Drømmen om hver kvinne - alltid ser ung og stilig og godt preparert hår og velvalgt frisyre - de beste assistenter i denne vanskelige, men interessant tilfelle. De fleste kvinner er skeptiske til korte hårklipp, overbevist om at de ikke kan være grasiøs og feminin, som er passende for enhver normal virkelig sex.
Bob hårklipp for medium og kort hår (11 bilder)

 Disse damene som så argumenterer sannsynligvis ikke møtt med moderne og original frisyre bob, som har den unike evnen til å passe på noen måte og kombinert med alle typer form! Hvert år populariteten til denne frisyre er bare økende, vakre damer, alle med mer tillit gi ledelsen i hennes favør. Kanskje du har tid for en makeover?
 Det særegne ved denne frisyre er dens evne til å gjøre noe av det rettferdige sex alder, legger det alltid en viss sjarm og eleganse på en måte som riktig trimmet og avsluttet, vil det alltid vychynyty deg total grå masse.

 Interessant, men så viste det seg, dateres historien bob frisyre tilbake til midten av forrige århundre, da den berømte franske frisør Antoine de Paris for første gang introduserte verden frisyre med kort hår.
 Dette frisyre har forårsaket en bølge av skandaler og forstyrrelser som respekterer kvinner, har hatt kort avskåret håret. Den berømte danseren Irene Castle, som på den tiden var på toppen av sin karriere, var en av de første avling avgjøre sin vakre lange hår, som hindret henne danse.
Bob hårklipp for medium og kort hår (11 bilder)

 Ikke holdt seg vekk og stor Coco Chanel, som tok imot en ny versjon av kvinnelige frisyrer med stor entusiasme, kjapt prøver på Bob hårklipp til hans bilde. Etter slike hendelser i verden av mote og skjønnhet, ble denne frisyren dekket av en bølge av interesse og popularitet hvert år stylister og frisører bringer hans notater og justeringer i sin tradisjonelle form, inspirerende et økende antall kvinner gir henne ledelsen.
 Et tiår med endring én etter én og bob haircut er ikke mistet sin popularitet: i 70 år i kjølvannet av den generelle tilbedelse Bob var en form for søt og små bølger, krøller, men i 80 år i mote inngått bustete eller, helt flat og rett bob.
 Foreløpig en rekke frisyrer og hårklipp bob bare imponerer med sitt mangfold: den kjører kort og mellomlang hår med smell eller uten hår på ryggen kan være ganske kort, men utvidet til enkeltpersoner oppfordres asymmetri.
 Den store fordelen med denne frisyre er dens evne til å skjule feil og interessant ramme ansikt skjema forsiktig og gi spesielt fint hår ekstra volum.

 Forresten, kan Bob frisyre kalles ikke bare stilig og vakker, men også praktisk, fordi, som hensiktsmessig, med den kan du oppnå så strenge business dresser og feminin, lys eller til og med romantisk.

 Kort hårklipp for menn bare? No way!


 Tatt i betraktning hvor moderne, vellykkede og berømte kvinner velger det kuttet bob vanskelig da dette alternativet kalles gutteaktig frisyre. Selvfølgelig, det er noen likheter, men et stort antall elementer og detaljer gir det en spesiell feminin eleganse og originalitet.
Bob hårklipp for medium og kort hår (11 bilder)

 Bob frisyren også bra ved at den har et relativt stort antall arter, som hver har sine egne særtrekk og elementer som vil se bedre på en bestemt type av kvinnens ansikt. Så vi får se.

 Bob-bob


 En av de vanligste alternativene bob hårklipp, som samlet de beste øyeblikkene i en klassisk bob og bob, er dens viktigste forskjellen fra den sistnevnte tilstedeværelsen av smell, noe som gjør det mer øm, myk og feminin.
 I tillegg, bob-bob alltid utføres med ytterligere kalibrering, men den klassiske torget er helt unaturlig. Å legge til ekstra eleganse i håret lagt vinkel: front vыstryhayutsya lengre hår tilbake, og håret på hodet et lite løft på forsiden.
Bob hårklipp for medium og kort hår (11 bilder)

 Denne enkle metoden er lov til å oppnå en fantastisk effekt: hår gjentar og understreker linjen i kjeven, og hvis håret kam tilbake, kommer den personen innrammet bue trim hår fra øre til øre. Interessant, er denne frisyre som passer for kvinner med nesten hvilken som helst type person, det eneste du bør være forsiktig for lubne kvinner.
Bob hårklipp for medium og kort hår (11 bilder)

