Mangel på kalsium i kroppen, symptomer
 Menneskekroppen kan fungere korrekt når det nødvendige antall innkommende næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Ellers redusert human immunitet, er det mangel på energi, å utvikle sykdommen. Slike mineraler som kalsium spiller en viktig funksjon - ikke bare gir styrke av bein, men også påvirker overføring av nerveimpulser regulere hjerterytme, muskelsammentrekninger mann. Hvordan oppdage mangel på kalsium i kroppen for å hindre utvikling av sykdommen?
 Hvorfor kroppen trenger kalsium
 På rollen til kalsium for dannelsen av friske bein og tenner vet, sannsynligvis alle. Men dette er ikke den eneste funksjon av denne mineralsubstans. Således er kalsium i kroppen til stede i forskjellige prosesser:
 1.  Absolutt spore element "ansvarlig" for sunne tenner og bein. Og hvis du ønsker å øke nivået av kalsium i blodet, livnære det fra skjelettet. Følgelig, dette fører til problemer i munn og skjørhet av benvev.
   Kalsium er i stand til å regulere blodtrykket i interaksjonen av natrium, magnesium, kalium.
   Justere hjertefrekvens ved å redusere muskel - som arbeidet med mineral saken.
   Kalsium sikrer riktig blodpropp fordi den aktiverer vitamin K.
   Uten et sporstoff som ikke er mulig overføring av nerveimpulser, fordi det aktiverer den tilsvarende enzymer og er involvert i etableringen av nevrotransmittere.
   Sporstoffer styrker bindevev i cellene, og fremmer overføring av næringsstoffer gjennom cellemembraner.
   Metabolismen av energi, lipolyse, fôring immunforsvaret, dannelse av spytt, jobb enzymaktivitet av hormoner som gir fordøyelsen av mat - alltid involvert dette sporstoffet.
   Ved utvikling av kalsiummangel
   Det har mineralstoffet i tilstrekkelig mengde inntas sammen med mat, men i noen tilfeller er det en mangel på kalsium. Spesielt, underernæring, sult, en rekke dietter som utelukker meieriprodukter, utløser kalsium-mangel. Ubalansert ernæring bidrar ikke bare til lavere inntekter stoffer i kroppen, men også en krenkelse av sin assimilering.
   Kalsium er tapt for overdreven svetting. Akutt mangel på dette elementet er også følt i amming, gravid. Faktisk, det er derfor de sier at kvinner betaler for barnet tann.
   En betydelig mangel på kalsium i kroppen oppstår når det er en feil i fordøyelsesorganer - uregelmessigheter i galleveier, bukspyttkjertel, tar visse hormoner.
  Mangel på kalsium i kroppen, symptomer
   Slik identifiserer en mangel på kalsium
   På antall elementer i kroppen kan snakke etter en rekke laboratorieforsøk. Men vi kan bestemme sin egen mangel på dette elementet for å justere og øke mat inntaket av kalsium i kroppen. Således symptomene på kalsiummangel er:
   - Smerter i beina, deres skjørhet (hyppige brudd selv i den "ikke-alvorlig" drop);
   - Sykdom, sprø tenner, sprengning av tannemaljen;
   - Bad tilstand, overdreven hårtap, myk spikerplater;
   - Tretthet, angst, depresjon, uforklarlig irritabilitet;
   - Hypertensjon;
   - Hyppige anfall;
   - Skjørheten i blodårene;
   - For tidlig opptreden av grå hår;
   - Ansikts parese.
  Mangel på kalsium i kroppen, symptomer
   For å bøte på mangelen på kalsium
   Resepsjon multivitamin komplekser, selvfølgelig, kan gjøre en forskjell. Men det er bedre å justere kraftsystem. Derfor bør selve menyen diversifisere følgende mat:
  1.  Fisk, fiskeolje, tran - inneholder ikke bare kalsium, men også magnesium, fosfor, vitamin D, som fremmer absorpsjonen elementet.
    Noen nøtter.
    Grønnsaker spesielt er hvitløk, rødbeter, bønner, kål, og selleri og persille.
    Bær og frukt, den mest kaltsesoderzhaschye - et stikkelsbær, rips, jordbær og kirsebær.
    Meieriprodukter, oster spesielt solid, ost, melk og meieriprodukter.
