Enhver kvinne vet som rammet og vakkert hår i en ryddig frisyre alltid tiltrekke seg oppmerksomhet og bidra til å skape komplett og stilig bilde.
Mote hår tilbehør for jenter i alle

 Siden uminnelige tider, kvinner dekorert håret med ulike bånd, blomster og skjell, ønsket om å smykke seg i kvinners sinn var alltid til stede.
 I løpet av årene utviklet seg dekorasjoner, varierte og kompliserte, men ideen er den samme samme - med interessante og uvanlige ting diversifisere og forskjønne utseendet ditt.
Mote hår tilbehør for jenter i alle

 Den moderne markedet av hyggelige bagateller kvinnelig har et stort utvalg av vakre og uvanlige hår tilbehør, kan de møte behovene til selv de mest krevende kundene.
 En annen, like populær funksjon, er etableringen av motetilbehør håret med hendene, ingenting komplisert om det der, men for at du ser spesielt og eksklusivt.
 Med andre ord, kan håret dekorere hvert uten problemer, bare trenger å forstå de nyeste trendene og motetrender, fordi hver jente, uavhengig av alder, ønsker å se attraktiv.
Mote hår tilbehør for jenter i alle

 Forresten, til et visst punkt var det en utbredt oppfatning at dekorere håret kan bare unge jenter, eldre kvinner må også begrense deg til dette feriestedet til strenge frisyre.
 Imidlertid har de siste trendene vist helt motsatt, det eneste nødvendig å observere regelen: kvinnen blir eldre, har dekorasjoner bli rikere og mer.
Mote hår tilbehør for jenter i alle

 For eksempel kan en ung jente lett stikke plast hår pin, knytte en gummistrikk hår, men kvinner i alderen bedre fit tilbehør laget av naturlige materialer som tre eller edle metaller, med tillegg av edle eller halvedelstener. For å understreke sin individualitet og unikhet, bedre bruk av eksklusive smykker design.
Mote hår tilbehør for jenter i alle

 Hvordan bruke hår tilbehør?


 Faktisk, som om det er vanskelig, er alt enkelt: pin stikker hår, tannkjøtt - bånd, vevde bånd og så videre.
Mote hår tilbehør for jenter i alle

 Men ikke så enkelt som det kan virke ved første øyekast. Plukke en vanlig mote hårnåler eller annet tilbehør, må du først ta hensyn til din kolorotyp, for eksempel, jenter med varme nyanser av hår tilbehør best egnet gylne og varme toner av det samme.
 Men brunette og blonde jenter bedre ta hensyn til sølv tilbehør og kule farger, vil de skille seg ut på bakgrunn av mørkt hår.

 Det er viktig å velge hår tilbehør for å matche bildet du har tenkt å prøve seg, må de kombineres med farge kjoler, sko og annet tilbehør eller smykker, håndvesker og hansker. Også i dette tilfellet det viktigste er ikke å overdrive det, kan tilbehøret eller dekorasjon være bare en, og et stort utvalg av forskjellige zakolochok eller bånd kan gjøre utseendet ditt mer rotete og rotete.
Mote hår tilbehør for jenter i alle

 Det er også viktig å velge et annet tilbehør, avhengig av hendelser som sports ganske normale elastisk hår slips eller pin dolke glatt enkle geometriske former. Men forskjellige tiaraer og pins med steiner, blomster og paljetter er mer egnet for kvelden ut, nyte en nattklubb eller et romantisk stevnemøte.
Mote hår tilbehør for jenter i alle

 Hva hår tilbehør komme inn?


 I et stort utvalg av hår tilbehør heller bare gå seg vill, fordi ulike motetrender ble opprettet for år eller tiår, og med dem de ulike ornamenter og søte ting for kvinners frisyrer. Kanskje de fleste jenter virkelig interessant er at blant de ornamenter for håret er på sitt høyeste på popularitet, er det nødvendig å kjøpe i første omgang, og allerede kan ikke betale oppmerksomhet. La oss prøve å forstå.
 •  Bandasjer. Denne sesongen, som i det siste, svært populære retro-stil, men det er for stor, sier du, og du vil være rett. Trendy og kjente designere rådes til å fokusere på de 20-70 årene av forrige århundre, det Accessories disse år tilbake i mote. Dette er forskjellige skjerf - dressing sine fargerike levende farger, og de er enkle å lage din ser frisk og avslappet. Også populære tynne felger hippie stil, som har slitt - berøring av pannen. De kan være laget av sammenvevde skinn blonder, stoff strimler, toppen av sesongen - en grunge rocker og retning - bandasjer, dekket med torner, gjennomsiktig glass pyramidene og andre lignende elementer.

