Smerter i venstre side under ribbeina
 Som du vet, en person meget balansert og intelligent kroppen. Enhver manifestasjon av smerte er ikke tilfeldig, fordi kroppen vår tar hjernen et signal problemer med kroppen. Så vi kan se hvordan den opprinnelige eller en eksisterende sykdom. Ikke overse vedvarende tegn på smerte, for eksempel smerter i venstre side under ribbeina. Syndromet kan manifestere seg som akutt, stumpe eller verkende skjema oppstår plutselig eller gradvis øke. I alle fall, før du slår til eksperter, er å prøve selvstendig å analysere hvorfor det er en ubehagelig følelse. Observasjon av pasientens lege for å bidra til å gjøre det riktig diagnose og deretter riktig behandling.
 Hvorfor er det vondt?
 Symptomene på problemer med fordøyelseskanalen og tilknyttede organer ham og venstre nyre problemer er sterke smerter i venstre øvre kvadrant. Hvis vi ser på anatomi, blir det klart at alle kropper er plassert i venstre halvdel av kroppen - hjerte, mediastinum, venstre lunge, mage og bukspyttkjertel, tarm, milt, venstre vedheng i livmoren hos kvinner kan være kilder til smerte. Du må heller ikke glemme blodårene, lymfeknuter, nerve plexus, muskler, subkutant vev, overflatiske nerveendene og ribber. Alle organer og systemer kan også signalisere en smerte i venstre side.
 Patologi av mage-tarmkanalen
 Ofte, smerter i venstre ribben området forårsaket av forandringer i mage-tarmkanalen. Således, magesår, gastritt eller duodenal ulcus, komplisert penetrasjon, smerte som følge av måltidet. Pasienten bør gi opp store mengder salt, krydder og andre tilsetningsstoffer i mat, samt mat tilberedt av steking. Det kan være dyspepsi, vanligvis aldri funnet i sykdommer i andre organer. For eksempel, leger oppmerksom zoster smerter i kronisk pankreatitt natur som preget sin plassering i direkte projeksjon av bukspyttkjertelen. Coprostasia oppstår ofte med såkalt akutt abdomen. En rekke kolitt og tarmbetennelse med karakteristisk smerte som følge av en endring i avføring. Selv lærebok blindtarmbetennelse og lever kolikk kan forårsake smerte er til venstre og til høyre er ikke, som de fleste er vant til å tenke. Slike tilfeller oppstår i speilet innvendige eller, i medisinske termer, med sitt fulle dekstropozytsyy. 
 Kardiovaskulære systemet
 Også problemer med hjerte-karsystemet kan presentere smerte venstre. For eksempel tar et klassisk tilfelle av hjerteinfarkt viser følgende kliniske bildet - akutte brystsmerter spredning fra venstre side. Dessuten har sykdommen abdominal form den ble det bemerket at den kilde til ubehag i buken ned i midten av magesekken. Pasienten klager over smerter kilde, under ribbeina på venstre side.
 Nevralycheskye smerte
 Ofte, smerter i venstre side av skadene, eller klemt nerve press som kan oppstå etter et langt opphold i feil kropp posisjon. Det bør følge likestilling tilbake når du sitter, går og lyver, samt elastisitet seng. Ofte kilden til smerte er interkostal nervesmerter, myositt, myalgi, har korsrygg Osteochondrose radicular syndrom. Kronisk pyelonefritt og dens forverring, renal kolikk, og kvinner også betennelse i urinveiene, og svangerskap utenfor livmoren kan også signalisere en smerte i venstre side.  
Brune flekker på språk
 Diagnose av språket var svært vanlig metode i uminnelige tider. I dag, dessverre, denne metoden er litt glemt, og nå knapt noen på mottak av legene spørre pasienter viser tungen. Og helt ubrukelig.
 Selvfølgelig, å snakke om hele arsenal av verktøy tilgjengelig for medisinsk vitenskap, kanskje, det gir et mer fullstendig bilde av helse og evne til riktig diagnose. Men, i all ærlighet, sier, hvor ofte vi kan passere en omfattende undersøkelse? Samtidig opplevde vi blikk kan fortelle mye: sin form, type, spesielt fargen. Og de er bare begynnelsen prosyhnalyty av sykdom eller predisposisjon for det. Dette kan gi drivkraft for videre, mer detaljert inspeksjon, endringer i livsstil, kosthold, etc.
