Smerter i høyre side av magen
 For smerter i høyre side av magen er ansvarlige myndigheter, vedlegg, ureter, nyre, tarmer, egglederen (i den kvinnelige kroppen). Blant tarmsykdom ulcerøs kolitt notat, Crohns sykdom, og diverse orm infeksjon.
 Årsaken til smerter i høyre side av magen
 Hvis smertene rett abdominal skarpe, lange (over 12 timer), ledsaget av feber, kvalme, oppkast, mest sannsynlig kan det være på grunn av akutt blindtarmbetennelse. Det er en betennelsessykdom i vedlegg cecum, som krever umiddelbar kirurgi. Det er utført under narkose, og hvis rettidig behandling i sykehus ender med hell. Sommel fører til farlige komplikasjoner, noe som er grunnen til at en så enkel operasjon kan føre til dødsfall, er sannsynligheten hvorav ca 01%. Mest akutt blindtarmbetennelse forekommer hos barn og unge i alderen 15-35 år. Han rangert først i antall sykdommer som krever akutt kirurgi - en gjennomsnittlig rente på 5-6 tilfeller per år per 1 000 innbyggere.
 Vedlegg
 Dette er en del av tykktarmen, vedlegg cecum. Det ligger i nedre høyre del av magen, er dens lengde i gjennomsnitt 5-17 cm, en tykkelse på ca 1 cm. fortsatt en del av vedlegget hos mennesker har ikke blitt studert. Rådende oppfatning er at dette er en elementær organ, det vil si en som tapt i utviklingen av sin opprinnelige verdi. Hos drøvtyggere er det veldig godt utviklet og fungerer som et reservoar for bakterier som bidrar til å fordøye fett. Derfor, noen forskere antyder at den menneskelige vedlegg er et organ for immunforsvaret, beskytter mot ulike bakterier tarmen. Først beskrevet strukturen av kroppen av Leonardo da Vinci. Den første vellykkede operasjonen ble utført i England i 1735, og pasienten var en gutt ti. Det er mer enn 90% av tilfellene endte i døden av pasient. I den første operasjonen appendektomi utført kirurg Dombrowski. 
 Årsaker og stadium av sykdommen
 Den eksakte årsaken til sykdommen er ukjent. Funnet ut at det er ledsaget av tilstopping av hulrommet i vedlegget som et resultat av:
 - Å få avføring som er svært vanskelig;
 - Forbruket av harde frø, frø, frø av frukt;
 - Ingress av fremmedlegemer (ofte en årsak til sykdom hos barn).
 Risikoen for sykdom på grunn av sin lynraske utviklingen som skjer i flere trinn:
 - Katarr - betennelse og jevning prosess. Dette stadiet kamp magesmerter, kvalme;
 - Purulent - preget av dannelsen av purulent lesjoner i munn vedlegg. På dette stadium, lokalisert smerte i den høyre side;
 - Abscess - spire kraftig økt i størrelse og fullt siver pus;
 - Ruptur av vedlegget. Vedlegg kan sprekke og føre til bukhinnebetennelse.
 Les mer om symptomene
 Forekomsten av sykdommen gjør oss en god forståelse av sine symptomer og være i stand til å gjenkjenne den i tide. Det er nødvendig å ta hensyn til at eldre og barn kan symptomene være slabovыrazhennыmy, noe som gjør det vanskelig å diagnostisere.
 • Smerter i magen. Vanligvis den første catarrhal scenen pasienten klager over kjedelig smerter i øvre del av magen etter 4-6 timer de flytter til høyre. Det er denne endringen i lokalisering karakteristisk for akutt blindtarmbetennelse kun observert i denne sykdommen. Smerten økte, har pasienten til å ta utsatt posisjon, bøye knærne.
 • Pasienten kan oppleve smerter i høyre ben når du går det vanskelig å stole på denne etappen, som også er et karakteristisk trekk ved akutt blindtarmbetennelse og for å signalisere at en pasient som krever akutt kirurgi.
 • Gravide smerte av blindtarmbetennelse kan tas av sammentrekninger eller abort.
 • En økning i temperatur (37-38S) av kroppen bidrar til å skille akutt blindtarmbetennelse fra sykdommer som forekommer med lignende symptomer (renal kolikk, for eksempel). I eldre sykdom kan kjøre uten feber.
 • Kvalme og oppkast. Kvalme kan oppstå i den første timen. Oppkast er vanligvis en ett-tiden, det er på toppen av smerte. Gjentatte brekninger indikerer fare for livet til pasienten.
 • Barn kan begynne diaré.
 Hva gjør jeg?
 På de første symptomene på sykdommen umiddelbart ringe en ambulanse. Før ankomsten av legen pasienten må gå til sengs til høyre bør bruke isen. Ikke ta avføringsmidler. For å unngå komplikasjoner, kan pasienten ikke spise og drikke, ta smertestillende medikamenter.
 Mulige komplikasjoner:
 • peritonitt eller peritonitt, der en høy risiko for død;
 • tarmobstruksjon, som er omtalt oppblåsthet, kaster opp gjentatte ganger;
 • purulent betennelse i portvenen, dannelse av små svulster i leveren.
 Smerter i høyre side av magen hos kvinner
 Magesmerter hos kvinner kan forekomme ved sykdommer gynekologiske Steder: fibroids, adnexitis, endometriose. Denne kvinnen føler dra ubehag i perineum eller lavere lateral magen, som blir forverret ved å gå og kan være ledsaget av utflod fra kjønnsorgan. Slike tilstander preget av inflammatoriske forandringer i høyre egglederen: andeksyt kroniske eller akutte, der det er under trekking eller akutt og alvorlig smerte nær lysken, fremre bukvegg nederst til høyre. Den strekker seg til midjen, skrittet, innsiden av lårene. En kvinne observerer fremveksten av pussiblandet slim og feber. Når du bryter følelsen abscess "kniv angrep", utvikler pelvioperitonit, ledsaget av en kraftig forverring av pasienten.
