Hvordan fjerne kløe i gjær?
 Sannsynligvis hver jente eller kvinne minst én gang i sitt liv følte ubehagelig følelse når hun begynte trost. De viktigste - er cheesy utflod, kløe og smerter i perineum. I avanserte former for candidiasis forårsaker ubehag ved vannlatning og seksuell intimitet. Sopp Sandida er i kroppen til hver person, men begynner å formere seg på følgende faktorer: hormonell ubalanse, følelsesmessig og fysisk stress, hormonelle prevensjonsmidler, premenstruelle perioden, diabetes og graviditet. Utviklingen av candidiasis kan utløse lavt immunforsvar, mangel på vitaminer og mineraler i kroppen, antibiotika. Veksten av soppen kan øke på grunn av bruken av et stort antall av søtsaker.
 Av denne sykdommen har en tendens representanter hanner, men de det flyter mye lettere, og noen ganger uten ubehagelige og smertefulle symptomer. Ofte, kroppen selv gjenoppretter balansen, og gjær er uten konsekvens.
 Behandling av trost
 Starte trost behandling er nødvendig etter en bestemt grunn til at det var. Du trenger å konsultere en gynekolog for å bidra til å oppdage brann og tildele riktig behandling. Dersom dette ikke er mulig, kan du prøve å fjerne deg selv kløe.
 Hvordan fjerne kløe i gjær
 1.  Kremer og salver som "mikonazol" og "Clotrimazole" bidra til å lette tilstanden. Denne lokale anlegg som skal brukes i samsvar med instruksjonene.

   Vanning løsning av natron og salt effektivt lindre tegn på trost. Det er nødvendig å oppløse bakepulver og salt (1 spiseskje) i 1000 ml kokende vann. Avhengig av hvor alvorlig kløe, tilbringer vanning 2-3 ganger om dagen.

   Apoteket kan kjøpes ferdige verktøy, for eksempel "Myramistin" eller "Klorheksidin". Vanne sine skrittet flere ganger om dagen. Ikke stopp behandling så snart som vil være ubehagelige symptomer. Hold det for et par dager.

   Godt med tegn på trost og tamponger med tea tree olje. Det rette lindrer betennelse i slimhinnen, dreper bakterier og gjenoppretter vaginal mikroflora. Fortynne tea tree olje med kokt vann, suge en tampong i det (med sterilisert bandasje) og skriv det i skjeden.

   Kløe og bidra til å fjerne brun i glyserol. Dette betyr at det er nødvendig å tørke skritt med utseendet av kløe og brennende.
   Folk rettsmidler og kløe i gjær
  1.  Gode ​​resultater oppnås ved å behandle gjær ekstrakt av blomster av Viburnum. For å gjøre dette, til en spiseskje av urter helle et glass varmt vann.

    Å fjerne ubehag kan gjøre skylling infusjon av furu knopper, blomster av calendula, einer, johannesurt, kamille, salvie, eik bark og ryllik. For å gjøre dette, 3-4 ss Gress bør fortynnes i en liter kokende varmt vann.