 •  Hoops. Det virker som enkle hår tilbehør, og noen streng berømmelse han anskaffet de siste årene, særlig berømmelse nytes felger av ulike former og størrelser kryr av alle typer flora og noen ganger til og med dyrelivet! Overflod av blomster, petals og blader, små kvister eller bær motiver i håret - det er alle svært populære og utrolig fasjonable. En annen ny trend - felgene, som er innredet katt eller mus ører, kan de bli implementert som en enkel wire ramme, og har kanskje selv bohemsk look - strødd med steiner og krystaller. Det er en mote favoritt av alle felger med buer, som også kan være den mest utrolige størrelse og farge, og utført med ulike materialer og kombinasjoner.

 •  Pins. I stedet for rotete bunter og romantisk uro på hodet, kom elegante støt og trange, glatte haler kjemmet og pene fletter. Og pins også endret sitt utseende, er ifølge designerne, bør de være forsiktige og heller beskjeden utseende, men skal være laget av dyre naturlige materialer. Hår, strødd med steiner og krystaller også må nødvendigvis være tilgjengelig i alle jente, men de passer spesielt for kvelden og spesielle anledninger.

 •  Brosjer. Nylig har unge jenter proliferated brosjer, kan de ikke være konstruert for hår, har en vintage, selv bevisst gamle utseende - med grove krøller og store steiner. En annen trend denne sesongen - det er brosjer og pins med forskjellige insekter, kan det være øyenstikkere, biller og sommerfugler, er det bedre at de var dekorert med fargede steiner eller krystaller.

 •  Hvordan gjøre uten bryllup hår tilbehør, fordi en slik dag bør være alt perfekt, og hår - er intet unntak. Bildet av bruden vil bli fullført bare når hodet snur slør eller andre bryllup tilbehør, som er den beste understreke individualitet av bruden. Det kan være alle typer bånd, dekorative komposisjon med perler, bånd, blomster og steiner, spesielt populære blant bruder er pin-krystaller som ser utrolig sjarmerende og selv snu til en ekte prinsesse brud.


 •  Ikke rart de sier at møtes på klær, spesielt for viktige møter, intervjuer og arbeid i en alvorlig kontor der frihet kjole tillatt.
   Og akkurat nå, og prøver å bevege seg bort fra streng klassisk bilde av en kvinne i virksomheten, men ofte det er tider når du trenger å se perfekt, tilbakeholdenhet, og aller viktigst - offisielt. Hva kan være bedre og mer riktig i denne situasjonen, strenge bedrift dress, perfekt sin eier? Det er riktig, ingenting!
  Dame bedrift dress: hvordan å velge? (11 bilder)

   Bedrift dress - noe mange måter overraskende, det kan skjule mange feil i figuren av en kvinne, om nødvendig, gi altfor ung person - voksen og presentabel utseende, men hvor mange vet, folk flest er mye hyggeligere å jobbe og snakke med en erfaren kvinne enn ung jente og grønt.
   Enkelt sagt, streng klassisk dress - noe vesentlig, må det være til stede i garderoben av hver selvrespekt kvinne, ikke en eneste eksemplar. Så, den slags ting bare må være i hver jente eller kvinne, vi bestemte oss for, nå la oss snakke om hvordan du velger en kvinners virksomhet antrekk, slik at du det så bare helt fantastisk.
  Dame bedrift dress: hvordan å velge? (11 bilder)

   Hva får du?


   Før du kaster på først som en jakke eller skjørt, må du forstå for til hvilket formål du bestemmer deg for å kjøpe en dress.
   Blant jenter og kvinner noen ganger sett veldig dumt synspunkt: hvis jeg zakutayu selv i de mest skjemmende klær som henger bag og ikke tillater noen å se deg hyggelig og søt dame, vil jeg se seriøst og ansvarlig, jeg ble behandlet med respekt og grunn oppmerksomhet.
  Dame bedrift dress: hvordan å velge? (11 bilder)

   Alt bare gjøre det motsatte, partnere og hoder langt mer hyggelig samtale med en søt og velstelt kvinne som ikke bare har en ekstraordinær intelligens og høy evne, men også en god følelse av smak. Bedrift dress kan du diskret vekt på kvinners verdighet - i midjen, bryst og hofter. Men, selvfølgelig, bør det være i moderasjon.
   Et annet viktig poeng - gå til butikken med en så viktig oppgave, er det bedre å ikke ta med barn som vil distrahere din oppmerksomhet, er det bedre å gå med ett eller de som bare kan hjelpe i å velge en dress.
  Dame bedrift dress: hvordan å velge? (11 bilder)

   Ved montering bør nøye vurdere meg selv i speilet, kan du prøve den påståtte virksomheten fra ensemble av klær og skotøy under hvilke planlegger å bruke den, som bringer høye hæler og en bluse som er best i din mening, er kombinert med en business-stil.
   Sørg for å prøve på noen modeller - fra dyre og enklere, vil du være i stand til å se mønstre, hvilke produkter som passer for deg.