 God idé å få den samme "dårlig" vane visningsspråk. Minst i speilet om morgenen når du pusser tennene. Forresten, det også ikke ville skade å rengjøre den spesielle masserer språk, en teskje eller en myk tann - fra roten til kanten. Men først, betyr det ikke stoppe å se.
 Hvite flekker - Et fenomen mer eller mindre kjent, og noe dårlig er, i tilfelle av at et tynt lag, og det kan ses gjennom naturlig farge språk. Men hvis plakk blir mørkere nyanse, jo mer brun, er det grunn til å tenke. Selvfølgelig, bør du ikke få panikk på forhånd. Kanskje du er bare en fan av kaffe og sjokolade og masse røyk. "Tint" plakk kan kakao og svart te. Og at fargen er ganske forståelig.
 Brune flekker - For å bøte anbefales munnvann 2-3 ganger om dagen avkok av kamille eller calendula. Kan hjelpe og dette rådet: ta en liten bit av propolis og tygge den i munnen noen minutter. Rengjør språket og prøve å gjøre noe tid uten favorittprodukter Observer at hvis brune flekker på tungen vises igjen og igjen, selv etter å gi opp kaffe og andre som ham "mistenkte", kontroller alias. Hvis brune flekker holdt språket i mer enn fem dager bør undersøkes med tanke på enterokolitt, dysbiose, duodenitis.
 Ofte i slike tilfeller er det nødvendig å foreta bakteriologisk undersøkelse av feces. Forresten, kan lignende problemer med språket være et tegn på misbruk av kjemikalier, kronisk alkoholisme, men når en ung mor oppdager brune flekker på tungen av babyen som er ammet, er forståelig hennes bekymring. Foreldre og kvinnelige fora er full av en SOS-signal er om slike problemer. Tips for å slå barnelege vanligvis støter på et motargument: legen publikum, noe hun skrev uten engang å se, rådet drikke bort "Linex" og invitert inn på kontoret neste. Menneske eller lege? Ja og nei.
 Dette plakk kan faktisk være et tegn på en mage-tarmkanalen som vanligvis er forbundet med begynnelsen av matvarer. Og drikke bort "Linex" Rådet er berettiget. Men legen se på babyen yazыchku ville ikke skade. For hvert område av vårt språk "ansvarlig" for deres gruppe. Ja, kan ofte varierende intensitet brune flekker være et signal om hastroэntorolohycheskyh problem. Men hvis vi ser en plakett på tuppen av tungen din? Det kan ha et problem med bronkiene og lungene. Spesielt kan symmetriske brune flekker på tuppen av tungen prosyhnalyty starten av bilateral lungebetennelse!
 Brune flekker på språket kan være en av de tegn og mer truende sykdommer som Addisons sykdom er svært sjeldne. Brun-brun farge språk vises i diabetisk koma på grunn av hemolyse og jernmangel. Alvorlighetsgraden av sykdommen kan bli bestemt ved intensiteten av fargen.
 Lys brun farge antyder alvorlig brudd på fordøyelsessystemet, ledsaget av dehydrering. På samme måte kan man ta hensyn til tykkelsen av belegget, et tynt lag - sykdom i de tidlige stadier, tykk - kronisk. Hvis plakk er økende over tid, indikerer dette en progressiv sykdom avtar - gå til endringen.
 Barn mørke brune flekker på språk kan vises etter SARS, i hvilket tilfelle den forsvinner etter noen uker alene. I de innledende stadier av sykdommen assosiert med mangel på B-vitaminer og PP (pellagra) også det dekket brunt til svart hardt belegg er fjernet, noe som er ledsaget av smertefulle sprekker. Da blir det en såkalt "kardinal" - rød og hvis nalakyrovannыm.
 Sort kan være en manifestasjon av sykdommen heller sjeldne språk. Hans behandling er en tannlege ved hjelp keratolytiske midler myknet epitel og inflammatoriske løsninger soppdrepende handling. Noen ganger brukt kortsiktig vanning med flytende nitrogen, som fremmer avvisning hyperplastisk papiller.
