Alt av det smukke kjønn er velkjent at kvinnelig skjønnhet gjenspeiles i alle centimeter av kroppen, bør den ideelle jenta kunne ivareta alle hva som har tildelt sin natur, var i stand til å understreke sin grunnleggende verdighet - det er en viktig ferdighet ekte dame.
 En vakker, godt vedlikeholdt, og riktig malt sensuelle kvinnelige lepper i stand til å besvime hver mann, er det ulike elskere med deres smak, noen lubben, og noen liker harde og tynn, men faktum gjenstår.
Hvordan velge den perfekte leppestift?

 I tillegg er den rette typen leppestift - det er alltid en halv vellykket makeup som er i stand til riktig oppdatere ansiktet, gi den en ungdommelig uskyld eller omvendt, lidenskapelig frigjøring, her alt vil avhenge av tone og metoden for påføring av leppestift.
 Leppestift - utrolig populære kosmetiske som startet aktivt brukt for ca 5000 år siden! Leppestift eksisterte i det gamle Babylon, hvor det var laget av knust til smuler mikroskopiske perler.
 I jakten på skjønnhet kvinne utføres selv dum og farlig atferd, i det XVI århundre var det leppestift laget av ford og jod, i kontakt med kroppen av denne sammensetningen, en person kan lett en del med livet. I XIX århundre farget lepper sjelden, blir lys leppestift ofte et tegn på vulgaritet og løsbarhet av sin eier.
Hvordan velge den perfekte leppestift?

 I XX århundre, returnerte denne kosmetisk til sin tidligere popularitet og vil ikke en del med det ennå, moderne kosmetiske butikker og butikker tilbyr et bredt utvalg av utrolig bredt spekter av alternativer.
 Unødvendig å si, gå seg vill i en slik overflod kvinnelige Gleden er lett, fordi produsenter tilbyr et veldig bredt spekter av farger, en rekke emballasje alternativer og konsistens, hvordan finne det du ønsker for deg? Mange kvinner lurer på hvordan du skal velge en leppestift?
 Det er viktig at et kosmetisk produkt matchet sin eier i farge, og dette er ikke bare leppe farge, hud eller hår, må det være basert på en bestemt og med klær, alt har kombinert de harmoniske.

 Hvor skal man begynne utvalg av leppestift?


 Selvfølgelig, fra det. Kvalitet leppestift kan være veldig billig, lav pris, tyder mest sannsynlig ikke den mest attraktive aksjen.
 Forskerne fant at kvinner i gjennomsnitt livet spiser ca 2 kg av produktet, det faller på slimhinner pinner til tennene og tannkjøttet, dårlige ingredienser som kan påvirke kvinners helse.

Hvordan velge den perfekte leppestift?

 Mange produsenter prøver å skjule lageret, for de indikerer at sine små bokstaver eller helt skjult under etiketten strekkode. Vær forsiktig med god leppestift bør omfatte naturlig voks hvis du observerer det mineralolje, da dette alternativet er best igjen på disken.
 Heller ikke den beste kvaliteten leppestift kan omfatte: parafin, lanolin, konserveringsmidler og syntetiske vokser, og holdbarheten av produktet overstige 12 måneder, mens kvaliteten på leppestiften kan vare i så lang tid.
 Husk at ikke alltid dyre leppestift - det betyr kvalitet, bør du sjekke komposisjon, utløpsdato og produksjonsdato, de mest miljøvennlige kjøretøy som finnes i disse produsentene som bruker naturlige råvarer og er merket tilsvarende.

 Ta hensyn til utseendet, bør tekstur være glatt, jevn, ingen obskure slutninger, bobler eller vann flekker, sørg for at på vыdvyhayuschemsya stenger var ikke sprekker, klynger av pigment eller bulker, spesielt brudd.
 Ikke glem lukten: det skal være behagelig eller ikke-eksisterende, er det en forutsetning for at det ikke fungerer - leppestift eller gammel eller dårlig kvalitet.

 Hovedtyper


 •  Den klassiske versjonen - en sylindrisk deksel som kjernen kommer ut leppestift, er dette alternativet en av de mest praktiske, populær og praktisk.

 •  Flytende Leppestift er vanligvis selges i sylindriske flasker, som er lukket med en kork børste for sin søknad. Disse midlene er helt myke opp og fukte huden på leppene, skjønt, og hun raskt vasket av og obplyvaye ønskelig å bruke et par av kontur blyant.

 •  Tørr leppestift er veldig stabil, men å bære på leppene er ikke veldig hyggelig, fordi det inneholder mye fargestoff og tørker leppene.

