Den evige problemet med kvinner - hvordan å miste vekt og ikke lider sterkt på strenge dietter? Noen damer bokstavelig talt drepe kroppen din lang sultestreik, prøver å spise en ris eller frukt, og faktisk oppfunnet mange typer teknikker og metoder, som ifølge sine skapere, hjelpe menneskeheten å aktivt gå ned i vekt.
 Å bo i god form, men ikke yzmuchyvat egen kropp konstant avslag på mat og favorittprodukter, nylig en ny trend i verden av slanking - hreyzinha-diett, basert på hovedregelen - spise snacks, spise og gå ned i vekt igjen .
 Det høres kanskje overraskende, men det er faktisk lett å forklare, og, viktigst av alt, en slik nymotens teknikk godt akseptert og har generert mye av sine egne fans.
 Ordet "hreyzinha" migrert til oss på engelsk der det er stavet "beiter" og har en meget interessant oversettelse av "beite, beite".

 Ganske snart det russiske språket det var hans egen notasjon "ernæring for vekttap, som er basert på å spise hele tiden", som faktisk er definisjonen av begrepet.
Hva hreyzynh og betydningen av kosthold?

 Ganske lang tid var det et kraftsystem som er basert på brøk måltider, kjedelige og mer som et sykehus behandling, gjorde hun ikke spesielt ta.
 Interessant hreyzinha-diett - det er i hovedsak de samme split måltider, bare litt oppdatert, nye konsepter og utvannet, som er viktig for den moderne mann, innpakket i en merkelig, men interessant navn. Interessant, folk er ikke bare interessert, begynte de å aktivt bruke det og, viktigst av alt, gå ned i vekt fort!
 Så hva hreyzynh-diett, hvilke regler du må følge for ikke å gå utover sin definisjon? Faktisk, hvis brøk spise kaker og stekte poteter, er du neppe å oppnå raske resultater, så er det nødvendig å forstå de grunnleggende spillereglene.
 Den grunnleggende ideen om denne metoden for å miste vekt er å redusere kalori daglige kosthold, har eksperter observert så enkelt, ikke engang næringsrik mat som kan gi inntrykk av konstant metning.
Hva hreyzynh og betydningen av kosthold?

 Antallet spist ville synes at du i dag har virkelig spist mye, men nivået på kalori viser seg at dette ikke er slik. Ved første øyekast kan det virke som den viktigste rollen spilles utelukkende psykologisk faktor, men det er ikke helt sant.
 På slutten av XX århundre av en gruppe japanske forskere ledet av Masayasu Koydzhyma ble gjort et interessant funn: det viser vår sult som plager oss hvert øyeblikk, hvis tiden ikke spiser på grunn av hormon hrelynom.
 Interessen er hvis hver 2-3 timer i magen til å sende en liten mengde mat, vil hormonene ikke har tid til å bli produsert i tilstrekkelige mengder, og dermed sult vil bli kjedelig. Hemmeligheten til vanlige snacks som gjør at kroppen mettet med langt færre mat viser seg - spise og gå ned i vekt permanent.

 Grunnleggende prinsipper og regler


 Å miste vekt opplevde absolutt ingen hemmelighet at for å slippe de ekstra pounds i dag for å forbrenne kalorier mye mer enn forbruker.
 Det grunnleggende prinsippet om denne metoden er som følger: dag bør være minst seks måltider, inkludert tre store og tre snack.

 Naturligvis alle bør være mål, så for de som er syke kan kontrollere mengden spist på en gang, kan denne metoden ikke liker. Til hovedmåltidene, bør det kaloriinnholdet ikke overstige 400 kalorier, og mens snacking - ikke mer enn 200 kalorier. Over tid kan kalori hovedmåltider reduseres for å oppnå enda mer slående og raske resultater.
Hva hreyzynh og betydningen av kosthold?

