Nylig, begrepet "kolesterolet" kan høres nesten alle TV-show, lese noen magasin eller artikkel, grunnen for en slik popularitet? Ordet "kolesterol" kan bli funnet på nesten alle emballering av mat, men likevel ikke alle vet hva slags en komponent, for hva det er og om nødvendig i det hele tatt.
Hvor raskt senke kolesterolnivået?

 Noen kunne gi ideen at kolesterol - en fett direkte, men det er ikke, det inneholder ikke kalorier, hvilket betyr at legemet ikke kan få energi fra den. Resten av befolkningen er kjent at kolesterolet, eller snarere dens forhøyede nivåer i blodet, kan påvirke menneskers helse, og derfor bør det være å gjøre noe, men hva?

 Hva er kolesterol og hvordan det farlig?


 Det viser seg at cholesterol i seg selv er sikker, på samme måte, men et byggemateriale for kroppen, som er involvert i dannelsen av cellemembraner.
 Så, er det lett å gjette at vårt kolesterol ikke kan gjøre, pluss alt, han er en viktig komponent for produksjon av visse syrer nødvendig for normal fordøyelse.

 I tillegg er han aktivt involvert i kjønnshormoner, er en viktig del av binyrene, hjelper kroppen syntetisere vitamin D. I menneskekroppen får kolesterol på to måter: den viktigste delen er produsert uavhengig av leveren (80%), er den resterende delen flagget ham med mat.
 Det er ikke vanskelig å gjette at belastet molekyler av kolesterol i kroppen kan ikke alle av dem bruker hele beløpet av konstruksjonen og levedyktighet av celler, og dermed dannet en egen molekyler av kolesterol, som begynner gratuitously svømme gjennom blodårene.
Hvor raskt senke kolesterolnivået?

 Over tid begynner det å vises på veggene, blodkar innsnevre, begynner blodet å passere med stor vanskelighet, organer, hvor dannelsen av disse "plugger" bli mindre oksygen, og dermed er dårligere eller helt kan nekte, spesielt farlig i tilfelle av hjertet, hjernen eller nyrer.
 Men ikke fortvil, redusere kolesterolnivået i blodet ganske raskt faktisk, dette hele systemet er mat, medisiner og andre metoder.

 Hva er og hva som forårsaker det øke?


 Fra det som er kolesterol, vi funnet ut om, men du har sikkert hørt at det er "godt" og "dårlig" som forstår? Vanligvis er nivået av en preget av spesifikke parametere - LDL og HDL-kolesterol "dårlig", og "god" henholdsvis.
 "Good" kolesterol kan si er garbage collector, reiser gjennom sirkulasjonssystemet, det samler rester overflødig "dårlige" kolesterolet, og omdirigeringer det tilbake til leveren. For å finne ut kolesterolnivået ditt akkurat nå, trenger vi en blod kjemi, som finner sin opphøyde eller normal.
Hvor raskt senke kolesterolnivået?

 Vanligvis er det normale nivå er omtrent 5 mg per liter, kan imidlertid denne figuren variere avhengig av flere faktorer som arv (det kan ha vært problemer med hjerte og blodkar noen med relasjoner), noen sykdommer (diabetes , høyt blodtrykk, vaskulær sykdom hos pasienten), og tilstedeværelsen av skadelige vaner.
 Vanligvis, hvis oppdaget kolesterol stiger normen, er det utrygt og krever umiddelbar behandling, heldigvis, det er helt ekte. Kvinner i fruktbar alder kan ikke mye bry deg om det, fordi de ga ut kroppens naturlige forsvar i form av østrogen.
 Alle andre, og noen ganger kvinner etter '20 tilrådelig å ta en undersøkelse for å bestemme nivået av kolesterol, minst en gang i fem år.

 Hvordan håndtere problemet?


 Vis livsstil


 Det viser seg at en direkte effekt på LDL nivåer med regelmessig mosjon, noe som betyr at flere mennesker aktiv og engasjert i aktiv idrett, jo høyere nivå av HDL. Dette er tilstrekkelig til å tildele 40-50 minutter en dag med noen form for trening, kan det være turgåing, jogging, rask tempo bare gå etter middag, ideelt sett - måle antall skritt per dag, bør det være minst 10.000.
 Forresten, her er ganske god assistent kan bli populært i det siste, fitness armbånd.

 Ideal - melde deg på sportsdelen eller en fitness klubb, ganske 3-4 ganger i uken for å redusere kolesterolet verre enn alle slags medisiner og dietter. For folk som er mest stillesittende livsstil, må du gjennom hver time sitter i en stol gjør fem minutters pause.

