Kan trene under mensen?
 Aktiv livsstil setter noen jenter spørsmålet: er det mulig å trene under mensen? For mange, spørsmålet er om ikke hindre smerte og ubehag, hvorfor ikke? Aktiviteten fortsetter i alle dens former. Andre kritiske dager ledsages av sykdomsfølelse, feber og sterke smerter, og er bedre for dem å vie tid til å hvile eller ligge i sengen, stirrer på timeglass
 Tillatt eller kontra?
 Hvis de kritiske dagene er som regel inkludert i planen for øvelsen er hensiktsmessig. Det bør stilles inn individuelt våre stress og mosjon for kroppen i sparing modus. Noen ganger trener er en fantastisk måte påvirke muskel tone og lindre smerte. I fravær av kroniske og gynekologiske sykdommer, er det ingen hindringer for sysselsetting som intens trening.
 I dag helsetilstand når helse ikke snakker i favør av gym - hodepine og rikelig utsondring bekymret, er det grunn til å få tilgang til gynekolog. Det hender at intens trening bidrar noen gynekologiske sykdommer. I mesteparten av tilfellene, spesielt utvalgt sett av øvelser bidrar til å kvitte seg med negative symptomer, erstatte analgetika og forkorte varigheten av kritiske dagene.
 Dermed nødvendig sport?
 Hva med de som har en daglig rutine og forme klasser på treningsstudio? Hvis ikke forlate klasser, trenger du minst 30% lavere normal belastning. Under kraftig mosjon øker blodsirkulasjonen, og dette påvirker blodtapet, med hvem gå og vitalitet. Sterke magemusklene stress kan ha en negativ effekt på kroppen, og til og med føre til menstruasjonsforstyrrelser. I disse dager, stoffskiftet, varmer kroppen opp raskt, er det økt svetting. Det skal være enkelt å velge klær for klasser og gjennomføre et ventilert rom.
 Årsaken smerte - livmor overflødig hormoner og prostaglandiner forbedre disse kuttene. Under menstruasjon smerter i nedre magekramper og nyttig løft bena fra en utsatt posisjon, vpertysya veggen i rett vinkel og hold på et par minutter i denne stillingen. Bare noen få sit-ups vil være nyttig. Øvelsen liggende på magen hans, lener hendene på gulvet og så prohnuvshy tilbake med hvelvet hode - lindrer godt spasmer. Yoga og Pilates - yrker som er anbefalt i stedet aktiv: de bidrar til å regulere statusen for hele grupper av muskler. Ingen spesifikke kontraindikasjoner for løping og gåing, øvelser for å utvikle fleksibilitet, stretching.
 Potensialet i den kvinnelige kroppen
 Økningen i vekt som kan ses hvis hver trening du er vant til å stå på vekten. Kvinnelige hormoner er anordnet på en slik måte at vannet som akkumuleres i kroppen. Disse programmene og pounds av av seg selv etter at de kritiske dagene. Muskler restaurert og oppdatert i løpet av dagen, så det er lurt å holde seg til den planen hvor hyppigheten av trening er tre dager.
 Ti dager før midt i syklusen - energi surge når det høyeste punktet, er det nyttig å bruke for å oppnå høy idrettslige prestasjoner. På dette tidspunktet, kan du ikke sette en grense på drinker, er væske i kroppen ikke stillestående.
 Før utbruddet av menstruasjon i stedet forberede på det ubevisste nivå til smerte og avvisning av trening for å begynne å prøve vegetarmat system som hjelper ikke å legge merke til symptomer på kritiske dager: tid utelukke kjøtt og meieriprodukter, juice drink (mer enn bete, gulrot), bruke grønnsaker med grønne blader, for å gi kroppen med magnesium og kalsium.  
