Til alle tider, ble det føltes som skinn klær - en retning av en subkultur er dets folk, fordi noen av hans overbevisning og omstendighetene, veldig gjerne bære lær vri svarte skinnjakker, vester, og selvfølgelig, skinnbukser.
 Men vi får ikke lei av å gjenta mote - noe foranderlig, og nå har de fleste av disse tingene - en integrert del av de fleste samlinger av kjente designer hus.
Kvinners mote lær bukser: hvordan å velge? (8 bilder)

 Hvis du betaler for øyet til lys, kan vi henvise til de kjente og vellykkede mennesker, de har lagt merke til den økende populariteten til skinnbukser, og en lang tid siden, og hell brukt dem på sin egen måte, kvelds- og hverdagsbilde.
 Disse buksene kan med rette kalles en annen eksplosjon av sesongen, som ifølge alle prognoser, selv lenge stille. Men, uansett hvor kul og original de er, alltid huske på at mote lær bukser eller skjørt - det er ganske modig og ærlig element som kvinnelige og mannlige klær, fordi de vil bare ha selvsikker person.
 En annen fersk artikkel av klær buntarok og syklister har lang og suksessfullt etablert seg i virksomheten og hverdags stil av vellykkede kvinner.
Kvinners mote lær bukser: hvordan å velge? (8 bilder)

 Det viktigste i disse klærne - lære å velge og kombinere dem med andre elementer av klær, bare i dette tilfellet, bildet ditt vil harmonisk, feminin og konsis.
 Det første forbundet med slike bukser - en frihet, frigjøring, dristige og sexy, slik det er, men i dyktige hender, de kan brukes til å lage nesten hvilket som helst bilde: du skal på en date eller planlegger å bruke dem for et forretningsmøte.
 Den første og viktigste å huske: Skinn bukser skal sitte perfekt, bare i dette tilfellet, kan du opprette en organisk og riktig bilde.

 Hvordan velge en god skinnbukser?


 Selv om skinnbukser har lenge vært etablert i toppen av verdens catwalken, for mange kvinner kjøper dem, enn si sokk i det virkelige liv, er fortsatt en fjern drøm. Hvis ja, så det er på tide å oppfylle sine ønsker, og du trenger å forstå hvordan å velge "sin" modell fra det mangfoldet som vi tilbyr i butikker og forretninger.
Kvinners mote lær bukser: hvordan å velge? (8 bilder)

 Først av alt, husk at de skal velges basert på egenskapene til sine egne tall, for eksempel hvis du har overflødig vekt i lårene, de tynne skinnbukser i form av leggings du bare ikke dekorere, må du melde deg på modeller med mer tett materiale, helst uten ekstra draperier og innredning.
 Mens det er moteriktig, husk at ekstra ornamenter eller dekorasjoner kan understreke din figur feil og legge til noen ekstra pounds i problemområder.
 Skinny slanke jenter, hvis ikke vanskelig å gjette at mye enklere valg, fordi de passer nesten enhver stil du vil, men husk at "flat" og altfor tynne jenter bedre å velge lyse farger, muligens med gardiner som vil legge form lite volum.
Kvinners mote lær bukser: hvordan å velge? (8 bilder)

 Forresten, kan høydepunktet av sesongen bli kalt lyse røde eller rødbrun skinnbukser som tettsittende ben, med vekt på alle glatte og harmoniske overganger kvinnekroppen.
 Slike modeller er svært nyttige hudыshkam jenter og eiere av deilige og moderate former. Forresten, bør pыshkam og hudыshkam ta hensyn til nyheten av lær bukser - knebukser og bananer - de kan lett skjule dreven tynnhet eller ekstra folder.
 Som for retning av valg, kan de som aldri hadde møtt lær bukser være bedre å foretrekke strenge klassiske modeller, som kombinert med bluser og jakker skape ganske ekstravagant, men ikke forårsaker fenomenet.
Kvinners mote lær bukser: hvordan å velge? (8 bilder)

 De som ønsker at deres utseende for å tiltrekke seg mer oppmerksomhet, bedre valg smalere og montering modeller, og til stor effekt kan legge bukser med metallic og blank hud. Slike modeller som mulig, og gir den kvinnelige kropp og seksualitet audacity, perfekt for fester og klubben parter.
 Selvfølgelig, ta hensyn til kvaliteten på huden, hvis du velger et naturlig materiale, bør det ikke være på overflaten ledetråder, strekkmerker eller riper.

 Husk å sjekke sømmene, de må ikke lyse opp eller strekke, bedre å gi preferanse til produkter av mykt skinn - de bedre sitte ned på figuren og ser edel. Hvis du ikke kvalifisert lær materiale, det spiller ingen rolle, nå produsert mange vev impregnert med en spesiell måte, noe som gir dem en "skinn" utseende.

 Hva du skal ha skinnbukser?