 Respekt for spesielle dietter


 Lavere kolesterol uten narkotika og piller virkelig la sporten vil være første skritt mot mål, og riktig ernæring - den andre, og like viktig og uunnværlig. En stor andel av dårlig kolesterol i kroppen kommer direkte fra mat, for det meste animalske produkter, så en spesiell diett og hviler på bruk av planteprodukter. Dette betyr ikke at du må helt gi opp kjøtt og melk, vil en rekke bli redusert.
 •  Vær oppmerksom på egg, deres normale ukentlige rente skal ikke overstige 3 stykker per uke, men dette gjelder bare eggeplommer, antall proteiner, faktisk, ikke er begrenset.

 •  Erstatte fett kjøtt mer magert og sunt, passer kylling, kalkun, kanin, kalvekjøtt.

 •  Sørg for å inkludere i det daglige kostholdet ditt fet hav fisk, er det som ingen andre, full av flerumettede fettsyrer, som hindrer dannelsen av farlig plakk.

 •  Spis så mye, bønner og gulrøtter, løk, brokkoli, og andre frukter og grønnsaker som er rike på fiber, som er i stand til å fjerne undersøkt blodkomponenter.

 •  Svært nyttige nøtter, noen vegetabilske oljer - oliven, linfrø, peanøtter, soyabønner og linfrø tørkede bær og hvitløk - den verdensberømte ingrediens som er mye brukt i mange menneskers oppskrifter mot forhøyet kolesterol nivåer.

 •  Selvfølgelig bør vi gi opp dårlige vaner, røyking og alkohol er ikke bra ikke fører imidlertid er vitenskapelig bevist at rødvin er gode kolesterolet bryter ned fordi et glass før middag eller lunsj sikkert ikke vondt.

 •  Det er kjent at komponenter av grønn te kan ikke bare kontrollere kolesterolnivået i blodet, men om nødvendig redusere sitt nivå, så drikk for helsen din!

 •  Medisiner og tabletter


   Noen ganger skjer det, og slik at for å takle dette problemet ved å bruke en diett og idrett ikke fungerer, så komme til unnsetning spesielle medisiner som løser kolesterolavleiringer på veggene i blodårene, fjerne dem og dermed redusere sitt nivå.
   Vanligvis blir disse legemidlene forskrevet eldre mennesker som forebygging og levetidsforlengelse.
   Øyne - et speilbilde av vår sjel. Og hvis de har noe galt, blir det straks tydelig ikke bare for oss, men i noen tilfeller andre. Men noen endringer og problemer i funksjon av organer spesielt ubehagelige. En av disse problemene - de såkalte tørre øyne. Er det mulig å takle det? Og hvordan du gjør det riktig?

   Problemet


   Å starte vnyknemo essensen av funksjon av visningen. Overflaten av øyet som dekker spesifikt membran: hornhinne og øyets bindehinne (også linjer den indre overflate av øyelokkene). Normalt må disse delene være konstant fuktig. Fuktighet spiller en svært viktig rolle, som fungerer som beskyttelse av øyeeplet fra eksterne negative påvirkninger. Men hvor du skal få denne fuktigheten?
  Hvordan å behandle tørre øyne syndrom?

   Væske produsere tårekjertelen. Og dette er en væske som frigjøres når gråter. Dette er vanlig rive. Den danner et meget tynt tårefilmen som dekker overflaten av øyet, som er ensartet i blinke.
   Denne filmen har flere funksjoner: fungerer som et smøremiddel, renser hornhinnen, gir riktig visuell persepsjon, fjerne fremmedlegemer, jevner uregelmessigheter og så videre. Forutsatt væske gjennom rive duct.
   Hvis rystet prosesser som utdannelse eller fjerning av tårevæske og forandre dens struktur, filmen bare ikke vil bli dannet. Dette fenomenet er referert til som "tørt øye syndrom". Det er viktig å finne ut hvordan å behandle denne tilstanden, fordi i fravær av egnede tiltak av funksjon av knust. I dette tilfellet vil du hjelpe israelske leger - oftalmologi i Israel er svært avansert, og vil hjelpe deg å bli kvitt de uønskede virkningene av dette syndromet.

   Er det trygt?


   Vi skal komme inn på hva konsekvensene av økt tørre øyne. Noen mulig:
 •  På grunn av mangelen på en beskyttende film overflaten blir utsatt aktivitet av bakterier og andre patogene organismer, som øker risikoen for infeksjoner.

 •  Hornhinnen på grunn av øket tørrhet blir skadet, noe som igjen kan føre til dannelse av erosjoner.

 •  På grunn av de ovennevnte virkninger av mannen kunne miste sin visjon (som helt eller delvis).

 •  Så ikke vær uansvarlig og ikke alvorlig å behandle problemet, bør tiltakene være betimelig.

   På grunn av det som kan være et problem?


  Hvordan å behandle tørre øyne syndrom?

   Tørt øye kan skje av seg selv, kan denne tilstanden skyldes påvirkning av noen negative faktorer. Her er de mulige årsaker til tørre øyne syndrom:
 •  Virkningen av negative miljøfaktorer som smog, urban støv, eksos, sigarettrøyk, fordampning av kjemikalier og så videre.