 Long Bob


 Dette alternativet er sannsynlig å appellere til de kvinnene som ønsker å beholde mesteparten av lengden på håret, fordi håret kan oppnå dette samme skulder. Det beste alternativet er en vinner på den rette og glatt hår, lyst hår gi bildet en litt naiv og milde utseende.
Bob hårklipp for medium og kort hår (11 bilder)

 Leve Bob


 Den største forskjellen hårklipp - det er bare på glatt og rett hår, ellers er det ikke rett bob. Hovedtrekk - ingen trinn, tydelige og rette kanter kan være til stede smell. Dette alternativet er ikke egnet for alle, så hvordan kan markere noen mangler ansikt.
Bob hårklipp for medium og kort hår (11 bilder)

 Asymmetrisk Bob


 Alternativ for de modige kvinner som kom inn i moten nylig og fanget ganske et stort publikum. Hans originalitet og eksentrisitet er i stand til å outshine andre feil person og forskjellig lengde hår gjør bildet av bekymringsløse og lekne.
Bob hårklipp for medium og kort hår (11 bilder)

 Lengre tråder som vanligvis igjen i smell lage feminine bilde og kortsiden åpen generelle syn på kvinnelig eleganse halsen.

 Bustete Bob


 En annen type som ser flott ut både på direkte og på kort hår, kan hver strand har forskjellige lengder, noe som gir klipping hans originalitet og letthet.
Bob hårklipp for medium og kort hår (11 bilder)

 A-bob


 I denne utførelsen lengden smell sammenfaller med lengden på de fremre tråder nispadaya skrå ridge i ansiktet, de er fin rund form ansiktet skjult eller overdrevent høye kinnben. Sett bakfra denne frisyre er rett snitt halvsirkel som helt åpner opp i nakken.
Bob hårklipp for medium og kort hår (11 bilder)

 Hvordan takle uregjerlig hår?


 Det antas at for å takle en slik konklusjon hårklipp hjemme ganske vanskelig: bildet eller umiddelbart etter Bob interiøret ser veldig attraktivt, men etter den første shampoo er ganske galt. Hvordan å takle? Faktisk, det er ingen big deal, teknologien er enkel, bare krever en kompetanse og erfaring.
 Du trenger en rund pensel og hår styling verktøy, skum eller mousse - det spiller ingen rolle. En viktig detalj - hårspenner som fange øvre tråd før du signerer bunnen.
Bob hårklipp for medium og kort hår (11 bilder)

 Etter vasking av hele overflaten av håret må fordeles verktøy for legging og deretter, armert med en hårtørker og en rund kam, bevege seg fra de nedre tråder på toppen. Du kan krølle litt stramme inn eller ut, spiller ingen rolle.
 Forresten, enda enklere å konkludere slem krøller ved hjelp av store curlers, selvfølgelig, vil det ta litt mer tid, men styling vil holde lenger.  
Tørr hoste uten temperatur
 Hoste - en kompleks refleks kraftig reduksjon av pustemuskulaturen, som fører til tolchkoobraznыm utslipp av luft fra lungene. Den resulterende irritasjon er tracheobronchial treet (luftrøret, strupehode, pleura, store bronkiene) sensitive reseptorer. Hovedmålet med denne refleks handling - for å rense luftveiene med væske, slim eller fremmede partikler.