 Det hele kommer an på hvordan du har tenkt å lage, fordi, som vi har sagt, kan du drømme opp veldig bra. For eksempel, hvis du ikke ønsker å rope om sin dristige og sexy, prøve å kombinere skinnbukser med "myk" på hesteryggen, eller varm mohair strikket genser, turtleneck poncho eller noodle.
 Denne kontrasten kan føre balanse bukser, få veldig behagelig og attraktivt bilde som sko eller støvler kan velges på et bredt heeled støvler. I denne flotte kjolen vandre nedover gaten eller møte venner - og ekstraordinære harmoni.
Kvinners mote lær bukser: hvordan å velge? (8 bilder)

 Å skape en feminin, myk stil som beste kamp skinnbukser med en lys, noen ganger gjennomsiktig bluse. Det er bedre at det ble kuttet gratis og milde farger, på denne måten, vil du opprette både en romantisk og veldig erotisk bilde.
 Sko er best egnet klassiske domstol sko. For best effekt, kan du legge stilige og små, som for eksempel konvolutt clutch.
Kvinners mote lær bukser: hvordan å velge? (8 bilder)

 Å skape bildet av "biker kjæreste" ikke har mye belastning fordi de fleste bukser - det er halve kampen, og som uttrykker brølet fra motoren og halsbrekkende fart.
 Det ville være hensiktsmessig å legge en skjorte eller T-skjorte i klassisk snitt gratis, nødvendigvis bred, ikke passer med en aggressiv print. Bevisst grov, dekorert med studs eller annet tilbehør, støvler høye hæler vil legge til bildet farge og jakke, skinnjakker trenger en kjølig kveld.
Kvinners mote lær bukser: hvordan å velge? (8 bilder)

 Den endelige fokus på denne måten - en stor ring eller øredobber kraftig, liten clutch veske eller liten ryggsekk hvis du foretrekker botylonam sko.
 I tillegg skinnbukser - flott for partier - akkurat nok til å utfylle deres lyse topp, massive smykker og høye hæler.
 For daglig stil klassiske fit rette bukser, kombinert med en nøytral bluse og utstyrt jakke. Fullføre bildet ved å bruke gode sko-båter på en liten hæl.
 Kvinner ser alltid forbundet med noe lett, luftig, elegant og noe utenomjordisk, noe som er grunnen til at de fleste av de klærne som kan kalles "feminine" egenskaper som passer.
 Of course, i hverdagen akselererte tempoet i livet er ikke alltid så se, men til din overraskelse, det er ikke så vanskelig som det kan virke ved første øyekast.
Vakre kjoler, bluser, skjørt lett chiffon (15 bilder)

 Ta hensyn til skjønnheten av dameklær fra chiffon, med modeller som stoff bokstavelig opplyste hans ømhet, letthet og vektløshet, er det vanskelig å holde oss på evnen til å skaffe seg en slik kjole eller skjørt.
 I garderoben av hver selvrespekt fashionista må være noen chiffon kjoler som er så relevant i varm sommer og et par ikke veldig strenge, bluser, de er best passer for kontoret eller for en romantisk møte.
Vakre kjoler, bluser, skjørt lett chiffon (15 bilder)

 Vakre kjoler, skjørt, bluser Chiffon nylig blitt svært populært blant det smukke kjønn, dette faktum er lett bekreftes av nyere indikasjoner på verdens motiv bygninger som ikke gå glipp av muligheter til å legge minst noen modeller av sitt slag i sin samling.
Vakre kjoler, bluser, skjørt lett chiffon (15 bilder)

 Dette er absolutt ikke overraskende, fordi modellen av slikt materiale alltid se perfekt på en kvinnes kropp, enkelt kombineres med andre materialer, og draperier, lage utrolige, noen ganger eteriske bilder!
 Denne effekten er på grunn av strukturen av stoffet - lett, tynn silke, som alltid er lett og forsiktig hviler på silhuetten, og skaper en konstant følelse av feiring og nåde.
Vakre kjoler, bluser, skjørt lett chiffon (15 bilder)

 Av de fine funksjoner av materialet inkluderer det faktum at i sommervarmen i armene vakte en behagelig atmosfære for kroppen.
 Men på samme tid, bruke den i lyset, kan brukes som en demi-sesongen eller vinter, spesielt i tilfeller chiffon kombinasjoner med andre materialer som pels, skinn eller noen annen jersey.
Vakre kjoler, bluser, skjørt lett chiffon (15 bilder)

 Kjoler eller bluser chiffon er et utmerket alternativ for de som gir sine produkter en naturlig fordel fordi Chiffon - bare naturlig stoff, puster det kroppen lett og fritt.
 De jentene som liker å se lyse, kreative og uvanlige stiler av klær fra slike stoffer bør liker spesielt fordi Chiffon lett å male, alle slags behandlinger og drapirovtsi som lar deg lage utrolig modige beslutninger i bildet.
Vakre kjoler, bluser, skjørt lett chiffon (15 bilder)

