Autisme hos barn: Symptomer og behandling
 Barn med autisme er en lidelse som er forårsaket av forstyrrelser i hjernen utviklings- og er preget av et underskudd på sosial interaksjon og begrensede interesser. Vanligvis de første tegn på lidelse observert i løpet av de første tre årene av livet.
 Årsakene til autisme hos barn
 Årsaker knyttet til gener som er ansvarlig for modningen av synaptiske forbindelser i hjernen. Men forskere tror at i tillegg til interaksjonen av mange gener, som mutasjoner forekommer. Selv om symptomene på autisme hos barn ikke alltid er manifestert fysiologisk avslører nøye observasjon oppførselen av sykdommen på et tidlig stadium.
 Symptomer
 Forskere er tre hovedsymptomer, som kan oppdage autisme:
 1.  Brudd på sosial interaksjon.

   Vanskeligheter i kommunikasjon.

   Bestemt atferd.
   En person med autisme er ikke i stand til å bygge en normal sunt forhold i samfunnet. Det er viktig å vite at et barn med denne diagnosen, som viser sin kjærlighet og hengivenhet for foreldre helt annen måte enn de normale barn. Med veksten av barnet, er hans oppførsel i samfunnet kjempebra, spesielt reflektert i ansiktsuttrykk og kroppsstilling. Barnet er vanskelig å etablere relasjoner med jevnaldrende, og han er isolert fra samfunnet.
   Vanligvis autistisk svekket evne til å kommunisere. De ofte ikke forstår innholdet av kollektive spillet, deltar ikke i dialogen og aksepterer ikke fremmede. Det er ofte ensformig, uten følelser. Ofte pasienten observeres akutt sensorisk eller taktil følsomhet.
   Ofte barna gjør ørkesløse ting som å trekke håret eller ingen grunn klappe i hendene. I et forsøk på å forhindre dette, kan du snuble over uventede reaksjoner. De fleste pasienter blir tiltrukket av ting som kan åpne eller lukke: bare la en baby alene i timevis, og det vil spinne et objekt.
   Behandling av sykdommen komplekse og svært lang. Settet med tiltak for å korrigere atferd består av:
  1.  Respekt for spesielle dietter.

    Motta legemidler og beroligende midler.

    Terapi kommunikasjon.

    Terapeutisk øvelse.
    Hvert barn pasient autisme utnevnt individuell behandling. Det avhenger av stadium av sykdomsutvikling og årsaker. En svært viktig faktor i behandling er en glutenfri mat og bezkozeynovaya. Disse stoffene finnes i meieriprodukter, korn og bakervarer. Deres bruk i pasienter er tilstand av nær eufori som er svært ønskelig. Mange glutenfri mat og bezkozeynovoy påvirker hele behandling, i tillegg begynner pasienten å gi opp mat og andre behov eneste som har det som et rusmiddel.
    I autisme bør utelukkes fra kostholdet følgende produkter:
    - Hvete, bygg, bygg bygg, rug og havre;
    - Brød, bakverk og kaker;
    - Sjokolade og godteri;
    - Pies basert olje- og ost;
    - Animal melk, margarin, ost, cottage cheese, yoghurt, iskrem. Melke dyr kan være substituert kokos, ris eller mandel brun.
    Pasienter bør spises helt eliminere fosfater og sukker. For å blid du kan bruke honning, lønnesirup og agave. Du kan også spise bokhvete, hirse, ris og mais.
    Av de anbefalte produktene er:
    - Grønnsaker, spesielt kål, bønner, squash, aubergine, løk, gulrøtter, agurker, rødbeter, sopp, squash og salat;
    - Kastanjer, poteter, erter og bønner;
    - Enhver kjøtt;
    - Fet fisk;
    - Frukt, spesielt druer, plommer, pærer, ananas og aprikoser.
    For tiden er det forskjellige metoder for å korrigere atferd. Logopedi, fysio - og ergoterapi gir svært gode resultater og hjelpe folk skaffe ulike ferdigheter.  
Hvorfor numne hender om natten?
 Hvor hyggelig kveld etter en hard dag dråpe hodet på en pute, teppe myk skjule, lukke øynene og overgi seg til natten, med håp om å komme opp i morgen tidlig frisk og full av energi. Søvn - dyrebar ferietid for hele kroppen, og det beste, hvis besprerыven, men noen ganger hender det at du våkner opp midt på natten i smerte, og du innser at du ikke kan bevege hånden min, så det er nummen. "Vel, igjen vidlezhav" - tenk pereverneshsya og på den andre siden.
 Det er nødvendig å legge vekt på slike tilsynelatende små ting som en drøm zanemevshaya hånd? Ja, fordi årsaken nummenhet i hender ikke er bare pinlig sin drøm, men også skjult sykdom i kroppen.
 Én hånd eller to?
 Svaret på dette spørsmålet er svært viktig fordi det kan hjelpe finne årsaken og oppsøke lege umiddelbart. Hvis du terpnut begge hender eller venstre, deretter til høyre, tyder dette på forstyrrelser i det sentrale eller perifere nervesystemet. For eksempel kan livmorhals Osteochondrose eller nevropati forårsake anfall hender. Hvis det bare er nummenhet i venstre hånd, er det et tegn på svikt i hjerte, et besøk til kardiolog, i dette tilfellet, bør ikke bli forsinket. Nummenhet venstre arm som under våkenhet kan tyde preinfarction angina.
 Silent børste?
 Sener, la våre fingre Boiko pounding på tastaturet, går gjennom en svært smal carpal tunnel med nerve, som styrer driften av fingre og deres følsomhet, noen ganger på grunn av overbelastning børsten er betennelse og hevelse i sener og median nerve presset, forårsaker nummenhet pokalыvayuschee stoppe. Carpal syndrom (eller carpal) kanal, nemlig den såkalte tilstand av komprimert median nerve, er i dag blitt mer vanlig på grunn av langvarig datamaskin arbeid: musklene i hånden for et par timer perenahruzhayutsya og mangel på avspenningsøvelser mer forverrer situasjonen. Effektene av carpal kanalen syndrom - muskelatrofi tommelen, som du ikke kan eie et slips lissene på skoene og selv vise knyttneve nabo.
 Hjelp deg selv
 1.  En enkel morgen trening - er de mest effektive middel for natten smerte zatekshey hånd.

