Hår - er en av de mektigste hemmelige våpen for hver kvinne. Dessverre, er håret ikke i det hele tatt ideelt. Og hva hvis håret fettete? Er det mulig å liksom takle det? Hva bør jeg gjøre?

 Problemet


 Hva skjer når vi snakker om fett hår type? Hva, generelt, påvirker fett? Det faktum at huden vår er under spesielle talgkjertler som produserer talg, må du hydrat, beskytte og normal funksjon av epidermis.
Fett hår: hva du skal gjøre med dette problemet?

 Disse kjertlene er plassert og i hodebunnen, håret røtter. Hvis de begynner å produsere fett i store mengder, vil det sikkert bli fett hår vil raskt bli skitten og ser stygg.
 Og det skjer ofte at det mest hår nesten hele lengden av den tørre, men i rotsonen av høyt fettinnhold (faktisk det kommer sebum), som også er sikker på å bli merkbar og ødelegge utseendet. Så viktig faktor som påvirker håret - det er talgkjertler.

 På grunn av at det skjer?


 Hva er årsaken til fett hår? I denne figuren og talgkjertlene i særdeleshet kan påvirke en rekke faktorer. Her er noen av dem:
 •  Ved feilbehandling. Hvis du bruker feil valg betyr eller ikke holder seg til reglene for deres bruk, vil håret sikkert bli fettete. For eksempel, få vet hva du skal sette noen penger på hodebunnen og røtter kan ikke, som i dette tilfellet, kan endre pH-nivået som påvirker fettinnhold. I tillegg har enkelte komponenter av tørr hud, som er et signal til talgkjertlene som må arbeide mer aktivt. Hvis håret vaskes sjelden, fettet bare ikke vil gå av.

 •  Mat er også i stand til å påvirke denne indikatoren. Ja, ofte fett hår i de som bruker mye fett, stekt, søt, skarpe og farlige produkter som fast food, chips og mer.

 •  På talgkjertlene direkte påvirket av hormoner. Så hormonelle forstyrrelser kan bli en negativ faktor i dette tilfelle (som kan forekomme under puberteten, under graviditet eller i overgangsalderen eller menopause, og i tilfelle av genital sykdom). Andre problemer i det endokrine systemet er også i stand til å påvirke.

 •  Mangel på visse vitaminer og næringsstoffer, vitaminmangel og beriberi kan også forstyrre normal sekresjon av sebum.

 •  Negative virkninger på miljø: Direkte sollys, urban støv, regn, kulde. I dette tilfellet vil talgkjertlene prøve på alle måter å beskytte håret med fett, fordi fett som vil sikkert øke.

 •  Når kroppen er utilstrekkelig væsketalgkjertler også godt kan være brutt, oftest det som skjer i sommer, når det meste av fuktighet fra kroppen er gjennom svette.

 •  Øket svetting kan også øke fettinnholdet. Under fysisk anstrengelse samle håret i hestehale. Hatter velger været.

 •  Hvordan å fikse?


   Hva om fett hår? Kan du løse dette problemet? Ja, du kan, men ansvarlig og viktig integrert tilnærming. Det er flere viktige punkter til hver detalj.
  Fett hår: hva du skal gjøre med dette problemet?

   Spesialistråd


   For å finne årsaken til økt aktivitet i talgkjertlene, er å besøke en hudlege for å ha det definert huden og dens funksjoner. Dersom den sakkyndige rapporten at ingen hudproblemer (hvis fett er bare hodebunnen), må du gå til trichologist som setter pris på hår og foreskrive den nødvendige behandling.
   Spesialist, for eksempel, kan anbefale medisiner inneholdende komponenter slik som ATRA (fullt trans-retinsyre). Det er et derivat av vitamin A og er ansvarlig for sekresjon av talgkjertlene. Det kan administreres middel for hår basert rengjøring og redusere utskillelse av fettkomponenter.

   Spise riktig


   Hvordan bli kvitt slike problemer gjennom kosten? Tilpasse den. Unngå røkt, fet, stekt mat, rask mat og andre "farer". Spis mer planteføde, melk og meieriprodukter, grønnsaker, frukt og korn og kornblanding. Antall søt, også reduseres til et minimum.
  Fett hår: hva du skal gjøre med dette problemet?

   En viktig og drikker regime. Således bør den daglige væskevolumet (i fravær av nyresykdom) være omtrent 15 til 2 liter. Å finne dine individuelle behov, kan du multiplisere vekten din med 30 (per kilo ville stå for 30 ml vann).
   Et balansert kosthold kan gi kroppen med alle nødvendige, men noen ganger nødvendig å ta vitamin komplekser (på råd av en lege). I håret direkte påvirket av svovel, sink, kalsium, silisium, jern og vitamin E, C, B, A.

