Dag i bryllup feiring - en stor begivenhet i livet til to unge mennesker punkt tilkobling av to hjerter, som må holde i minnet mest varme, lyse og spennende minner.
 Til bryllupsfesten av det banale til kafeen har blitt en god og solrik tale for dere to må prøve å gjøre noen justeringer til standard triumf.
En vakker engelsk stil bryllup: hvordan organisere fortelling

 Det er derfor i de senere årene har proliferated sterkt stilisert bryllup som bærer en viss idé, innrammet gjennom dekorasjon, utvendig brud og brudgom og hele banketten.
 Stil Wedding - et ganske nytt konsept, men bestemt avgjort i hodet av unge mennesker, og det er derfor hvert år ideer og fantasi bryllup er å øke omfanget og storhet.
 Vakkert bryllup i engelsk stil - det er en flott mulighet til å fordype seg i tradisjoner og skikker fra andre land føler på spesielle feiringer, organisere som for øvrig er ikke så vanskelig. Hva du forbinder England?
En vakker engelsk stil bryllup: hvordan organisere fortelling

 Bright banner med røde og blå striper, høy rød buss, London, med sin tåke og Big Ben, det kongelige hoff, og tradisjonell teselskap servert på et bord på alle eksisterende regler?
 All right, akkurat det samme, slike foreninger og symboler for å hjelpe deg å lage elegant og behersket feiring, fordi disse funksjonene er karakteristisk for den engelske mentaliteten.
 Ved første øyekast kan det virke som å organisere et bryllup i noen bestemt stil er vanskelig og dyrt, plukke opp alle de nødvendige dekorasjoner, kjøpe det og behandler det riktig, holde seg i tema, men ikke overdriv med detaljene.
En vakker engelsk stil bryllup: hvordan organisere fortelling

 Faktisk er det mye enklere enn det kan virke. Emisjonskursen avhenger i stor grad på din egen fri vilje - kan tjenestene til en dekoratør og stylist fravikes dersom du eller vennene dine har nok fantasi.
 Etter en masse ting og dekorative elementer kan gjøres med dine egne hender, vil det være mye billigere. Men likevel, hvis du bestemmer deg for å feire et bryllup på en ny måte, betyr det ikke tilbringe ganske vanskelig i alle fall, og dette er ikke triumf hvor du vil lagre.
 For ikke å gjøre noen dumme feil når du oppretter et bryllup i engelsk stil, ønsker vi å gi deg noen grunnleggende tips og triks som vil hjelpe deg med dette.

 Hvor skal jeg begynne?


 Hvis du allerede bodde i engelsk stil, sørg for å tilbringe noen dager på internett, ser i detalj tema bilder, bilder av bryllup som virkelig fant sted i England.
 Dette vil tillate deg å føle de nødvendige følelser og foreninger, som da vil være trofaste hjelpere for å skape generell entourage.
 Husk, det er ingen design "kompis", hvis du bestemmer deg for å følge tradisjoner England, hele feiringen bør gjøres i engelsk stil, invitasjoner, dekorasjoner, kle bruden og brudgommens dress, kake, menyer og til og med biler!

 Den eneste måten du vil helt unikt, rørende og veldig stilig arrangement som lett imponere alle til stede.
En vakker engelsk stil bryllup: hvordan organisere fortelling

 Neste gang - forbereder invitasjoner. Det er fornuftig å bruke dem til å designe et symbol på England, for eksempel, fylle ut invitasjoner i ånden av gamle engelske kort, konfigurere du gjester til ånden av lys vintage bryllup.
 Bruk Storbritannias flagg obramit i sin ramme, bruke det som bakgrunn eller viktigste elementene i bildet. Invitasjonen Husk å oppgi all nødvendig informasjon om dato, sted og tid for feiring.
En vakker engelsk stil bryllup: hvordan organisere fortelling

 Brudekjole


 For hver jente en av de viktigste elementene i hele bryllupet oppstyr - det absolutt er en kjole, tilbehør og detaljer som vil gjøre det uforglemmelig bilde.
 Husk at kjennetegn ved den britiske - en beherskelse, enkelhet, mangel på glamour og overflødig, men på samme tid, hele bildet grunn ut nydelig og selv øyeblikk litt manerer.

