Velstelte hender og negler - et tegn på jente eller kvinne som er svært oppmerksomme på hans utseende. Det virker slik en liten ting, men hva som er viktig og merkbar effekt på hele bildet som helhet.
 Selvfølgelig er det konstant mas moderne liv vanskelig alltid interessert i utseendet på din manikyr et par ganger i uken for å kjøre en skjønnhetssalong for å endre fargen på neglene i et annet utstyr er ganske kjedelig og unødvendig kostbar øvelse.
Hvordan å lage en elegant fransk manikyr hjemme? (9 bilder)

 I dette tilfellet, alltid komme til unnsetning er begrunnet og bevist seg selv, klassikere, og at en fransk manikyr, eller som det heter i et profesjonelt miljø, jakke.
 Et karakteristisk trekk ved denne metoden er dens unike harmonisk kombinasjon med stil: sporty, romantisk, kveld, bedrift eller hjemme, er alltid passende negler med hvit "usmishechkamy".
 Denne typen "cut" kvinneringblomst er ikke rart så si navnet, det bare kom opp i Frankrike, for jenter, modeller som stadig går på catwalken.
Hvordan å lage en elegant fransk manikyr hjemme? (9 bilder)

 Tross alt, en som viser en jente kan endre noen stiler av kjoler, kjørte konstant ommaling negler gal, det er så fantastiske stylister kommer opp med en universell erstatning. Dags måte raskt utsolgt blant parisiske fashionistas, og snart vil selv fått verdensomspennende anerkjennelse og kjærlighet.
 Forresten, det interessante faktum at den mannlige halvdelen av befolkningen foretrekker å se kvinnelige penner er fransk hvit "smil", vurderer dette er stilen er veldig feminin og sexy.

 Den klassiske modellen av jakke - kvinners negler er middels lang, tipsene er malt hvite. Lengden av disse "ulybochok" bør ikke overstige 5 mm, og spikeren blir presentert i en form som best reflekterer de naturlige kurvene i neglen plate.
Hvordan å lage en elegant fransk manikyr hjemme? (9 bilder)

 Men, selvfølgelig, i dette scenariet ingen stoppet, er det mange forskjellige varianter og konsekvenser av klassisk form, men ideen forble den samme - overalt bevart kontrast "smil".

 Hvordan lage en fransk manikyr hjemme?


 En enestående fordel jakke - er dens lette av henrettelse, utføre det selv er realistisk som vil spare deg fra å måtte gå til spiker rom.
 Her det viktigste - en praksis ved å utføre de nødvendige manipulasjoner par ganger, vil du innse at det er ganske fint å håndtere.

 Lag noen manikyr begynner med en kjent og felles for alle typer regler bør fjerne neglelakk på den forrige med en spesiell væske og en bomullspinne.
Hvordan å lage en elegant fransk manikyr hjemme? (9 bilder)

 Den neste fasen - bath for negler som lett vil slappe av neglene og neglebåndet rozm'yakshyt. For å styrke neglene i varmt vann kan legge til en spiseskje salt og kok på forhånd romashkovuyu kar, og noen dråper passer din favoritt essensielle olje. Etter 10 minutter, prosedyren tørker hendene tørre.
 Gå videre til trinn behandlings negler. For å søke på denne spesielle cuticle væske nedtoningen sin fulle fremover og forsiktig vi skifte oransje pinne. Nå gir ønsket lengde og form av negler, prøver å glatte, uten chipping, plate.
 Den siste finpussen - neglelakk gjennomsiktig beskyttende lag - hjelper lett å påføre manikyr og hans lange opphold i god form.
Hvordan å lage en elegant fransk manikyr hjemme? (9 bilder)

 Å lage en vakker fransk manikyr er det mange sett bestående av spesielle strimler og spiker sjablonger som tillater å gjennomføre de mest dristige og uvanlige ideer.
 Hvis du kjøper et kit, prosessen med å lage en jakke og ikke gjorde mye vanskeligheter, vil sjablonger hjelpe i å søke lik "ulybochok" og legge til spesielle lakk negler edel og naturlig utseende. Så, la oss starte.
Hvordan å lage en elegant fransk manikyr hjemme? (9 bilder)

 Å starte pinne på hver finger inserts, spesielle sjablonger, forlater gratis neglekanten. Nå gjelder sonen "smil" hvit maling, vente til det tørker, påfør et lag. Vi må vente til malingen er tørr igjen, og bare da skyte limt stensiler, ryddig, hvis ikke frosset maling eller annet sted, risikerer du det smudge, ødelegge alt arbeidet.
 Forresten, i stedet for spesial sjablonger kan brukes vanlig tape eller plaster, og folk med "hard" hånd og en tørst etter kreativitet, kan du prøve den hvite sonen konvensjonell tynn pensel uten hjelpemidler.
 Vi nærmer oss den siste etappen - dekker hele neglen plate lakkert naturlig farge, har det vanligvis en blek rosa eller beige tone. Når neglene er tørre, kan du fikser gjennomsiktig lakk som vil gi manikyr skinne "glans".

