Hva du skal spise min mor som mater?
 Familieplanlegging - et viktig skritt i livet til paret. Mye arbeid bør gjøres for å sikre at verden var sterkt og friskt barn. Sunn livsstil mor etter fødselen - er noe vi bør være spesielt oppmerksom på unge foreldre. De diett fôring mødre bør vurdere veldig nøye på grunn av mors ernæring påvirker kvaliteten på spedbarnsernæring, og dermed dets påfølgende fysiske og psykiske utvikling. De første seks månedene av unge mødre bør følge en spesiell diett. Det var på denne tiden barnet trenger rikelig med morsmelk. På hvor lenge en kvinne ammer en baby avhenger av nivået av dannelsen av barns immunsystem. God amming gir rikelig varm drikke. Det kan ikke være veldig sterk te, brygget fennikelfrø eller skjær godt dampet melk nøtter. Alt dette stimulerer fremveksten av morsmelk hos mor. 
 Til tross for at fôring mor streng diett, må dens mat være godt organisert. Det er hennes kropp trenger flere kalorier, vitaminer, proteiner og karbohydrater. Kvinner spesielt bør ta hensyn til kosthold, utvalg av mat,
 drikke rikelig med væske (minst to liter om dagen) og produktkvalitet (må sjekke utløpsdatoen).
 Anbefalte produkter for ammende mødre
 Fra mat avhenger kvinner helsen til barnet. På spørsmål om hva du skal spise min mor, sykepleie, leger oppfyller følgende. Obligatoriske produkter som har rammet den kvinnelige kroppen er: kokte eller dampede grønnsaker (unntatt vegetabilsk rød) egg i små mengder, kokt biff eller kalvekjøtt, kokt grøt, kokt fisk, melk, yoghurt, ost, og så på.
 Hva bør utelukkes fra kostholdet
 I de første månedene bør ikke spise: stekt mat, saltet, røkt og syrlig mat (dette kan ødelegge smaken av melk), bevarer, pickles, krydder, store mengder løk eller hvitløk, druer, sukker, alle typer søtsaker og så videre. Utelukke midlertidig fra menyen din mat rød (tomater, rødbeter, røde epler) og sitrus (sitroner, appelsiner, mandariner), da de kan provosere allergi hos barn. Noen matvarer, som kål, erter, bønner, aubergine fremme barns mage oppblåsthet og luft i magen.
 Siden introduksjonen av barnemat, kan unge mødre gradvis vende tilbake til sine favoritt mat. Imidlertid bør enhver kvinne tett se reaksjonen av barnets kropp for et bestemt produkt.
 Drikk ammende mødre
 Spesiell oppmerksomhet bør gis til overdreven drikking. De viktigste drikke inkludert i dietten til ammende mødre, isolert vanlig enkel kokt vann. Filtrert vann kan drikkes etter 6-8 måneder etter fødselen. Råvann er bedre ikke å drikke, da det kan føre til magesyke babyer. Du kan ikke drikke brus eller mineralvann. Dette vil føre til dannelse av gass i tarmen hos barnet som bryter sin søvn og forårsaker betydelig ubehag. I ekstreme tilfeller kan du kjøpe renset ikke-kullsyreholdig mineralvann i butikkene. Unge mødre bør gis med ekstrem nøyaktighet i kosten juice. Dette kan gjøres i 5-6 måneder etter fødselen av barnet magi. Det er best å begynne med inn saften av grønne epler. Ikke misbruk tomat, druer og sitrusjuice.
 Det er uakseptabelt å treffe alkohol i morsmelk. Dette kan føre til alkoholforgiftning eller påvirke den mentale utviklingen til barnet.  
Fordeler og ulemper av nøtter
 Nøtter er lekre delikatesser og fordeler for kroppen vår. Fordi det er lett å vokse og samle muttere har lenge vært brukt av mennesker for mat. Mange artikler vurderes nytte og skade nøtter, men at den samme informasjonen er virkelig sant om hva positiv handling og skaden kan ha nøtter i kroppen vår? Flere detaljer om disse sakene.

 Fordelene med nøtter
 Mutrene har en unik balanse av vitaminer og mineraler innhold, og de er rikere enn frukt i sin mineralsammensetning. I muttere inneholder tre ganger mer kalium, kalsium, magnesium, jern, fosfor og andre mineraler. Dessuten inneholder de store mengder protein (16-25%). De inneholder vitaminer og næringsverdi kan lagres i lang tid. Men hver type mutter har sine positive egenskaper:
 Mandler oppfordres til å inkludere i kosten for høyt blodtrykk, forhøyet kolesterol nivåer, hvis svulster, sykdommer i gallegangene og halsbrann. Også mandler med sukker nyttig å behandle hoste, astma, brysthinnebetennelse, og bitre mandler - et flott verktøy i behandling av nyresykdommer og kvinnelig.