 Kjolen skal alltid være hvit, fordi det er en tradisjon fra England gikk på en farge, ingen ringere enn dronning Victoria innførte skikken.
En vakker engelsk stil bryllup: hvordan organisere fortelling

 Forresten, med sin lett hånd begrepet "bryllupsreise", samt tradisjon for utveksling av ringene ble født i England. For prototype Wedding kjoler kan ta et fantastisk eksempel på Kate Middleton, som nylig sluttet den britiske kongefamilien. Obligatoriske attributt - slør, lange eller korte - du må bestemme avhengig av personlige preferanser og sammenhengende bildekomposisjon.
En vakker engelsk stil bryllup: hvordan organisere fortelling

 Et annet viktig element i enhver britisk brud - en blå strømpebånd strømpe på den ene, den andre en hun ville tapt ved et uhell på vei til seremonien.
 Bukett bruden bør også gjøres i en bestemt stil: røde eller hvite roser som et symbol på evig kjærlighet. Et minimum av tilbehør og smykker, bør bildet få en ganske mild, naturlig og elegant.
En vakker engelsk stil bryllup: hvordan organisere fortelling

 Den tradisjonelle drakt av brudgommen - en dress med vest eller bukser med en vest, kan shirt være pidkachanymy med ermer. I menns dress designelementer kan du bruke tradisjonelle engelske tegn, mansjettknapper gravert med flagget, som tar mer avslappede former feiring - sokker eller butterfly flagg, og for det meste modig - lue på hodet - en tradisjonell del av de engelske herretoalettet.

 Innredning og omgivelser


 Vennligst ta hensyn til bankett hall, fordi hele natt må du slå den inn i et palass kamre engelsk, så mye slik at dronningen misunnelse!
En vakker engelsk stil bryllup: hvordan organisere fortelling

 Den tradisjonelle engelske bryllup er i luften - i gamle eiendommer, landsteder, palasser og andre vakre deler av England.
 Selvfølgelig, fjerne registerkontorarbeider i lignende steder i vårt land ikke er mulig, men du kan plassere din exit registrering, hvor all plassen er til din disposisjon.
En vakker engelsk stil bryllup: hvordan organisere fortelling

 I England bruden til alteret er far, og det var det første møte bruden og brudgommen for første gang like før seremonien. Bruden må ha minst seks brudepiker, er kjoler utført i samme stil, men bare ett vitne, og at han må lagre dato bryllup til bryllup.
 Sørg for å være spesielt oppmerksom på musikken som vil følge feiringen og plassere en plass for en fotoseanse i stil med en engelsk bryllup. Vanligvis hjørne står i hallen eller utendørs der karakterene satt England en redusert versjon, hvor glad for å ta bilder ikke bare nygifte, men alle besøkende.
En vakker engelsk stil bryllup: hvordan organisere fortelling

 Vennligst ta hensyn til farger feiring: den engelske bryllupet er vanligvis valgt tre grunnleggende farger - hvit, blå og rød. Bryllup i en slik stil er vanskelig å forestille seg uten de tradisjonelle retter: charlotte, palm pudding og syllabab innsendt til dessert.
 Forresten, er kjent for oss bryllupskake erstattet med "viktoriansk pie" som består av kjeks, syltetøy og et lag med friske bær.
 Som du kan se til å organisere et slikt bryllup feiring er ikke lett, men det er mulig. Lykke helligdager.  
 Hver kvinne forsøker å trekke seg fra den moderne motetrender, til en viss grad, det har en veldig stor innvirkning på våre bilder og smak.
 Nylig neutyhayuschuyu voldelig og kjærlighet var utrolig støvler-polutufly som nå kalles et moteord - boots.
Fra hva du skal ha fasjonable støvler i 2014? (17 bilder)

