Kropps - er et element av kvinners garderobe, som i virkeligheten bli kalt universell, fordi det er lett å kombinere med en rekke utforminger og deler av klær, og noen ganger, i noen tilfeller, er det også i stand til å fungere som en selvstendig element i bildet.
Hva kan og bør bære fasjonable kropp? (12 bilder)

 I vår region har denne moten kommer relativt nylig, og det er derfor russiske jenter og kvinner litt forvirret - hva du skal ha en så flott element av kvinners klesskap?
 Kroppen samtidig skremme sitt uvanlige utseende, men svært vakre og feminine stiler stadig tiltrekker seg oppmerksomheten til ivrige fashionistas. Faktisk, i valg av den kvinnelige garderobe varen er ikke så farlig, og vi vil hjelpe deg til å se dette.
 Den første omtale av noe som ligner en kropp, kan bli funnet i XX-tallet, selv om så kalt trikot, og det representerte en universell klær, som dukket opp i sirkus jenter og menn, og over tid, utviklet seg til leotard badedrakt fusjon, som kom raste popularitet på 80-tallet av forrige århundre.
Hva kan og bør bære fasjonable kropp? (12 bilder)

 Det er da han talte på mote catwalken som en egen post av klær, fanget hjertene til mange jenter og ble en konstant element i sportsklær.
 Dette alternativet var ikke kjente kroppen festene, som er plassert i den moderne versjonen av det mest interessante stedet - mellom beina. Nå kroppen er ganske populære og behagelige alternative klær og stilige unge jenter som må være i din garderobe.
Hva kan og bør bære fasjonable kropp? (12 bilder)

 Før du går til butikkene på jakt etter en annen interessant ting, må du finne ut hva du kan bære fasjonable kropp?
 Det er viktig å velge akkurat disse stilene og mønstre som vil blande med garderobe og de tror meg, mye.
Hva kan og bør bære fasjonable kropp? (12 bilder)

 Kroppen er noen kobling mellom vanlige klær og sengetøy, i utseende ligner det en badedrakt, men på samme tid kan lett se ut som en høytidelig bluse eller t-skjorte sexy.
 Den største forskjellen kroppen av undertøy og badetøy - er tilstedeværelsen av spesielle festene mellom bena, som kan representeres av knapper, knapper, kroker eller borrelås.

 Det er viktig å velge et feste som passer for deg, fordi det ikke presset og stanset ikke, eller iført slike klær du ikke får ingen tilfredsstillelse.
Hva kan og bør bære fasjonable kropp? (12 bilder)

 Den øvre delen av plagget kan være i form av mote undertøy, bluser og skjorter, sports skjorter eller til og med et korsett som ser veldig uvanlig og attraktive.

 Den perfekte kombinasjonen av kroppen og andre elementer av klær


 Hvordan å bruke blonder kroppen med topp skjorte, genser eller et korsett? Ikke få panikk, har alle versjoner av denne bemerkelsesverdige element av feminin skjønnhet sine fordeler og omfang, skal utvalget gjøres basert på hvor mye du kommer til å ha på seg.
Hva kan og bør bære fasjonable kropp? (12 bilder)

 Vi bære en, men viktig regel kroppen - klær for slanke damer skater eller hvis du har ekstra pounds på hver side, magen eller ryggen, fra en stil du har å gi, ikke for å understreke sine ulemper spesielt i grov skjema.
 Ideell for de som tidligere hadde ingen kroppen nå tar det som en hverdagslig ting - en modell av svart jersey farge.

 De kan kombineres perfekt med alle stilarter av klær, de ser flott ut med en lys topp (jakke, jakke, cardigan, jakke) og godt supplert omfangsrik bunn - et langt skjørt eller bukser, shorts eller jeans.
 Men å sette dette elementet av klær, prøve å holde en balanse - hvis du har sendt inn den øverste stram svart kropp, nederst på noe bedre å kle seg i løs, noe som gir en figur beløp.
Hva kan og bør bære fasjonable kropp? (12 bilder)

