En gang på gaten er det en sterk nedgang i temperaturen, de vanlige t-skjorter og skjorter i menns garderoben bort et sekund og deretter en tredje plan, og er dominert av de tingene som gjør at du kan føle koselig og varm i dette været.
 Disse, selvfølgelig, inkluderer gensere og jakker som går perfekt med nesten alle stiler av klær er universelle og svært komfortable, som, tilsynelatende, har gjort dem så populære blant den mannlige befolkningen.
Høst- og vinter menn gensere og sweatshirts (10 bilder)

 Merke seg denne funksjonen, verdens designere arbeider kontinuerlig med å skape nye og uvanlige stiler og modeller som lett kan slå noen mann image.
 Denne sesongen, som de siste andre, nye og friske modeller av vinteren gensere bare astonishingly mangfoldig, alle stilarter er svært forskjellige, men de har alle lys stil, utrolig utskrifter og uvanlig avgjørelse angående lengde.
Høst- og vinter menn gensere og sweatshirts (10 bilder)

 Jeg er glad for at ting lett bli en del av hverdagsklær, og muligheten til å gå ut eller bussen, alt avhenger av mønster og stil av produktet.
Høst- og vinter menn gensere og sweatshirts (10 bilder)

 Fasjonable menn gensere og jakker og mer allsidig i at de kan være en del av bildet av vinter og høst, er bare igjen å velge riktig garderobe.
 Det viktigste å huske at sann valgt menn genser kan gjøre noen bilde komplett og ryddig, viktigst, å nærme seg dette spørsmålet med all tilbørlig aktsomhet.

 Etter genser - en ting ikke for en sesong, spesielt hvis du foretrekker å kjøpe kvalitet klær, så velger hans "varm følgesvenn", ta hensyn til alle detaljer og finesser, så noe vil vare deg i lang tid og rettferdig brukt penger på det .
Høst- og vinter menn gensere og sweatshirts (10 bilder)

 Hvordan velge en kvalitet menns genser?


 •  Først av alt, fortell oss litt gensere klassifisering som vil hjelpe deg å velge og ordentlig kombinere dem i forskjellige klær. Rett genser er en separat og integrert element av klær, det har vanligvis ingen spenner eller knapper som skiller den fra gensere og jakker. Vanligvis menn genser ganske stramt og supplert stram krage. En annen type genser - en genser, har han bestemt stram kropp også zip forskjellig fra gensere V-formet genser, som er den beste kombinert med skjorte. Dette alternativet Sweater er svært populære og favoritt en stil av sterk halvparten av samfunnet. Hvis ikke kuttes V-formet og runde, da den mannlige kalles en genser cardigan, på grunn av sin form cutout, kan det kalles mindre formell og bindende, sammenlignet med pullovers.

 •  Valget av materiale gensere. Strikket genser vanligvis forbundet med ull, disse alternativene er den mest varm og praktisk, men varianter av fin strikkevarer perfekt for demi-sesongen vær, noen ganger de selv gjemt i bukser slitt under jakken. Of course, i garderoben bør ha et par gensere for forskjellige anledninger og vær. Men husk at du kjøper en genser med ull, er det bedre å foretrekke en modell som inkorporerer litt syntetisk, slik som tilsetningsstoff fortsette holdbarhet av produktet og gjøre den mer motstandsdyktig mot vask og andre deformasjoner. I høst kan du velge gensere bomull og akryl, danner de ganske varm mix, men på samme tid, ikke så mye som variasjon av ull.

 •  Kjøpe genser, må du se gjennom sømmene - de må være stramt, uten hull og utstående tråder, fordi med slike ulemper lengter du vil ha på seg denne modellen. Hvis overflaten vev skille selv de minste og iøynefallende pellets, så denne genseren er best igjen på sokkelen, eller etter første vask du risikoen ikke visste. Legg merke til fleksibilitet til jakke eller noen annen strikking servert så lenge som mulig, skal hans mansjetter og nederst utstyres med en gummistrikk som vil beholde det opprinnelige utseende.

 •  De mest fasjonable menn gensere og sweatshirts


   Allikevel snakket, og menn er mer fasjonable, mange av dem nøye overvåke deres utseende, nyheter moteindustrien og, selvfølgelig, prøver å holde tritt med dem.
   Denne sesongen, menn gensere og varme gensere er svært uvanlige stiler, behagelig utvalg av farger og mønstre.
  Høst- og vinter menn gensere og sweatshirts (10 bilder)

   Det første som slår deg når du ser på moteshow av verdens catwalken, er mote nye og innovative modeller av ekstraordinær lengde til midt på låret, noe som gjør dem litt som kjolen, men på samme tid, har de ikke mister sin maskuline sjarm. Populære er standard og gensere og jakker - med en lengde rett under midjen.
   Som for populariteten av visse stiler, peak posisjon okkupert cardigan med avrundede krager, som er lett kombineres, som med skjorter eller høyhalsede og perfekt bærbar uten dem.
  Høst- og vinter menn gensere og sweatshirts (10 bilder)