 Disse skoene i flere sesonger har ledende posisjoner i alle rangeringer stilige og populære klær og designere stadig kommer opp med nye og uvanlige modell.
 Slik popularitet er lett forklart voldelig, stilig, vakker og komfortable sko er alltid populært med blant den kvinnelige befolkningen, som en sjelden kombinasjon av kvaliteter i én pakke kan bli funnet sjelden. På toppen, støvler, er dette en sko som passer veldig godt sammen med de fleste moderne klær, men, som andre steder, og det har ikke vært uten fallgruver.
 Nylig mer og mer vanskelig å oppsummere de grunnleggende stiler av sko, fordi den ikke blir lei av å treffe sin variasjon: hæler eller uten ham, wedgies, lukket eller åpen inserts, demi eller vinter, og nylig allerede tilgjengelig og modne alternativer!
Fra hva du skal ha fasjonable støvler i 2014? (17 bilder)

 Men jo flere modeller vi tilbyr butikkene, spesielt ber spørsmålet, hva du skal ha og fasjonable støvler neste 2014?
 Det er ikke vanskelig å gjette at hele den turbulente mangfold er mye lettere å bli forvirret og gjør feil valg, så velg en annen par sko under bestemt bilde i en posisjon av behovet.
 Den største ulempen med dette sko er at de visuelt forkorte beinet, som å kutte av foten fra hoved etappe. Dette gjelder spesielt for klassiske modeller av standard lengde på en liten hæl. Hvis du bukke til denne feilen, er hele bildet bortskjemt, og selv de mest slank og leggy babe igjen korotkonozhku.
Fra hva du skal ha fasjonable støvler i 2014? (17 bilder)

 Hvordan velge de riktige støvler?


 Først må du veldig nøye og omhyggelig undersøke deg selv i speilet. Hvis du vet at du har en ulempe snarere enn full ankelen er av slike sko må gi opp fordi de kan visuelt gjøre bena mer fullstendig.
 Dette vil gjøre bildet tung, bryte balanse tall, selv om dette er denne brist ikke så rushed i øyet. Hvis du fortsatt har en lykkelig eier av en modell, må du velge de rette klærne.
 Ideell for nesten alle støvler - en tykk strømpebukse eller leggings for å matche de samme skoene. Du kan bruke denne sesongens mote tykke høye sokker eller strømper. Gjennom denne kombinasjonen av visuell lengde på bena utvidet, som om fargen på tights eller leggings mørke, for eksempel sort, de også legge harmoni.
Fra hva du skal ha fasjonable støvler i 2014? (17 bilder)

 Gulv tights eller hva du velger, passe perfekt kort kjole, bæreveske, og, jo kortere den er, jo mer spektakulær måte ut.
 Hele poenget med den linje skjørt - jo høyere den er, jo igjen, du visuelt forlenge beinet. Naturligvis, å bestemme seg for en ganske ærlig og dristig antrekk, må du være trygg på skjønnhet og harmoni i sine føtter i hver centimeter, den eneste måten du vil oppnå en elegant og stilig bilde.
Fra hva du skal ha fasjonable støvler i 2014? (17 bilder)

 Kort kjolen kan erstattes av en kort smal skjørt eller shorts den samme, men prinsippet er den samme. Hvis tights eller leggings vil kontrast med støvlene, vil du igjen komme til effekten av "omskjæring" ben.
 God kombinasjon kan oppnås ved å kombinere støvler, til strømper matche og gratis kjole tunika eller kjole skjorte, som lover å være populær i 2014-sesongen.
 Faktisk, når du går for et par sko, er det svært vanskelig å finne akkurat det jeg ønsker, se på første på rekke vakre støvler med hæler, uten hæler, Wedge-heeled eller åpne tær.
Fra hva du skal ha fasjonable støvler i 2014? (17 bilder)