 Hasselnøtt utmerket hjelp med kronisk tretthet, hypertensjon. Det er også anbefalt i diabetes, prostata utvidelse, og åreknuter. Kombinert med tørket aprikos og honning, hasselnøtter ansett som et godt forebyggende tiltak kardiovaskulære systemet. I tillegg er totalt 100 gram av en mutter fullt ut tilfredsstiller det daglige behov for protein.
 Cashew Anbefal anemi, psoriasis, depresjon, der metabolske forstyrrelser. Også cashew styrker immunforsvaret, bidrar til å redusere kolesterolnivået.
 Pistasjenøtter preget av tonic og tonic effekt. De reduserer også følsomhet for forskjellige hjertesykdommer, positivt å påvirke hjernen og leveren.
 Peanøtter forbedrer nervesystem, hjertet, leveren, fremmer cellefornyelse. Blant sine nyttige egenskaper, som indikert bistå i kampen mot søvnløshet, bedre hukommelse og oppmerksomhet. Kun 30 gram peanøtter om dagen kan redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer.
 Valnøtt styrker leveren, hjelper med forkjølelse, nervøse lidelser, hjelper normal blodtrykk. I tillegg vil bruk av valnøtt bidrar til å styrke immunforsvaret, noe som resulterer i svært nyttig for gravide og ammende kvinner, barn, eldre, under sykdom og gjenopprettingsoperasjoner.
 Skade nøtter
 Kan kalles vanlig allergi mot nøtter. Den viktigste årsaken allergiske reaksjoner - proteiner som finnes i nøtter. Oftest er det en allergi mot peanøtter. Misbruk av valnøtter kan forårsake betennelse i mandlene eller utseendet av et utslett i munnen. Også kontraindisert med nøtter allergisk eksem. Det er viktig å vurdere noen av egenskapene til hver mutter. Almond er svært vanskelig å fordøye, foruten bitre mandler inneholder noen form for blåsyre, som er en gift. I små mengder mandler ufarlig, kan farlig for liv og helse for en voksen spises mens 50 nøtter for barn - 10.
 Fordi peanøtter raskt dekket med mold, må det spises umiddelbart etter kjøpet, eller helseproblemer ikke kan unngås. I tillegg Done peanøttolje, selv frisk, skadelig for leveren. Pistachio krever spesielle betingelser for samlingen. Å samle inn denne type nøtter er ikke anbefalt i løpet av dagen, som bladene og barken av treet i ettermiddag avgir skadelige stoffer og enzymer som kan forårsake forgiftning. Skade nøtter kan føle mennesker med problemer av mage-tarmkanalen, slik som gastritt, magesår.
 Gitt egenskapene oppført nøtter, ser vi at, i henhold til de regler og forskrifter av innsamling, lagring og bruk, nøtter blitt svært nyttig produkt.  
Fordeler og ulemper av vaktel egg
 Vokse vaktel hjemme, selv i en byleilighet, ble nylig et spørsmål om hvis ikke fasjonable, er det ganske vanlig. Disse små fargerike fugler ikke krever mye plass, er nettopp de samme små fargerike egg og elsker barn. Gitt at kjøtt og egg vaktler svært verdifulle dietetiske produkter, er slike interesser berettiget. Bryr fugler ukomplisert, og evnen til å ha flere daglige friske "gylne egg er svært attraktive. Men ikke overdrive" vaktel boom "av deres sanne verdi, slik at de er ufarlige? I dette prøver vi å forstå.
 Skade vaktel egg
 Hvis en familie har et lite barn, spesielt opp til tre år, må for foreldrenes nytte og skade av vaktel egg analyseres nøye. Når det gjelder fordelene ved produktet er mye mer enn svakhetene starte med sistnevnte. Merk umiddelbart hvem og hva som kan true bruken av dette produktet, og deretter fokusere på fordelene ved vaktel gaver.
