Smerter i alle fall kroppen er et signal om at noe er i orden. Hvis alt går bra, ikke bli syk hvor som helst. Den vanligste klagen - en smerte i magen. Dette er ikke overraskende, fordi i dette området er alle viktige organer. Og hver av dem kan ikke fungere ordentlig, og som vil manifestere seg som smerter. Men hva er de konkrete årsakene til manifestasjon?

 Hvordan er det manifestert?


 Før du finne ut årsakene til at smerte kan oppstå i buk-området, er å svare på noen spørsmål. Svarene på disse vil hjelpe deg å finne ut hva som kan være årsaken til smertene.
Hvorfor vondt i magen hos kvinner: de viktigste årsakene

 Så bør du vurdere følgende viktige punkter:
 •  Lokalisering. Der det gjør vondt? Dette kan være øvre eller nedre del av peritoneum. Merkes kan side området. Og i noen tilfeller å bestemme bestemt sted kan være vanskelig, kan det virke som gjør vondt hele magen.

 •  Karakter. Buken kan såre veldig mye smerter i dette tilfellet er skarp, stikkende, skjærende, kramper. Men det kan være kjedelig eller verkende.

 •  Når smerte? Følelsen av konstant eller oppstår med jevne mellomrom?

 •  Prøv å huske når det hele begynte som gikk forut for fremveksten av slike symptomer. Du har sannsynligvis spiste noe eller gjorde noe. Prøv å spille hele dagen hendelsen.

 •  Ledsagende symptomer. Ubehagelige opplevelser kan være ledsaget av andre symptomer. Det kan være kvalme, feber, frysninger eller feber, diaré eller forstoppelse, kvalme eller oppkast, svakhet, forringelse av generell tilstand og så videre.

 •  Årsaker


   Så hvorfor magen verke menn, kvinner eller barn? Årsakene til smertene kan være annerledes. Flere detaljer om hver hendelse.

   Forgiftning


   Forgiftning - et fenomen ganske vanlig. Svært ofte forgiftning oppstår i den varme årstiden, når maten ikke er lagret som kreves, og aktive bakterier formere seg. Årsaken til forgiftning kan være bedervet mat, substandard produkter.
   Symptomer på denne tilstanden er karakterisert ved: abdominal smerte (på toppen av magesekken, og i bunnen, er det området av tarmen), kvalme, oppkast, diaré. Noen ganger feber, svakhet oppstår, forverrer tilstanden.
   Hva bør jeg gjøre? Umiddelbart ringe en ambulanse! Og mens hun ikke fikk, prøve å vaske ut magen. Du kan også ta stoffet fra gruppen av sorbenter ("Entherosgel" aktivert carbon "Эnterofuryl"). Kostholdet bør være forsiktig. For å unngå dehydrering bør drikke mer vann.

   Infeksjoner, virus


   Influensa kan være tarm, så ikke bli overrasket over at legen diagnostisere. I dette tilfelle kan vise symptomer på SARS, som jevnt i pereteche tegn på forgiftning. Temperaturen i dette tilfelle stiger vanligvis til kritiske markører (38 til 39 grader, og noen ganger over). Hva gjør jeg? Sørg for å ringe legen.
   Ikke selvmedisinering, kan det være farlig!

   Mage


   Sykdommer i magen med den nåværende livsstil og ernæring, dessverre, ikke uvanlig.
   Den vanligste sykdommen - en gastritt. Slimhinner bli betent på grunn av Helicobacter pylori bakterier aktivitet. På grunn av dette slim mister sin integritet, det bokstavelig talt dannet på såret. Forverring (anfall) er mulig med stress, bruk av sure eller krydret mat, alkohol.
   Symptomer:
 •  Smerte. Det kan være veldig skarp og skjærende. Disse følelsene oppstår vanligvis i øvre del av magen etter å ha spist.

 •  Fordøyelsessykdommer. For eksempel kan det være hevelse, oppblåsthet, krakk misbruk.

 •  Hva gjør jeg? Gå til legen. I dag gastritt vellykket behandlet. For det første må det fjerne hovedårsaken til at bakterier. For denne legen utnevnt av visse antibiotika. Sekund, behovet for å etablere mat: gi opp alkohol, krydret og syrlig mat spist kokt, dampet mat, følger prinsippene om brøk mat (dvs. spise ofte, men litt).

   Tarmen


   Når tarmsykdom kan også oppleve smerter som kan være lokalisert i noen del, ved navlen, magen eller til og med toppen (f.eks lokalisert duodenum i høyre øvre del av magen sektor). De vil sikkert innebære et brudd på stolen vil også forekomme hevelse kan økt flatulens.
  Hvorfor vondt i magen hos kvinner: de viktigste årsakene

   Gå til legen din og snakke om sine problemer, så han utnevnt diagnostisert og behandling.

