Flere siste sesongene udiskutabel trend er kvinners beskjæres bukser. Hvilke bare oppfinnelser og fasjonable kvinner er ikke å konvertere til alltid være stilig, vakker og elegant spesielt!
 Noen kan uttrykke sine tvil om stilen og skjønnheten i korte bukser, fordi de kan være ganske kontroversielt titt på vakre kvinner ben.
Hva du skal ha mote beskjæres bukser? (14 bilder)

 De viktigste bekymringer knyttet til denne formen for bukser, selve faktum at du får plass i en setning: en ganske vanlig evne til å forkorte selv de lengste kvinnelige føtter og lyse understreke ufullkomne, brede eller for smale ankler.
 Men med stor selvtillit kan vi si at unngå disse ubehagelige effektene er lett, viktigst, velge riktig øvre del av bildet, og ikke gå glipp av de heldige sko.
Hva du skal ha mote beskjæres bukser? (14 bilder)

 Som du sikkert vet at buksene i kvinnenes garderoben dukket opp relativt nylig, og som senere forkortet. I en verden av mote og stil, er det noen forskjeller på grunn av sine grunnleggere: en offisiell versjon av denne revolusjonerende element av kvinners garderobe kom gjennom tysk designer Sonja de Lennart i 1948.
Hva du skal ha mote beskjæres bukser? (14 bilder)

 I en annen versjon av oppfinnelsen verk av den berømte Emilio Pucci, som i 1949 bodde og arbeidet på øya Capri, hvor han skapte den berømte stil av korte bukser - Capri.
Hva du skal ha mote beskjæres bukser? (14 bilder)

 Men, uansett, ble først mottatt noen overraskelse, 50-60 årene av forrige århundre, ble de en favoritt kjole hele den kvinnelige befolkningen. Hepber Audrey, Marilyn Monroe, Grace Kelly, Brigitte Bardot - anerkjent ikon av stil og unik smak, dette viste mote element i en av de mest gjenkjennelige elementer av sin egen stil.
 En moderne mote catwalken bokstavelig "krydde" slike innovasjoner, i ulike forkledninger og bilder, beskjæres bukser Skarpe vendt utsikt over verden kvinners kritikere.
Hva du skal ha mote beskjæres bukser? (14 bilder)

 Og før du går inn i, hva du skal ha mote beskjæres bukser, må du forstå at alle stilarter er populært denne sesongen, og hvilke bilder de kan spilles. Samlet sett den nye kolleksjonen av verdens designere flere alternativer demysezonnыmy preget av kortere bukser - vår og sommer modeller passer best av fottøy og andre elementer i bildet.
 Liberty Youth skjørhet og ro - det er det som bør vektlegge disse buksene i bildet. Vintermodeller som gjeldende kombinasjonen av sko, selvfølgelig, er mer vanskelig, men så viste det seg, er ingenting umulig!
Hva du skal ha mote beskjæres bukser? (14 bilder)

 Populære beskjæres bukser. Hvordan å bruke dem?


 Så populære bukser bananer, som ved sine kutt virkelig ligner denne fantastiske frukten igjen er på toppen av popularitet, så langt som på 80-tallet av forrige århundre.
 Deres største fordel er at de er utrolig allsidig - groove volum og folder smart skjule den virkelige volumet av hoftene og snevret ned silhuetten er ikke "cut off" visuelt ankelen.

 Som dem bukser ridebukse hardt side om side med de ovennevnte, de ser stor som slip og de relativt frodige damer. De fleste slike band utfylle montert jakker, cardigans gratis og lett skjerf som vil legge et visst bilde av eleganse. Disse modellene, generelt, er mer egnet ung jente og unge voksne.
Hva du skal ha mote beskjæres bukser? (14 bilder)

 Hvis du er trygg og sterk forretningskvinne som foretrekker mer klassisk og behersket stil, kvinner beskjæres bukser strenge mørke farger rett kuttet perfekt takle oppgaven med å lage dette bildet.
 De strenge geometriske linjer, rene farger - svart, brun, mørk grå og blå - vil være en stor erstatning for konvensjonelle klassiske bukser som hadde så fancy i prosessen med å skape stilen og suksess av en virksomhet kvinne.
Hva du skal ha mote beskjæres bukser? (14 bilder)

 Vanligvis blir disse buksene suppleres av en eksplisitt pil som visuelt forlenger benet, og den frie og flytende stoffer legge bilde spesiell glans. Nylig enorm popularitet begynte å bruke mer og klassisk beskjæres bukser ikke bare mørke, men sarte pastellfarger.
 Å skape en lys, kan elegante og romantiske bilder brukes oppfinnelser kjente motedesigner, som gjorde skråningen i duse farger, delikate trykk og malerier, samt spesielle stoffer - blonder, silke og deres kombinasjon.
Hva du skal ha mote beskjæres bukser? (14 bilder)

 Delikat blomstermønstre og rette kutt ben går bra med lys chiffon bluser, strikkede gensere eller lys jakke. Hvis du foretrekker lyse og sterke farger, er denne trenden også aktivt støtte globale merkevarer, selv i vintersamlinger uten å frata muligheter for kvinner å bære saftig og full av bukser som passer perfekt med de samme jakker, kåper og jakker.
Hva du skal ha mote beskjæres bukser? (14 bilder)

 Fra hva du skal ha beskåret bukser?