    Rugbrød.
    Du kan ha eggeplomme, egg skall bruke pre prokalenu i en stekepanne og deretter banket til et pulver tilstand.  
Medisinske egenskaper av sjasmin
 I India og Sørøst-Asia jasmin kjent i uminnelige tider. I Europa kom eksotisk blomst gjennom arabiske handelsmenn bare i det 16. århundre. Franske salver for anbud og spennende lukt selv "kronet" Jasmine, erkjenner det som kongen av alle smaker. Og fortsatt duftende jasmin ekstrakt er en viktig del av de fleste parfymer og parfyme komposisjoner.
 Ikke betalt oppmerksomhet denne busken og tradisjonell medisin. I det gamle Kina, ble Jasmine ansett nesten et universalmiddel for alle onder. Bronkitt, feber, sår og blødninger, dysenteri, hårtap, kjønnssykdom - dette er ikke en komplett liste over sykdommer som var i stand til å kurere "sweet lege."
 Fordeler røtter og grener av sjasmin
 Mens noen populære oppskrifter og forårsake en skeptisk smil, betyr det ikke avlede oppmerksomheten fra de terapeutiske egenskaper av jasmin. Videre fordelaktige egenskaper er alle deler av anlegget, røtter, greiner, blader og blomster.
 1.  Ja, har knust roten av planten slimløsende handling, letter anfall av hoste og choking bronkitt og astma. Infusjonen er utarbeidet med 1 ss hakket rot, som fylte 200 ml kokende vann.
   Vil hjelpe rot duftende busker og hemorroider. Healing buljong forberedt som følger: 1 ss tørkede og knuste røtter helle 05 liter kokende vann, la stå i 2-3 timer. Avkok brukes for lokal bading og drikke 2-3 ganger om dagen.
   Buljong med grener jasmin anbefales for dem som lider av revmatisme. Nøye hakkede grener kan bli satt til blødende tannkjøtt med periodontitt eller skjørbuk. Anlegget har hemostatiske og helbredende egenskaper.
   Blomst Pharmacy
   Blader og blomster av sjasmin - en reell lagerbygning av helse. I Jamaica og Cuba knust bladene er brukt til sår og blemmer, som sikrer rask helbredelse. Og det blir ingen spor av slike ubehagelige sykdommer som eksem, til å bruke alkohol anstrøk av bladene av jasmin. Potion oppskriften er enkel: en håndfull knuste blader, helle 05 liter vodka eller alkohol. Sett i et mørkt sted i 7-10 dager. En teskje av skjær utvannet ferdig 200ml kokt vann og tørk av kroppen.
   Men hoved gode egenskapene av jasmin i naturen konsentrert duftende blomster. Zavaryvshy teskje av blomster kokte vann, kan kjøttkraft brukes som et middel for hodepine, tretthet, søvnløshet, depresjon og nevroser. Jasmine te har en tonic og styrkende effekt, så bedre å starte med en morgen kopp denne drinken.
   Og jasmin blomster er i stand til å kvitte seg med mange gynekologiske problemer, betennelse i kjønnsorganer, smertefull og uregelmessig menstruasjon, livmor sykdommer. Søt buljong med hvite blomster stimulerer begynnelsen av arbeidskraft og amming.
   Søt Doctor
   I aromaterapi er mye brukt zhasmynnoe olje. Av disse pakkene gjøre med eksem og svulster som brukes i behandling av innånding angina og akutt luftveissykdom. Når oljesmøring zhasmynnыm hodehår pære sterkere, sunnere hår er også sterk.
   Rubbing olje huden, bli kvitt fregner og pigmentflekker. Oljen vil hjelpe å bli kvitt akne arr og strekkmerker, arr. Bruke olje av jasmin kronblader i massasje, kan du bli kvitt muskelsmerter, kramper, bedre blodsirkulasjonen.
   Ikke betalt oppmerksomhet denne duftende planter og magi. Wizards, trollmenn og sjamaner gi jasmin pryvorotnymy egenskaper. De sier at hvis du puster inn duften av blomster før sengetid, og personen utvikler talent clairvoyance, drømmer han profetiske drømmer. En lomme hvor noen er tørre jasmin blomster vil alltid menge penger.
