Polypper i tarmen: Symptomer og behandlinger
 I rektum polypper kan være utformet som en godartet svulst formasjon. Pad & skorstein, sfærisk eller forgrening vekster mørk rød, grå eller gul, med ben, kort stilk og flat base som stiger over tarmveggen og dets lumen vikariere. Tilstedeværelsen av flere mucosal utvekster i form av klynger antyder intestinal polypose. Polypper i tykktarmen anses bud om kreft og krever øyeblikkelig legehjelp. Med alderen, risikoen for vekster i kolon øker.
 Symptomer på polypper i tarmen
 Årsaker til polypper i tarmen grundig uklart, men som er kjent er at friske vev polypper dannes. De vises som et resultat av kronisk betennelse, metabolske forstyrrelser, dysenteri, tyfoidfeber, forstoppelse, ulcerøs kolitt og proctosigmoiditis. Etter behandling polypoznыe vekster forsvinne. Fra svulster lider representanter i alle aldre, også barn. Utseendet av polypper i den unge generasjonen av forskere forklare genetisk predisposisjon. For konsistens skille mellom myke og harde utdanning. Deres opptreden i tarmen utgjør størst fare for mennesker. Sykdommen er komplisert ved det faktum at det oppstår uregelmessig og kan bare påvises ved koloskopi eller røntgenbilder av rektum. Tilstedeværelsen av store polypper ledsaget av:
 - Smerter i magen;
 - Offentliggjøring av slim;
 - Endringer i tarm funksjon;
 - Bleeding.
 Symptomer oppstå i avhengighet av typen av polypper. Den farligste anses adenomatøs utdanning, kalt adenomer, selv om forskere har en tendens til å tro at alle polypper slutt slå seg til kreft. Self-diagnose er umulig. Hele bildet kan bare gi en koloskopi eller tarmrøntgen studier med barium brukes til å dekke slimhinnen som en kontrast element. Bare når koloskopi polypper kan fjernes kirurgisk, i alle andre tilfeller er det ikke mulig denne prosedyren.
 Å diagnostisere sykdommen ved hjelp av forskning krakk for skjult eller friskt blod, mangel på noe som ikke kan være en garanti for et negativt resultat. Selv når den oppdager en polypp i tykktarmen i 30% av tilfellene vi kan snakke om tilleggsutdanning i ulike deler av tykktarmen. Å avgrense diagnostisering av vevsprøver er undersøkt under et mikroskop for unormal forekomst av raskt dele celler.
 Behandling av polypper
 Cardinal måte å håndtere polypper er polyэktomyya - fjerne den kirurgisk, selv om det er en konservative metoder for eksponering. Statistikk viser at tarm adenom forvandlet til ynterstetsyonalnoe kreft i 12 år. Den største faren er større adenomer, som har en diameter på 2 cm eller mer. Etter å ha fjernet dem for 3 år polypper har for vane å vises igjen i et binært tall. Regelmessig inntak av hormonet hemmer vekstheter, men truende bivirkninger. Den beste effekten er en integrert tilnærming: sprøyting vekster og medisiner inne. Imidlertid er det antatt at den konservative innflytelse er farlig og intetsigende.
 Tradisjonelle behandlingsregime kan med hell kombineres med folke måter, inkludert de mest populære:
 - Bruk shiitake sopp kombinert med vodka eller alkohol anstrøk av Celandine brukes som klyster;
 - Anvendelsen av ioniske løsninger sølv.
 Diett etter fjerning av polypper
 Underernæring er i stand til å provosere svulster og deres raske veksten. For å unngå utseendet av vekster i tarmen må være fullstendig utelukket fra diett følgende produkter:
 - animalske fettstoffer;
 - Stekt mat;
 - Lam, svinekjøtt og oksekjøtt;
 Den største faren med rødt kjøtt Kebab, som fører til dannelsen av kreftfremkallende. Det samme er det fare for røyking, alkoholforbruk, inaktive, overvektig. Amerikanske forskere hevder at risikoen for polypper i tykktarmen har en tendens til 6% av befolkningen. Screening studier med samtidig polyэktomyey reduserer risikoen for kreft med 75%.
 I kosten bør alltid være til stede:
 - Sjømat,
 - Korn med høyt innhold av fiber,
 - Surmelk produkter;
 - Vitaminer B, E;
 - Kalsium;
 - Selen;
 - Friske grønnsaker;
 - Frukt;
 - Oil.
 Tips fagfolk
 En pasient som har en predisposisjon til utseendet av polypper bør testes minst to ganger i året. Den gunstige utfallet av kampen av polypper avhenger av stadium av identifisering av enheter, deres umiddelbar fjerning, aktiv livsstil og streng diett. Før du fjerner vekster som kreves tarm rensing klyster og balansert kosthold. Utdanning, er små, fjernes under lokalbedøvelse og ikke forårsaker blødninger.  
 Dette elementet undertøy BH er en spesiell ting, fordi det kan endre formen på ett slag og bryststørrelse, avhengig av dine ønsker og preferanser.
Hvilke typer og modeller av BH? (10 bilder)