 I konklusjonen, sier vi - uansett grunner ikke frivillig plakk på tungen sin egen hygiene bør ikke bli glemt. Av de ovennevnte metoder for rensing tale, legge til en mer effektiv, med ganske mild og enkel metode: 15-20 minutter bør skylle munnen spiseskje vegetabilsk olje. Hvis den resulterende vassen-fet løsning blir hvit - vel, hvis gul - prosedyren må gjentas.  
Hva gjør håret vokste raskere?
 Vakker velstelt hår - en viktig del av enhver vellykket bilde av både kvinner og menn. Vi bør ikke glemme at skjønnhet - er først og fremst helse og hår og kroppen som en helhet, og bare da ulike pleieprodukter. Det er ganske mange av midler og metoder for rehabilitering og styrking av hår som krever visse handlinger over tid. Men noen ganger er det situasjoner der spørsmålet om hvordan å gjøre håret vokse raskere er svært viktig.
 For eksempel, spiller en hendelse, og til dette punktet er det nødvendig å få en frodig hår for å skape en spektakulær frisyre eller hårklipp svikt krever rask hårvekst å maskere defekter dannes. Situasjonene er forskjellige, men hver av dem trenger en helhetlig tilnærming for å løse problemet.
 Forskerne fant at håret vokser ca en måned å 1-1.5sm, en figur kvinner noen millimeter lengre enn menn. Under visse forhold, normal og naturlig hår begynner å vokse litt raskere på egenhånd. For eksempel, i løpet av våren eller sommeren (dvs. i sommermånedene) de akselerere veksten, og i høst og vinter ganske treg. I tillegg økte vekstraten under søvn, så godt bygget plikt og resten vil være svært positiv innvirkning på den naturlige hårveksten akselerasjon.
 Spesiell oppmerksomhet bør rettes som en sunn livsstil - eller rettere sagt, bruk av vitaminer i høst og våren (når forverret kronisk sykdom) under graviditet eller amming en baby. I tillegg til naturlige anbefalinger for å styrke sin helsetilstand som alltid påvirker håret, for å øke deres vekst bør følge noen enkle tips.
 Den høyre sjampo - en flott måte å ikke bare vondt, men også betydelig forbedre den generelle utseendet på håret ditt. Du må først bestemme hvilken type hår og den mest passende sjampo (bedre om det vil være så beriket proteiner). Og bare når sjamponering viss shampoo ble fortynnet med vann først, og deretter ble den resulterende oppløsning blir påført på håret.
 Jevnlig hodemassasje kan oppnå ideell blodsirkulasjonen rundt hårrøttene. Således vil det innkommende oksygen hjelpe dem til deres funksjon. Masser hodet området (der det er hår) bør gjøres hver dag i 5-10 minutter.
 Å fremskynde hårvekst bør ta fri fra kompliserte frisyrer. Samling tannkjøtt, kronglete, bearbeiding ulike hår styling hester forårsaker stor skade på håret, og dermed deres hele strukturen. Derav nær til hårtap. Også er det nødvendig å redusere behandlingsprosedyre av hår (perms, justering, belysning, maling), som også fører til misbruker sin veksttakt.
 I tillegg bør det tas hensyn til gjennomføre regelmessige medisinske og kosmetiske prosedyrer. Spesielt gjelder dette ulike masker for hår vekst hjemme og trimming flisete tupper (sistnevnte bør gjøres minst en gang i måneden).
 Burdock eller lakserolje, vtyraemoe i 20-30 minutter inn i hodebunnen før vask er en fin måte å fremskynde hårvekst. Denne prosedyren skal utføres minst 2-3 ganger i uken i en måned. Resultatet tok ikke lang tid: i løpet av denne perioden håret vokse 2-3 cm. Også gi helseeffekter skyll håret avkok av urter (nesle, kamille, burdock rot, etc.) eller varm øl, gjær og B-vitaminer, som er en del av det, og stimulere hårvekst.
 Riktig ernæring, regelmessig hvile, minimalt med stress vitaminer kompetent og rettidig vare på seg selv, hver gir ikke bare vakkert, langt og sunt hår, men perfekt helse og godt humør!  
Яндекс.Метрика