   Blindtarmbetennelse


   Blindtarmbetennelse kalles colon betennelse i vedlegg - vedlegg. Årsakene til dette fenomen er fremdeles ukjent, men symptomene viser ganske enkelt (men noen ganger kan forveksles med andre sykdommer).
   Hva er tegn på blindtarmbetennelse? Først, det er smerter som hale. Først, de er mindre, kan det være vanskelig å bestemme plasseringen. Men som styrke ubehag begynner å verke riktig. Også syk person, så temperaturen stiger. Buken kan øke.
   Hva gjør jeg? Sørg for å ringe en ambulanse. Unnlatelse av å gjøre dette kan bryte vedlegg, som i sin tur, i fravær av umiddelbar handling vil føre til døden.

   Bukspyttkjertel


   Betennelse i bukspyttkjertelen som kalles pankreatitt og kan oppstå av ulike grunner: dårlig ernæring, skader, alkohol og så videre.
   Symptomer:
 •  Smerte. De er lokalisert vanligvis i det øvre høyre kvadrant (venstre eller høyre) og er herpes natur. Vondt i magen begynner omtrent en time etter å ha spist (spesielt når de brukes i fet mat og overspising). Angrepene kan være svært smertefullt.

 •  Redusert appetitt

 •  Oppblåsthet.

 •  Kvalme.

 •  Hyppig diaré. Krakk kan inneholde rester av ufordøyd mat.

 •  Hva gjør jeg? Kontakt lege. Vanligvis i eksaserbasjoner kreve en fullstendig avvisning av mat, må du følge en diett. Forskrivende leger enzymer (Mezim, Pakreatyn ").

   Urogenitale


   Hvis smerte nedre del av magen, og det er problemer med vannlating (smerte, kramper, følelsen stadig fylt blære tømming eller mangel på det), og feber, er det sannsynlig at du har blærekatarr.
   Rådfør deg med en lege at han fant årsaken betennelse. De fleste antibiotika for å behandle utnevnt. Å avlaste spasmer legen kan anbefale aksept antispasmodics ("no-spa").

   Kvinners problemer


   Smerter i nedre del av magen hos kvinner i de fleste tilfeller signaliserer den reproduktive system sykdommer. Det kan være forskjellige sykdoms: seksuelt overførbare sykdommer, inflammasjon, endometritis, og så videre.
   Manifestasjoner kan varieres, avhengig av de spesielle problem. Buken kan verke under mensen eller på et annet tidspunkt. Det kan være uvanlig utvalg av farge og lukt. Hyppige feil av menstruasjonssyklusen, vektproblemer og hud mulig blødning.
   Kontakt legen din med kvinnelig helse ikke fleiper!

   Graviditet


   Verkende smerter i svangerskapet kan indikere livmor tone, trusselen om spontanabort eller for tidlig fødsel. Sterk og skarp smerte kan være et tegn på morkakeløsning. Tilgang til en lege must!
   La smertene ikke bry deg!
   Sannsynligvis nesten hver kvinne møtt med uklare og uforutsigbare anfall av raseri og aggresjon: en mann rasende av sitt slag, barna er irriterende, men oppfører seg ganske bra og på jobb og gjorde ingenting, kollapser alt med hendene, hodet mitt fullt av forvirring og økt tretthet.
   Nei, dette er ikke et tegn på depresjon eller nervøst sammenbrudd, kan det bestemmes selv om slike "hetetokter" sinne oppstår jevnt hver måned, omtrent på samme tid, og forsvinner noen dager etter start av menstruasjon.
  Hva er PMS hos kvinner og hvordan å bekjempe den?

   Med slike følelser og prøver å kjempe avstå, fordi hvis vi tenker på noe dårlig ingen gjør, men en dag kopp full, og langs hele skandalen, sprø og noen ganger naturlig hysteri, "følger" utenfor
   Hvordan forklare disse humørsvingninger? Bare i går var alt fint, men nå dårlig? Kanskje, i disse dager, har du hørt: "Og du ikke pms tilfelle? ".
   Hvis tyde forkortelsen, viser det seg - premenstruelt syndrom, den viktigste og mest vanlige tegn som, igjen, er ukontrollert og uforklarlig irritabilitet.

   Interessant, mange kvinner og visste ikke hva PMS, og ikke at de er uvitende, men at de var heldige i deres tilfelle en ekkel syndrom går ubemerket. Dessverre, disse heldig nok, viser det seg, over hele verden de fleste av damene fortsatt står overfor manifestasjoner av PMS, selv om de hver forekommer i varierende grad.
   Frem til midten av XX århundre ICP ikke betale noen oppmerksomhet, bare avskrive sine symptomer til andre sykdommer, så vel som mentale og emosjonelle problemer, og bare på slutten av forrige århundre, forskere foretok en studie av dette problemet på alvor.
   Som det viste seg, til dags dato, forskere, fagfolk kan gi om lag 150 mulige symptomer på denne sykdommen, som er klarest uttrykt i fysiologiske og psykologiske felt.
   PMS - en ekte hormonell storm, noe som skjer like før menstruasjon, forårsaker alvorlig ubehag ikke bare en jente, men også de omkringliggende folk fremdeles, etter en liten glede å chatte med eksplosiv bombe.
   Hvis oppsummere kan vi si at ICP - dette er et alvorlig problem som må kontrolleres og som fortsatt må løses.

