Jeans har lenge vært elskede, sitt beste som den kvinnelige halvdelen av befolkningen og menn, uansett alder. Dette er trolig den første av sitt utvilsomme bekvemmelighet, de kan gå for en kveld fottur i klubben med venner, og for et viktig møte eller hagearbeid.
 Plus, de alltid enkelt kombineres med andre klær og tilbehør, og som oftest er de veldig praktisk, ikke slites ut raskt og ikke falmer raskt. Men, selvfølgelig, alt avhengig av produsent og kvaliteten på selve produktet.
Hva du skal ha skinny jeans for kvinner skinni? (12 bilder)

 Så, uansett, jeans og fast bosatte i våre liv for en ganske lang historie av eksistens, de var våre sinn mange stiler, hver på sitt eget beste, interessant og kan passe en bestemt hendelse.
 Relativt ung stil "skinni" eller ganske enkelt, skinny jeans, dukket ikke lenge siden spalahnuvshy sin popularitet for noen år siden, og nå kom tilbake, og allerede grundig.
Hva du skal ha skinny jeans for kvinner skinni? (12 bilder)

 I en relativt kort periode av livet, kan skinny jeans være en stor favoritt av tenåringsjenter, jenter og enda eldre kvinner, fordi takket være den spesielle, oblehayuschemu stil, er de i stand til å gi den kvinnelige figuren spesielle merknader.
 Jeans skinni "stroynyat god form visuelt gjør bena lengre og slankere, og silhuetten er svært attraktiv og tiltalende for mannlig oppmerksomhet.

 Ikke rart det anses at skinny jeans kan lett skiftes i garderoben av noen fashionista mini-skjørt, viser det seg at de ikke er alle sjeler jenter.
Hva du skal ha skinny jeans for kvinner skinni? (12 bilder)

 Det antas at skinny jeans kan brukes bare de jenter som er helt sikker i perfekt stand av figuren, som fordi de er tett stramme ben, alle mangler og feil umiddelbart kom ut, selv i dobbel.
 Noe sannhet i dette, selvfølgelig, men dette problemet er lett løses ved bare trenger å være kjent med hva du skal ha skinny jeans skinni, til forskjellige typer figurer de så perfekt. Også viktig faktor ved valg av disse buksene er resultatene deres farge og type stil, liker, hva de kan være annerledes? Det viser seg at de kan.
Hva du skal ha skinny jeans for kvinner skinni? (12 bilder)

 Hvordan velge skinny jeans?


 Først av alt vidshtovhuytesya av dens vekst. Selvfølgelig ser om du er høy jente modell, så mest sannsynlige problemer i å velge skinni vises. Men jentene små vekst bedre ta hensyn til modeller med høyt liv, de visuelt forlenge kroppen, og med det bena.
Hva du skal ha skinny jeans for kvinner skinni? (12 bilder)

 Det mest lønnsomme er svarte skinny jeans, de er bedre enn andre skjule figur feil, visuelt hudyat bena og trekk kroppen. For mer vågale jenter vil nærme forskjellige farger, denne sesongens mest populære blå og alle dens nyanser.
 Husk at smalere modeller av jeans er best å se tynne og slanke damer, men jenter med lubben ben bedre fit rette jeans, de ser spesielt bra i figuren av "pære". Men en objektiv titt på figuren, hvis du er en jente veldig fantastisk fysikk og ben har ikke avsatt en ekstra kilo, fra slike modeller har å gi, ikke å se dum og, i hvert fall ikke estetisk tiltalende.
Hva du skal ha skinny jeans for kvinner skinni? (12 bilder)

 Ikke glem at i hennes garderobe bør ha flere modeller av trange jeans, og fra forskjellige merker, de er vesentlig forskjellige fra hverandre, er det helt greit, vil du merke når du kombinerer dem med andre klær. Husk også at de jeans - det er klærne, som ikke er verdt å redde, må de være av god kvalitet for å gi deg så mye glede i seg dem.

 Fra hva du skal ha skinny jeans?


 Blant jeans skinni mest lønnsomme er svarte og hvite stiler, skinny jeans er i stand til å gi den kvinnelige figuren av spesiell nåde og seksualitet.
Hva du skal ha skinny jeans for kvinner skinni? (12 bilder)

 Hvite jeans ser best på slanke jenter, og svart - et demokratisk alternativ. Også veldig hyggelig å se fargerike modeller, spesielt om sommeren, noe som gjør bildet av lys og lyse, livlige farger foretrekker vanligvis spesielt for unge mennesker - hipster.
Hva du skal ha skinny jeans for kvinner skinni? (12 bilder)

 Skinny jeans veldig godt kombinert med smale-skjorter Topper og T-skjorter, bluser og lys. Også en fordel er ganske romslig øvre del av klær, for eksempel bred skjorte, bluse, kan bildet bli supplert med en smal dongeri vest eller montert jakke.
Hva du skal ha skinny jeans for kvinner skinni? (12 bilder)

 Jenter eller kvinner kan klage flere overvektige i lårene, kan du ikke fortvile hvis deres flotte utseende langstrakt tunika eller skjorte som vil dekke alle manglene, det eneste - det skal gis romslig.
 Dette bildet kommer ut veldig harmonisk og perfekt, spesielt hvis tunika har noen lette, fargerike bilder.