 •  Ofte, påvirker dette problemet de som stadig bruker oppvarming og air-condition (de fjerne fuktighet fra rommet, noe som gjør luften for tørr).

 •  Bruk av kontaktlinser eller manglende overholdelse av slitasje.

 •  Ugunstige forhold i datamaskinen eller med dokumenter (for eksempel feil eller utilstrekkelig belysning).

 •  Bruken av lav kvalitet kosmetikk for øynene.

 •  Utmattelse av utsikt, økt belastning, lange opphold på datamaskinen, ser på TV i mer enn 3-4 timer i døgnet.

 •  Mangelen av visse vitaminer (spesielt vitamin A) eller andre stoffer (lipider som påvirker sammensetningen av tårer).

 •  Aldersrelaterte endringer.

 •  Hormonelle lidelser. Ofte utvikling av øket tørrhet på grunn av menopause eller menopause hos kvinner, men årsakene kan være andre problemer i det endokrine systemet (f.eks, skjoldbruskkjertel).

 •  Virkningen av miljøfaktorer på hornhinnen, vind, kulde, direkte sollys.

 •  Uhemmet eller langvarig bruk av visse legemidler. Disse inkluderer anti-hypertensjon, antihistaminer, antidepressiva, vasodilatorer, og så videre.

 •  Vasospasme og følgelig utilstrekkelig tilførsel av korneal oksygen og næringsstoffer.

 •  Ødelegge tårekanalene.

 •  Krenkelse av integriteten av hornhinnen.

 •  Overført operasjoner på organer av visjonen.

 •  Multippel sklerose.

 •  Inflammatoriske sykdommer i visningen (f.eks meybomyt, dvs. betennelse meybomiyevyh kjertler som ligger i århundret).

 •  Sklerodermi og andre hudsykdommer.

 •  Manifestasjoner


   Nå liste symptomene på denne tilstanden:
 •  Det er en følelse av svie og smerter i øynene. Disse følelsene er ofte forverres når de utsettes for støv, vind, tørr luft og andre negative faktorer.

 •  Også, det er kløe.

 •  Noen ganger er det en følelse av et fremmedlegeme i øyet. Det virker som om noe forstyrrer, er noe på hornhinnen. Men når de vises avsløre noe svikter.

 •  I de tidlige stadier av tilstanden som noen kompenserende fenomen kan observeres økning rive. Men etter hvert faller og stiger i der.

 •  Hornhinnen kan bli rød, dekket med små fartøy.

 •  Klarhet av visjonen kan bli brutt, følelsen tåkete, redusert klarhet. Men vanligvis er det alt skjer etter gjentatte blinker eller lukke øyelokkene for en viss periode.

 •  Det er ofte et ubehag i øynene, som økte etter visuelle stress.

 •  Diagnose


   Å identifisere problemet, kan øyelege foreskrive en rekke diagnostiske prosedyrer. For eksempel, for å bestemme mengden av tårevæske til noensinne montert stripe av spesialpapir behandlet med spesielle stoffer utstillingen.
  Hvordan å behandle tørre øyne syndrom?

   Etter 5 minutter, blir resultatene evaluert. Også øyedråper kan zakopuvatysya med oss, maling komponenter. Disse tiltakene vil vurdere integriteten av tårefilmen og identifisere brudd.

   Hvor å spandere?


   Behandling av tørre øyne syndrom innebærer å fjerne årsakene til denne tilstanden, lindring av tilhørende symptomer og normalisering av produksjon og utstrømming av tårevæske og forbedre dens sammensetning. Her er noen mulige tiltak:
 •  Hvis vitaminmangel eller beriberi er utformet kompleks av visse vitaminer mangel som foregår.

 •  Brukt lokale medikamenter som kan fukte hornhinnen og kvitte seg med tørrhet. Strukturen av disse midlene inkluderer komponenter slik som lipider, hyaluronsyre, polymerer og andre. Kan anvendes slike dråper som "kunstige tårer", "Systeyn", "Vizyn" og lignende. Det er best å velge produkter som ikke inneholder konserveringsmidler (de kan irritere hornhinnen, noe som er uønsket). Men ved bruk av legemidler som lindrer rødhet på grunn av vasokonstriksjon, bør forlates. Bruken av slike små dråper kan forverre problemet.

 •  Sannsynligvis må endre livsstil eller yrke, hvis forholdene er svært ugunstig. Dreven visuelle laster må unngås.

 •  Kan brukes folk rettsmidler som for eksempel kamille te og noen andre urter (for deponi) eller gulrot juice (for inntak).

 •  I alvorlige tilfeller blir operasjonen vist som et hull tåre canaliculus for sin lukning vil bli plassert kork. Disse tiltak vil redusere tapet av tårer (fordi den naturlige strømningen blir redusert).

 •  Helse til deg og dine øyne!
  Яндекс.Метрика