Bever: application forberedelse og kontraindikasjoner
 Gjel (bever musk) er en gul-brun Gelatin-lignende stoff som produseres av endokrine kjertler bever. Strukturen i dette unike naturlige stoffer er ca femti forskjellige organiske forbindelser. Tidligere, for å få Bever måtte avlive dyret. Men i dag bruker nye metoder som å få tak i de hemmelige pels objekter kan være i mange dyr uten å forårsake skade ham. Dette lyse oransje væske er etsende, veldig vedvarende lukt i luften, det oksiderer og fades, men mister ikke sine kvaliteter.
 Søknad bever stream
 Gitt lukt av væsken, er dets anvendelse i sin opprinnelige form er vanskelig. Så ble skapt søknad bever stråle da tinkturer, salver, pulver i gelatinkapsler.
 Det antas at dette verktøyet hjelper i behandling av over 100 sykdommer, som er en unik naturlig stoff som gir tonic, foryngende, tonic effekt på hele kroppen. Bever forbedrer mange systemer: sirkulasjons, hjerte, immun, nervøse, normalisere hormonene stopper inflammatoriske og neoplastiske prosesser, lindrer kramper, og selv nøytralisere effektene av stråling.
 Evnen av verktøyet for å gi antibakteriell aktivitet, tillater dens anvendelse for behandling av sinusitt, herpes, virale luftveisinfeksjoner, tuberkulose, silikose av lungene, septisk lungebetennelse.
 I denne metoden går raskt hoste bakterier blir ødelagt. Likeledes er det effektiviteten ved behandling av blodsykdommer, hepatitt A og B, forskjellige sykdommer i mage, pankreas og lever.
 Påfør bevergjel på høyt og lavt trykk, slag, hjertesykdom, aterosklerose, for utvinning fra hjerneslag.
 Ved sykdommer i muskel-skjelettsystemet, for eksempel isjias og korsryggsmerter, søknad bever jet lindrer smerte nesten fra den første søknaden.
 Fordi Bever stimulerer regenerative prosesser i kroppen, medisiner basert på det hastigheter helbredelse og reduserer perioden for rehabilitering etter skade eller kirurgi.
 Bidra til å styrke veggene i venene og resorpsjon av blodpropp, er dette verktøyet anses uunnværlig i behandling av åreknuter og tromboflebitt.
 Også med hell brukt sine anti-inflammatoriske egenskaper for behandling av hudsykdommer (eksem, byller, psoriasis), øye (bygg) og allergier.
 Tincturation av bever stream
 Den kan brukes som:
 - Powder;
 - Alkohol skjær;
 - stikkpiller.
 Å forberede anstrøk av bever stream må fint crumble kjertel å gjøre det raskere nastoyalasya. Hell det i en krukke, hell vodka er 40% alkohol, frekvensen av 100 g bever jet 500 ml alkohol. Tilføre det i flere dager ved romtemperatur for å få infusjoner konjakk farge. Tinktur klar for bruk. Hold det kan i kjøleskapet eller på et mørkt sted ved romtemperatur. På grunn av tid kan føre sediment i bunnen av bankene, som ikke trenger å rydde opp.
 For pulver bevergjel tørket til en solid state og deretter gnidd på et fint rivjern. I pulver som tinkturer, bevergjel brukes for ekstern og intern behandling. For eksempel er det vanskelig å helbrede sårene betente svulst, forskjellig hudskader sette komprimerer. Ta skjær bever jet kan for å behandle ulike sykdommer og forebygging. Inne er skjær - 1 teskje tre ganger om dagen, pulver - en kamp hode.
 For å gjøre stearinlys, kjøpe stearinlys på apoteket basert urteekstrakt og smelt dem i vannbad. Når de smelter, legg blandingen av pulver bever stream, match hodet til ett stearinlys. Alle grundig blandet, hell i hensiktsmessige former og avkjøl til frysing. Bruk disse lysene til å behandle hemorroider, eller prostatitt nok tid på dagen.
 Kontraindikasjoner
 Ta bevergjel nødvendige kurs og under medisinsk tilsyn. Dette verktøyet kan kombineres med medisinering. Eksperter sier at søknaden har ingen kontraindikasjoner. Det er bare viktig å klart følge alle doseringsanbefalinger, som er tatt hensyn til i beregningen av sykdommen og pasientens høyde og vekt. Kontra kan være bare idiosynkrasier midler. Assimilering av kjøretøyer - 100% fordi en overdose kan forårsake uønskede effekter.  
