Rosa flekker på huden
 Utseendet til rosa flekker på huden bør ikke gå ubemerket hen. Årsaker og effekter kan variere. De vanligste faktorene som forårsaker rødhet, flassing og kløe er:
 - Allergi;
 - Hormonelle forstyrrelser i kroppen;
 - Smittsomme sykdommer;
 - Sykdommer i indre organer;
 - Dårlig kosthold;
 - Stress.
 Hvis rosa flekker på huden, skallet og forårsake kløe, kan du prøve å forstå symptomer på pre-alene og avklare diagnosen av en spesialist.
 1.  Psoriasis. Denne kroniske ikke-smittsomme hudsykdom forårsaket av svikt i den autoimmune systemet. Den innledende fasen av sykdommen preget av utseendet av små røde hevet og tykkere patcher som klør og skall. Bli kvitt denne svøpe vanskelig og dyrt, men jo tidligere behandlingen starter, jo raskere er det et resultat.

   Pityriasis rosea typisk utseende av blek rosa shelushaschyhsya utslett som kan "pynte huden" til seks måneder. Flekkene er utplassert i bena, skuldre, sidene og bak. Symptomene er mild, men kan være ledsaget av hodepine, rennende nese, hoste, en liten temperatur. For å diagnostisere sykdommen er vanskelig, men mistanke blir bekreftet av nærværet av "moder plaque diameter på 2 cm eller mer, noe som viste seg ved begynnelsen av sykdommen. Pityriasis rosea skjer en gang i livet, og bare i noen pasienter. Det er ikke behandlet og forsvinner selv. Gre lesjoner på huden arr forblir. Vann, alkohol, tung trening eller sport årsaken rødhet og kraftig kløe. Å fjerne spor av ødeleggelse ultrafiolett anbefalt prosedyre. For å lette staten kan ta antibiotika, antihistaminer medisiner, vann og sink salve uten alkohol. Bør utelukkes fra menyen krydret, salt, røkte produkter, sitrus, kaffe og alkohol. Hva er den utløsende agent for rosa skorpe forskerne fortsatt ikke har funnet ut. Det er mistanke om at det er forårsaket av herpes-virus 7. eller 6. type, som i de tidlige stadier av sykdommen er tilstede i aktiv form. 

   Atopisk eksem. Det allergisk sykdom, som går sammen med fjerning av provoserende allergen. Ved mistenkelige produkter inkluderer sjokolade, sitrusprodukter, diverse kosmetikk. Den eksakte årsaken kan bare kalles en lege som utnevner en spesialundersøkelse. På forekomsten av allergi påvirker sesong faktor. Det er ofte utplassert i ørene, under håret, halsen og ansiktet. Ofte er det lommer av utslett i lysken, armhulene og bak knærne.

   Seboreisk eksem. Det er aktiv og kronisk fase. Ubehag på grunn av mangel på riktig hudpleie og fading beskyttende funksjon av huden. Grunnen til dette fenomenet kan være forårsaket av hormonsvikt eller arvelighet.