   På andreplass på listen over popularitet - turtleneck som utmerket beskyttelse mot kald vind hals og forkjølelse. Tynn modell demi-sesongen gensere og gensere nå akseptert å fylle i buksa som tilbyr menns bilde til besøkende.
  Høst- og vinter menn gensere og sweatshirts (10 bilder)

   Som for farge og farge, i denne sesongen dominert av nyanser av blått, som minner om sølt blekk nyanser av rødt, rødbrun, gul, blå, grå-grønn og khaki nyanser stil.
   Naturligvis er sine posisjoner okkupert av svarte klassiske og allsidige nyanser av grått, som er din favoritt fargevalget på den mannlige halvdelen av samfunnet.
  Høst- og vinter menn gensere og sweatshirts (10 bilder)

   Mod er en kombinasjon av flere lyse farger, spillet av kontraster og farger: mørk rød og svart, hvit og svart, grå og hvit, gul og brun, grønn og gul. Som for utskrifter, gjør dyret modus ikke forlate oss selv her i alle slags mote bilder av fugler - ugler og ørn, dyr - løver, hjort, alle slags katt eller growling.
  Høst- og vinter menn gensere og sweatshirts (10 bilder)

   Denne sesongen - en ekte blast strikket asymmetri, geometriske figurer, abstraksjon og diverse barer, de kan kombinere flere lik i tonemønstre.
  Høst- og vinter menn gensere og sweatshirts (10 bilder)

   Blant andre modeller med spesifikk tekstur representert jersey "fly", som er et resultat veve forskjellig, noen ganger kontrastfarger. En rekke av diamanter, torg, halvparten av dem brede og tynne strimler - som frihet for trendy og moderne gensere og gensere.
   Forresten, merk jenter: menn genser kan være assosiert med hendene, som kan være en flott gave til dine personlige ferie eller noen kommende ferien.

   Ikke bare gjør dette til stede bokstavelig talt dynket i din kjærlighet og arbeid, det har også en eksklusiv karakter. Ulike mønstre og klynger av alternativer tilgjengelig på spesialiserte nettsteder om emnet eller relevante tidsskrifter.
   Vinteren er på nesen, og kalde og konstant vind, som har hjemsøkt oss i år, og tvinger alle kutatysya og pakket, varmt som mulig, fordi dette været er veldig lett å bli syk.
   Som for jentene, de umiddelbart tenker på jeans, paytы, mange jakker og gensere, kaster i de fjerneste hjørneskap er vakre og feminine kjoler.
  Varme og vakre ull kjoler (16 bilder)

   Selvfølgelig, i en tynn utringede jerseys kneet ikke gå i dette været, men varm ull kjole alternativer - det er svært komfortable og stilige alle andre erstatning alternativer for kvinner.
   Ull kjole med et stort antall fordeler, og sannsynligvis ingen feil er viktig å lære å velge og bære denne iøynefallende antrekk.
  Varme og vakre ull kjoler (16 bilder)

   Slå til de siste moteshow av kjente designer huset, kan vi se et stort utvalg av varme og vakre ull kjoler som bringer dem svært populære blant sosieteten.
   Hvis vi vurdere disse modellene nærmere, kan vi se at en retur tidligere popularitet ull ting at en betydelig andel av urenheter angora, som var svært populær på 80-tallet av forrige århundre. Og det er ikke for ingenting, fordi ting gjennom slike tilsetninger blitt veldig søt og litt fluffy utseende som legger en feminin bilde til besøkende.
  Varme og vakre ull kjoler (16 bilder)

   Forresten, kjoler med tilsetningsstoffer er mye hyggeligere å ta på enn de modellene som består utelukkende av ull, de er noen stivhet kan være litt drittsekk og ganske grov i vask.
   Allikevel sier, men selv om vinteren ikke glem at du, spesielt en kvinne, betyr det at din direkte ansvar er å se stilig, feminin og harmonisk, men absolutt ikke fryse og ikke ta dette konstant kaldt.
   Ull kjole - et flott alternativ for kalde vintre og Firing høsten eller våren iført under en jakke eller blazer i lett at du alltid ser bare søt.

   For noen grunn, mange kvinner følte at slike varianter varme kjoler ikke kan passe noen høytidelige eller viktige hendelser og svært forgjeves!
  Varme og vakre ull kjoler (16 bilder)

   Det viktigste er å velge riktig stil, som med sin stil fullt vise retningen på bildet.