 Ideelt sett bør du danne en 6-7 snacks av 200 kalorier hver, bør de bli distribuert i intervaller rundt gjennom 1,5-2 timer hver. Det første måltidet bør begynne senest en time etter oppvåkning, og deretter hver 2 timer.
 Det er viktig å huske på at mat for hreyzynhu - ikke bare måltider divisjon, denne og et par andre regler: dagen bør du drikke minst en halv liter rent vann, noe som er ca 6-8 kopper.
 Dette letter den raske fjernelse av skadelige stoffer og legemet, magen også vil føle stadig fylt. Forresten, den viktigste fordelen med denne dietten er å forbedre fordøyelsessystemet - maten er fordøyd raskere og enklere, personen føler seg sliten og razmorennыm.
 Det er viktig å overholde de grunnleggende prinsipp og mat: det kan være noe som du vil foretrekke og kjærlighet, men likevel må være bestemt av rekkefølgen av måltidet. Dagen bør begynne med en mottakelse komplekse karbohydrater, vanligvis slammet kan være, ris, havre, bokhvete, faktisk noen som liker ennå de vanligvis legge litt yoghurt eller smør, oliven bedre.
 Lunsj vanligvis krever å ta vev og fett, ofte, grønnsaker, frukt og nøtter. Den tredje måltid - det er nødvendig å ha fiber og protein, og den fjerde - fett protein, slik som et lett ost. I det siste måltidet er vanligvis en gjentagelse av protein og fiber, slik som kjøtt og dampede grønnsaker eller fisk og grønnsaker.
 Ved første øyekast kan det virke som overholder alle aspekter hreyzinha diett vanskelig og selv plagsom, men dette er bare begynnelsen, over tid, så mye å bli vant til det allerede slutte å forstå hvordan du kan spise noe annet.
Hva hreyzynh og betydningen av kosthold?

 Hva er fint, vanligvis hos mennesker som bruker denne metoden, en økning på ytelse, humør og generell helse bedres og normaliserer søvn, fordi søvn etter en hard kalori middag er mye mer komplisert. Men det er folk som bokstavelig talt hreyzinha-diett kontraindisert, for eksempel, refererer det til dem som lider av sykdommer i bukspyttkjertelen, samt høy insulinresistens.
 Og til slutt, et lite mat for hreyzynhu hemmelighet: hvis du virkelig vil ha noe forbudt, for eksempel, en sjokoladebit eller fet fisk, prøver å bite av en bit av godbiter, og zayizhte alt fra produkter "etter planen" mat. Tro meg, hjelp huske smaken er fortsatt en favoritt godbit, og, faktisk, for mye du ikke spiser.
 Hvor fantastisk er arrangert menneskelige natur - vi er i endring med alderen, ikke bare internt, men også eksternt, dessverre, ikke alltid til det bedre. Midlertidig endring, om rynker, poser under øynene og slapp hud er umiddelbart synlig i ansiktet og andre deler av kroppen faktisk pause eller spille ned sin effekt, med mindre, selvfølgelig, for å vite hvordan man skal håndtere dem riktig.
 Nasolabiale folder kan bli funnet i hver, de er lagt i mennesker fra fødselen, fordi hver av oss vet hvordan å smile, og de viser det med et smil.
Hvordan kan jeg fjerne den forferdelige nasolabiale folder?

 Smil - det er fantastisk, fordi i alle fall ikke bør frata deg av gleden, bare hvis du ønsker å oppleve selv hvordan nasolabiale folder, er det nødvendig å ty til enkle forebyggende tiltak.
 Disse linjene, som ligger langs linjen av nesen og helt ned til tuppen av leppene, i ungdomsårene og ung alder er praktisk talt usynlig, som spenstig og elastisk hud raskt knuser ønsket startposisjon.
 Dessverre, over tid, mister elastisitet, bremser stoffskiftet, opphører kroppen til å fungere med konstant aktivitet, og det er folder til deg på en jevnlig basis. Men ingen grunn til å fortvile hvis samme skjebne fortsatt rammet deg, viser det seg, er det mange måter å hjelpe fjerne nasolabiale folder, og ganske effektivt og permanent.
 Du kan ikke si at de bare påvirke utseendet av alder, det er skjønt viktig, men ikke avgjørende. For å forstå hvordan man skal håndtere dem i tilfelle er det nødvendig å identifisere årsakene til deres utseende.
 •  Mimic rynker. Navnet sier alt, folk som er vant overdrevet aktiv og tydelig vise sine følelser, ofte lider av tidlige tegn på rynker rundt ansiktet, inkludert rundt nesen. Dette er ikke å si at du må slå kraftig inn i en stein statue av manglende følelser, snarere er det viktig å forholde seg til forebyggende øvelser, snakker om noe som vil gå på, og hvordan du kan betale mer oppmerksomhet til ernæring og hydrering huden.

 •  Nasolabiale folder, spesielt de unge, er ofte et resultat av en kraftig og alvorlig vekttap, kroppsfett forsvinner, blir musklene og huden strekkes og ikke klarer å fange opp.

