Røde flekker på huden klør og skall
 Alle bør nøye overvåke tilstanden til huden og umiddelbart svare på eventuelle endringer i det, spesielt hvis det er røde flekker som klør og skall. Tilstedeværelse av røde flekker og utslett kan indikere de forskjellige indre sykdommer, hormonelle, allergiske reaksjoner, infeksjonssykdommer. Det er derfor nødvendig undersøkt av en lege og finne ut årsaken til problemet, og deretter gå videre til behandling. Men noen ganger kan du eier for å finne ut hvorfor røde flekker på huden kløe, men aller viktigst - hvordan å lette sin egen stat.
 Psoriasis
 Den eksakte årsaken til psoriasis er fortsatt kontroversielle forskere. Men mange er tilbøyelig til å tro at psoriasis er en kronisk ikke-smittsomme hudsykdom, har en autoimmun årsak.
 Huden psoriasis vises små røde flekker. På disse stedene huden litt stiger, fortykket, skjellende og kløende som gir folk en masse problemer. Forresten, kan flekkene være ikke bare rød, men også rosa eller hvit - problemet er fortsatt det samme. Hardere behandling av psoriasis - det er dyrt og langvarig. Så ikke frata gå til legen - den tidligere start medikamentell behandling, jo bedre blir resultatet.
 Atopisk dermatitt
 Røde flekker som klør og skall kan også være forårsaket av atopisk dermatitt, som regnes som en allergisk sykdom. Effektiv utvinning er nødvendig for å fjerne allergenet, som fremkaller en slik hudreaksjon. Mange selv kan bestemme hva som forårsaker allergi - sitrus, sjokolade, visse kosmetikk og mer. Men mest sannsynlig vil dette fortelle legen etter en spesiell undersøkelse.
 Funksjonen av atopisk dermatitt er at han er, for det meste, sesong - for eksempel, høst og vinter. En veldig røde flekker kan vises på ørene, i hodebunnen, bryst, ansikt og nakke. Det er mulig at de vil og kropp - knærne, armhulene og lysken.
 Seboreisk eksem
 Eksem kan være kronisk eller akutt. Men det er også tydelig - røde flekker på huden, som bringer ubehag. Årsaken til eksem er for det meste ikke tilstrekkelig hudpleie - ikke sikre normal drift av den beskyttende funksjon av huden. Men seborrhea kan vises som arvelig faktor eller på bakgrunn av hormonelle forstyrrelser, følelsesmessig stress.
 Ringorm
 Avskallede røde flekker på huden og er manifestert smittsomme sykdommer som ringorm. Men i dette tilfelle kan også være temperaturen. Infisert med ringorm infeksjon kan fra transportøren, vanligvis fra et dyr, men noen ganger personen. Personlig kontakt er ikke nødvendig - smitte kan skje gjennom personlig pleie, sko eller klær. Behandlingen er ganske lang og det er viktig å strengt følge legens anbefalinger.
 Behandling av røde flekker
 Som du kan se, fører til rødt utslett - mye. Og i hvert fall bør velges spesialbehandling. Likevel finnes det metoder for å lindre tilstanden. Så:
 1.  bør gjennomgå kosthold, unngå potensielle allergener i tid for å gi den nye syntetiske kosmetikk eller klær;

   roe ned og ikke bli nervøs over ingenting, det er derfor leger har en tendens til å tro at grunnlaget for de fleste hudproblemer er nervøse sykdommer. Dersom seg ut av en stressende situasjon ikke fungerer, så hvorfor ikke ta "Persen" eller "New-Passit";

   med utslett forbundet med allergisk reaksjon, kan du bruke salve "Radevyt" - det vil slå huden et sunt utseende;

   psoriasis salve kan prøve "Psoryaten" eksem - "Irykar";