   Omsorg for håret ordentlig


   Riktig pleie er også svært viktig. Her er noen retningslinjer:
 •  Velg riktige pleieprodukter: sjampo, maske, air condition og mer. Trekker narkotika på en naturlig basis og fra produsenter. Sjampo og maske for fet hår kan inneholde komponenter som salvie ekstrakt, søt flagg, kjerringrokk, Hestehov, tang, og protein, sink, vitamin C, eller til A.

 •  Alle midler må brukes på riktig måte. Fatty balsamer, oljer og andre lignende aksjer ikke søke på hårrøttene. Prosess krøller, trakk seg tilbake fra hodebunnen få inches.

 •  Husk at å vaske håret for ofte kan ikke, det kan føre til hva som vil komme av kompet fra hodebunnen og håret. Dette vil starte en prosess med økt talgproduksjon, noe som vil øke problemet. Så en gang i 3 dager ville være tilstrekkelig.

 •  Ofte gre fett hår bør ikke, prøv ikke å lenke dem sammen og begrenset til én per dag. Etter gre kam vaske fortrinnsvis med sjampo eller såpe for å fjerne overflødig talg (det kan gjenbruke igjen komme til å gre håret).

 •  Hodemassasje og andre effekter på huden i dette området er ønskelig, da de kan føre til at talgkjertlene til å jobbe i en akselerert modus.

 •  Beskytt håret mot de negative konsekvensene av miljøet. Slitasje hatter.

 •  Folk rettsmidler


   Noen hjemme oppskrifter kan også bidra til å håndtere dette problemet raskt og uten kostnad. Her er noen alternativer:
 •  Før hvert hode vaske hodebunnen kan gni yoghurt, surmelk. Obezzhyryvayuschymy eiendommene har også aloe juice, te nesle eller kjerringrokk.

 •  Sjampo kan ikke vaskes bort med vann og urt (som hestehov, burdock root). For å forberede suppen hell 2 ss tørt gress liter kokende vann.

 •  Assist maske med sitronsaft. Sett det på røttene, vask etter 10 minutter.

 •  Du kan også skylle håret med varmt vann og sennep.

 •  Lage en maske av knust rognebær og mynteblader, forårsaker en del av en halv time og vask av med varmt vann.

 •  La håret vil være perfekt!  
   Med sminke kan ikke bare seg selv, men gjør deg selv en ekte helt fortelling. For denne teknikken, er det fantasy makeup. Men hvordan du gjør en makeover? Og det vil ta?

   Hva er det?


   Fra navnet er det klart at fantasy makeup - en make-up som gjør bruk av lyse farger, uvanlige linjer og mønstre, blanke flater og andre originale detaljer. Dette make-up er absolutt ikke brukes som hverdags.
  Hvordan lage en nydelig fantasy makeup? (10 bilder)

   Det er noen ganger kalt podiet, fordi det skinne på catwalk modeller med bilder på ansiktet hans. Men hvis du ønsker å imponere alle på festivalen, så bør du definitivt lære teknikken. Du kan også presentere en lys make-apom gå til et karneval eller, for en fotosesjon.
   Det er verdt å merke seg at fantasy make-up - er ikke bare et sett av lyse linjer og krøller. Hovedmålet med denne "male" - amaze, overraskelse og tvunget til å engasjere seg. Først av alt må det være fint!
   Men det er viktig å følge et valgt motiv, eller bildet vil se ferdig og dum. Kanskje mange alternativer. Møter ofte malte fugler, dyr og blomster.
  Hvordan lage en nydelig fantasy makeup? (10 bilder)

   Også populære marine motiver, kan egyptiske mønstre brukes og geometriske mønstre, russiske folke motiver er også ganske populær. Du kan kombinere og utfylle. Det viktigste som var fin

   Hva trenger du?


   Hva makeup er egnet til å skape et slikt make-up? Ikke alle, må det velge med stor omsorg og oppmerksomhet. Vi liste opp alt som du kan trenge:
 •  Tonal foundation makeup. Fra sin kvalitet, vil avhenge av kvaliteten på bildet. Hvis basen ikke kan maskere defekter i huden, vil de sikkert være merkbar og ødelegge bildet. Så velg et verktøy som kan gjøre huden din perfekt og være bærekraftig. For eksempel, en god hjelp av silikon. Silikon fyller rynker og jevner ut overflaten. Men husk at fargen på huden bør være glatt! Det er bedre å velge en nyanse lysere å sminke var strålende.

 •  Pulver (kompakt eller løs). Det bør også være av høy kvalitet og ikke forvitre. Ellers bildet "flow". Farge velger den fargetone basis, bør forskjellene ikke være.

 •  Det vil sikkert kjøpe perle pulver det vil gi for besøkende.

 •  Hvit tørr korreksjon. Det er nødvendig å skape fremtiden bakgrunnsmønster. Dersom rettelsen ikke blir brukt, vil mønstrene fusjonere med personen og at bildet vil ikke se lys og kontrast. Husker som et middel!

 •  Skygger. De bør være mye. Jo flere jo bedre! Mangfold er oppmuntret, så du kan bare kjøpe en stor palett. Nyanser kan kreve forskjellige, og lys og mørke. Esken skal inneholde skygger av forskjellige farger (matt og perle).