 •  Leppestift-stick, bruke den akkurat som en vanlig veldig praktisk og praktisk.

 •  Krem leppestift, på grunn av sin sammensetning er vanligvis påføres med fingeren eller en spesiell børste, pakket i krukker og tuber. Veldig fin og mild, nesten blottet for fargestoffer, men er ustabil, fordi da raskt slettet.

 •  Hvordan velge den mest passende farge?


   Valg av "sine" farger - sysselsetting er vanskelig og arbeidskrevende, det er en interessant måte: satt på tuppen av fingrene hans favoritt farge. Som det viste seg, denne delen av kroppen så nær i farge til leppene, så her vil du sette pris på deres kombinasjon.
   Vidshtovhuytesya på formen på leppene, lubben å passe mer rolige og kjedelige farger som lilla, brunt, bronse, rosa og så videre.
  Hvordan velge den perfekte leppestift?

   For tynne lepper lys leppestift er anbefalt å velge lyse farger og opsjoner med en skinnende tekstur kan gi ekstra volum. Generelt, kan valget av kosmetisk produkt påvirke nesten alle faktor: alder, hårfarge og hud, øye og hårfarge, den generelle tonen i klær, skygge tenner og selv den tiden av døgnet!
   I gode spesialforretninger må være tilstede konsulent som er sikker på å tilby deg de mest egnede alternativer og mulige nyanser for din hudtype og hår.
   I farger, er det viktig å ta hensyn til teksturen i leppestift, er det delt inn i tre hovedtyper: matt, med glitter og perler.

   Matte farger er alltid mer intens, men tørket huden på leppene og lekkert kan brukes bare jenter med perfekt overflate glans, eller alle defekter er umiddelbart synlige og understreket to ganger. Ikke glem å rangere teksturen i leppestift, fuktighetsgivende typer alltid mettede farger, som inneholder ulike naturlige oljer, næringsstoffer er ideelle for tørre lepper, de myke og fukte dem.

   Hvordan søke?


   Til leppestift ser bra ut, må du fjerne den forrige lag med sminke, og deretter bruke et kosmetisk produkt, forblir våt klut.
   Hvis du bruker flytende eller fuktighetsgivende alternativer, deretter Først må vi ta en blyant omrisset å bli sett klar form. For bedre å hvilte leppestift, kan det brukes i en gjennomsiktig leppebalsam eller leppestift hygienisk lag.
   Jeg er sikker på at mange kvinner har hørt om eksistensen av et slikt stoff, men få vet at uvurderlig det kan bringe til menneskekroppen.
   Alle menn og kvinner, uavhengig av alder, krever en bestemt sett av næringsstoffer og vitaminer, har de fleste daglig inntas sammen med mat, men dessverre er dette ikke alltid mulig i dagens miljø og tempoet i livet.
   Folsyre - det er ingenting som vitamin tilhører gruppe B (vitamin B9), endre navn på det flere ganger, det er andre navn - på med, folacin eller folat.

   Vitenskapelig bevist at kroppen ikke kan syntetisere sin egen denne forbindelse bør det komme til ham med sunn mat, men de fleste ignorere dette faktum, og veldig forfengelig.
  Folinsyre og dens bruk under svangerskap

   Hvorfor? Man trenger bare å vite hvilke vitale funksjoner i kroppen påvirker folsyre, kjapt å endre holdninger, særlig hos kvinner. Og alle som folsyre er et viktig vitamin som er et must under svangerskapet og etter henne, fordi hun målbevisst påvirker dannelsen av frukt!
   Ifølge eksperter på feltet, er dette vitaminet, som vi savner mest, ifølge statistikk fra sin mangel lider 60-70% av kvinnene, men faktum er at dette viktige elementet er ikke i stand til å hope seg opp i kroppen, er det nødvendig å fylle opp aksjer daglig.
   Selvfølgelig er det bra hvis det ikke er i stand til å bære gjennom riktig ernæring, som for øvrig er ganske reell, og hvis ikke? Kanskje er det behov for narkotika, men du bør ikke hastverk, det viktigste først.

   Hva er?