   hvis ikke diagnostisert årsaken utslett, bør du fjerne kløe, hevelse og rødhet av en ekstern forberedelse "Fenystyl."
   Men i alle fall bør du oppsøke lege - han vil foreskrive behandling avhengig av hvilken type utslett.  
Tilsetningsstoffer og fargestoffer. Hvordan svare på bokstaven E?
 Huske det siste stillestående sovjetiske lett majones Provencale, holdbarhet som var bare 7 dager, tror at hvis produkter laget av naturlige ingredienser, deilige og nyttige. Og i den 90. gjennom åpne grenser falt på vår nye kjemiske verden Bounty, Mars, Snickers og chips, og med dem begrepet "bevare" og "E".
 I dag, er tilgjengeligheten av tilsetningsstoffer i mat med E-liste attributt til kreft, brudd på alle kroppens systemer, samt allergier og forsinket utvikling, men finne produkter uten merking "E" i sammensetningen nesten umulig. Så hva gjør vanlige mannen i gata, og hvordan du velger den minste av alle onder? La oss undersøke.
 Hva er "E"?
 Kjemiske industrien i 50 år begynte å jobbe tett med maten, så i dag er vi sitronsyre, natron, eddik, og næringsmiddelindustrien slikt samarbeid har brakt billigere råvarer, som reduserte kostnadene ved produktene og økte sin holdbarhet. Europeiske lover fastsette at produsenten må ganske tyder sammensetningen av produktet, med og kjemikalier, noe som ga kjemikere ikke ganske korte og søte-klingende navn fordi Europa var en liste over kjemiske tilsetningsstoffer er godkjent for bruk i mat indeksen E (Europa) og tre-sifret tall.
 Fargestoffer
 Alle kosttilskudd fordelt på type handling, for eksempel første hundre (E100-199) - det fargestoffer. Ikke alle farger er godkjent for bruk i næringsmiddelindustrien i vårt land, som for eksempel farge E121 (sitrus rød) og E123 (rød amaranth). De fleste røde fargestoffer kan forårsake allergiske reaksjoner, samt naturlig frukt røde og gule farger. Skade fargestoffer bestemmes av antall, ikke brukes av produsenten, og absorbert forbrukeren: to sirkel pølse sandwich å ta skade ikke ulikt spist i en sittende kilo røkt bacon.
 Er det mulig uten fargestoffer? Dessverre, forbrukeren selv, velger pølse i rosa og appelsinjuice, brightly, tvinger produsentene til å bruke fargestoffer som naturlig pølse er grå og blek juice grumset væske.
 Konserveringsmidler
 Konserveringsmidler er gjemmer seg i andre hundre (E200-299), kan de lagres produkt frisk, hindrer bakterier og sopp, og dermed hindre oss fra alle typer forgiftning. Harm konserveringsmidler for menneskekroppen som ligner på antibiotika, og nerehulyrovannoe konstant bruk av antibiotika fører til dysbiosis og andre tarmproblemer. Blant de konserveringsmidler anses farlig E216 (damp-propyleter oksybenzoynoy syre) og E217 (damp-propyleter oksybenzoynoy-natriumsalt) av 2005, er den næringsmiddelindustrien forbudt, så vel som anvendelse av E240 (formaldehyd) med -på sine kreftfremkallende og giftige egenskaper.
 E250 (natriumnitritt) og E251 (natriumnitrat) brukes til produksjon av kjøttprodukter og hermetisert forårsake allergiske reaksjoner, hodepine, kronisk utmattelsessyndrom.
 E211 (natriumbenzoat) er tillatt konserveringsmiddel, men hans samspill med noen fargestoffer forårsake hyperaktivitet hos barn og distrahert oppmerksomhet.
 Daglig inntak av mat med konserveringsmidler i mat i fravær av en diett av frisk frukt og grønnsaker kan føre til utvikling av kreftsvulster.
 Antioksidanter
 Antioksidanter (eller antioksidanter) hindre en endring av smak eller utseende av produktet, for eksempel fett oksydasjon, noe som resulterer i et produkt som kan kjøpes harsk smak. Antioksidanter er indikert ved å markere E300 - 399 av disse er trygge succinsyre E363 brukes som acidulent for søtsaker og drikke, alle velkjente sitronsyre (E330), kalsium laktat (E327), lecitin (E322).
 Antioksidanter, kanskje en av kategoriene ufarlige kosttilskudd.
 Stabilisatorer
 Deres mål - for å holde konsistensen av produktet, som ofte brukes fortykningsmidler, som for eksempel agar (E-406), guargummi (E 412), sorbitol (E 420), glyserol (E 422), pektin (E-440). Blant stabilisatorer ingen forbudte stoffer.
 Emulgatorer
 Deres driftsprinsipp er lik den stabilisator tilsettes for å forhindre separasjon av vann og fett. Blant denne kategorien ingen anerkjent farlige stoffer, skjuler merking E-500 den vanlige maten brus, og E-501 - salt, E-504 - baking deig, E-507 - saltsyre, E-513 - svovelsyre. Aluminium sulfater (E520-523) i SUS-landene har ikke lov til å bruke for å unngå overdosealuminiumsalter som fortsatt i hjemmet matlaging bruker aluminiumsgryter.
 Smaksforsterkere og lukt
 Selv om de også sette av så mye som hundre rom, men i dag er det bare 21 supplement. Mange konflikter er E-621 MSG, forbedrer smaken mat. I hlutamate natrium trenger vår hjerne og hjertemuskelen, men uten bruk av sunn fornuft selv medisiner kan være giftig og kosthold, som består av vakuum delikatesser sammen med instant supper, kan betydelig undergrave helse.
 Tilgjengelige rom
 Rom 642-899 i dag er gratis, og på sine pakker du ikke vil finne.
 Sahorozamenytely
 Den siste hundre ta stoffer som reduserer dannelsen av skum og gassformede stoffer og søtningsmidler. Den mest brukte: E-901 bivoks, E-902 vokslys, E-905 vaselin, E-939 helium, nitrogen E-941, E-944 propan, E-951 aspartam. Det sistnevnte er mye kritikk, det faktum at aspartam, et felles kunstig søtningsmiddel, når temperaturen bare til 30C (dvs. inntak) deler seg i fenylalanin og metanol, som senere blir til formaldehyd, noe som fører til blindhet, lidelser i hodet hjerne hodepine.
 Ikke alle "E" skummelt som de tegner
 Bruk fullt informasjonen gitt av produsenten, bestemme hvilke stoffer er en del av produktet, dersom antall konserveringsmidler og fargestoffer flere enn to, så se etter en annen analog.
 Barnemat, velge produkter uten konserveringsmidler og fargestoffer, og uten søtningsmiddel aspartam. Husk at helsen til familien din, er det bare å konfigurere og velge produkter for skrivebordet ditt, om enn de fleste av dem vil være uten emballasje: ferskt kjøtt, frukt og grønnsaker.  
Яндекс.Метрика