 Et utmerket valg - solen skjørt, shorts med høy midje slacks, men ikke skinny jeans eller en blyant skjørt. Disse klassiske kroppen er svært behagelig å ha på, de effektivt ramme figuren og gjøre det visuelt slankere.
 Vakker alternativet - det er farge eller monokrom kropp med lange ermer som kan presenteres i forskjellige stiler, men ofte de er laget av naturlige stoffer.
Hva kan og bør bære fasjonable kropp? (12 bilder)

 Disse modellene er perfekt kombinert med høye korte shorts som er visuelt hentet silhuett og ben, kropp største fordelen er at det er alltid gjemt i shorts, aldri kommer ut perfekt stram figur, noe som gir spesiell silhuetten av femininitet og eleganse.
Hva kan og bør bære fasjonable kropp? (12 bilder)

 Disse modellene kroppen veldig godt kombineres med mini skjørt, kan et slikt scenario være en god erstatning for vanlig kjole, med den forskjellen at du alltid kan endre bunnen eller toppen av "kle". Denne sangen er stor mengde plissering skjørt, med frodige volanger og Basques, ofte skjørt med kroppen brukes som en praktisk klær for sport eller dans.
 Skjorte-body - den perfekte løsningen for kontor stil elskere, fordi de kombinerer perfekt med blyant skjørt med bukser og skjørt med senket midjen.
Hva kan og bør bære fasjonable kropp? (12 bilder)

 Hvis så du aldri risikere å vise noe ekstra, med konstant snu, flytting, peresazhyvanyyah, trenger du ikke å stadig riktig klatret skjorter eller bluser kanten.
 Veldig vakker og feminin alternativ - blonder kroppen, er det meget imponerende kombinert med shorts og mini skjørt. For å se dette, ta hensyn til den fineste stilen av mange kjendiser i det siste som en kombinasjon av alle slags stål for utgivelse og å kjempe for sekulære partier.
Hva kan og bør bære fasjonable kropp? (12 bilder)

 Så hvis du ønsker å være stjernen av kvelden på noen klubb arrangementer - dette er hva du leter etter. I korte alternativer heller ekstravagante blonder kroppen kombinert med en bedrift dress, viktigst av alt, hvis du er eier av flotte bryster - velg vellykket Bustier.

 Hva bedre å ikke bære kroppen?


 •  Overalt viktigere vite når du skal stoppe, ikke kroppen ser ikke i dagliglivet, som et eget element av klær slike utganger har råd til bare popstjerner i hans scenebildet.

 •  Liggende organ kan ikke kombineres med høye støvler, støvler, strømpebukse i et rutenett eller en lys mønster med sandaler eller sko med dristig innredning.

 •  Dårlig valgt kroppen kan lage din figur feil, spesielt når det kombineres med for trange deler av garderoben.

 •  Hvordan å plukke den perfekte størrelsen kroppen?


   Hoved notat, dette element av klær du bør alltid måle. Iført full og zastebnuvshy til alle knapper, sørg for at du ikke trykker på og ikke noe press, trekker ingen huden uten å presse brystet og lavere lår.
  Hva kan og bør bære fasjonable kropp? (12 bilder)

   Hvis du kjøper en spesiell korrigerende kroppen, så lærer at det bør obtyanut mage og bryst, men du trenger den til å puste og bevege seg fritt. Ikke glem den vellykkede utvalg av undertøy er bedre å bære en sømløs og glatt, noe som ikke vil bli forrådt propechatыvatsya saken under stram kropp.
   På nyttårsaften ønsker å se veldig mystisk, attraktiv og sjarmerende, som hun bokstavelig ferie tema laget for vakre kjoler, frisyrer, makeup og skinnende glitrende smykker.
  Jule manikyr 2014: hvordan å lage perfekt? (33 bilder)

   Når, hvis ikke nyttårsaften ikke kan viker altfor lyse kjoler og modige beslutninger, fordi ser perfekt - ikke lett, men det er mulig, spesielt hvis du tar vare på alle deler av kroppen hans, og negler - er intet unntak.
   Vakker festlig manikyr vil hjelpe ditt bilde til å spille med nye farger, gir en følelse av fullstendighet og stell, aller viktigst - ikke å forveksles med valget.
   All've lært at det er en mote klær eller frisyre, men at kvinners negler bør også være "kledd" i de nyeste trendene og innovasjoner, kjent ikke for alle, men vi skal prøve å finne ut av det.
  Jule manikyr 2014: hvordan å lage perfekt? (33 bilder)