   Omfanget av denne forbindelse er ganske stor, fordi folsyre er i stand til positivt å påvirke de fleste viktige prosesser i den menneskelige kroppen.
  Folinsyre og dens bruk under svangerskap

   Det første du må vite at folsyre er direkte involvert i prosessen med hematopoiesis, på grunn av sin tilgjengelighet og beløpet i kroppen er avhengig av hemoglobin syntese, kan vi si at den "kontroller" stabil modning av erytrocytter. Å lagt inn i celledeling prosessen, du må full dobling av DNA enn vitamin B9 igjen, rett og slett uerstattelig.
   I tillegg er denne forbindelse er nødvendig for syntese av aminosyrer, RNA, og fremmer bedre absorpsjon av jern. Det er ikke vanskelig å gjette at hvis alle disse prosessene kan ikke fullt operativ, truer det til normal vekst og utvikling av organer og vev, og for gravide kvinner - normal utvikling av fosteret.
   Dermed kan en konstant mangel på slike stoffer føre til en alvorlig sykdom som for eksempel anemi, nervøse lidelser og depresjon, aterosklerose, og forsinket pubertet hos jenter og kvinner i tidlig overgangsalder.
   Mange leger anbefaler å ta folsyre ikke bare under graviditet når det er direkte dannelsen av frukten, men også i løpet av sin planlegging, fortrinnsvis 2-3 måneder.

   Det faktum at i de første 14 dager etter befruktningen inne i moren aktivere prosessen for dannelse av hjernen og foster neural rør, er at når kvinnen, i de fleste tilfeller, og uvitende om svangerskapet. Men selv en slik kortsiktig mangel på vitamin i de første ukene av svangerskapet kan føre til tragiske konsekvenser, først av alt, til sykdommer i nervesystemet hos fosteret dannes.
   Defekter i nevralrøret kan resultere i fullstendig eller delvis fravær av hjernen, ryggmargsbrokk eller brokk dannelse hos fosteret. Men vær klar over at dette er ikke å si at du må først kjøre etter at boblen mirakel Vitaminka og svelge dem i grenseløs mengder.
   Først må du se en lege må gjennomføre en undersøkelse, og etter det, etter legens anbefalinger, tar noen beslutninger.
   Husk at selv-behandling kan skade deg og ditt ufødte baby.

   Dette stoffet er det anbefalt å ta en viss dose: Normalt daglig dose av dette vitamin er 50-70 mg, men under graviditet kan øke behovet for flere ganger, opp til 400 mg per dag. Dosering også kan avhenge av alder, kan ungdom og barn beløpet bli redusert.
   Også for terapeutiske formål kan dosen økes til 5 mg per dag, men den tids behandling i slike tilfeller reduseres til en måned. Vanligvis disse høye doser gitt under graviditet planlegging, spesielt de kvinnene som direkte møtt med fødselen av barn med ulike funksjonshemninger.
   Dessuten har forskere vist at folsyre er involvert ikke bare i dannelse av fosteret, men også bidrar til den normale utvikling av placenta, og i betydelig grad øker sjansene for graviditet er normalt, er risikoen for for tidlig fødsel minimert.
  Folinsyre og dens bruk under svangerskap

   Det er viktig å vite at denne saken bør tas og under amming, fordi dette vitaminet er gått fra morsmelk til barnet og dets mangel kan føre til forsinket psykomotorisk utvikling, anemi, forstyrrelser i tarmen og redusert immunitet.
   I tillegg er folsyre ikke bare den såkalte "Vitamin godt humør" fordi det fremmer kontinuerlig dannelse av hormoner "lykke" i kroppen, heve stemningen, hjelper overvinne depresjon, inkludert postrodovыe, bidrar til overordnede organ tone.
   Du bør også vite at folsyre er nyttig ikke bare kvinner, men også menn, særlig hvis paret planer i nær fremtid baby. Det faktum at dets forbindelser påvirker kvaliteten av mannlige sæd, som i sin tur, kan spille en rolle i dannelsen av en sterk og sunn baby.

   Hvor er folsyre?


   Godt å vite at det finnes en rekke produkter som kan gi deg det daglige behovet av denne sjarmerende og svært viktig vitamin. Disse inkluderer:
 •  Grønnsaker og urter med grønne blader, spinat, vårløk, dill, persille, brokkoli, kål, erter, asparges, linser, bønner, soyabønner, rødbeter, tomater.

 •  Frukt: appelsiner, sitroner, mandariner, fersken.

 •  Bær: bringebær, jordbær, vannmelon.

 •  Hvetekim, ris og havregryn, måltid og dets produkter, ølgjær, bokhvete, hirse, solsikkefrø, valnøtter, naturlig yoghurt.

 •  Animalske produkter: tran, biff lever, svinekjøtt og fårekjøtt, eggeplomme, ost, tunfisk, melk, ost.

 •  Gravide kvinner vitamin B9 i produktene kan ikke være tilstrekkelig, slik at det kan tas som legemidler som selges i apotek, de vanligvis har form av tabletter.
   Prisen på slike legemidler er ganske lave, innenriks narkotika er langt under importprisen, selv om mye av en forskjell de observerte.
  Яндекс.Метрика