 Snakker av sistnevnte. Hvis du er en dedikert elsker av skoene, så nøye sjekke for å se hva du vil kombinere dem. Det faktum at denne stilen ikke innebærer kombinasjon med tights eller strømper, som med den forrige versjonen. Fingrene skal være åpen og synlig for ordentlig åpen tå. Du kan bruke leggings, men det beste alternativet i dette tilfellet - en kombinasjon av sportslige skinny jeans.
 Det viktigste å fylle dem inne, spesielt hvis fargen er forskjellige ben av støvler. Alternativt - litt under deres pidkotyty lage pene mansjetter eller velge en modell som relaterer litt topp støvler.
Fra hva du skal ha fasjonable støvler i 2014? (17 bilder)

 For balanse og harmoni, kan hele bildet suppleres jakke å matche sko eller jakke, skinnjakker, som er så relevant i den kommende sesongen. Spesielt i en så harmonisk stil sorte støvler eller lys, lys mønstre som kan bli enda halv åpne spor på sidene eller åpen hæl. Dette bildet er perfekt for et romantisk stevnemøte, går rundt i byen eller til og med en klubb fest.
 Hoved husk, hvis du valgte en ganske lyse og innredet modell støvler, er det viktig å være i stand til å gjøre en harmonisk måte.

 For eksempel kan lyse rødt eller ultra blå modell være den eneste lyse ting i bildet, kan du spe svart kjole eller annen usynlig hest. Tilbehør og veske å matche - og bildet er klar! Tro meg, ingenting annet supplement ikke er nødvendig, lyse og saftige sko spille en rolle kreves!

 Noen tips


 •  Som vi har sagt, har kvinners støvler sko blitt ganske vanlig, det er vår, høst og vinter modeller som kan glede oss mest uvanlige farger og dekor. Det er viktig å alltid følge harmoni, for eksempel vinterstøvler med pels ville være upassende tidlig på høsten eller våren varm og lys demi modell uten kutt kombinert med slaps og varm vri.

 •  Husk at det er noen regler som forbyr kombinere dette med noen klesbutikker. For eksempel viser det til de klassiske bukser med piler, også kontraindisert støvler å bære gratis kjole mønstre blusset knelang eller under, det samme gjelder for lange aftenkjoler.

 •  Hvis du kommer til et forretningsmøte eller en alvorlig opptak, er det best å velge en modell med lukkede tær mot midten pin, helst sort eller en hvilken som helst annen farge stille.

 •  Nøye behandle botylonam Wedge-heeled, har de ikke alltid ser med en smal skjørt, noen ganger er det bedre å kombinere med skinny jeans.

 •  Ankelstøvler med snøring - elegant og sofistikert fottøy som har en liten snev av retro, og dermed at bildet skal brukes i en passende stil.

 •  Suede og kvinnelige modeller demi - flott for off-season som passer best med korte jakker eller jakker montert, men de lange Overlakkeres jakker eller de er kontraindisert.

 •  Så du kan bære Botilony: Foto


  Fra hva du skal ha fasjonable støvler i 2014? (17 bilder)

  Fra hva du skal ha fasjonable støvler i 2014? (17 bilder)

  Fra hva du skal ha fasjonable støvler i 2014? (17 bilder)

  Fra hva du skal ha fasjonable støvler i 2014? (17 bilder)

  Fra hva du skal ha fasjonable støvler i 2014? (17 bilder)

  Fra hva du skal ha fasjonable støvler i 2014? (17 bilder)

  Fra hva du skal ha fasjonable støvler i 2014? (17 bilder)

  Fra hva du skal ha fasjonable støvler i 2014? (17 bilder)

  Fra hva du skal ha fasjonable støvler i 2014? (17 bilder)

  Fra hva du skal ha fasjonable støvler i 2014? (17 bilder)

  Яндекс.Метрика