Art of Aromaterapi kjent siden antikken, har folk brukt i tusenvis av år, og ble hentet essensielle oljer av planter: å behandle alvorlige sykdommer, sårheling og hudpleie, hår, negler, brukt som et afrodisiakum og for å skape en spesiell atmosfære.
 Hva skal man si, i dagens verden folk ikke glemmer om disse kraftige egenskaper av naturlige eteriske oljer, fordi basert på dem nå skapt kraftige medisiner og kosmetikk som er i stand til å handle på menneskekroppen gunstig innvirkning.
 Patchouli olje - en flott representant for alle kjente essensielle oljer, fordi smaken er ikke i stand til å forlate noen likegyldig: terte, dyp, jordnær litt, minner om høst løvverk og bitter dis av indisk krydder.

 Patchouli uttrykker sin karakter, han kan ikke ta alle, men det er lite sannsynlig at noen vil kalle uinteressant eller vanlige. Hjemland smaken var lyse, fargerike og uvanlige India, sin syrlig og skarp smak av antikken som brukes til å smaken lokalene og klær, samt for behandling av sår og alvorlige sykdommer.
Essensielle olje av patchouli og sin søknad

 Det bør bemerkes en annen funksjon i oljen, som ikke har mistet relevans til i dag: antikken det ble ansett som et kraftig afrodisiakum, som brukes til å bli kvitt seksuell kulde. Aroma av patchouli olje hell brukes til drivstoff lidenskap og seksuell lyst, øke sensualitet og erotiske fantasier misbruke.
 Under Napoleonskrigene duften av patchouli olje ble svært populær, kvinner og unge jenter zakutuvaly åpne skulder chic indiske sjal at de ble impregnert.
 Men det ikke var en utbredt forkjærlighet for smaken, og at luksuriøse tekstiler som leveres med India, banet de tørkede blader av patchouli, som ifølge lokale folk, frastøter skadedyr og andre insekter.
 Over tid, mote var alle østlige og patchouli dufter returnert bare i midten XX århundre, er de nå ofte forbundet med bevegelse hippie, brukte oljer og duft av dette anlegget.
 Det var da, i det XX århundre presenterte verdens ånder «Sjokkerende» med duften av patchouli, som kjøpte internasjonal berømmelse. Nå er denne busken essensielle oljen brukes oftest i menn dufter, imidlertid, og kvinners samlinger er ikke forbigått ved hans side, spesielt for etablering av såkalte orientalske toner, som kjennetegnes av sensuelle, veldig bitter og varme krydder.

 Sammensetningen og nyttige egenskaper


 Få patchouli olje fra en liten bøssing, spesielt verdsatt sine små blader, som er involvert i prosessen med dampdestillasjon. Prosessen med å få det er ganske komplisert: bladene er tørket og deretter utsatt for gjæring forresten, er en eksportør av produktet er ikke bare India, men også Kina, øya Sumatra.
 Den kjemiske sammensetningen av oljen finne unike siden den inneholder bestemte komponenter - pachulevыy alkohol - det beriker og karakteristisk aroma olje. Det er andre sporstoffer som utdype lukt, gir det harmoni og sensualitet.
Essensielle olje av patchouli og sin søknad

 På grunn av sin spesielle komponenter, er produktet brukt aktivt i den psyko-emosjonelle sfære, som den har en sterk tonic og antidepressive effekter, forårsaker et rush av god humor, glede og optimisme.
 I tillegg er det antatt at en slik planteolje er i stand til positivt å påvirke kreativitet og intelligens, arti og bidrar til å utvikle mer subtil oppfatter verden.

 Med denne essensielle oljen selv forbundet med en rekke merkelige forestillinger: Patchouli har en kraftig positiv energi, i stand til å opprettholde familiens trivsel og lykke, og tiltrekker seg gode penger for det formålet fett med smør vesker, regninger og til og med kredittkort. Tror på disse funksjonene eller ikke, er det absolutt en mester, men det er en tro på at pengene er beriket med duft av patchouli, må du tilbake.

 Bruk i kosmetikk


 Nyttige egenskaper av essensielle oljer brukes mye innen kosmetikk, er utmerket for omsorg for alle typer hud patchouli olje, tørr type det lett fjerner tegn på Wilting og irritasjon, og fet - perfekt styrer utskillelsen av talgkjertlene, reduserer rynker og eliminerer mulig peeling. Å berike kremer for ansikt ganske legge til et par dråper av produktet i 10 ml av basen.
 I tillegg er dette naturlig rette svært effektive i kampen mot cellulitter og bidrar i kampen mot strekkmerker og andre hud etter vekttap effekter, er det perfekt strammer slapp hud, tilbake den elastisitet og smidighet.
 Veldig effektivt bryst massasje med eteriske oljer av planter, kan det forbedre formen på brystene og øke elastisiteten. For dette formål er det bare kan tilsettes til badet: 5-6 dråper gjennom hele volumet av væsken.