 Og funksjonen den utfører ganske allsidig - riktig valgt bh bryster fra sagging beskytter lungene og skader, kan det også gi den en vakker og sexy look.
 Det viser seg at brystene hennes så ut som kan være lønnsomt og spektakulære, er det nødvendig å finne ikke bare riktig størrelse, men også den mest passende modell BH.

 Ulike typer av denne undertøy oppfunnet ikke bare for dette, de er også designet for forskjellige stiler av klær for å alltid være stilig og elegant, i stedet for å stikke biter av kopper eller lyamochek.
 Det viser seg at BH i menneskehetens historie oppfunnet mange ganger, og på forskjellige kontinenter og med forskjellige mål. Dette er de første tingene kvinnenes toalett eksisterte i antikken, selvfølgelig, en lignende oppfinnelse var tilgjengelige bare edle jenter, og de representerer en innvevd kassetter innspilt fine bryster.
 Den første BH som virkelig var som moderne modeller, ble lagt ut for salg i studio Madame Cadolive på slutten av det nittende århundre. Hun prøvde å komme opp med en lett versjon av et korsett, bh på grunn av sin sanne form ganske forenklet og redusert bryst, noe som selvfølgelig, i samsvar med moderne mote.
Hvilke typer og modeller av BH? (10 bilder)

 I midten av XX-tallet, den første modellen, som nesten helt lik de som vi bruke hver dag. Interessant, mens BH slitt tynne skjorter eller holfyky, men bare kjent Couturier Paul Poiret introduserte mote lys modellen, som ble gjenstand for undertøy.
 Nåværende modeller bras absolutt imponerende for sin skjønnhet og mangfold, designere har oppnådd betydelige høyder i denne delikate saken, og enkelte produkter kan med rette kalles ekte kunstverk.
 For å velge den ideelle modellen for en bra, trenger du en god forståelse av det faktum at alle arter er og hvilken som formen på bryst fungerer best. Og vi vil dette kurset hjelp.

 Hvilke typer av BH?


 Hvis du gikk til butikken for en annen, og kanskje den første BH, bør du vite at de deler ofte bare noen få grunnleggende prinsipper: med myk eller tykk cup, tilstedeværelse eller fravær av frø (de som er satt inn i den nedre halvsirkel cup) skriver og form av kopper, og, til slutt, stropper, forresten, er også en viktig faktor.
 Enkle BH, som ifølge eksperter, ikke bærer noen skade bryst, pitted denne modellen med myk cup.

 De er sikkert mer egnet til jenter med små og mellomstore bryster, så stor størrelse er dårlig spilt inn i en lignende stil, noe som kan føre til for tidlig odvysannyu brystet. Stil pitted også anbefales for kvinner som akkurat har brukt til dette attributtet undertøy.
 Modeller ved anklene tendens til å opprettholde god bryst, men beholde sin naturlige form. Som for bein og skulderstropper, i utgangspunktet alt er snakk om hver type kopp separat.