Symptomer på lungebetennelse
 Lungebetennelse eller lungebetennelse - en alvorlig sykdom som krever ekstremt profesjonell diagnose og behandling. Resultatet av denne sykdommen er smitte av en eller begge lungene virus, bakterier eller sopp. Siden symptomer på lungebetennelse er ikke alltid mottagelig for nøyaktig diagnose for riktig diagnose bør gjennomlysning lungene. Før oppfinnelsen av antibiotika hver tredje mann omkom av lungebetennelse. Selv i dag, 5% av pasientene dør av denne alvorlige sykdommen.
 Årsakene til lungebetennelse
 Til dags dato finnes flere årsaker til denne sykdommen. Den vanligste - er infiserte dråper. Så hvis noen i ditt hjem er syk med sykdommen, følger alle mulige forholdsregler. Fremveksten av lungebetennelse og kan skyldes en annen sak - kroppen av enhver person er alltid bakterier. Ved brudd eller svekkelse immunitet fra enhver sykdom, bakterier begynner å være aktive, skaper dette en smittsom celle som utvikler seg til en alvorlig lunge lesjoner. Betimelig tiltak for å støtte immunsystemet for å unngå alvorlige konsekvenser.
 Symptomer på lungebetennelse
 De viktigste symptomene på denne sykdommen inkluderer: alvorlig feber, smerter i brystet, alvorlig hoste, kortpustethet. Noen ganger sputum kan observeres partikler av blod. Dessverre, i de siste årene stadig tydeligere såkalt asymptomatisk lungebetennelse. I dette tilfelle kan temperaturen være nesten normal, men hosten er tørt uten sputum. Noen ganger hoste ikke følge med sykdom. I slike manifestasjoner sent å betale oppmerksomhet, tar lungebetennelse for forkjølelse. Som et resultat, senere begynte behandlingen kan føre til tragiske konsekvenser. For en typisk lungebetennelse kortpustethet. Med et dypt pust pasient opplever alvorlige brystsmerter. Ofte progressiv sykdom tilhørende feber, hodepine og bevisstløshet. Hos spedbarn eller små barn preget av symptomene oppstår sjelden. Gjenkjenne sykdommen kan være svak oppførsel av barnet. I noen tilfeller, mistet barn appetitt. 
 Diagnostisering lungebetennelse
 Identifisere tilstedeværelsen av lungebetennelse hos en pasient som er vanskelig selv kvalifisert lege. Hvis du tror at denne sykdommen skal oppnevnes en x-ray av lungene, noe som er trygt å bekrefte eller avkrefte diagnosen. Sammen med roentgenoscopy, analyse av spytt samlet under hoste. Denne studien hjelper med å bestemme arten av sykdommen. Følgelig spørsmålet om fremgangsmåter og medikamenter som brukes ved behandling. I tilfelle av en alvorlig sykdom, kan det oppnevnes bronkoskopi, som oppdager tilstedeværelsen av væske i lungene. Hvis det blir funnet, er pasienten venter på kirurgi - punktere lungene.
 Behandling av lungebetennelse
 Lungebetennelse - en svært alvorlig sykdom fordi bare folk rettsmidler for å behandle umulig. Bare antibiotika kombinert med folk rettsmidler kan gi en garanti for fullstendig helbredelse. Moderne farmakologi lar deg velge de mest effektive legemidler som har færrest bivirkninger. I noen tilfeller med antibiotika bør ta antivirale medisiner. Ikke i noe tilfelle bør ikke engasjere seg i selv. Bare kvalifisert medisinsk assistanse vil lette rask behandling. Det er viktig å anerkjenne lungebetennelse og for å starte behandling så komplikasjoner av lungebetennelse kan imponere det kardiovaskulære systemet.  
Яндекс.Метрика