 Uansett hypoallergenic foredle disse eggene, men de fortsatt inneholder spesifikke allergen ovomukoyid som gjør at enkelte mennesker idiosynkrasier. Voksen reaksjon, med få unntak, dårlig uttrykt, men i små barn slike tilfeller allergi forekommer oftere. Selv om det ikke er så sterkt uttrykk, synes sjelden i diatese og andre reaksjoner, imidlertid, og disse er sjeldne manifestasjoner kan være farlig, spesielt hos barn. Så for foreldre om noen og alle eggene bør regelen var ikke å gi i det hele tatt, og hvis det er allergisk mot andre matvarer som melk og fisk, bør dette forbudet ilegges inntil barnet er 3 år gammel.
 Og unge og eldre
 Vaktel egg veier 10 - 12 g i smak overlegen alt annet egg fjærfe, og spise dem stekt og kokt og bakt, brukes i stedet for kylling i matlaging mange retter. Men selvfølgelig, all nyttig rå egg, fordi det meste av varmebehandling nyttige vitaminer ødelagt. Vakte - en reell lagerbygning av næringsstoffer og vitaminer A, B1 og B2 i den mer enn to ganger mer enn kylling, og nivået av jern, kalium og magnesium over fem ganger. Det er også flere nyttige aminosyrer (treonin, glycin, lysin og tyrosin), kobber og kobolt.
 Det bør sies om lyzotsyme. Dens mangel i dietten fører til en rekke sykdommer. Derfor er det nyttig å drikke rå egg. Imidlertid er en stor risiko for infeksjon salmonellose, tuberkulose, etc. I motsetning til andre fugler, vaktel ikke er syk med salmonellose resistente mot forskjellige infeksjonssykdommer. Denne inneholder dem uten å ty til vaksinasjon, og dermed deres kjøtt og egg ikke akkumuleres antibiotika, slik at de kan gi sine barn. Regelmessig inntak bidrar til utvikling av barn, styrke nervesystemet, forbedring av hukommelse og mentale evner generelt. Nyttig for skrøpelige, sykelig barn. Svært populært er barnemat i Japan. Det er noen positiv inkludering av vaktel egg i kostholdet til barn som var i sonen av radioaktiv forurensning etter Tsjernobyl-katastrofen. Det bedring i allmenntilstand, øke hemoglobinnivået, redusere hodepine, tretthet. Ingen kontraindikasjoner til deres bruk av eldre, i motsetning til kylling egg, vaktel på ingen kolesterol. 
 For henne og for ham
 Selv om de gunstige effektene av vaktel egg har lenge vært kjent, for å studere dette fenomenet begynte relativt nylig, og forskningsresultater er forbløffende. Dermed har bulgarske forskere vist sine positive effekter på reproduktive funksjons rettigheter generelt og spesielt for mannlig potens, er bedre enn den berømte Viagra effekt. Svært populær i Bulgaria nå nyter en cocktail på grunnlag av brandy, som inkluderer vaktel egg, fikk han den symbolske tittelen "Male ungdom."
 Kroppsbyggere også sette pris på dette produktet som en kilde til protein i kroppen øker, som selv når du tar det i store mengder skader på kroppen vil ikke. De franske foretrekker varm vaktel buljong, varmet han drikker rødvin. Inkludert i vaktel egg tyrosin fremmer hudens pigment, forårsaker sin sunne farge, slik at de brukes i kosmetikkindustrien.
 Drikke dem rå!
 For terapeutiske og profylaktiske formål, bruke rå egg, en halv time før måltider med vann eller juice. Hvis du drikker rå egg ubehagelig, kan du legge den til ferdige retten - en suppe, grøt, potetmos. I alle fall bør fremgangsmåten være regelmessig, i 3-4 måneder. Den positive effekten ikke nøl innvirkning. Innen 2-3 uker kan du føle en betydelig forbedring i mange sykdomstilstander. Den spesielle verdi av dette produktet er at det fremmer fjerning av radionuklider.
 Anbefalt antall vaktel egg per dag, avhengig av alder:
 • 1 til 3 år - 2 stk;.
 • 3 til 10 år - 3 stykker;
 • 10 og 18 år - 4 stk;.
 • Fra 18. til 50 år - seks stykker;
 • løpet 50-4.
 Dette produktet er nyttig å ta i sykdommer i mage-tarmkanalen, thymus og skjoldbruskkjertelen, astma, nervesystem, hjerte og kronisk kolecystitt. Listen over sykdommer er lang, Den største fordelen med denne lille mirakel av naturen, er at i motsetning til medisiner det har ingen bivirkninger og ingen skade på en enkelt menneskekroppen.  
Яндекс.Метрика