 I vinter jeans skinni perfekt med store romslige gensere som gjør bevisst omfangsrik overkroppen, selv om en slip av jenter. Denne genseren kan knytte en tynn stropp rundt livet eller la den intakt.
Hva du skal ha skinny jeans for kvinner skinni? (12 bilder)

 Forresten, er menns skinny jeans også nå vurdert som svært fasjonable, mange av de unge mannlige befolkningen foretrekker disse til alle andre modeller. Selvfølgelig er denne stilen som passer for små barn, trenger en alvorlig hendelse eller kontor med disse klærne ikke gå. De fleste disse buksene ser kombinert med skjorter eller skjorter-topper.
 Som for sko, skinny jeans som går perfekt med nesten alle andre enn joggesko. Fordi disse jeans visuelt forlenge beinet, de går perfekt med ballett leiligheter og sandaler med lav løp.
Hva du skal ha skinny jeans for kvinner skinni? (12 bilder)

 Men, selvsagt, den mest fordelaktige alternativ forblir alltid hæler, og jo høyere jo bedre, fortrinnsvis fra 5-7 cm. Skinny jeans kombinert med domstol sko med høye hæler, i stand til å presentere en meget forførende og levende skjema. I vinter jeans skinni beste slitt med støvler, som er viden freebies.

 Hvordan lage skinny jeans?


 Gamle brede jeans kan enkelt omskolere i jeans skinni, må du ha selve mønsteret av trange bukser som er benyttet i en bred og deretter omkranset. Hvis ingen mønster, bare sette på jeans og be noen du låste så gikk trange bukser.
Hva du skal ha skinny jeans for kvinner skinni? (12 bilder)

 Sømmer bør Utløpt på symaskin, prøver på, hvis du føler at alt er praktisk, og deretter klippe det overskytende stoff jeans slå ut på forsiden. Hvis du føler at ikke nok ben sydd opp stramt, må du ta opp eller gjøre alt på nytt. Alt gjort!
 Hver selvrespekt moderne mann må overvåke deres utseende. Ingen kvinne vende sin oppmerksomhet mot neglisjert, grovt, og veldig interessant, i form av stil, den sterke halvparten av menneskeheten.
Mote skjorter til stilige gutter (9 bilder)

 Like det eller ikke, og møtes på klær, at de ikke prøvde å si "tolerante" av språket. Den mest vanlige og svært viktig del av den mannlige garderobe - er, selvfølgelig, skjorte, fordi det er flott for enhver anledning, det være seg kontorarbeid eller ferie med venner til de samme tingene kan slå en mann inn i en fin anerkjennelse, legge til utseendet mot og selvtillit. Et siste trekk, forresten, veldig tydelig vises på evnen til perfekt definere sitt eget bilde.
 I våre butikker og butikker tilbyr deg et stort utvalg av menns mote, en rekke farger og stiler.
 Forresten, en av de mest vanlige gaver som kvinner nesten alltid forberede for de kommende helligdager for sine ektemenn, er det skjorte, fordi noe slikt aldri ville bli overflødige i menns garderoben, men tvert imot, er det alltid nødvendig.

 I god i garderoben bør alltid være mer alvorlig og behersket stiler som er egnet for forretningsmøter og viktig, et par av silke og lyse - for å møte venner og rekreasjon, samt noen av de tradisjonelle skjorter i boksen, som er perfekt for aktive fritid og daglig slitasje.
Mote skjorter til stilige gutter (9 bilder)

 Valget er stor, men for å møte mannen virkelig passer ham skjorta, er det vanskelig, ofte er ikke gjettet lengde eller stil, eller er ikke passende stoff krage presser.
 Overraskende, menn er sjelden i stand til å velge virkelig heldige stiler for seg selv, og kvinner, velge en skjorte uten en mann, ofte prohadыvayut valg.
 Å vite noen grunnleggende og viktige regler vil du være i stand til å bære sin mann på riktig måte og i god smak, noe som er svært viktig for ham som presentabel og velstelt utseende.

 Hvordan velge en skjorte mann?