   Hvordan velge en trendy bedrift dress for kvinner og jenter


   For at en bedrift dress ser fordelaktig, spesielt vurdere funksjonene i figuren og utseende. Høye kvinner bedre fit modeller som deler figuren i to, dvs. langstrakte frakker eller jakker, bukser og skjørt til kneet.
  Dame bedrift dress: hvordan å velge? (11 bilder)

   Hvis du har en liten økning, du, tvert imot, er det best å se etter en forkortet versjon av jakker og skjørt over kneet. Damer med klumpete og store hofter bør velges modeller av jakker som har en lengde til midt på låret, så du dekker uønsket rundhet.
   Også ta hensyn til dekorasjon og trim dress, en overdreven mengde lommer, lapper eller festene i stand til å visuelt utvide tallet, det samme gjelder for vide ermer.

   Men, miniatyr og penere enn kragen på jakken hans, utseendet elegant figur. Du kan ta hensyn til stil Chanel jakker uten krage i det hele tatt, men festet på knappene som vil gi figuren din en spesiell sjarm.
  Dame bedrift dress: hvordan å velge? (11 bilder)

   Krav dress


   Det antas at en god dress ikke bør ha noen redundans, rigor, kombinert med en følelse av smak - dette er kravene til kvinner bedrift dress. For eksempel bør i en bedrift dress jakke merkes med myke skuldre lett hevet opp, men de bør ikke være for firkantet eller trekantet.
  Dame bedrift dress: hvordan å velge? (11 bilder)

   Slange vanligvis avhenger av stilen på kjolen, egnet for 3/4 spesielt varme sommerdager.
   Jenter med uregelmessig figur, for eksempel altfor store bryster, men en liten del av bekken behovet for å ta hensyn til individuelle sett. Du trenger kanskje en jakke større enn skjørtet, eller vice versa.
   Prøver jakke, sørg for å blande den med en bluse eller topp, helst lysere nyanse enn tonen i jakken.

   Som du vet, pantsuits kan eller skjørt, strenge begrensninger på dette ikke, hver kvinne kan velge det alternativet som best fremheve hennes egenskaper.
  Dame bedrift dress: hvordan å velge? (11 bilder)

   Skjørt i business dresser bør alltid være rett snitt, kan det være litt under kneet eller kobber, og tillot kortere, men fortsatt perfekt - til midten av kneet eller to fingre under kneet.
   Bukser vanligvis har rett kutt eller lys blusset fra hoften. Buksedrakt eller skjørt alternativet kan fortynnes med det tredje elementet - vest, er også svært populært uvanlig tre - jakke, skjørt og bukser.
  Dame bedrift dress: hvordan å velge? (11 bilder)

   Viktig ansvarlig tilnærming til valg av stoff og kvaliteten på ting selv. Den mest hensiktsmessige alternativet - det passer laget av naturlige stoffer som bomull eller ull. Det er bedre hvis det skal være en liten prosentandel av syntetiske tilsetningsstoffer slik dress og "puste" er bra, men raskt miste formen, vil glede din lenger presentabel utseende.
   Ikke tillatt fullt syntetiske stoffer, samt eksempler på lin.

   Vær oppmerksom på puten - det skal være lett å bevege seg bort fra stoffet, og hvis det er bokstavelig talt "stuck" til jakken, står det at etter et par vasker det bort og begynne stovburchytysya gi kostymer ser bedervet.
   Ta en god titt og eksterne komponenter - drakten bør ikke stovburchytysya, tid med knapper - bedre at de var laget av skinn, bein eller dekket med en klut på plast eller bedre umiddelbart erstattet, eller spørsmål om kvaliteten på produktet som helhet.
  Dame bedrift dress: hvordan å velge? (11 bilder)

   Sømmer bør perfekt justert uten hull, og løkker for knappene - ingen hengende tråder. Og til slutt, viktigst av alt, velge de stiler og farger av kvinners drakter som passer akkurat din kolorotypu og bilde.
   Det antas at de mest suksessrike farger for bedrift dress - en blå, brun eller grå. Men, til tross for dette, alltid ta hensyn til hvordan stoffet er kombinert med fargen på huden din, hår og øyne, bør det omvende deg, og ikke heller ødelegge.
  Dame bedrift dress: hvordan å velge? (11 bilder)

   Et annet punkt - tilbehør, må de være strenge og forsiktige, hvis beltet - lær alternativer best egnet med en liten spenne beroligende nyanser. Som for smykker, kan det være en liten mengde av smykker beskjeden størrelse.
  Яндекс.Метрика