 •  Også dette problemet påvirker de menneskene som tar feil posisjon under søvn, slik som søvn ansiktet i en pute under håndflaten eller omslutter kinnene. I dette unaturlig situasjon skapt kunstig bassenget som gradvis utvikle seg til tidlig rynker, inkludert nasolabiale og.

 •  Årsaken kan tjene og eksterne faktorer, som for eksempel langvarig eksponering for sollys og ekstreme temperaturer, overdreven tørrhet og dens stadige sterk vind. Hans spesielle bidrag kan også gjøre dårlige vaner, spesielt røyking, så hvis du ønsker å bli kvitt spennende problemer, lære å ta vare på ansiktet, bruk en sterk solkrem og bli kvitt dårlige vaner.

 •  Den faktiske metoder for å kvitte seg med nasolabiale folder


   Det smukke kjønn er alltid prøver å se så vakker og yngre, trolig i stor grad fordi det oppfunnet mange måter du kan bli kvitt mange aldersrelaterte problemer, inkludert nasolabiale rynker.
   Først av alt, et presserende behov for gjennomgang for din livsstil, eksperter anbefaler på disse spørsmålene ta rikelig med væske, blant annet rent vann må være minst en og en halv liter.
  Hvordan kan jeg fjerne den forferdelige nasolabiale folder?

   Hudens tilstand, nemlig sin elastisitet og fasthet avhenger av hva du spiser, mager på frukt og friske grønnsaker, som de i større grad påvirke regenerering av hudceller.
   Sørg for å plukke opp en spesiell kosmetikk, det skal matche din alder og hudtype, og for å beskytte sine mest skadelige ytre påvirkninger og faktorer. Sørg for at flere ganger i uken levende og fukte ansiktet et par forskjellige ernæringsmessige masker gjerne basert på naturlige ingredienser, som for eksempel kosmetisk leire, eterisk olje, sitronsaft, urter og så videre.
   Folk rettsmidler, selv om ingen umiddelbare resultatet, men svært effektive, spesielt eksperter anbefaler - masken av kamille, mor og stemor, og på grunnlag av eggehvite, olivenolje og surkål.
   Men en kraft og masker kan ikke være tilstrekkelig, i så fall, kan du ty til en annen reell måte - massasje! En svært effektive spesielle japanske teknikker, er det spesielt sett med øvelser fra Carole Maggio, men å oppnå reelle resultater, må du finne en erfaren spesialist.
   Vær forsiktig massasje amatør eller ikke-profesjonell master kan føre til irreversible endringer: huden og musklene strekkes og brett ikke noe som ikke er redusert, de også vokse.

   Massasjeteknikker kan læres veldig viktig, å overholde alle de grunnleggende regler og et sett av tiltak for å forebygge aldersrelaterte endringer.
   Ganske effektiv er spesialdesignet fitness øvelser for ansiktet, bør de utfører jevnlig slik at de kan bringe reelle fordeler. Å kvitte seg med nasolabiale folder, bør føre til tone musklene i de øvre kinnene, som var involvert i ansiktsuttrykk, så over tid, bli tynnere og fall, og skaper rynker.
   Et sett med øvelser bør begynne først etter at du grundig rent ansikt og ta en komfortabel stilling med rett rygg. Hver øvelse bør fullføre en liten avslapning av ansiktsmusklene, men til slutt hele komplekset er fingeren dusj. Øvelsene er enkle: lage lepper tube og fremmet den mest frem og mest blåse blåse kinnene, flytte luft fra det ene kinnet til den andre og så videre.
  Hvordan kan jeg fjerne den forferdelige nasolabiale folder?

   Hvis alle de ovennevnte metoder ikke fungerer eller ikke er fornøyd, uansett grunn, er det alltid en siste alternativet - Plastic Surgery. Ærlig talt, ikke den sikreste metoden, men oftest blir kvitt selv de dypeste rynker og alvorlig.
   Den mest effektive måten - ved hjelp av tracker basert på hyaluronsyre. I nasolabiale folder injiseres under huden på en spesiell gel som fyller hulrom dannet rynker glattet, og sammensetningen introdusert omtrent et år absorbert, forblir rynke razhlazhennoy fordi under hans opphold der hyaluronsyre dannet sitt eget kollagen og elastin.
   Generelt, hvis du ikke ønsker å ty til slike ekstreme tiltak i fremtiden, kan du prøve å ta vare på deg selv fra de helt unge, og deretter bekjempe rynker vil være mye enklere.
  Яндекс.Метрика