 Hvis du er en stolt eier av et par nye bukser, er det viktig først og fremst for å vite hva de kan og fottøy bør brukes til bildet vises virkelig stilig og original. Hvis du er en fan av klassisk musikk, er det best å se disse buksene med klassiske hæler sko, støvler og høyhælte støvler, som kan fylle bunnen av benet.
Hva du skal ha mote beskjæres bukser? (14 bilder)

 Delikat og feminin pastell capri stadig kombinert med elegante sko på en lav hæl, sandaler, ballett leiligheter og slypperamy.
 Korte bukser-rør som er så populære blant unge, pen med snørestøvler, høye støvler på en flat såle. Forresten, er denne metoden hensiktsmessig å supplere den riktige ridetur - Store skjorter, gensere, menns stil særegne ekko i kvinnenes garderoben.
Hva du skal ha mote beskjæres bukser? (14 bilder)

 Som tilbehør, som for øvrig, stylister sterkeste å bruke til å lage et bilde med trange bukser, kan du bruke en rekke hatter, votter, sokker, som perfekt passer bildet av en virksomhet eller romantisk dame.
 Interessant ser ganske komplisert toppen - uvanlige cardigans, jakker, jakker eller frakker drapert, i kontrast med den nakne stripe av huden mellom sko og kortere ben.
Hva du skal ha mote beskjæres bukser? (14 bilder)

 Hvordan å kutte bukser?


 Hver jente bestemmer seg for seg selv - å kjøpe ferdige kortere stil eller gjøre det selv med de tilgjengelige bukser, lang liggende i garderoben. Den enkleste og ennå, enkelt alternativ - en tuck bryuchynu lage god cuff.
Hva du skal ha mote beskjæres bukser? (14 bilder)

 Hvis du ønsker å helt bli kvitt unødvendig lengde, den enkleste - det bøyes innover til ønsket nivå, og deretter behandle kanten på maskinen, overlock eller sikksakk.
 Et annet alternativ - brette kanten av beinet to ganger, og deretter sy, så fabrikken søm podvorote ikke gjemme seg i og ut på den ytre nivå, dekorere bunnen av buksa. Selvfølgelig, det mest fornuftige, skyldes bukser i studio, hvor du kan velge ønsket lengde og skru opp den beste.  
 Høye hæler, grasiøse ben, stolt og slank midje og feminine og opprørsk tilstand - det vil si, hvordan skal se ut som en ekte kvinne, ikke den oppfatning av hundre menn.
 Mange kvinner klager om dette medfører for høye hæler, de dårlig gned føtter, og lage dårlig etappe er lang tid i en svært vanskelig posisjon på grunn av uregelmessige blokker.
Sko Christian Labutena: Hvor mye er luksus? (14 bilder)

 På disse ulemper og frykt glemte de kvinnene som innrømmet i livet hans verdenskjent merkevare - sko av Christian Labutena. "Sko drøm", "King-sko», «følg meg», som betyr "følg meg" - men noen navn på både stamfar til disse vakre sko og hans kunstverket.
 Disse skoene er rettmessig basking i slike komplimenter som de er kjent over hele verden for sin utrolig komfortable sko som selv 15-centimeter hæler ikke vil føre til ubehag eller andre problemer forbundet med seg disse skoene.

 Alle detaljene, små detaljer og dekorative elementer designet av Christian Labutenom til det mest utrolige detaljer, sannsynligvis, fordi produktene er så elsket og respektert i hele verden, spesielt i denne bohem som Madonna, Victoria Beckham, Sarah Jessica Parker, og mange og andre svært velstående person.
Sko Christian Labutena: Hvor mye er luksus? (14 bilder)

 Og ikke overraskende, denne skoen, i ordene til designeren må være veldig dyrt "fordi det investert så mye innsats og fantasi at en stor del av samlingen - en håndlaget, imponerende, er det ikke?
 Kanskje mange vil interessere mange sko er Christian Labutena tror, ​​gjør prisen komme som et sjokk selv svært velstående mennesker, fordi det begynner i området på $ 1000 per par, og hvor det ender - det eneste spørsmålet er fantasien.
Sko Christian Labutena: Hvor mye er luksus? (14 bilder)

 Hvorfor fantasi? Ganske enkelt, en boutique Christian Labutena det er en slik funksjon: noen par sko du liker kan endres i henhold til din anmodning, sikkert gjelder det å malerier og møbler, kan du ta dem med deg eller for å bestille i butikken.
 Bildet ditt vil bli brukt på huden på en spesiell måte som ligner på tatovering, og skoene på bestillingen din flørter lys.
Sko Christian Labutena: Hvor mye er luksus? (14 bilder)

