Den hvite kjolen, mens forårsaker frykt i mange av dens nepraktychnostyu, men fortsatt en av de mest populære og elskede blant kvinnelige og mannlige befolkningen.
 Dette er ikke overraskende, fordi den hvite fargen - er det ren klassiker som er lett kombineres med andre stiler og farger, kan du lage de mest uvanlige ensembler og kommunikasjon, i tillegg til hvit alltid foredler og frisker sin eier.
Hva du kan ha hvite jeans, shorts (13 bilder)

 Of course, i regn og sludd dette nanosyshsya ikke mye, men nå om sommeren, noe som betyr at det er på tide å få de aller mest levende og dristige ting fra hennes garderobe, og hvite bukser og shorts, bare behandle dem det samme.
 Mange jenter og kvinner anerkjenner ikke de hvite jeans og shorts, fordi tro det visuelt ser fett og øker volumet. Ja, det er sant, vil vi ikke skjule, men hvis den rette tilnærmingen til spørsmålet om å velge de "hvite" klær, kan det være absolutt ingenting å bekymre seg for og se på dette rett og slett nydelig.
Hva du kan ha hvite jeans, shorts (13 bilder)

 Hvordan velge og ha hvite jeans?


 Før lider et spørsmål om hva du kan ha hvite jeans eller shorts må velge riktig materiale og selve skjemaet til en slik lunefull titt på klærne deg perfekt. Hvis du er kort, trenger du ikke passer beskjæres bukser hvite modeller, de visuelt forkorte beinet, er ytterligere vekst stjele.
Hva du kan ha hvite jeans, shorts (13 bilder)

 Jenter med korte, slanke figur, men slim fit jeans eller fakles jeans, med sistnevnte skal ha en lengde som dekker hælen, men vil ikke krype på gulvet.
 Viktigst, ikke høye jenter, selvfølgelig, den beste tingen å ta hensyn til wedgies og hæl, som ideelt sett vil bli kombinert med de ovennevnte alternativene, men avhengig av stilen og forhold, kan du velge joggesko, ballett leiligheter eller sandaler til å gå lavt.
Hva du kan ha hvite jeans, shorts (13 bilder)

 Men jentene modellen ser og samme vekst akkurat det samme ideelle modellen ville se beskjæres bukser som er veldig harmonisk utseende med sko å gå lav - ballett leiligheter og Oxford er så populært denne sesongen.
 Eiere av flotte formene kan også ha hvite bukser eller shorts, men det er nødvendig å maskere feil langstrakt cardigan eller tunika. Slike kvinner bør velge jeans og bukser med en ganske tett materiale som strekker seg vel også bør ta hensyn til modeller med høy eller medium landing.
Hva du kan ha hvite jeans, shorts (13 bilder)

 Preferanse er bedre å gi jeans, blusset eller rett kutt, men de slanke jeans burde en gang for alle slette fra hennes garderobe.
 Jenter er delikat og harmonisk kroppsbygning kan gå modell med lav-slengte, men det er nødvendig å sørge for at det ikke var noe bak unødvendig, spesielt når du setter deg ned. Hvis du bestemmer deg for å velge passende modeller, må du ta vare på gode klær, gjerne sømløse, hvit eller hudfarget.
Hva du kan ha hvite jeans, shorts (13 bilder)

 Som vi har sagt, hvit, spesielt på bukser og shorts, heller lunefulle, så velger daglige vesker må nødvendigvis inneholde en boks med flekkfjerner for å unngå ubehagelige ulykker og pinlige situasjoner. Men tro meg, disse ulempene er verdt, fordi disse klærne hver jente kan føle feminin og elegant.
Hva du kan ha hvite jeans, shorts (13 bilder)

 Hva er de hvite bukser og shorts?


 Hvit - en virkelig kongelig, fordi det kan kombineres med nesten hva som helst og likevel komme chic look! Den mest kjente kombinasjonen - en svart og hvit kan si klassiker. Hvis du bestemmer deg til en farge, så hvite bukser ville se perfekt med en svart jakke og svart bluse, kan du fullføre bildet av svarte domstol sko.
Hva du kan ha hvite jeans, shorts (13 bilder)

 Generelt, hvite bukser også elsker kombinasjonen av hvitt og svart, for eksempel, Topper matroskoy, dette antrekket er nå på toppen av popularitet, spesielt hvis du hviler i det marine byen. I stedet for hvit bukse dress og hvite shorts som perfekt fremheve bronse tan ben.
 Hele ensemblet beste komplement passende tilbehør som øreringer sjøstjerne eller tematiske armbånd, håndvesker.
Hva du kan ha hvite jeans, shorts (13 bilder)

 Hvit går bra med dyreprint, spesielt feminine og enda litt trassig look korte hvite shorts med leopard bluse kuttet gratis, og den beste måten å oppnå høye hæler eller wedgies.
 I stedet shorts er ideell for slim jeans eller beskåret modell. Veske i dette tilfellet bør være en miniatyr, bedre clutch. Hvite jeans er ideelt kombinert med lyse og mettede farger, for eksempel fargerike bluser og skjorter, samt gull og sølv nyanser i en jakke eller de samme skjorter.
Hva du kan ha hvite jeans, shorts (13 bilder)

 Hvis du bestemmer deg for å kombinere hvite jeans med pastellfarger, ville det også være aktuelt, men ikke å fusjonere, er det bedre å fortynne ensemble med lyse fargerikt tilbehør eller vesker.
 For de som tror at hvite shorts passer bare unge jenter, er dessverre feil. Eldre kvinner kan ta hensyn til litt over kneet lengde, kuttet gratis.