 Chiffon og dens typer


 Kanskje få mennesker vet at begrepet "chiffon" på fransk betyr "rag", men dette påvirker ikke utseendet og skjønnhetsprodukter fra det.
Vakre kjoler, bluser, skjørt lett chiffon (15 bilder)

 Det er med dette materialet sydd en av de mest elegante og raffinerte produkter, eleganse som lenge har tillatt dem å skaffe seg status som "klær for den røde løperen," fordi de fleste kjendiser ikke gå glipp av muligheter til å vise frem nok en gang i denne kjolen.
 Historien om tidlig bruk av chiffon stoffer med opprinnelse i det XVIII århundre, i en tid med slike dyre og sjeldne på den tiden den utrolige skjønnheten av malerier laget kjoler for privilegerte og fornemme gjester. Dristig mestere dekorert og kombinerte chiffon inserts, skaper flere og flere alternativer for kvelden kjoler.
Vakre kjoler, bluser, skjørt lett chiffon (15 bilder)

 Over tid, var det de vanlige typene chiffon. For eksempel, en silke chiffon - en spesiell form for en slik sak, forskjellig tekstur, spesielt lett, så det er ofte brukt til å sy kjoler.
 Ekstra tilbehør vil legge en spesiell kutt bilde retro nyanser så populært i det siste. Men bomull chiffon forskjellig fra den forrige versjonen av sin tekstur før ham sydde bare undertøy, men nå er det veldig populært materiale for å sy sommerkjoler og sundresses.
Vakre kjoler, bluser, skjørt lett chiffon (15 bilder)

 Nylon chiffon - en form for syntetisk chiffon, hvor en relativt lav pris og svært gode produkter som ofte er malt i lyse og sterke farger som er svært hensiktsmessig å skape etniske bilder.

 Chiffon Fashion


 I dagens moteindustrien chiffon klær har gjennomgått mange endringer, nå denne saken er lett tilgjengelig for de fleste vanlige befolkningen.
Vakre kjoler, bluser, skjørt lett chiffon (15 bilder)

 I dag, chiffon bluser og skjørt - et nødvendig element i garderoben av alle bedrifter og vellykket dame, fordi med deres hjelp snap holde kontor kleskode, men beholde individualiteten til sin egen stil.
 Avhengig av stilen av kjole, bluse eller skjørt, passer et plagg lett i andre tiltak. For eksempel, overflod rysj, krimskrams og buer eller nærmere den romantiske stilen hippie-chic. Men modellen av fasjonable menns snitt, mansjetter og krage passer perfekt inn i forretningsmiljø eller viktig møte.
Vakre kjoler, bluser, skjørt lett chiffon (15 bilder)

 Hvis du har en høytidelig og festlig begivenhet, må du ta hensyn til mote kveld lange kjoler med chiffon, variasjonen som vil imponere enhver fashionista.
 Disse vakre og utrolig feminin modell perfekt for en romantisk spasertur eller en dato for en tur på kino eller en klubb, restaurant eller teater.
Vakre kjoler, bluser, skjørt lett chiffon (15 bilder)

 Det fine med universelle sundresses og til og med kjoler er at de faktisk ikke krever ekstra tilbehør som komplett frittstående produkt.
 For seriøs kveldsarrangement er best å velge en kjole til gulvet, dekorert med store utskrifter eller én farge som er lett å fremheve dine feminine kurver av kroppen.
Vakre kjoler, bluser, skjørt lett chiffon (15 bilder)

 Korte versjoner av paljetter, ulike farger, dyp utringning og broderi - den perfekte løsningen for en fottur til disco, vennlig dansefest eller annen lignende hendelse.
 Chiffon Kjoler - Klær bindende, er det viktig å velge egnet fottøy, bedre hvis det være sko eller sandaler med hæler er akseptable alternativer Wedge-heeled.
Vakre kjoler, bluser, skjørt lett chiffon (15 bilder)

 Den elegante kvelden clutch eller liten veske kompletterer bildet og høydepunkt kan være elegant bredbremmet hatt eller tynn, gjennomsiktig sjal.
 Lette chiffonkjoler og bluser ganske vellykket kombinert med tykke jakker og jakker, og skaper et bilde av høsten eller våren. Ofte overvektige kvinner nekter produkter fra chiffon, forutsatt at det ikke er for dem, men faktisk, de vet bare ikke hvordan du skal bruke den!
Vakre kjoler, bluser, skjørt lett chiffon (15 bilder)

 Lette stoffer slike kombinasjoner med mange krimskrams og draperier utrolig enkle å skjule alt "unødvendig" og samlet chiffon flere ganger, kan du få helt ugjennomsiktig, men likevel imponerende saken.
 En velvalgt måte chiffon - er den beste løsningen for jenta eller kvinnen, slik at utseende blek, moderne og lett.
Яндекс.Метрика