 Ganske effektivt patchouli olje og hår, legge noen dråper på vanlig vaskemiddel hodet, du raskt returnere dem tidligere glans, skjønnhet og utstråling. I tillegg fjerner det svært raskt flass og kløe, håret sterkere og fylt med helse.
 Det er også viktig å vite at patchouli ganske effektive i form av regenerering og sårtilheling, den effektivt bekjemper ødem, dreper sopp og allergi og eliminerer mikrotrischynky og rødhet.
 Gynekolog er noen ganger anbefalt å bruke dette verktøyet intim hygiene, fordi den har en kraftig antibakteriell og soppdrepende handling, regulerer sekresjon økt tildeling.

 Søknad i medisin


 I medisinske anvendelser Patchouli oil mye brukt for behandling og forebygging av forkjølelse, samt neurologiske sykdommer, gir det en person til å slappe av og roe nervene.
 I tillegg er dette verktøyet effektiv i behandling av hudsykdommer, mindre hudskader og herpes lesjoner på grunn av stimulering av vev gjenfødelse, er det effektivt for healing arr, arr og merker på betennelser og utslett i ansiktet.
Essensielle olje av patchouli og sin søknad

 Alt annet, patchouli olje som hjelper mye å gå ned i vekt og de som dieter, som sin smak blunts sult, reduserer appetitten. På samme tid, den ikke akkumuleres overflødig kroppsvæske, som også kan hindre bærekraftig vekttap.
 Bør også vite at denne helbredende olje er svært effektivt i behandlingen av indre organer som brukes til hemorroider, betennelse i tarmen, lindrer fordøyelsesbesvær, og bidrar til å eliminere infeksjon fra kroppen.
 Kjøpe et mirakel middel kan være i en hvilken som helst apotek, ta hensyn til prisen, fordi virkelig kvalitetsprodukt er ganske dyrt.
 Dette var en ubehagelig brennende følelse og bitter, hard gnist som stiger opp fra de dypeste indre av magen, flytte derfra til høyre i halsen, brenning all maten passasje. Dette er halsbrann, noe som også kan være ledsaget av kvalme, flatulens, sur eller bitter smak i munnen, raping og magesmerter som ikke er så lett å bli kvitt.
 Vanligvis, en slik følelse der en og en halv time etter å ha spist, ifølge statistikk halsbrann lider like, både menn og kvinner, og alder på symptomer på sykdommen påvirker ikke.
Hvordan kan jeg bli kvitt en sterk halsbrann?

 I en frisk person halsbrann symptomer kan ikke skje oftere enn en gang hver par måneder, men hvis det skjer oftere, er det på tide å tenke ikke bare om hvordan å bli kvitt halsbrann, men som så ofte påvirker dens utseende .
 Og den personen som lider hyppige angrep brenning, godt kjent hvor mye dette påvirker livskvaliteten, og det er derfor det er så viktig å vite hvordan du kan bli kvitt det for alltid.
 Det faktum at den viktigste årsaken til slik en brennende følelse i spiserør og svelg - det øker surheten av magesaft, som periodevis helt inn i spiserøret og forårsaker slikt ubehag. Hos friske mellom magesekken og spiserøret sphincter funksjon avgjørende at forhindre lignende overgrep.
 Med langvarig eksponering for surt magesyren på slimhinnen i spiserøret kan føre til alvorlige brudd i sitt arbeid, og hvis du er 20-25 år muchytesya konstant halsbrann og gjør ingenting for å bli kvitt det, risikerer du på under 40 får gastritt eller tillegg verre, magesår.
 Syre, som påvirker spiserøret kan forårsake generell dehydrering, vekttap og selv blødning, hvis det krever umiddelbar sykehusinnleggelse.

 Ofte vedvarende halsbrann symptomer torturere folk som allerede har sykdommen i magen, som kronisk gastritt, en betennelse i spiserøret, esophageal brokk, magekreft, mage eller duodenalsår sykdom.
 Det bør bli husket som den hyppige forekomsten av en brennende følelse av halsbrann og andre symptomer, se en lege, en gastroenterolog som kan etablere mer nøyaktige deres årsaker.