 Forresten, kan disse shorts være et fantastisk fundament kontor stil, de trenger bare å supplere den samme jakke og lyse bluse. Dette alternativet - den perfekte løsningen i sommer når vi er så lei vinter grå og svart "business" tone.

 Hvit shorts og, forresten, jeans, også, kan perfekt kombineres med skinnjakker, overraskende, brutal én ting er helt i harmoni med ømhet og nåde andre ting. Nederst kan du bære eventuelle hendelser, samt sko eller støvler for å velge sko høy, men stabil hæl. En annen god kombinasjon - hvit shorts og skjorte kneppet kan selv komme i et bur eller en lys blomst.
Hva du kan ha hvite jeans, shorts (13 bilder)

 Når det gjelder valg av skotøy


 Riktignok mange spørsmål oppstår, og hvilke sko å ha hvite jeans og shorts? Svaret er enkelt - med alt som imponerte deg og passer din måte.
Hva du kan ha hvite jeans, shorts (13 bilder)

 Den klassiske kombinasjonen - det er hvite bukser og sorte domstol sko, men ingen forbyr ty til lyse sko - rød, Crimson eller utskrifter sko, men slike eksperimenter kan gjøres i tilfelle at alle klær er bare noen få farger, for eksempel sort og hvite eller hvite og farge sko.
 Generelt, hvite jeans - en allsidig klær som er lett kombineres med noen sko, høye hæler, ballett leiligheter, sandaler, joggesko.
Hva du kan ha hvite jeans, shorts (13 bilder)

 Det eneste som de bedre ikke kombineres med spanking og skifer. Avhengig av hva slags sko vil bli valgt, vil være hele bildet som helhet.
 Selvfølgelig, hvis du går for en spasertur eller en tur, er det best å velge komfortable sko, og avhengig av denne T-skjorte og shorts, og for kvelden eller nattklubber best egnet hæler, kombinert med hvite bukser eller shorts, er de i stand til å gi ditt bilde av eleganse og nåde .
 Hvem spør ikke, nesten hver person brudepike assosiert med lang hvit kjole og slør, essensielle bryllup tilbehør, uten noe som, som mange tror, ​​bryllup, ikke bryllupet. Men er dette virkelig slik?
 I et stort antall moderne stiler og varianter av bryllup feiring, varierer brud bilde basert på ulike faktorer og noen ganger, lang nydelig slør rett og slett upassende. Hva om da? Du kan gjøre kort eller ikke gidder å lette bilde og mangel på slør i prinsippet? Eller gjør sløret viktig?
Vakkert bryllup slør brud: hele sannheten

 Grubler over alle disse problemene, undret vi, men hvor kom denne tradisjonen har gått? Hvorfor hvite blonder slør? Det kunne komme opp med noe, eller gjøre uten det. Skrap litt historie, blir alt klart.
 Det viser seg at når en for lenge siden, i Russland, ble det antatt at når en jente blir gift, hun "dør", og mens det er ikke under kontroll av sin mann, var det umulig å se noen. Derfor praprababushka slør så ut som tykk lin lommetørklær, som nesten helt dekket bruden, eller en ung familie kunne true endeløse problemer og vanskeligheter.
Vakkert bryllup slør brud: hele sannheten

 Hvis dykket enda lenger, kan vi se at i gamle Roma og Hellas jenter også gift med Fatima, det skilte bare i farger, i Roma - lyse rødt og Hellas - gul.
 Tiden gikk, slør bruder prøver på forskjellige bilder, kan det være en lang til tå, deretter redusert til størrelsen av en liten slør, men, faktisk, fra XVIII århundre, det kjøpte sin moderne form.

 Vakkert bryllup slør brud - et symbol på renhet og uskyld, som lenge har vært brukt som en spesiell beskyttende barriere, han lukket bruden fra de andre ikke bare gjester, men også av den fremtidige ektemann!

