker (14 bilder)

En perfekt høst frakker (14 bilder)

En perfekt høst frakker (14 bilder)

 Hvordan velge en frakk?


 Nye og kjente klassiske modeller - er selvsagt helt fint, men å belegge så perfekt, er det nødvendig at det er godt dannet på figuren, bare gjenta det kurver på de rette stedene, og skjule de ekstra pounds i unødvendig.
 •  Hvis du kan finne skryte av "timeglass", kan du bruke alle alternativer strøk. Men hvis du er lav jente, du bedre gi opp maxi-modeller, begrense lengden rett under kneet. Hvis du er høy og slank, kan du ta hensyn til pels rett snitt, dekorert med et belte i midjen.

 •  Hvis din figur uttalt hofter, men magre skuldre (type "Triangle"), er det bedre å foretrekke stiler med vekt på skulderen. Dette kan være en frakk med pels trim eller dekorative, kan begrenses ved tilstedeværelsen av bulk eller høy krage.

 •  Tallene av "omvendt trekant" må trekke oppmerksomheten bort fra den store toppen, så det er best å velge en modell som må legge vekt på midje og hofter. Det blusset stiler og modeller av frodige folder på hoftene og en liten krage.

 •  Hvis du er eier tallene som "eple" (smale hofter og skuldre, men bred midje), du bør ta hensyn til pelsen, som har en lengde til midt på låret, prøv å fremheve midjen bredt belte. Visuelt "pull" form kan bidra til å belegge loddrett snitt, og tilstedeværelsen av store vertikale linjer.

 •  Hvordan ta vare på høsten pels?


   Hvis du lytter til alle anbefalingene endelig i stand til å velge en passende modell, er det nå nødvendig å sikre den kvalitet omsorg til favoritt ting, så lenge som mulig forble respektabelt.
  En perfekt høst frakker (14 bilder)

   Først av alt, må du lese nøye gjennom informasjonen på etikettene, disse retningslinjene følges, vil det gi betydelig liv produkt. Å belegge ikke mistet sin form, bør det henges på kleshengere, og, for dem fanget i regnet, må den plasseres i et ventilert rom på kleshengere og tørr der. Hvis du trenger å transportere eller fjerne strøk for sesongen, er det ønskelig å plassere den i et spesielt tilfelle, hvor den er beskyttet mot støv og kollisjon med andre klær.
  En perfekt høst frakker (14 bilder)

   Rene klær børstestrøk er nødvendig, noe som bør skje på overflaten av stoffet i retning av lur. Flekkfjerning er best utføres i tørr rengjøring, unngå selvstendig handling.
  Яндекс.Метрика