   Fargene og stiler av kjoler med ull


   For å holde seg selv i denne kalde årstiden fasjonable og stilig, må du følge noen grunnleggende tips stylister som har fremsatt sine anbefalinger for utskrifter farger neste sesong.
  Varme og vakre ull kjoler (16 bilder)

   Etter deres syn, denne sesongen designere var alle lyse og saftige farger for bedre tider, og tredne - dempede og pastellfarger som best formidler komfort og varme ting.
   Mod kaffe, sand, blek rosa, hvit, gul, lilla og rødbrune farger og ikke bak de evige klassikerne - svarte og hvite modeller ull kjoler.
  Varme og vakre ull kjoler (16 bilder)

   Som for innredning, mote tilbake i alle slags "musefletter" og "veve" av ull, sammenslåing med den generelle tonen i artikler, rund eller skrå hals.
   Som for utskrifter, alt også på ulike abstraksjon, geometriske motiver og dyr, etniske temaer og absolutt elsket av mange, blomstermotiver.
  Varme og vakre ull kjoler (16 bilder)

   Også denne sesongen designere presentere nye varer - kjoler, gensere med pels fôr, programmer fra ull eller blonder. Å gå til kveldsarrangement, vennligst ta hensyn til modellen er dekorert med steiner, paljetter, strass eller andre "blanke" detaljer.
   På toppen av popularitet vil være en modell med golden eller sølvaktig glans, noe som oppnås ved å veve ullgarn med dekorative.
  Varme og vakre ull kjoler (16 bilder)

   Valget av stil ull kjole


   Denne sesongen vil spesiell oppmerksomhet nyte mange favoritt genser kjoler som er veldig selv tilstrekkelig liten endrings klær og ikke krever noen spesielle kosttilskudd, i tillegg til stramme tights eller leggings.
  Varme og vakre ull kjoler (16 bilder)

   Disse stilene ser flott ut i "rocker" stil, hvor omfangsrik genser dempede toner kombinere med trange jeans eller elg skinni, gi volum til flate såler, er hele bildet fortynnet med massive tilbehør - store øredobber, anheng eller lange kjeder.
  Varme og vakre ull kjoler (16 bilder)

   For å markere midjen, kan du bruke en tynn lærreim som kan lykkes understreke det. Denne metoden er best egnet slanke eller fyhurystыm jenter og kvinner med en figur pluss størrelse, bedre gi opp sånn.
  Varme og vakre ull kjoler (16 bilder)

   Jentene feiret på ekstra pounds, må du mer grundig nærme seg spørsmålet om valg av kjole, bør det ikke være for lang, så hvordan kan visuelt legge volum figur, men altfor korte og tynne modeller understreke kraftig grove ulemper.
  Varme og vakre ull kjoler (16 bilder)

   For dette formålet, i henhold til stylister velge kjole lengde midi, hvis du er eier av flotte bryster, så selv med en V-hals som best fremheve dine vakre halsen. Belte som din assistent - det begrenser midjen og kan skjule ekstra mage.
  Varme og vakre ull kjoler (16 bilder)

   Selv om ull kjole viser til uavhengige ting fortsatt husker det jevne utvannet tilbehør - skjerf, sjal og andre livmorhals ornamenter. Modeller med stor bunt som skinner undertøy bør brukes med tykke tights og kropp at fargen matcher fargen på kjolen din.
  Varme og vakre ull kjoler (16 bilder)

   Hvordan velge og vaske strikket ull kjole?


   Når det gjelder valg av stil, fortalte vi de grunnleggende prinsipper som vil hjelpe deg med å velge den modellen som understreker fordelen av dine fordeler. Men med hensyn til materialet: den mest "praktisk" alternativet, dette ull kjoler som inneholder urenheter syntetisk, som akryl og viskose.
  Varme og vakre ull kjoler (16 bilder)

   Selvfølgelig bør deres prosentandel ikke transship 40%, eller noe slikt er vanskelig å bli kalt ull, og mest av alt, hun raskt dekket hatet katyshkami.
   Best stoppe deres oppmerksomhet på kjolene, som er sammensatt av 80% ull, og den resterende plassen er okkupert syntetiske tilsetningsstoffer, og ting vil legge mykhet og høy holdbarhet.
  Varme og vakre ull kjoler (16 bilder)

   Til noe slikt vil tjene deg så lenge som mulig, for det må være riktig og nøye se til å holde det snart mistet sin skjønnhet. Som for vasking:
 •  Ull ting må vaskes for hånd, selv om du kan skryte så super stiralka den mest sensitive modusen.

 •  Når vaske er bedre å bruke spesialverktøy for hår som inneholder milde vaskemidler for slike stoffer.

 •  Etter vask av kjolen kan ikke vri og henge på klessnor. Klem forsiktig det, så lå spredt ut på et håndkle, du kan kollapse og la på en horisontal flate.

 •  Tørking av klær bør i romtemperatur, ikke på batterier eller varmeovner!


 • Яндекс.Метрика