 Classic (stengt) BH


 Hvis du ønsker å velge den perfekte BH-modellen, den klassiske versjonen - den bare gjør det du trenger. Disse modellene er de mest komfortable, pluss de perfekt støtte bryst, gir det en veldig naturlig og vakker form.
Hvilke typer og modeller av BH? (10 bilder)

 Dette alternativet er flott for alle bryststørrelse, spesielt egnet for kvinner med flotte bryster, som den lukkes og støtte fra alle kanter. Utad består denne modellen av kopper, som er nesten fullstendig dekke brystet, bare opp å danne V-hals og sakte flytende i webbing.

 "Angelica"


 Dette alternativet er best egnet for mellomstore bryster, små som ikke helt fyller koppen, slik at brystet er enda mindre, og store mengder hele tiden prøver å komme seg ut av stram og ubehagelig cup.
Hvilke typer og modeller av BH? (10 bilder)

 Disse er av BH «demi cup», eller vise som hun dekker brystet cup bare halvparten, noen ganger knapt dekker brystvortene hennes. Av seg selv, ligner form av en horisontal stripe stropper er vanligvis plassert i den mest armhulene, bryst og den maksimale fikseringen utføres ved frø. Denne BH er flott for slitasje med en firkantet hals og bare skuldre.
Hvilke typer og modeller av BH? (10 bilder)

 «Push-up»


 Noen av de mest populære modellene av moderne jenter, fordi en slik modell, selv etter navn, kalt til å handle "framover og oppover", og hva trenger du fra en BH? På grunn av den spesifikke kutt, hever denne modellen gode runder og visuelt øker en kvinnes bryster, og i flere størrelser enkelt.
Hvilke typer og modeller av BH? (10 bilder)

 Eksternt den ligner den klassiske versjonen, men med trekantede kopper, mer åpen form, er det som regel utstyrt med liners som kan fjernes og settes inn ved å øke eller øke brystet.
 Men mange leger mener undertøy er skadelig fordi det kan peredavyty melkekjertlene, noe som fører til ulike sykdommer og problemer. Forsiktighet bør tas for å sikre at ingenting peredavlyuvala cup, cup lett akseptert form for ammeinnlegg og bygget bedre ikke å bruke hver dag, men fra tid til annen.
Hvilke typer og modeller av BH? (10 bilder)

 «Deep Plunge»


 For å si det på russisk, "deep cut". Skjær dette alternativet ligner en bh med push-apom, cup har en trekantet form, de gjør en dyp V-hals, som ikke kunne være bedre egnet for den vågale halsen.
Hvilke typer og modeller av BH? (10 bilder)

 Denne modellen gjør en fin aksent på brystet, gir det elastisitet og volum på rett sted. I motsetning til push-ups, er de ikke utstyrt med pads, skum eller andre triks for å løfte og brystforstørrelse, og fikse det med steiner og spesiell kutt. Utmerket bra modell som er perfekt for store bryster.
Hvilke typer og modeller av BH? (10 bilder)

 Sømmene på koppen


 Avhengig av formen og størrelsen på brystkoppen sett med spesielle masker på plasseringen av det, avhengig av formen av kvinner blir attraktivt og appetittvekkende utseende. Det finnes modeller med horisontale sømmer, de er anbefalt for kvinner med store volumer.
Hvilke typer og modeller av BH? (10 bilder)

 Å begrense brystet fit versjoner med vertikale sømmer, men for en tilførsel av bryst vanligvis bruker universelle diagonale sømmer. Det er også en modell av sømløs BH, betyr ikke dette at de er ingen sømmer, men snarere indikerer at ingen sømmer på koppen selv. Slike modeller er vanligvis egnet for mellomstore og små bryster, som store mengder av denne koppen bare ikke holde. Nå er disse modellene er svært populære, de er komfortable når de bærer under et svært tynt stoff.
Яндекс.Метрика