 Forresten, er det bare fem konkurransepreget verden av designerbutikker, er de: to i Frankrike og ett i London, Moskva og Los Angeles. Forresten, den butikken som ble åpnet i Moskva nylig, så lenge de finnes på alle fire.
Sko Christian Labutena: Hvor mye er luksus? (14 bilder)

 Historie Christian Louboutin


 Christian Labuten aldri var en vanlig gutt, selv som barn, han var alltid interessert i kunst, skjønnhet og alt vakkert. Denne bemerkelsesverdige mannen ble født i Frankrike i 1963, hvor han bodde hele sin barndom.
 Christian tilbrakte all sin alder og modenhet periode i verdens motehovedstaden, der han var en vanlig måte ikke unngå uro i en alder av åtte han først besøkte Museum of Arts i Afrika og Oseania.
Sko Christian Labutena: Hvor mye er luksus? (14 bilder)

 Hovedsalen på museet var spesielt god, som sin etasje ble foret med utro mosaikk, det ble gjort for å bestille, var manuell og svært kostbart arbeid. Ved siden av hallen hang et skilt på som ble malt damene høyhælte sko som har blitt krysset.
Sko Christian Labutena: Hvor mye er luksus? (14 bilder)

 Ifølge historiene om den kristne, denne dagen markerte begynnelsen på en mote epoke i sitt liv, er det et faresignal har klart å snu tankene til gutten.
 I ung, men veldig moden alder, Christian Labuten ofte besøkt ulike danseskole, kabaret og elsket klassisk ballett på grunn av sine mange bekjente i området, han var vel bak kulissene i ulike musikk- og danse hus.
Sko Christian Labutena: Hvor mye er luksus? (14 bilder)

 Det han engasjert i vanlige liv og skisser av danserne, deres dynamiske og grasiøse bevegelser på samme tid, var det mange bilder av forfatteren.
 Selv da innså Christian Labuten at kvinners fottøy spiller en viktig rolle i etableringen av et bilde, noe som betyr at det må være ikke bare utrolig vakker og harmonisk, men også veldig praktisk, ikke hold noen bevegelse. Senere Christian design virksomhet seriøst engasjert i en av skolene han kunne anvende sine observasjoner i praksis, det tok bare et par år gammel og ung, men svært talentfull artist i stand til fullt ut å finpusse sine ferdigheter.
Sko Christian Labutena: Hvor mye er luksus? (14 bilder)

 Ved 25, utgivelser Christian Labuten sin første kolleksjon under eget navn, fordi før dette hadde han en del arbeid til andre motehus som Chanel og Yves Saint Laurent, den siste som han selv vant en fersk studie, som skjedde med- de velkjente røde såler.
Sko Christian Labutena: Hvor mye er luksus? (14 bilder)

 Det aller første samlingen var annerledes i at alle hæler sko var klar, og i dem, som om i gult, ble forseglet med ulike perler, blomster og andre ulike deler. Samlingen var en rungende suksess, og produkter Labutena Christian fikk status som "luksus" fordi ingenting som verden ennå ikke har sett på pallen.

 Og hva har røde såler?


 De fleste kvinner, selv ikke veldig erfaren i internasjonale motesko kan skille Labutena fra alle andre, og det er ikke bare en spesiell form for pads og båt, men den berømte røde lakkerte såler.
Sko Christian Labutena: Hvor mye er luksus? (14 bilder)

 I én versjon, denne sålen kom ved en tilfeldighet, Christian Labuten lenge ansett som den eneste grå flekk, så la merke til hans sekretær malte negler lyse rødt boble tok henne og prøvde å male sålene.
 Der og da den berømte "forlokkende" rød såle, er at det, som ingen andre, tiltrekker det den mannlige halvdelen.
Sko Christian Labutena: Hvor mye er luksus? (14 bilder)

 Forresten, siden suksessen med den første samlingen, takke disse utrolige sko er ikke vendt bort, men heller forsterket hver nye kolleksjon Labuten.
Sko Christian Labutena: Hvor mye er luksus? (14 bilder)

 For eksempel, årets samling brakt en annen rungende suksess, har berømt designer brakt mye - et stort antall kvinners sko til en lav trekk - sandaler, joggesko og slyperы som er like populært denne sesongen.
Sko Christian Labutena: Hvor mye er luksus? (14 bilder)

 Men de aller fleste - denne utrolige settet og et stort utvalg av kjente høyhælte sko, når de er laget med de mest sjeldne og dyre hud - ulike eksotiske reptiler, krokodiller, øgler og andre dyr.
 Det samme gjelder for tilbehør - Eksklusive og luksuriøse materialer som er kjent for mange, krystaller Swarovski, noe som gjør hver modell er utrolig vakker, elegant og gjenkjennelig.

 Som for fargen komponent, her Labuten sko alltid på topp, de er de mest originale og utrolige farger og nyanser, men, selvfølgelig, den mest kjente og overgå alt, denne klassiske modellen sorte, røde og beige farger.
Яндекс.Метрика