 Først av alt er det nødvendig å ta hensyn til hudfarge av mannen din om han kan skryte av overflødig vekt i magen, den tilpassede modellen og snevret det bare ikke vil fungere - de vil morschynytsya og gi det ekstra volum.
Mote skjorter til stilige gutter (9 bilder)

 Et annet viktig poeng - det ermhull, det bør ikke være for smal nok til at det ser stygt, så leverer også stor ulempe for eieren av denne skjorten.
 Neste gang - en armlengde, etter alle standarder og regler for etikette, bør enden av ermene nå håndleddet bein på ytelse og snakke lett av ermet på jakken hans. Det er viktig ikke å feile i mengder som stor som skjorta ville se latterlig på en radmager mann eller en mann.
Mote skjorter til stilige gutter (9 bilder)

 En påminnelse - dette, selvfølgelig, kvaliteten på den foreslåtte modellen. Oppmerksom sømmene i gode skjorter de må være perfekt og dobbel, de bør ikke vidtyahuvatysya og stovburchytysya å gi opplysning. Også ta hensyn til kvaliteten og tilstanden til knapper og sløyfer, må de være ryddig, uten utstikkende tråder.
 I alle skjortekragen kvalitet er viktig, bør det ikke være ruffled, inne det skal kapsle spesiell innsats som gir sin riktig form.

 Et annet aspekt - dette stoffet. De fleste produkt er laget av bomull og syntetiske tilsetningsstoffer, samt sateng og silke. Du kan finne ren bomull modell, de er behagelig å ta på, og de puster huden, men etter et par vask denne skjorten mister formen, utseendet er dårlig. Det er bedre å bo på modeller med en liten tilsetning av syntetiske stoffer - kvaliteten er ikke dårlig, men formen vil holde mye bedre.
Mote skjorter til stilige gutter (9 bilder)

 Fargen. Det vil avhenge av hvilke formål du kjøper en skjorte. Hvis din ung mann som arbeider på kontoret, er det best å velge rolig og monokrome maleriet, klassiske versjonen - en tynn stripe eller en tynn celle subtile nyanser. Hvis du kjøper en skjorte, for eksempel, for sommerferien, det beste alternativet - en stil "polo", som er en rekke farger - hvit, svart, rød, med utskrifter uten dem. Forresten, er denne sesongen regnes som den mest populære skjorte, kutte dem gratis, som kombinerer funksjonene av t-skjorter og går alle mennesker uten unntak, slik at valg du ikke vil gå galt.
Mote skjorter til stilige gutter (9 bilder)

 Et annet punkt som ofte gjør menn lider - en form for en krage, fordi mye av det avhenger av hvordan det vil se ut gitt stil.
 Den klassiske versjonen - dette er en vanlig akutt krage som gjør at du kan bære en skjorte og slips eller ikke. Der slags nær - krage kanter som fester knapper.
 Den neste versjonen - en "shark fin", har han ganske et bredt område. Dette halsbåndet er ikke egnet for menn med kort hals, som det må kombineres med et slips, bundet Windsor knute, som visuelt gjør en annen massiv nakke.
Mote skjorter til stilige gutter (9 bilder)

 Skjorte med rund krage helt gå lubne menn, men en med buede kanter er ideell i kombinasjon med smoking og tversoversløyfe.
 Siste punktet - en mansjett, kan de ha med knapper eller mansjettknapper for åpninger. Knapper kan være ett eller to på mansjetten, og en annen litt høyere for å kutte bunnen slangen ikke alltid avslørt. Vifter mansjettknapper må jobbe selv med et slikt valg, de kan avvike materiale fra som gjorde, og valget bør være basert på dine personlige preferanser og finansielle muligheter, som mansjettknapper er veldig mye tilstede fakturaer.

 Hva er fasjonable?


 Naturligvis ønsker min mann å hengi bare populære og fasjonable modeller presentere deg litt av deres vurdering. For tiden i trend montert skjorter med korte eller lange ermer, er det sistnevnte nå fasjonable pidkochuvaty, skaper en litt avslappet måte.
Mote skjorter til stilige gutter (9 bilder)

 Forbli populære hvite skjorter, men denne sesongen designere har besluttet å fortynne sine ulike fargede aksenter, striper og stiliserte malerier, også klippe og diversifiserte stiler - den mest populære er rett og formtilpasset modell.
 Aldri ut av stilen skjorte i et bur, kan det være ganske store og små, lyse og pastell farger, avhengig av hendelsen, hvor du kommer til å bruke den.
Mote skjorter til stilige gutter (9 bilder)

 En annen udiskutabel leder - en denim skjorte med sine ulike klassiske tilbehør - lommer, stropper, nagler diverse andre attributter dongeri verden. Også ikke glem om skjorter med ulike fargerike grafikk og farger - asymmetri og geometri er tilbake på moten.
Яндекс.Метрика