   Det starter med osteochondrose av nakkesøylen, som oppstår som komprimering av nevrovaskulære bunter, som fører til hevelse i ekstremiteter, slå fra enkle øvelser, hode snu, bøye nakken, "mill" hender, bøyer kroppen, strekker seg opp.

   Sørg for at puta er praktisk og ikke forårsaker lekker nakke og underarmer for å få litt søvn på puter av andre familiemedlemmer, og finne ut hvilke sove trygt.

   Fleksjon og ekstensjon armene på albuene, hender og sirkulære bevegelser dusker - disse øvelsene vil hjelpe slappe av spente muskler gjennom den statiske av hender, og advare utviklingen av carpal tunnel syndrom.

   I drømmen, bremse blodstrømmen, og hvis du har problemer med blodårene og deretter nummen lemmer kan bli til et mareritt ezhenoschnыy: røyking før sengetid bør erstattes av en tur i frisk luft og for å bryte opp blod velge gymnastikk, dans eller massasje i stedet for et glass "god" .

   Prøv å endre plasseringen av kroppen om natten for ikke å forstyrre blodsirkulasjonen og bremse så hvis din halv elsker deg kaste kroppen din, da, hvis mulig, oppførsel eller samtale forklarer Plukk to tepper.

   Årsakene til at numne hender om natten, som du har sett mye. Hvis de testet alle disse metodene, nummenhet i hender alle som feiler deg - se en nevrolog, har gjort en detaljert analyse av blod og spinal MR-avdelingen.  
Hvorfor en sår hals i morgen
 Typisk, sår hals om morgenen fra det faktum at mennesker avgjort virus influensa og forkjølelse, i noen tilfeller, kan det være forårsaket av en bakteriell infeksjon som fører til angina.

 Forurenset luft som årsak til en sår hals


 Irriterende stoffer og forurensning kan godt være grunnen til at en sår hals i morgen. På grunn av den forurensede luften på utsiden er irritasjon i de øvre luftveiene og strupen. Men den viktigste årsaken til kroniske smerter i halsen er luftforurensning innendørs, spesielt hvis rommet fullt av røyk. Som et resultat av den såkalte røkfritt røyking er irritasjon i halsen, noe som forårsaker smerte i den.

 Hals vondt i morgen på grunn av gastroøsofageal refluks


 Gastroøsofageal refluks hjelp av sykdommen, som er preget rammet etsende mage juice i spiserøret, noe som kan føre til en sår hals. Dette skyldes at under normale sirkulær muskellaget og flytende maten passerer i en retning i magen, noe som bidrar til å stoppe inntrengning av magesaften i den motsatte retning. Hvor prosesser sammentrekning og avslapning av sphincter brutt begynner mavesaft til å trenge gjennom overliggende mage-tarmkanalen. Således er det irritasjon i spiserøret, så vel som halsen.

 Røyking som årsak til sår hals


 Ifølge eksperter, ca 400 er giftige stoffer i tobakksrøyk. Snakker direkte til nikotin, er det ikke de mest skadelige stoffet sigaretter. Det er ikke en så stor giftig handling, i tillegg er det nødvendig for nikotinreseptorene.
 Men hvis vi snakker om all den kjemiske blandingen som helhet, er det svært giftig og forårsaker udiskutabel irriterende. Det faktum at kjemisk aktive stoffer avsatt på slimhinnen i luftveiene, og dermed bidra til veksten og utviklingen av betennelse som er kjemisk opprinnelse. Vanligvis er dette grunnen til at et sår hals om morgenen.
 Imidlertid er det et løpende hendelse når en røyker er også kronisk bronkitt, slik at foruten en sår hals han fortsatt har inflammasjon av slimhinnen i bronkiene. Også om morgenen pasienten i en alvorlig hoste, ledsaget av smerte i halsen.  
Яндекс.Метрика