   Ringorm vedrører infeksjonssykdommer. Det er overført gjennom kontaktmetode eller hygieneprodukter og kan oppstå med feber.
   Hver Sykdommen behandles med egnede medisinske fasiliteter, men det er generelle retningslinjer som gjør det mulig å lette flyten av sykdom:
   - Nekter å syntetiske objekter og kosmetikk;
   - Gå gjennom kosthold og eliminere produkter som kan skade helse;
   - Ro deg ned, slappe av, popryymaty "Novo Passit";
   - For å eliminere kløe og hevelse kan bruke salve "Fenystyl"
  .
   Bedre verktøy er utviklet for å møte de spesifikke grunner må oppnevne sakkyndig.  
Behandling av gikt i bena
 Brudd på metabolske prosesser i kroppen fører til det faktum at det felles, brusk og benvev å akkumulere urinsyre salter, kan ødelegge benet på basen. Slike sykdommer inkluderer gikt arter som nylig har fått utbredt. Gikt kalles en feil i riktig metabolisme, noe som endrer sammensetningen ikke bare ben, men også bindevevet i nyrene. Det første tegnet på en stoffskiftesykdom er vektøkning eller fedme fører ofte til diabetes, åreforkalkning og høyt blodtrykk. I de innledende fasene av sykdommen vellykket behandlet kan også behandle gikt i føttene av hjemmet dersom pasienten vil være i samsvar med relevante prosedyrer i sekvens og en bestemt oppskrift.
 Symptomer på gikt
 Metabolisme fører til slutt til et delvis tap av celle-sensitivitet til årsaken til gikt bakgrunn av diabetes, insulin reseptor som ikke lenger bindende molekyler sammen, og blodsukker gradvis økende. Dessuten blir blodet tykt på grunn av den høye konsentrasjonen av lipoproteiner i det som er ansvarlig for dannelsen av aterosklerotiske plakk. Siden kolesterol fra mengden blir mer normen, øker en person trykket. Denne ledsagende symptomer på gikt, der, først av alt, "kronglete" leddene i tærne og hendene.
 Hvordan å behandle gikt i fot
 All behandling av gikt kan deles inn i flere perioder: når man skal fjerne en smertefull sjokk og arrestere selve angrepet, samt behandling og forebyggende tiltak i en tid da det ikke er noen angrep.
 Narkotika rekke anti-inflammatorisk som "Nimesulide" "Indomethacin" eller "Ibuprofen" vil være nødvendig å bruke, som de gjør ikke bare smertestillende, men også terapeutisk effekt på smertefulle ledd. Hvis medisinen ikke passer deg, legen forskrive mer potent "Colchicine" eller "Glukokortikoider" som reduserer hevelse og konsentrasjon av urinsyre i menneskelig vev. Du må vite at aspirin er kontraindisert i gikt, som det skaper et surt miljø inne, forverre sykdommen.
 Under akutte anfall ta bare narkotika som gradvis kan redusere urinsyre nivå. Ellers kan pasienten falle i koma, er hans tilstand er kritisk. Eventuelle dosering tabletter og injeksjoner bør utnevne en lege for å bekjempe gikt selvtruende komplikasjoner. Etter angrepet stoppet, kan du bruke omfattende behandling og gjøre alt mulig for å gjenopprette riktig stoffskiftet i kroppen.
 Tradisjonelle metoder for å behandle gikt
 1.  For å forebygge under "lull" mellom angrepene må følge en streng diett, mot hvilke fore legemidler som hemmer syntesen av urinsyre, for eksempel, "Allopurinol" og "Kolhytsyl." Men det er bedre hvis du bruker folks oppskrifter, som i mange tilfeller er de mer effektive.

   Den enkleste verktøy ved behandling av gikt - salt. For å komprimere trenger 250 gram salt å koke 100 g vann, og vannet fordamper, salt og varme opp. Videre klemme rett i salt, 200 gram vaselin medisinske og oppstuss. Sett denne varm komprimere på pasientenes bena, la over natten.

   Bie gift til de som ikke er allergisk mot honning, kan du også anbefale som en nasjonal ressurs. Nok 7 insektsbitt på et sted hvor spesielt smertefullt å arrestere smertesyndromer og bli kvitt gikt helt.

   Veldig effektiv oppskrift buljong fra sitroner og hvitløk. For ham å ta fire små sitron som hakke og tre knuste hvitløksfedd. Dette hell kokende vann (du trenger for å måle nøyaktig 7 kopper) og la stå i et mørkt sted for omtrent en dag. Ta muntlig hver morgen før du spiser 3-4 spiseskjeer.