 De viktigste årsakene til


 Ofte årsaken til denne sykdommen er ikke alvorlige sykdommer og usunn livsstil eller matvarer som folk spiser hver dag.
Hvordan kan jeg bli kvitt en sterk halsbrann?

 Husk at personer som er utsatt for slike fenomener etter et tungt måltid er bedre for en stund er bedre å ikke ta en horisontal posisjon, fordi det er så mye lettere å mageinnholdet inn i spiserøret.
 Ideelt sett bør du ikke gå en halv time, hvis dette ikke er mulig, prøv å se til at hodet av kroppen matet minst 15-20 cm.
 •  Uriktig og skadelig mat - en av de viktigste årsakene som forårsaker de viktigste symptomene på denne sykdommen. Påvirke eller for krydret pepret mat, stekt mat og tung, full av forskjellige krydder, urter og krydder. I tillegg kan initiativtakerne blir for sure sitrus juice, bær er de samme og tomater, samt kaker, svart brød, en overdreven mengde løk, sjokolade og rødvin. Forøvrig skal det bemerkes at alkoholen er vanligvis kontraindisert i mennesker med konstant halsbrann og sjokolade helt utløser frigjøring av galle i spiserøret.

 •  Sunn mat - garantien for helsen til kroppen, prøv å unngå altfor mettet deler, prøver å spise oftere, men små mengder.

 •  Kullsyreholdige drikker påvirke tonen av ventilen som skiller spiserøret og magesekken, så bruken bør minimere.

 •  Halsbrann kan ofte oppstå under graviditet, spesielt i de første månedene når aktivt økt intra-abdominale trykket øker hormonet progesteron. Denne ekkel syndrom under svangerskapet kan svekke, er det nødvendig å følge nøye brukte mat: kokt egg, fersk gjær brød og boller, syltet mat, kaffe, kan kål forårsake halsbrann.

 •  Å være overvektig kan også forårsake lignende sykdom, noen ganger nok til å miste noen få pounds og halsbrann helt forsvinner, enda viktigere, å holde denne vekten.

 •  Galt å spise, overdreven hastverk eller snack "on the fly" kan også forårsake permanent brenning.

 •  Hvis du opplever symptomer på større halsbrann etter å ha tatt visse medisiner (f.eks, som inneholder acetylsalisylsyre), sørg for å avbryte sitt opptak og oppsøke en spesialist.

 •  Hvordan hjelpe deg selv med halsbrann?


   Den mest kjente og enkel måte, som imidlertid ikke alltid hjelpe, det er kult å drikke et glass rent vann. Vanligvis etter at det blir enklere, men det er eneste årsaken sykdom ikke forsvinner.
   Det er en annen bevist "bestefar" måte - drikk vann med natron som effektivt nok, men husk at denne metoden øker mengden av karbondioksid, forårsaker økt trykk i magen, som i sin tur kan utløse et andre angrep av halsbrann .
   Så førstehjelp for ubehag av halsbrann er hydro mineralvann, som raskt avlaste deg av dem.
  Hvordan kan jeg bli kvitt en sterk halsbrann?

   Det er folk rettsmidler som kan kvitte seg med konstant brennende følelse, selv om behandling ved hjelp av dem lenge nok, men ufarlig. For eksempel kan en svært vanlig måte som gir ferskpresset juice inntak av naturlige grønnsaker, slik som rå poteter.
   Det bør ta et halvt glass av kjøretøyet før måltider tre ganger om dagen i stedet for poteter kan brukes kål juice (50 ml) av juice eller frisk agurk. Det er en annen måte - når de første symptomene prøve å tygge noen havre korn fit og rå solsikkefrø i skallet eller ung mais.
   Det er et annet alternativ: bokhvete yngel over svak varme, må hun slå til mørk brun, så er det nødvendig å pund og slipe til et pulver. Ta dette midlet trenger 3 ganger om dagen for en liten klype.
   Det finnes måter å behandle halsbrann urter, som ikke bare lindre symptomene, men kurere roten årsaken til sykdommen. For eksempel, en god hjelpende avkok av urter centaury, dette en spiseskje trenger å brygge en kopp kokende vann, gi det stå i 60 minutter, og deretter ta en halv kopp 3 ganger om dagen.
   Av samme grunn, kan du bruke johannesurt, kvann blader, kan gul gentian rot, ryllik og andre kjøpes på apotek medisiner i pilleform som reduserer magesyre og lette ubehag.
  Яндекс.Метрика