Du kan drikke øl gravid?
 Svangerskapet - en vanskelig periode, ikke bare for kvinner, men også for mor elskende folk. Det er ingen hemmelighet at gravide kvinner på grunn av organismen til "hardt arbeid" forverret alle følelsene og smaker endre med hastigheten på en meteoritt. Det er vanskelig fysisk, mentalt vanskelig, og nye ønsker og behov i fremtiden kan bare kjøre deg gal. Interessant, mange kvinner indisert ved graviditet uimotståelig trang til å drikke øl. Det ville virke en liten dose av alkohol kan føre til stor skade på kroppen, men legene er enige om en eneste tanke: ". Drikking under svangerskapet er strengt forbudt"
 Med henvisning til opplevelsen av venner og bekjente, og lese anbefalinger og vurderinger av gravide kvinner på internett, kan du høre en masse motstridende meninger om emnet: "Kan gravide kvinner drikker øl?". Noen kvinner hevder at en liten dose av alkohol ikke bare ufarlig, men også nyttig, mens andre prøver å begrense deg. Å forstå svaret på spørsmålet, vurdere alle "for" og "mot".
 Mens i livmoren, mottar all nødvendig fremtiden mannen gjennom blod og morkake. Det er derfor leger begrense bruken av visse legemidler, oppfordrer kvinner til å følge et sunt kosthold og følge dagen. Når en kvinne blir gravid, hun trenger å forstå ni måneder det påvirker livet til barnet, men hun kan ikke klare det. Som anvendt, om enn i små mengder, alkohol i vesentlig grad øker risikoen for spontanabort og misbruk, og alle kan føre til alvorlig sykdom eller fremtiden for human død.
 Eksperimenter og studier av barnHvis mødre under graviditet konsumert alkohol, viser at barn langt bak fra friske jevnaldrende med medfødte hjerteproblemer, og i noen tilfeller er født med misdannelser. Intervjue foreldre, har leger etablert et interessant faktum: noen mødre drakk under svangerskapet, og noen lot seg bare et par gram sterk drikk en eller to ganger i 9 måneder. Selvfølgelig, hvis du tillater deg selv tid en drikke litt alkohol, babyen kan bli født helt frisk, men ikke true den skjøre skapningen. Ingen glede i verden er ikke verdt et barns helse, bør den vordende mor alltid huske dette.
 Reflektere over fødselen av et barn, må du være klar over det faktum at alkohol og tobakk bør gå helt ut av livet ditt. Vurderer øl og graviditet bør sies om en "safe" versjon - alkoholfritt øl. Selvfølgelig kan denne drinken tilfredsstille krav, og vil ikke skade fosteret, men øl - en vanndrivende, og under svangerskapet belastning på nyrene og kvinner som marginal.
 Også inneholder mye øl konsentrater og kjemikalier som forlenger holdbarheten, som ikke er nyttig. Humle - grunnlag av øl og øl drikker som inneholder skadelige stoffer gravid - fytoøstrogener i store tall de negativt påvirke fruktbarheten.
 Komme i moren, slike stoffer er skadelige for ikke bare henne, men også det ufødte barnet, de kan "program" galt sin utvikling. Hvis hun mener fortsatt at en liten dose av øl ikke vil såre henne og fosteret hun bør velge den beste lav alkohol (og ideelle - alkoholfrie) øl, kan drikke bare leve i det sikre at ingen skadelige kjemiske tilsetningsstoffer.
 Mange leger mener at gravide kvinner, den mest mobiliserende kraft, kan han si hva han mangler. Det er derfor et sterkt sug etter øl viser en mangel på vitamin B, eller et annet element som inneholdes i drikken.
 I alle fall gi litt veiledning og råd objektivt umulig. Hver mor bestemmer om å overskride linjen og eksponere barnet selv den minste, men til risiko.  
Hva hvis den verkende øret?
 Smerter i øret kan oppstå av ulike årsaker, så jeg kan ikke engasjere seg i selv og prøve å løse problemet alle kjente metoder. Vanligvis manifesterer øresmerter seg selv om natten som et tap i horisontal flyt av slim og infeksjon trenger inn i mellomøret. Før du bestemmer deg for hva du skal gjøre hvis en sår øret, er det nødvendig å etablere en nøyaktig diagnose, en medisinsk eksamen områder av hodet, nakke og ansikt, og det er nødvendig å se en lege.
 Årsaker
 Den viktigste årsaken til øresmerter er mellomørebetennelse - betennelse oppstår fra skrubbsår. Denne sykdommen er lett skaffes hvis utilsiktet pokolupaty pinne i ørene vondt og talgkjertler. I oppstår tillegg ørebetennelse i diabetes, vitaminmangel, svekket immunforsvar.
 Smertelig øret kan føre til ekstreme tannråte tenner. I dette tilfellet er det bankende smerte i naturen, da betente nerver og vev. For å løse problemet, ta kontakt med tannlegen din, og resepsjonen kan ta en smertestillende slik analginum, ibuprofen eller tempalhin.
 Også føre til smertefull tilstand kan være trigeminusnevralgi. I dette tilfelle oppstår smerte plutselig og varer i omtrent to minutter. Naturen av det ligner på elektrisk sjokk som utløser vask, tygge eller en enkel berøring. I dette tilfellet, ikke kan gjøre uten hjelp av en nevrolog som foreskrive effektiv behandling. Vanligvis foreskrevne legemidler som reduserer kramper og beroligende fra Melissa og vendelrot. Hvis legen forskrevet antibiotika, så må man fullt hele kurset, selv om tilstanden er mye bedre. I trefoldig nerve nervesmerter anbefales å gi opp spennende drinker og krydret mat som de kan utløse en forverring.