 •  I stedet for skygger, den spesiell maling for fantasy makeup. De har en perfekt tekstur og lett å påføre.

 •  Blyanter makeup. En rekke farger også velkomne. Svart bør definitivt delta. Bedre å ha i arsenal av blyanter av ulik mykhet, som noen linjer kan bli skyggelagt, må andre nødvendigvis være tynn.

 •  For applikasjons mønstre og tegninger vil trenge børster og Aerographs. Kjøpe børster av varierende tykkelse og mykhet, kan det være nyttig.

 •  Blush kan også være nyttig, men bare kvalitet!

 •  Leppestift eller gloss. Det andre alternativet er å foretrekke, siden skimrende lepper komplement mønster. Men husk at kan kreve uventet farge fra svart til gul eller grønn.

 •  Paljetter, fjær, rhinestones og alt annet. Dette kan være nyttig for å lage tredimensjonale bilder.

 •  Touche. Volum og mascara. Øyevipper bør være ekstraordinære.

 •  Hvordan du gjør?


  Hvordan lage en nydelig fantasy makeup? (10 bilder)

   Hvordan lage en fantasy makeup? Her er de viktigste fasene av etableringen:
 •  For å starte, velg et bilde.

 •  Nå mitt bilde skulle flytte papiret til å forstå essensen av mønsteret og behandle komplekse intrikat linje. Alle mønstre følge i samme skala, som vil trekke på alle ansikter.

 •  Nå er du klar til å forberede huden.

 •  Sørg for å rense huden. Bruk din vanlige vaskemiddel, for eksempel tonic.

 •  Deretter huden bør være våt, så det ikke tørker opp. Bruk normal dagkremen.

 •  Deretter gjelder en tonal basis. Gjør dette nøye, å behandle alle områder i ansiktet. Sjiktet bør være tykt nok, men ikke for mye, eller som et resultat alt kan smuldre.

 •  Så all ansikt pulver ordentlig.

 •  Nå er på plass, som vil bli plassert bildet, gjelder hvit korreksjon. Land kontur skygge at det ikke ser så glatt.

 •  Deretter fortsetter å tegne skisser. Bruk ganske solide riktige fargeblyanter.

 •  Nå er alle baner trenger litt skygge for å gjøre det ser naturlig ut.

 •  Begynn å fylle konturene av skygger. Bruk en tynn pensel der du ikke kan gå utover linjen.

 •  Litt skygge konverteringer der det er nødvendig.

 •  Påfør perle pulver for lyse områder.

 •  Gå til øyevippene. De bør være stor og lang, så gjelder mascara i to eller tre lag, men ikke overdriv: klumper og øyevipper kjedet sammen bør ikke være. Du kan bruke falske øyevipper, det er ganske passende.

 •  Nå kan du male leppene. Det er bedre å bruke en lys farge glans, men du kan sette leppestift og gloss gjennomsiktig topp.

 •  Eksempel


  Hvordan lage en nydelig fantasy makeup? (10 bilder)

   Tilbud om å lære å lage et enkelt mønster "Cheetah" steg for steg. Du vil trenge:
 •  tonal foundation pulver;

 •  skimrende skygge av sølv, rosa og lilla blomster;

 •  Sjeldne skygge (helst matt) hvit eller rosa;

 •  tynn svart eyeliner;

 •  svart mascara.

 •  Instruksjoner:
 •  Forbered huden din: ren, dempe, tone og bruke pulver.

 •  Påfør sølv skygge på hele øvre øyelokk og nedre kant.

 •  Hjørner lett skygge øynene lilla fargetone.

 •  Kanten av nedre øyelokk (nær ytre hjørnet) også markere lilla.

 •  Nå sentrum og i nærheten av århundret tempel gjelder perle rosa nyanse.

 •  Da de flytende lys skygger trekke en tykk pil fra det innerste hjørnet til templet. Begynnelsen og enden bør være litt tynnere i midten vil bli observert fortykning.

 •  Nå svart eyeliner for å tegne en gepard flekker bom.

 •  Da den samme sort eyeliner sirkel konturen av det øvre øyelokket. Linjen skal være i orden. Fortsett omriss tegnet av pilen, og velg det ytre hjørnet av nedre øyelokk.

 •  Nafarbuyte vippene mascara.

 •  Cheetah klar!


 •  Skinner og slå alle sine uvanlige make-up!

   Bilde av interessante alternativer:


  Hvordan lage en nydelig fantasy makeup? (10 bilder)

  Hvordan lage en nydelig fantasy makeup? (10 bilder)

  Hvordan lage en nydelig fantasy makeup? (10 bilder)

  Hvordan lage en nydelig fantasy makeup? (10 bilder)

  Hvordan lage en nydelig fantasy makeup? (10 bilder)

  Hvordan lage en nydelig fantasy makeup? (10 bilder)

  Яндекс.Метрика