    Smøring skjeden honning - en stor og effektiv alternativ behandling candidiasis. Men det kan bare brukes av personer som ikke har en allergisk reaksjon på produktet.
    Husk at disse verktøyene rette staten, men ikke alltid helt å bli kvitt sykdommen. Derfor er det nødvendig å følge en bestemt diett, fjerne fra kostholdet matvarer rike på enkle karbohydrater, minimere bruken av mel produkter, søtsaker, kaker, stekt og røkt og alkohol.
    Sport, frisk frukt og grønnsaker, mosjon og god søvn vil hjelpe deg å øke immunitet og hindre ny forekomst av trost.  
Fortsetter sår hals, hva du skal gjøre?
 Med sår hals, dessverre, møtte hverandre. Men en ting når halsen gjør vondt fra tid til annen, noe helt annet - alltid leve med ubehag i halsen, har problemer med å svelge, hevelse i strupehodet følelse. Hva om konstant sår hals? For å starte, eksperter anbefaler å teste populære behandlinger. Hvis de ikke gir effekt, så er det nødvendig å gjennomføre en full undersøkelse. Kanskje i kroppen er en infeksjon som forårsaker konstant smerte i halsen.
 Hva er årsaken til en sår hals?
 Den årsaker sår hals kan være mange. Og ofte, kan bare en spesialist håndtere. Enda bedre, vil funnene terapeut, audiograf og infeksjonssykdommer.
 Dermed kan en vanlig årsak til sår hals være en forkjølelse eller influensa virus. Svært ofte folk har en tendens til ham i høst og vinter, når viruset spres gjennom luftbårne dråper. Faktisk, kan i tillegg til influensa sår hals forårsake vannkopper viruset, meslinger, mononukleose, ulike forkjølelse sykdommer.
 Ring sår hals kan også bakterier angina, kronisk betennelse i mandlene. Infisert dem lett - å stå ved siden av chyhayuschym eller hoste syk mann, snakke på telefon operatør etter bakterier berøre skitne dørhåndtak, og samme hånd berører øyet eller nesen. Kort sagt, rutene for infeksjon - massevis.
 Hvis standardbehandlingen mislykkes
 Med viral eller bakteriell opprinnelse sår hals leger har lært å kjempe. Først, de anbefaler å selv prøve tradisjonelle metoder - skyll brus løsning eller infusjon av kamille, lime te drikking væsker med bringebær, resorpsjon smør med honning og mer. Hvis disse metodene ikke hjelper, så hvorfor ikke ta legemidler - fra ufarlig, generelt, oppløsning tabletter hals, og slutter med alvorlige kompliserte behandlinger av antibiotika.
 Men noen ganger seriøs behandling ikke gir et positivt resultat. Da legen kan bestille en full undersøkelse. Spesielt er det nødvendig perevirytysya ingen klamydia, gonoré, streptokokkinfeksjoner, mykoplasmose, difteri. Hvis det blir funnet noen bakterier, så bør du først kurere sykdom, og sår hals vil være den samme.
 Eksterne faktorer som forårsaker sår hals
 Det hender også at etterforskningen ikke fører - ingen virus og bakterier i kroppen der. Men mannen fortsatt føles en konstant sår hals. Bakgrunnen for en slik ubehag kan være forårsaket utelukkende av utenlandske tilsynelatende faktorer. Blant disse ekspertene skille:
 1.  Allergier. Og uansett hva som forårsaket det - pollen, støv, dyr dander, mold, og mer. Det er viktig å finne kilden til en allergisk reaksjon og eliminere den.

   Lav luftfuktighet. Det kan også provosere konstant smerte og kløe i halsen. Dette problemet kan ofte forstyrrer spesielt i den kalde årstid, når bruken av ovner tørke luften i rommet.

   Muskelspenninger. Sår hals på grunn av belastningsskader muskler kan oppleve folk profesjonelt involvert i sport eller sang. I begge tilfeller forbindelser er sterkt stress, noe som fører til smerte. For å fikse det må du enten redusere belastningen, eller bruke medikamenter for å lindre kommunikasjon.

   Svulster. Utviklingen av svulster kan utløse konstant og overdreven bruk av alkohol eller avhengighet til sigaretter. Når svulster i strupen eller tungen bør gjennomgå spesiell behandling, som må oppnevne en lege.

   Gastroøsofageal refluks. Dette er en sykdom i hvilken halsen og spiserøret irritert magesaft. Dette skjer i strid med mage-tarmkanalen. Så det eneste alternativet - å gjennomgå behandling for normalisering av mage-tarmkanalen.