 Så ikke bli overrasket mange mennesker fulgte bestemte tradisjoner der brudgommen kunne se sin brud til slutten av seremonien og rituell fjerning av slør ble en av de mest betydningsfulle i triumf. Fatah nådd slike proporsjoner og volumer, er det ikke det ansiktet kunne ikke bli sett, var det vanskelig å selv gjøre ut figuren av bruden.
Vakkert bryllup slør brud: hele sannheten

 Nå er alt blitt mye enklere brud slør selv velger ønsket lengde og volum, velger det i samsvar med klær og hår. Forresten, gjorde motedesignere ikke begrense bruden å velge, i sine samlinger de tilbyr, alt fra ultrakorte modeller for å maksimere lang, halen som kan komme noen flere meter i lengde.
 Men som ennå ikke bestemt hva som ville være best for deg? Faktisk, i et slikt utvalg av materialer og mønstre kan helt gå seg vill, og veldig skuffet. For å fullstendig unngå forvirring, er det nødvendig å veie fordeler og ulemper, og så kan du bare bestemme at du trenger et slør - lang eller kort, storslått eller beskjeden.

 Lang eller kort?


 Selvfølgelig tar noen modell sted, det vil avhenge av et helhetlig bilde av bruden, hennes make-up og frisyrer, kjoler, og arten av hendelsen. For eksempel, hvis din ferie er fit og kirkelige handlinger, så du definitivt trenger å få et slør, ikke veldig kort, som far heller krevende holdning til dette problemet.
Vakkert bryllup slør brud: hele sannheten

 Men hvis hendelsen er en praktisk og diskret natur, er rik og lang slør rett og slett irrelevant. Hvis du bestemmer deg for at Fatima, deretter snakke om fordeler og ulemper ved ulike modeller.

 Fordeler og ulemper med lange slør


 Selvfølgelig, den mest delikate og symbolsk bilde - en liten jente i en vakker brudekjole og lang Fatima, vakker flyt tog. Denne stilen bryllup slør visuelt forlenger figuren.
 Og lange slør pyntet med blonder, mønstre, iriserende steiner og perler, vil utfylle den luksuriøse bruden kan hvile enkle skudd er dømt til suksess.
Vakkert bryllup slør brud: hele sannheten

 Men hvis du overdriv med prakten av blonder og tyll lag, det myke og lavt tall brud kan konverteres til en kokong, det bare synke i det. Igjen, hvis kontakten stil brudekjole, vil den vakre tilbake, noe som kan være brodert design og steiner, eller skåret i to tilbake, være meningsløst, fordi det helt lukker sløret.
 Og bruden er sannsynlig å være vanskelig å takle volumet tilbehøret, ikke bære hverdagslige ting, og nå, ved en tilfeldighet, dårlig og omtåket gjester vil komme og land som truer skjemt hår, slør og humør .

 Fordeler og ulemper med korte slør


 Frisyre Bride lett kombineres med en kort slør, åpner hun opp Beauty kjole, gjør bruden ikke slutter å bevege seg, og gir den en spesiell sjarm og eleganse, snur bildet flørtende og stygg.
 Men hva jeg skal si, er det ikke alle jentene, som for eksempel høy isolerer det er helt klart ikke er hensiktsmessig, bidra til ufullstendig av bildet, i tillegg til kort Fathi vanskelig å komme opp med noen spesielle mønstre og dekorasjoner, for det meste de er enkle, uten frills.
Vakkert bryllup slør brud: hele sannheten

 Hva er den lange og korte er at slør? Det antas at den lange slør bør nå brudens fingerspissene når armene er senket, det minst. Men de fleste er i historie og bruden-rekordholderen lengde slør som nådde bolshe3 miles!
 Men, selvfølgelig, forfølge slike mirakler er ikke nødvendig. Kort samme slør har en lengde på 50-60 cm, det knapt kommer til skuldrene. De mest aktuelle og vanlige skjema slør - en lengde alen: og bruden ikke forstyrrer og ofte er hjemme i noen valgte bildet.

 Forresten, hvis du ikke kan plukke opp "sine" slør, kan det gjøre med hendene. Det er nok til å kjøpe en vanlig tyll gardiner, må du velge lengden og kreativitet å gjøre!

 Fryse hjemmelaget slør eller tiara kan være på å bruke stealth. Den sikreste måten - er å kjøpe en gjennomsiktig kam, som er sydd slør og topp å dekke sømmen, innredet til din smak - blomster, perler, perler eller andre dekorasjoner.
Vakkert bryllup slør brud: hele sannheten

 Forresten, hvis bruden besluttet å holde et utdrikkingslag og ønsker at det skal skille seg ut, kan sløret av sin egen oppfinnelse være ganske stedet og tilbringe det ikke særlig nødvendig.
 Og til slutt, vil jeg gjerne fortelle litt om tegn og tradisjoner som er nært knyttet til bryllupet slør bruden, vel, tror på dem eller ikke, det som blir sagt, personlig arbeid. For eksempel, er det antatt at jo lenger og rikere slør i bryllupet, vil ekteskapet bli lykkeligere og mer harmonisk.
Vakkert bryllup slør brud: hele sannheten

 Fatou noen ganger gir noen spesielle egenskaper, som sier at det bør holdes for livet, du kan ikke selge, og gi en prøve på. Men når barnet er født, hans crib eller barnevogn deksel med et slør, er det antatt at på denne måten kan du spare fra zurochen og sykdom. Faktisk samme funksjon er et slør og bryllup dag.
Яндекс.Метрика