 Hoste hoste fiendtlighet
 Som du kan se, hoste - en naturlig forsvarsmekanisme av luftveissekret og diverse ynhalyrovannыh og aspirerte partikler. Avhengig av årsaken til dens utseende, kan hoste være fysiologisk og patologisk.
 Fysiologisk hoste - et naturlig fenomen nødvendig, og vanligvis kortvarig, som viser av luftveis slim akkumulert som kom dit ved ulykkes fremmede partikler - matsmuler, for eksempel, og så videre.
 Patologisk hoste er ikke bare en rekke årsaker, men den samme mangfoldig natur. Hoste med sputum kalt produktiv eller våt, i fravær av en utladning - tørr.
 For varigheten av hoste klassifisert som følger:
 - Akutt (1-2 uker);
 - Langvarig (2 uker til en måned)
 - Podostnыy (fra 1 måned til 8 uker)
 - Kronisk (over 2 måneder).
 Hvor er temperaturen?
 Vi uforvarende blitt vant til ideen om at en fysiologisk manifestasjon av sykdommer som hoste, bør ledsages av feber. Ofte denne tilliten vi støtter leger seg selv ved å nekte å utstede legeattest eller statsborger arbeider student, hvis temperaturen stiger over 36,9 grader mark.
 Konsekvensene av slike feil kan være ganske ubehagelig. Faktisk er hoste i noen sykdommer som lungebetennelse og bronkitt som regel ledsaget av høy feber. Men hvis det er normalt, det utelukker ikke sannsynligheten for slike sykdommer. Etter heving av temperaturen viser at legemet er vanskelig å bekjempe med problemet som infeksjon, betennelse og andre.
 Men situasjonen kan oppstå på en annen måte: kroppen på grunn av en eller annen grunn nekter å forholde seg til disse "trøbbel". Og det er ikke veldig betryggende faktum fordi i de fleste tilfeller viser det en nedgang i kroppens forsvar.
 Leter etter årsaken
 Vurdere andre tilfeller, kan det være en sterk tørrhoste uten temperatur:
 1.  Allergi mot eksterne faktorer, som resulterer traheobronhyalnoe treet prøver å kvitte seg med overflødig partikler irriterende for ham. Spesielt kan hoste om natten være en manifestasjon av allergi mot midd, som er i fjær fyllinger puter.

   Lange opphold i forurenset miljø - nær kullgruvene, stålindustrien.

   Langvarig røyking - tørr hoste ofte observert hos røykere.

   Hjertesvikt, problemet er det nødvendig å diskutere med kardiolog fordi det kan føre til myokardialt infarkt.

   Seksuelt overførbare sykdommer - i dette tilfellet, selvfølgelig, bør ta hensyn til tilstedeværelsen av andre manifestasjoner av sykdommen.

   Fybrozyruyuschyy alveolitt.

   Papillomatosis av strupehodet.
   Som det vil bli behandlet?
   Å behandle tørr hoste bør starte etter å finne ut årsakene som forårsaker det. Dermed, hvis en tørr hoste vedvarer i flere uker, er å gjøre en begynnelse for X-ray, undersøkt av en allergolog. I alle fall er ikke hoste behandles, og dens årsak. Når vi snakker om riktig behandling av tørrhoste, mener vi lettelse i forbindelse med hoste tilstand og prosessen med "hoste".
   Tørr hoste bør prøve fukter og mykgjør. Hostestillende midler som for eksempel narkotika og mennesker faller i tynning slim og slimløsende. Fortynning slim når han hoster fremmer fuktig luft og drikke rikelig med væske, for eksempel mineralvann "Borjomi") på grunn av dens kjemiske sammensetning letter oppspytt. I kosten bør inneholde lette, men høy-kalori mat, frukt og grønnsaker.
   Tradisjonelle oppskrifter
   Ansett som svært effektiv innånding. Men de er ikke anbefalt for barn (4 år) barn med forsiktighet og i form av valget av komponenter som skal anvendes i tilfelle av predisposisjon for allergiske reaksjoner. Å forberede seg til å helle kokende vann innånding følgende blanding: 1 spiseskje kamille, timian, hestehov, salvie. I infusjon legge noen dråper av mentol (alternativ - eucalyptus) olje og en teskje natron.
   Når tørr hoste veldig god mottakelse før måltider 4 ganger om dagen for en tredje kopp buljong fra frukten av fig. Forresten, er det anbefalt og kikhoste. For å forberede suppen bør ta noen frukt fiken (4-5sht.) Brew kokende melk, pakk og la stå et bra - før kjølig.
   Hvis alvorlig hoste
   Med sterk utmattende hoste kan du prøve følgende: 1 kopp kokt melk til 1/2 teskje natron og nutryanoho usaltet fett, rør og drikke små slurker varme, nesten varm - før måltider og leggetid.
   Om natten, god gni nutryanym brystet fett (lam eller geit), slitasje bomull sengetøy, gulv - ullgenser. Å bidra til å hoste opp babyen, gjør det lett massasje og brystet, trykke med fingrene. Hvis ingen temperatur om natten kan du smøre varmer salve bryst og føtter, sokker.
   Til slutt, vi husker hovedregelen for å bekjempe tørr hoste, bruker hjelp av mykgjørende og beskyttende effekt.  
Яндекс.Метрика