   Som noen dukker opp?


   Selvfølgelig, alle skiltene 150, vi vil ikke fortelle, og i de fleste av dem er svært sjeldne eller ikke funnet i det hele tatt, i det hele tatt lekkasje syndrom hver jente er veldig individuelt: noens manifest tegn to, mens andre føler det hele tatt, men 10 deretter 15.
   De vanligste fysiologiske symptomer på PMS inkluderer: magesmerter, muskelsmerter og leddsmerter, hodepine, svimmelhet, kvalme, rask appetitt, craving for fet og sukkerholdig mat, bryst hevelse, ødem, vektøkning, svetting, forverring huden.
   Det mest slående trekk ved den psykologiske - er ubegrunnet aggresjon og irritabilitet, som manifesterer seg i de fleste tilfeller, men det er andre, svært ubehagelige symptomer, isolasjon, manglende vilje til å kommunisere, hukommelsestap, forvirring, depresjon.

   Det er ikke vanskelig å gjette at psykologiske faktorer, i de fleste tilfeller, forebygge og gi kvinner mer lidelse enn selv fysiologisk. Når en dårlig humør, så alt ser ut i mørke farger, og selv en liten illebefinn bærer dobbelt vanskelig.
  Hva er PMS hos kvinner og hvordan å bekjempe den?

   Det er vanskelig å avgjøre hvor mye alle damene virkelig lider av PMS, er statistikken ikke er praktisk, som ofte skjer at det er rett og slett ignorert plager er tillagt andre sykdommer.
   Og noen ganger imot, kvinner i rekkene av ICP posten alt, overvurdere de sin faktiske tilstanden, skriving av sin på symptomer som ikke er relatert til premenstruelt syndrom. Mest utsatt for PMS flere store grupper av kvinner: kvinner over 30 år som har hatt flere svangerskap (inkludert abort og spontanaborter), som nylig har født og de som hadde gjennomgått sterk følelsesmessig opplevelse.
   Oftest, i 20 år, mens det er dannelse og modning av fysiologiske forfall PMS er ikke tydelig (20), hvis begynnelsen av tredje ti symptomene ikke har dukket opp, er det lite sannsynlig at alle vil være under 30, kan gjøre et unntak fødsel barn.
   Hvis PMS symptomer ikke vises før 40 år, synes det gjorde de ikke møter opp, fordi dette er en reduksjon av hormonell aktivitet, faktisk, de viktigste årsakene til dette fenomenet.

   Hvordan takle det?


   Tallrike studier på dette området, selv om det fortsatt ikke ett hundre prosent funnet årsaken til PMS, likevel viste at i den mest levende formen sett hos kvinner som er inaktive, og de som føler seg ofte nervøs stress, press og depresjon .
  Hva er PMS hos kvinner og hvordan å bekjempe den?

   Vi vet også at aktiviteten av premenstruelt syndrom kan påvirke dårlig kosthold, daglige rutine og livsstil. Så, hvordan å redusere forekomsten eller selv bli kvitt PMS?
 •  Engasjere seg i idrett! Økt fysisk aktivitet er i stand til å løse opp spenninger som akkumulert, bekjempe stress og, selvfølgelig, bedre generell fysisk form. Dette betyr ikke nødvendigvis vansmekte i gym nok til å fortynne dag en halvtime fotturer, sykling eller klasser på treningsstudio. Du kan gå videre og registrere deg for fitness, dans, aerobic, forming eller annen idrett som vil ha deg som viktigst, flytte! Ekspertene bemerket at jenter som stadig engasjert i fitness eller dans, betydelig redusert fysisk og, senere, og psykologiske symptomer på PMS.

 •  Følg din diett under PMS av kaffe, cola, generelt, matvarer som inneholder koffein, som det kan forbedre den generelle irritabilitet og følelsesmessig ustabilitet. Unngå alkohol, kan det gi en økt effekt under PMS, ikke søtsaker, mel og stekt, men anbefales ris, poteter og brød med hele korn - de bidrar til dannelsen serotyn, stabiliserende emosjonelle tilstand.

 •  Unngå stress, nervøse sammenbrudd og emosjonell bølge, uavhengig hvis ikke, så lære spesielle teknikker for å bekjempe stress, gode hjelpepusteøvelser, yoga og meditasjon.

 •  Behandling kan utfylle og bad med urteteer kamille, peppermynte, lavendel og malurt olje. Ikke dårlig hjelper med PMS syndrom gni føttene av furu og roseolje.


 • Яндекс.Метрика