   Eksterne faktorer irriterende. Det kan være mange. Spesielt kan til luftforurensning i store byer provosere utseendet av smerte og andre ubehag i halsen. Siden eliminere bil eksos, røyk, kan utslippene av kjemikalier selskaper ikke være verdt mer eller til naturen, eller å velge effektive homøopatiske midler som vil fjerne smerten.
   Forresten, sier psykologer er stadig mer avhengig av fysiske og følelsesmessige tilstand. Således kan en konstant sår hals føler fans hyle, kritisere, heve stemmen din til andre. Derfor, for å bevare sin helse bør følge som vi snakker. I alle fall en mer positiv holdning til livet er ingen skade. Ingen tvil, og konstant sår hals pass.  
Hva skylle munnen etter tanntrekking?
 Once upon a tanntrekking var vanlig fenomen: "zuboderы" rive tenner, selv de som skulle bli frelst. Nå at moderne medisin har avansert, til tannleger i ingen hast sende henne syk pasient til en kirurg. Etter rednings bein, er naturlig stoff svært viktig for helsen til hele munnhulen. Tross alt, hva fjerning - en åpenbar innblanding i røttene av tennene. Husk fjerningen, nesten alle måtte gå, det er ser ut som en middelaldersk tortur.
 Likevel kan ikke alltid redde tannen, vanligvis feil av oss. Gå til tannlegen i tide - en prestasjon nesten, men ikke i stand til det hele. Her kommer pasienten er allerede i en tid da den redde tennene forblir umulig.
 Det bør skylle munnen etter operasjonen?
 Mange tannleger mener at skylling bare skade og hindre helbredelsesprosessen. Dette er en logisk forklaring: kroppen er ofte ganske stand til å håndtere selv med den fremgangsmåte for behandling av skadet vev. Mens skylling kan føre til ineffektiv ikke bare skade tannkjøttet skadet, men skade på andre tenner. Det er enkeltpersoner som er i ferd med å skylle urinen, noe som tyder på at det kan fungere bedre enn noen kirurgi.
 Hvis vi kommer til gjenvinning, bør du vite hva du skal skylle munnen etter fjerning tillatt og hva som ikke er det.
 1.  Først av alt må du gi for å stoppe blødningen. Vanligvis er det nok til å holde et par timer vatt festet til såret legen.

   Ingen skylling anbefales å starte umiddelbart etter fjerning. Hvis blodet ikke stopper, kan du sette bomull dynket i en svak løsning av hydrogen peroxide.

   Det er viktig å huske på: blødningen bør stoppe i løpet av noen timer. Hvis ikke, så må snarest ta kontakt med tannlegen din. Må ikke forveksles med blødning blødning fra såret, kan sistnevnte stå stille i løpet av dagen, og det er helt normalt.
   Hva skylle munnen hvis en tann fjernet
  1.  Når blodet stoppet, kan vi starte skyllingen. Vanligvis brukt som en løsning varme kypyachennaya vann med en skje med vanlig salt. Skyll bør være svært forsiktig for ikke å skade tannkjøttet mer: skriv inn din munn vann, nøye destillert det inn i en syk måte, og så holde et par sekunder. Deretter splovuyemo forsiktig. Du trenger ikke å søke hjelp skyll å kvitte seg med kaustisk smak test: for det første er det nytteløst, og for det andre, intensiv skylling forårsake smerte.

    Mange rådes til å bruke en svak løsning av kaliumpermanganat, en sterk antiseptisk, mangan dreper alle bakterier. Faktisk kan mangan hjelpe i healing, men bare hvis det er veldig, veldig svak. Løsningen bør komme ut svak, rosa og han har helt oppløst mangan i vannet. Hvis fargen blir lysere, og skyll munnen kan ikke, fordi det er en risiko for alvorlig brenne og føre til komplikasjoner.

    God hjelp og fremmer protraction morgen kamille te og bark eiketrær. Kraftige, anti-inflammatoriske urter beroligende effekt på morgenen, mens drepe alle bakterier. Infusjon bør ikke være holdbart. Men alltid frisk og varm.
    Seks timer må undersøke veldig slimete og klart: det er hvite flekker av gjørmete gul urenhet. Hvis dette er tilfelle, bør du sjekke ut ytterligere seks timer. Hvis bildet ikke har endret seg, er det best å gå til tannlegen med en gang, kanskje i tannkjøttet er betennelse, noe som provoserer interne fester. Det kan hjelpe medisiner kun ment spesialist.  
Яндекс.Метрика