 Sykdom diagnostiseres ved å klikke atriet ytelse foran øregangen. Ørebetennelse kan være ledsaget av høy feber, støy i ørene og purulent utflod. Hvis smertene er verkende i naturen, bør det gjøre en bag, satt tilbake det oppvarmede salt og ligge på hans verkebyll. Ikke i noe tilfelle være varme ører hvis det purulent utflod.
 Behandling
 Et godt verktøy for otitt anses avkok av bladene på laurbærtreet, som skal skylle øret passasjer. Enhver hypotermi gjøre innsats forgjeves, fordi hodet bør holdes varm. Hvis du tar initiativet tidlig, vil alt være i noen dager. Også fjerne sterk smerte kan munnvann brus. Det er en god folkemedisin som bidrar til å redusere tannpine. Du må blande hakket løk og hvitløk og la blandingen på den betente området.
 Mest ørebetennelse oppstår hos spedbarn på grunn av strukturelle trekk ved barns ører. Fordi de har hørbar røret er kort og bredt, er det viktig å unngå å få inn slim. Små barn trenger å bli lært skikkelig blåse nesen, slim kan ikke blåse gjennom begge neseborene på en gang, men en etter en.  
Fordeler og ulemper av kakao
 Kakaodrikk like kjent for folk fra 19-tallet, til tross for at de fleste kakaobønner ble brukt mye tidligere. Kakaobønner er en sjokolade treet masse. Hver frukt har 30-40 bønner. Av seg selv, kakaobønner har verken smak eller aroma. Derfor, for å oppnå karakteristisk aroma og smak, blir de utsatt for spesiell produksjonsteknologi. Hva er overraskende er at fordelene og ulemper av kakao er ikke entydig. Så du bør forstå at kakao har gunstige egenskaper og kan skade kroppen vår.
 Nyttige egenskaper av kakao
 Muligheten av kakao bedre humør og økt vitalitet har blitt lagt merke lenge siden. Forskerne fant at disse fruktene stimulere produksjonen av endorfiner - "hormon av glede", og den inneholder noen biologisk aktive stoffer som øker effektiviteten og stimulere mental aktivitet. Og i dette produktet protsianidyny avlaste stress, forbedre hudens tone og elastisitet, beskytter kroppen mot for tidlig aldring. Med muligheten til å senke blodtrykket, er kakao produkter anbefales for personer med høyt blodtrykk.
 Dette er et verdifullt råstoff brukes ikke bare for confectioneries. Takket være sin tonic og helbredende egenskaper, kakao som brukes i farmasøytisk, parfyme og kosmetikk produksjon. Den kjemiske sammensetningen av kakaobønner - et sammensatt produkt, fordi det inneholder proteiner, karbohydrater, tanniner, organiske, mineralske, aromatiske stoffer, samt teobromin og kaffein.
 Finnes i bønner koffein har en stimulerende effekt på hjerte og sentralnervesystemet, og teobromin reduserer perfekt spasmer av cerebral årer og hjerte. Videre kan teobromin undertrykke hosterefleksen, så nyttig i hoste drikke varm kakao. Ifølge en rekke studier, inneholder kakao fem ganger mer antioksidanter enn svart te, tre ganger mer enn grønn te og to ganger mer enn rødvin.
 Til tross for at kakao er høy-kalori drikke (100 gr - 250-400 kcal), fedme når det pleide å være redd ikke verdt det. Dette er fordi misbruk kakaodrikk er vanskelig, fordi selv en liten del av det fører til en metthetsfølelse. Og likevel, er det viktig å tenke at å drikke mer enn to kopper av drikke hver dag er ikke nødvendig. Siden kakao er en energidrikk, er det bedre å bruke til frokost eller lunsj. Om natten er hans drikke anbefales ikke, da en kopp kakao inneholder ca 5 mg koffein.
 Kan kakao skade kroppen?
 Det antas at kakao kan være vanedannende, spesielt hvis du drikker mer enn tre kopper daglig drikke. Foruten kakao påvirker humørsvingninger, så det anbefales ikke å drikke for folk med tendens til angst eller panikkanfall. Det er også viktig å tenke på at en løselig kakao inneholder ulike kjemiske tilsetningsstoffer som er ubrukelig for kroppen vår.
 Skadelige effekter på kroppen av kakao er verdt å merke seg muligheten for allergiske reaksjoner etter bruk. Kakaobønner er en favoritt produkt av kakerlakker direkte i bønner og leve. Ifølge behandlingen av kakaobønner som leveres med kakerlakker som helt fjerne dem praktisk talt umulig. Dette faktum forklarer allergiske reaksjoner hos noen mennesker i kakaoprodukter. Fordi kakerlakker skallet består av kitin - vыsokoallerhennoho saken.
 Så, er allergisk mot kakao - er allergisk mot ham at han var i kitin. I de fleste bønner komponenter kan forårsake allergi er det ikke. Men leverandører av kakao produkter hevder å rense bønner å ødelegge kakerlakker som gjennomføres i flere trinn med spesielle kjemikalier.  
Яндекс.Метрика