 Typer og varianter av fransk


 Klassikere - det er alltid bra, men noen ganger du vil unne deg noe originalt og uvanlig fransk manikyr, og det er en stor hjelper i denne vanskelige saken. Som vi har sagt, det er så mange forskjellige underarter fransk, alt avhenger av din fantasi og fokusere bildet.
Hvordan å lage en elegant fransk manikyr hjemme? (9 bilder)

 For eksempel, veldig rart og ekstravagant utseende med fargealternativer "usmishechkamy", kan de være de mest slående og uvanlige farger - rød, rosa, gul, blå og selv svart! Plukk dem slik at fargen passer til humøret og bestemt bilde. Noen ganger farget smil fortsatt et par av komplementære farger, danner tuppen av skiftende fargestriper.
 Hvis du har korte negler spiller ingen rolle, fransk manikyr teknikken perfekt med spiker gel eller akryl, håndverkere lage ekte mesterverk på disse "malerier".
Hvordan å lage en elegant fransk manikyr hjemme? (9 bilder)

 Klassiske hvite tips er supplert med enkle blomster, mønstre, striper eller til og med ekstra skinnende perler. Det siste alternativet, forresten, meget godt egnet til anledningen eller en kveld publikasjon, glitrende og lyse steiner harmonisk fullføre utseende. De kan bli undervist i form av en enkel figur, eller rett og slett, for Kant "smil".
Hvordan å lage en elegant fransk manikyr hjemme? (9 bilder)

 Fordelen med denne metoden er enkel og meget imponerende resultater resultat. Plassere blanke stener kan erstatte konvensjonelle spiker glitter, de er store eller svært liten - avhengig av størrelsen på neglene.

 Husk rosiner kommende sesong - sebra striper, leopard flekker, er zvirynna gjenstand alltid i trend, i tillegg til fransk manikyr at alternativet ser veldig merkelig og uvanlig!
 "Smil" søte prikker eller små blomster - er noe som vil passe enhver fashionista, fordi slike design er ganske populært i denne sesongen.

 Du kan ty til ganske alvorlige former - Liptsy akryl overlegg eller tørkede blomster - alt dette skaper en spesiell og unik ensemble.
 Hat - utrolig edel og utsøkt artikkel av klær på grunn av sin kombinasjon med riktig type menneske og andre elementer av kvinners eller menns rom, i stand til å skape fantastiske og imponerende harmoni.
 I tillegg er hetten alltid i stand til å beskytte mot sol og pekuscheho ekkel regn, vind eller for nysgjerrige øyne, selvfølgelig, hvis det trekke hardere i ansiktet.
Hva du kan bære vakre hatter? (22 bilder)

 I det siste, når damene hadde på seg flotte kjoler, og menn kjempet en duell, kvinners garderobe var ikke tenkelig uten sofistikert, laget i siste mote, hatter.
 Nå, til tross for det store antall fordeler i faget, hetten litt redusert i sin popularitet. Noen insisterer på at ingen stil av hatter han bare ikke passer, og noen sier lue - noe gammelt, men hvor mange mennesker ikke ønsker å unngå en lignende måte, likevel kommer det tilbake.
 Det antas at de første prototypene, som var lik moderne hatter anses middelalder hennynы. For de som ikke er i faget - er så høy, spisse hatten, som hadde felt, men gjennomsiktig slør spissen av kjeglen prystibaly.
Hva du kan bære vakre hatter? (22 bilder)

 Denne typen lue laget av tykt papir, som er dekket med dyre og stivet klut. Forresten, gjennom blomstrende mote hatter er i slott prorubuvalysya døråpninger til damene ikke holdt fast ved sin hennynamy.
 Deretter, orientering og utseende hodeplagget aktivt blir endret: det var felt som stadig endrer sin bredde og lengde, brukes for en rekke materialer og plating smykker.
 I det siste, må hver selvrespekt dame har hatt en fantastisk og vakker lue som var dekorert med de nyeste krav og trender sekulære mote, og det spiller ingen rolle hvor mye ville en slik kjøp resulterte mann.
Hva du kan bære vakre hatter? (22 bilder)

 Nå, hatter slitt bare på ferie, men en verden av design hus sterkeste at alle nye modeller til sin samling av stilige hatter, re vant til slike herlige damer edel element garderobe.
 Det er ingen kvinne som ville ha prydet en vakker lue, er det viktigste å lære å velge riktig stil og finne ut hva du kan bære!
 Forresten, har arbeidet motedesignere allerede begynt å bære frukter: nylig høy etterspørsel begynte å bruke visse typer av hatter, spesielt blant unge mennesker.
 Dette er ikke overraskende, fordi du bruker et slikt emne, kan en hvilken som helst jente lett understreke sin individualitet, bildet får spesiell, enestående sjarm.

 Hva er stiler av hatter?