 Plutselige skarpe smerter i magen på høyre side kan være et symptom på vippe cyster, svulster i egglederen eller høyre eggstokk, som krever akutt kirurgisk behandling. Apopleksi (ruptur) av eggstokk sammenfaller ofte med midten av menstruasjonssyklusen. Hvis den venstre eller høyre over pubis plutselig er det en skarp, svært sterke smerter, som kan stråle ut til anus, ledsaget av svakhet, svimmelhet, tap av bevissthet, kan en stat være et tegn på ovarial cyste ruptur etter samleie, eller graviditet utenfor livmoren i 1-2 uker forsinket perioden.
 Svangerskap utenfor livmoren - resultatet av unormal utvikling av egget utenfor livmorhulen. Embryoet i 99% av tilfellene utvikler seg i egglederen, som fører til strekking og riving. Etter den tid gap, trakasserende kvinne trekke smerter i magen. Naturligvis, hvis det befruktede egget vokser i riktig egglederen, deretter ubehag er på høyre side. Akutt smerte er typisk kniv å bryte røret. Situasjonen blir fort kritisk, meget mulig død.
 Oppsummering
 Basert på det ovennevnte, lærer vi: "akutt abdomen", ofte referert til som en betingelse leger enn hva det ble kalt, på grunn av behovet for sykehusinnleggelse, og det er sannsynlig akutt kirurgi krever umiddelbar behandling til legen.  
Hvordan brygge Briar?
 Fordeler og kontraindikasjoner hofter
 Nype - et flott middel for mange sykdommer. Nype eliminerer sesong kaldt, behandler aterosklerose, tuberkulose, nevrasteni, brukt som Protivoallergicheskie, vanndrivende, choleretic og anti-inflammatorisk agent, forbedrer fordøyelsen og regulerer blodpropp, renser kroppen for giftstoffer, har en styrkende effekt. Ikke bare bær, men bladene, røtter og bark av dette anlegget kan nytte kroppen, eliminere sykdommen, og er et forebyggende tiltak. Trombose, tromboflebitt, hjertesykdommer, blodtrykket brudd - en slik diagnose kan være en kontraindikasjon mot bruk av hoftene. Det bør også være oppmerksom på at hver del av anlegget annerledes påvirker de indre organer i staten, og at en oppskrift bra for en kropp kunne ellers skade. Det er en forskjell mellom vandig og alkoholholdig ekstrakt av rose hofter. Etter å ha drukket suppen bør skylle munnen med vann, som de forskjellige komponenter og syre hofter ødeleggende effekt på tannemaljen. 
 Hvordan å holde de gode egenskapene av nype
 Alle rush å bruke kjøttkraft fra hoftene å gjenopprette så raskt som mulig. Men få vet hvordan brygge Briar. Gjennomsnittlig langvarig koking kan gjøre en helbredende verktøy ubrukelig til og med farlig produkt. Hvis det sette mot i lang tid - mer enn 12 timer, vitaminer begynner å bryte ned.
 Bær perfekt oppbevares ved høy temperatur, men de absolutt trenger å samle før frosten, ellers mister de sine verdifulle egenskaper. Våte omgivelser også lagring under disse forholdene mold begynner å vises. Etter å ha samlet bærene bør de plasseres i et kjølig ventilert rom, dekker fra direkte sollys.
 Brygging bær hofter, husker tillatte doser og metoder for å bevare vitaminer. Den daglige dose av vitamin C i kroppen er inneholdt i en mengde på ikke mer enn 15 bær. Å trekke ut maksimalt utbytte fra bær bør brukes ikke bare kjøtt, men også frø. For dette bær fri fra hår som forårsaker kløe og knust. Hell så mye vann (fire spiseskjeer hofter er liter vann) og dynket i sju timer. Klar infusjon filtreres gjennom gasbind å unngå å få hår hofter.
 Forberedelse hofter
 1.  Bær hofter skyll under rennende vann (10-15 bær for en drink eller ta antall bær med vann i forholdet 1:10).
   For å fremstille drikken ta en glassbeholder, da mistet kontakten med metallet verdien av produktet.
   Bær pour kokt vann avkjølt til 80-60 grader, retter varm klut wrap.
   La til å sette drikke på et lunt sted i 12 timer.
   Infusjons hofter
  1.  Spoon bær og mos kokt vann.
    Gi bær brygge i en halv time, hvorpå væsken dreneres bær og hell over varmt vann og kok i et rolig varme i ca 30 minutter. Re koke gjør det mulig å trekke nyttige mineraler, motstandsdyktig mot høye temperaturer.
    Etter avkjøling, infusjon og avkok koble. Så deilig og sunn drikke Kvaliteten kan forbedres ved å legge en skje honning.
    Du kan forenkle utarbeidelsen av en full helbredelse kjøttkraft ved denne metoden: brygge noen bær i en termos i samsvar med proporsjoner og sette mot i vitamindrikk. Neste gang du trenger å bruke bær helle kokende vann igjen, men ikke legge til nye. Således vil det alltid være tilstede buljong og vitaminer og mineraler.
    Ernæringseksperter anbefaler zaparyuvaty daglig servering av hakket rose hofter i to spiseskjeer med varm olje, deretter tilsett kokende vann og sette mot i ca en time. Olje fremmer bevaring og bedre fornorsking av vitaminer og næringsstoffer.
    For terapeutiske formål, hofter buljong drikke en halv kopp to eller tre ganger om dagen i en måned.  
Яндекс.Метрика