   Kvinners hender ofte finne seg i rampelyset, men vakre og velstelte hender - er stoltheten til hver kvinne og mange menn lidenskap. I denne morsomme og lyse ringblomster alltid i stand til å juble, festlig måte å konfigurere og vise alle slag du tankene og kroppen klar for det nærmer seg nyttår.
   Husk, ringblomst dekorasjon bør ikke være "for senere" Dette er ikke noe som kan bli kastet i skapet og ikke husker det før den siste pre-ferie dag, spesielt for de som ønsker å lage sin egen nyttårs manikyr.

   Sørg for å trene og prøve ulike alternativer på forhånd til din nyttårsaften penner ser akkurat slik du ønsket, men ikke hvordan det viste seg. "
  Jule manikyr 2014: hvordan å lage perfekt? (33 bilder)

   Du kan sikkert få hjelp av fagfolk, de sannsynligvis høstet ferie mange ideer at de enkelt kan implementere på neglene.
   Men for de som velger å gå selvstendig måte, viser vi deg hvordan du gjør en skikkelig manikyr nytt år 2014, slik at den er i samsvar med alle de nyeste trendene, ser stilig og original.
   Det viktigste er å huske at manikyr bør fullt overlappe med humøret og utseendet hans harmonisk kombinasjon av kjole eller tilbehør bedre skjerm subtil følelse av smak og stil på sin eier.
  Jule manikyr 2014: hvordan å lage perfekt? (33 bilder)

   Siden kommende nyttår - det året blå trehest, bør manikyr fullt ut oppfyller smak og preferanser i fremtiden maskot år. Men dette er ikke å si at vi må først trekke blå eller trehest, heller, vil kunsten allerede ser overdreven.
  Jule manikyr 2014: hvordan å lage perfekt? (33 bilder)

   Men den beskjedne og ryddig jule tegn som riktige farger og dekorasjoner vil gjenspeile fargen på fremtidige hendelser er aktuell som alltid.

   Glitter og glans i det hele tatt!


   Først av alt er det nødvendig å ta hensyn til formen på neglene, så mye fra dem vil avhenge av stil og relevansen til manikyr.
  Jule manikyr 2014: hvordan å lage perfekt? (33 bilder)

   I sesongen 2014 er foretrukket naturlighet, naturlighet og enkelhet, noe som betyr at mote korte eller middels lengde negler. Skjemaet rester fra tidligere sesonger - ovale og mandel, inntil nylig firkantspiker som strøm, men fortsatt er i bakgrunnen.
   Påløpte og kunstige negler, så dette var ikke en trend, gyldige eneste alternativene som er utført med den største naturlighet lengden å bare 2-4 mm en gang elskede katt klør "og lange kniver helt igjen, denne type manikyr sunket inn i glemselen i ubestemt tid.
  Jule manikyr 2014: hvordan å lage perfekt? (33 bilder)

   Kommende 2014 Horse positivt vennligst gi masse søte ideer til nyttårs manikyr, en rekke farger, nyanser og innredning ideer en sjø.
  Jule manikyr 2014: hvordan å lage perfekt? (33 bilder)

   Men blant de imponerende sett med alternativer, kan du velge de viktigste motivene til populære design - en fransk manikyr metallisk spiker kunst og, selvfølgelig, tema bilder. Akkurat som ferie, nyttår manikyr denne sesongen tillater seg å være strålende, glitrende lys og opptatt - en grunnleggende konseptet av ferie ringblomster hver fashionista.