 Selvfølgelig, den lange utviklingen av menneskeheten, hadde mange stiler av hatter - fra de største til volumet svært liten og liten.
Hva du kan bære vakre hatter? (22 bilder)

 Selvfølgelig, for ikke å se dum og dum, du bare plukke det alternativet som harmonisk flette din måte og fremheve fordelene med utseendet ditt.
 Det er ikke vanskelig å gjette riktig matchet lue, kan ikke bare understreke din følelse av smak og spare på værforhold, men også skjule noen feil ansikt, for eksempel, for lang nese og store ører.
 Det er viktig å ikke bare vurdere sitt eget utseende, men også den gang at hatten hvilken stil av klær kan kombineres. For eksempel er en liten lue tablett med en lett slør neppe egnet for jeans og en T-skjorte, akkurat som tvert imot, en elegant aftenkjole eller dress ikke kombineres med en baseball cap eller cowboyhatt.
Hva du kan bære vakre hatter? (22 bilder)

 Så lister vi de mest populære og fasjonable hatter modeller og varianter av kombinasjoner av klær. Husk at enhver hatten ikke bør rope om det i hodet ditt, bør det være enkelt og sikkert utfylle utseende.
 Klassikere - en farge harmoni lue, votter og skjerf, mulige fargekombinasjoner cap med ytre klær eller sko og hansker.

 Nå, selvfølgelig, så strenge regler kan fravikes, men hvis en kvinne eller jente ennå bestemt på bildet av "hat", må det nøye nærme seg spørsmålet melodi sitt utseende.

 Trilbi


 Hetten, som nylig har vært voldsomt forelsket i den unge, og legger et fokus i deres hverdag bilde, som for øvrig ser ofte ganske bra.
Hva du kan bære vakre hatter? (22 bilder)

 Trilbi er både mannlig og kvinnelig leder, lenge siden, i dagene av aristokratiet, publikasjonen for mannen var bokstavelig talt utenkelig uten. Nå er det enkelt å bruke en artikkel lett å fortynne årlig blusset kjole eller som en del av et sett med "korte shorts gratis skjorte og lys cardigan."
Hva du kan bære vakre hatter? (22 bilder)

 I dag er det så mange dekorasjoner, farger og materialer som kommer veldig original stil av hatten som enkelt lar deg lage nesten hvilket som helst bilde fra bedrift til romantisk.

 Hat Fedora


 Som den forrige versjonen, Theodore migrert fra den mannlige garderobe for kvinner, hvor stram og fast der siden.
 Denne hatten har en konkav topp med tre søkk og liten myk feltet bøyd opp. Denne stilen går bra med stilen i "unisex": bukser og blazere i en kvinnes kropp, noen ganger til og med bukseseler og slips - Vær modig, og dermed passer lett damene!
Hva du kan bære vakre hatter? (22 bilder)

 Du kan spille på kontrasten - Fedora hatten med en lett romantisk lang kjole - denne beslutningen vil gi bildet den bohemske utseende.

 Bredbremmet hatt


 En ekstravagant, men på samme tid, veldig feminin og stilig lue som tilhører bare kvinners garderobe. Denne stilen er i stand til å identifisere kvinnen fra det generelle publikum, gi et bilde av en søt lathet og utmattelse.
Hva du kan bære vakre hatter? (22 bilder)

 Wide-stråhatter - den perfekte løsningen for stranden sesongen, som de går perfekt med badedrakter, sjal og lette sundresses på gulvet. Hvis du kjøper denne hatten for hverdags sokker, de er best kombinert med elegant kjole kort tilfelle eller pantsuits.

 Cap-tablet


Hva du kan bære vakre hatter? (22 bilder)

 Hans navn var fordi den opprinnelige form, som ligner en runde virkelig tøff pille. Den har felt, men i stedet, vanligvis dekorert med et slør, farge eller annet tilbehør som fremhever hennes kvelden eller offisiell status. Vanligvis denne typen stil ser best ut med aftenkjoler og pantsuits.
Hva du kan bære vakre hatter? (22 bilder)

 Hvordan velge en moteriktig lue?


 Først av alt, husk: vi kan ikke forfølge mote og trender, må du velge den eksakte modellen som best "framing" person fremhever dine viktigste funksjonene. Vanskelig valg regler, selvfølgelig, finnes ikke, men du kan prøve å identifisere de viktigste.
 •  Det viktigste - er når du velger hatter se til at bredden ikke overstiger Thule bredde i ansiktet og feie felt bør ikke gå utover skuldrene.

 •  Det er viktig å se deg selv prøver på en lue i full vekst, slik som en full damene ikke passer veldig små hatter og damer lave kan ikke velge altfor brede felt.

 •  Fra hva du skal ha fancy hatter?


  Hva du kan bære vakre hatter? (22 bilder)

  Hva du kan bære vakre hatter? (22 bilder)

  Hva du kan bære vakre hatter? (22 bilder)

  Hva du kan bære vakre hatter? (22 bilder)

  Hva du kan bære vakre hatter? (22 bilder)

  Hva du kan bære vakre hatter? (22 bilder)

  Hva du kan bære vakre hatter? (22 bilder)

  Hva du kan bære vakre hatter? (22 bilder)

  Hva du kan bære vakre hatter? (22 bilder)

  Hva du kan bære vakre hatter? (22 bilder)

  Hva du kan bære vakre hatter? (22 bilder)

  Яндекс.Метрика