   Husk, ikke gikt ikke leges i en uke, det er en lang prosess som krever en helhetlig tilnærming til behandling, så være tolerant til deg selv, lytt til kroppen din og hver gang, må du kontakte legen din.  
Hvordan å behandle hals hjemme?
 Mange infeksjoner inn i kroppen gjennom luftbårne dråper. Halsen begynner å gjøre vondt hvis bakterier prøver å skade oss, samler de seg på veggene i slimhinnene, formere seg i et støttende miljø, for eksempel, hvis kroppen ikke kjemper seg selv, som han har et svekket immunforsvar, eller en person ikke ta noe for å bli kvitt ekkel skrapete og sår hals. Før du tar medisin og kjøre til legen, må du lære å behandle hals hjemme.
 Hva hvis zabolilo hals
 Symptomer på sår hals er kjent for alle, selv om luftveissykdommer er satt. Kiling, smerte og rødhet i slimete funksjonelle lidelser vil oppstå med angina og betennelse i mandlene, faryngitt og laryngitt. Infeksiøs monokulez, skarlagensfeber og meslinger også ledsaget av smerter i halsen. Så først må du finne ut årsaken. Dersom begrunnelsen for alvorlig bekymring du ikke gjør det, for eksempel, vet du hvilke dager du produlo du Vi brukte over fordi zabolilo hals, kan lokaliseres denne virusinfeksjon i hjemmet.
 Først, bare for å tenke på mat som ikke bør være for skarp, veldig varmt og kaldt. Må utelukkes fra kostholdet av fast føde og søtsaker fordi de gir et surt miljø for bakterievekst. Øke til maksimal varme skylle munnen og drikk hver halve time antibakteriell løsning furatsilinom som gjør hastighet på 1 tablett per 05 kopper varmt vann.
 Er det mulig å kurere hals hjemme
 1.  Enhver type infeksjon er lokalisert hvis gurgle med salt vann hele tiden. Du kan gjøre dette selv: et glass varmt kokt vann vil trenge en teskje salt og natron så mye, alle nøye rør og tilsett 5-6 dråper jod løsning.
   Hvis du vet at natrudyly stemme, slik at du laryngitt, vise deg en varm drikke og rolige relasjoner. Disse "hjem" prosedyrer bør legge innåndingsoljeløsninger (f.eks basert på salvie og eukalyptus).
   I streng kulde kan føre til angina behandling som foreskrive en lege, men det meste du kan fremskynde helbredelsesprosessen, hvis du stadig smøre halsen propolis løsning, jod, tar en bomullspinne stopper på mandlene.
   Hvordan å behandle et barns hals
   Et lite barn vil ikke gurgle og smøre halsen heller ikke praktisk (barn av frykt kan ikke bare åpne munnen), så i dette tilfellet passende nedgraving blanding av tindved og solsikkeolje i forholdet 1/1 nese. Det er nødvendig at løsningen kom gjennom nasopharynx i mandlene, kan det føre til en svak brennende følelse, men kaldt er mye raskere. Hvis et barn har ingen temperatur, kan det gjøres yodovu mesh på brystet, hæler og kalver, er beina om kvelden anbefales å ta på godt med varmt vann. I løpet av dagen, som voksne, er barn gitt en varm drikke melk med honning og bakepulver, te tilsatt sitron juice, tilbudet tygget stykke klump sukker, som tidligere strømmet fir olje.
   Behandling av folk rettsmidler hals
  1.  Gurgle kan ikke bare medisinske løsninger. Hvis den samme brygg kamille mynte, vil behandlingseffekten være lik. Forbedre staten også bidra til oppvarming pakker som gjør alkoholbasert og noen form for olje for å unngå brannskader.
    Den mest effektive folk rette for smerter i halsen - en ingefær, som kan brygge for skylling og innånding. Dette anlegget har en kraftig antiseptisk og varmer kroppen innenfra, hvis du tar te med ingefær.
    Til slutt, forebygging av sår hals "engasjert" fersk hvitløk, som kan legges til mat, tygge maten før bruk som en del av innånding og etter skylling.

    Velg en av de tilgjengelige behandlinger for hals og lykke til!  
Яндекс.Метрика