   Metallisk nail art


   En av de mest populære trendene denne sesongen, noe som er vanskelig å forveksle med noe annet: en metallisk glans, rene linjer og fabelaktig glød hver spiker.
  Jule manikyr 2014: hvordan å lage perfekt? (33 bilder)

   For å lage en slik metallisk effekt trenger du en spesiell folie, som er festet til negleplaten, eller basalt. Du kan gjøre uten slike problemer, er det nok til å kjøpe en flaske neglelakk med glitter.
   Den mest fasjonable alternativet - et maleri av en neglelakk solid (en som er mer egnet til kjole), og en spiker, for eksempel, er ringen dekket med et lag av paljetter. For eksempel, svært relevante kombinasjoner - svart matt lakk på alle neglene og gyldne eller sølv paljetter i store anonyme negler. Dette manikyr er ikke kalt mørkt, fordi det lykkes fortynnet med lyse paljetter.
  Jule manikyr 2014: hvordan å lage perfekt? (33 bilder)

   Å skape en gradient eller "bulk" manikyr kan forårsake farge foundation makeup glitter alle neglene, bruke flere lag for å forsterke effekten.
  Jule manikyr 2014: hvordan å lage perfekt? (33 bilder)

   For å skape den perfekte nyttårsnegledesign, for å trekke oppmerksomhet til de mest aktuelle fargene denne sesongen. Selvfølgelig er det veldig populært er å bruke elektrisk blå hue, paljetter og skape grunnlag for en slik dyp tone metallic effekten din manikyr.
  Jule manikyr 2014: hvordan å lage perfekt? (33 bilder)

   Også i det nye året kjæledyr er tradisjonelle alternativer: gull, sølv, rød, bardovyy, hvite og grønne. Men ingen gjør stopp på disse fargene, fordi nyttår - dette er ferie som gjør at alle slags eksperimenter.

   Fransk manikyr


   Unødvendig å si, har dette valget lenge blitt uovervinnelige klassikere, mange jenter og kvinner foretrekker denne stilen, som lenge har blitt en personifisering av femininitet, harmoni og naturlighet. Men den klassiske form av hvit "ulybochok" er sliten, men det spiller ingen rolle, tross alt, det er et sted for en ferie.
  Jule manikyr 2014: hvordan å lage perfekt? (33 bilder)

   Ved å legge en klassisk ordningen med noen uvanlige innslag: en kontrast mønster på kanten, noen herlige snøflak, legge shimmer strazynы noen negler eller dekke spot "smil" tykke sparkles. Slike enkle "tillegg" bringe neglen glans av nyhet og spesiell.
  Jule manikyr 2014: hvordan å lage perfekt? (33 bilder)

   Tema bilder


   Favoritt ferie tema som lar deg slå kvinner ringblomster i lerret for fantasien. Nydelig tre, snihovychky, snøflak, populære skandinaviske motiver i form av silhuetter av hjort, tradisjonelle mønstre og skisser - bare en liten del av det som kan være representert i det nye året manikyr.
  Jule manikyr 2014: hvordan å lage perfekt? (33 bilder)

   Og hvis alle disse bildene fortynne blonder, steiner, glitter og andre dekorative elementer, manikyr New 2014 vinne ett og alt dens originalitet og stil.

   Bilde av nyttårs manikyr: de beste ideene


  Jule manikyr 2014: hvordan å lage perfekt? (33 bilder)

  Jule manikyr 2014: hvordan å lage perfekt? (33 bilder)

  Jule manikyr 2014: hvordan å lage perfekt? (33 bilder)

  Jule manikyr 2014: hvordan å lage perfekt? (33 bilder)

  Jule manikyr 2014: hvordan å lage perfekt? (33 bilder)

  Jule manikyr 2014: hvordan å lage perfekt? (33 bilder)

  Jule manikyr 2014: hvordan å lage perfekt? (33 bilder)

  Jule manikyr 2014: hvordan å lage perfekt? (33 bilder)

  Jule manikyr 2014: hvordan å lage perfekt? (33 bilder)

  Jule manikyr 2014: hvordan å lage perfekt? (33 bilder)

  Jule manikyr 2014: hvordan å lage perfekt? (33 bilder)

  Jule manikyr 2014: hvordan å lage perfekt? (33 bilder)

  Jule manikyr 2014: hvordan å lage perfekt? (33 bilder)

  Jule manikyr 2014: hvordan å lage perfekt? (33 bilder)

  Jule manikyr 2014: hvordan å lage perfekt? (33 bilder)

  Jule manikyr 2014: hvordan å lage perfekt? (33 bilder)

  Jule manikyr 2014: hvordan å lage perfekt? (33 bilder)

  Jule manikyr 2014: hvordan å lage perfekt? (33 bilder)

  Яндекс.Метрика