   Den magiske kraften av sjasmin, kan sterkt overdrevet. Men det helbredende kraft, som han har nok til å ta det med til golden fond av tradisjonell medisin.  
Hvilken frukt kan være diabetes?
 Diabetes - ikke en setning, men bare endret livsstil. Diabetikere-søt tann vil definitivt nødt til å begrense deg til forbruket av kaker og bakverk, rikt flavored med sukker og smør, men for dem er frukt - en naturlig delikatesse, rik på vitaminer og fiber. Man trenger bare å lære hvordan du velger og bruke dem. For å gjøre dette, kan pasientene bør huske at frukt spises med diabetes, og at for dem - et tabu.
 Grunnregelen - glykemisk indeks
 Hovedformålet med å begrense bruken av enkelte produkter - overvåking av blodglukose. Diabetikere ikke sette sukker pigg opp, vil det styrke sin posisjon. Sammen med andre produkter, noen frukter inneholder store mengder av karbohydrater forbruk og rask assimilering som dramatisk øker konsentrasjonen av glukose i blodet.
 Glykemisk indeks (GI) frukter reflekterer graden av assimilering de inneholder karbohydrater som kommer inn i kroppen, øker prosentandelen av glukose i blodet. Jo høyere glykemisk indeks, jo mer farlig en frukt diabetiker helse. Heldigvis gir naturen folk mye frukt som har lav GI, fordi det viktigste - å lære å dyktig manøvrere valg. Legene sier at GI fruktene av 55 - nyttig godbiter for alle pasienter med diabetes. Alt over 55 men under 70 - bør brukes med forsiktighet. Men frukten, med GI 70 dessverre nødt til å si farvel.
 Hvilken frukt kan spises
 Med diabetes kan spise moderat mange tradisjonelle og kjent fra barndommen frukt. Det bør gjøres i favør av "naturlige gaver" (GI 55):
 - Epler;
 - Plommer;
 - Cherry;
 - Pærer;
 - Cranberries;
 - Cranberries;
 - Stikkelsbær;
 - Jordbær;
 - Jordbær;
 - aprikoser;
 - Peaches;
 - Nektarin;
 - Solbær;
 - Tree;
 - Appelsiner;
 - Grapefrukt;
 - Granater;
 - Lemon.
 Med forsiktighet kan du spise frukt med GI 55-70 i Defiance porsjoner (ca 200-300 gram per dag). Av dette er:
 - Vannmelon;
 - Melon;
 - Papaya;
 - Mango;
 - Pineapple.
 Hva frukt kan diabetes
 Først av alle pasienter med diabetes bør huske at forbudt forbruket av noe frukt, rikt flavored sukker. For eksempel, syltetøy, juice butikk, cocktails, kandisert frukt. Vær også oppmerksom på at fruktene som har blitt behandlet med varme, ofte økende GI, fordi frukt i kostholdet til diabetikere er ikke velkomne. I mellomtiden og frisk frukt kan spises alt. Dermed listen over forbudte "gaver av naturen" med GI 70:
 - søte kirsebær;
 - Druer;
 - Persimmon;
 - Datoer;
 - Fiken;
 - Bananer.
 Om frukt oppført bør glemme - det vil ikke komme pasienten.
 Hvorfor frukt
 Alle mennesker konsumere frukt er nyttig på grunn av deres nytte og metning med vitaminer, fiber og mikronæringsstoffer. Pasienter med diabetes trenger spesielt disse næringsstoffene fordi kroppen har for å få nok av viktige elementer og mat som inneholder fiber. Først er det viktig for helse, den andre - for fordøyelse og avgiftning. Noen frukter har flere helbredende egenskaper. For eksempel, hindrer dannelsen av blodpropper kirsebær, solbær vaktfartøy, jordbær frelser fra arytmi.
 Hvordan spise frukt
 Pasienter med diabetes bør ta for vane å spise ferske grønnsaker i rå form. Hvorfor? Den finnes i huden er viktig for kroppen grov fiber som hjelper tarmen å fordøye mat og utvise giftstoffer. Hvis du ikke liker å spise frukt hele, lage fruktsalat, etter å ha fylt sin søtningsmiddel og fettfattig yoghurt.
 Legene sier at diabetikere trenger og det er viktig å spise frukt som er bra ikke bare smake søtt, men dens gode egenskaper.  
Яндекс.Метрика