Hvordan bli kvitt kviser over natten?
 Det er kjent at akne - resultatet av blokkering av talgkjertlene, som er en utmerket grobunn for bakterier. I tilfeller der kroppen ikke kan takle disse bakteriene, det er en vedvarende betennelse. Så, lurer på hvordan å bli kvitt kviser over natten, er det nødvendig å vurdere at alle legemidler som brukes til dette formålet bør fremme betennelse og stoppe veksten av bakteriefloraen.
 For å raskt bli kvitt akne, vil du trenge noen piller streptotsida å bli knust og blandet med aloe juice og noen dråper jod. Den resulterende blanding påføres på kviser over natten. Dette verktøyet er meget effektiv. I tillegg, kan utmerkede resultater gi en blanding oppnådd fra vannet og knuste aspirintabletter, som også skal settes på huden over natten.
 Også plassere dannelsen av akne kan føre til såpevann, og helst fått fra økonomiske eller barns såpe. Et utmerket verktøy kan kalles masken av såpe, som er nødvendig for å lage en oppslemning med mild såpe og salt. Påfør den resulterende masken på ansiktet i 20-30 minutter. Etter denne masken for å fjerne den inflammatoriske respons på stedet av dannelsen av kviser ved hjelp av tea tree olje.
 Effektiv men litt aggressiv bøte akne er trippel cologne. Derfor, ved å bruke denne metoden er det ofte ikke nødvendig. I situasjoner hvor et presserende behov for å gå tilbake huden din ser vakker, kan denne metoden hjelpe på kort sikt. Men bruken av trippel cologne, må det fortynnes med vann til hverandre, og bare deretter tørke huden. Ved hjelp at du ikke bør bruke regelmessig, og inkluderer tannkrem. Det er også i stand i løpet av kort tid til å tørke ut huden og bli kvitt akne. Litt lenger, men ikke mindre effektiv hjelp komprimere laget av hvit eller svart leire og honning komprimerer.
 I folk rettsmidler, et bredt utvalg av populære kosmetikk for daglig bruk, som inkluderer grønn te ekstrakt, arnika, trollhassel, polysakkarider, hyaluronsyre og andre komponenter som raskt kan avlaste betennelse, rødhet og kløe, eliminere bakteriell vekst og forbedre din hudfarge.
 Det finnes mange effektive og rimelige måter å hjelpe bli kvitt akne i en kort tid anstrøk av calendula, tjære såpe løsning av salisylsyre og andre. Imidlertid vil enhver metode som bidrar til å takle akne bare på tid, som det er nødvendig for det første å fastslå den virkelige årsak til deres utseende på huden. Spesiell oppmerksomhet er betalt til den tilstand og behov huden, ernæring, tarm rensing, metabolisme, menstruasjonssyklussvingninger, etc.
 Derfor, for å effekten av midlene forble i lang tid, er det viktig å fastslå årsaken og fastsette den. Også, for å redusere muligheten for akne, bør daglig ta forebyggende tiltak. Godt å tørke ansiktet hver dag med en blanding av sitron juice eller sitronsaft og persille. Hold avgiftning, eliminere alkohol og røyking, tar i nok væske og unngå depresjon.  
Hvilke produkter inneholder krom?
 Krom - et mineral stoff som er en del av hver og menneskelige organer og vev, spesielt bein, hår og negler. I tillegg er han involvert i prosessen med hematopoiesis, akselererer insulin påvirker kroppens energiprosesser og dens karbohydrat metabolismen.
 Med en mangel på krom i kroppen, øker dramatisk risikoen for diabetes av den andre typen. Omvendt, mineral krom innhentet i tilstrekkelige mengder, reduserer sult, reduserer sukker cravings, reduserer overvekt. Dette hindrer slutt slike forferdelige sykdommer som diabetes og selv kjemper med ham, pluss - forbedrer humøret!
 Ja, det er bevist at hvis hver dag i 10 måneder som lider av insulinavhengig diabetes en person mottar minst 500mkh krom, 9 ganger av 10 han observerer redusere symptomer som tørste, tretthet, hyppig vannlating. Laboratoriestudier bekreftet objektivt subjektive vitnesbyrd patsyentov.Esche mer imponerende resultater ble oppnådd når udvayvanyy (til 1000mkh) regler daglig inntak av krom.
 Med mangel på krom bind og såkalt atypisk depresjon. Det manifesterer seg i overdreven søvnighet, ukontrollerte sukker cravings, vektøkning. Som et resultat av flere dobbelt-blind (to grupper, hvorav den ene mottar en placebo) forskning, amerikanske forskere fant at etter åtte uker etter innføringen av 600 mg krom pr dag, opp til 70% av pasienter som lider av atypisk depresjon, merket en betydelig forbedring. I gruppen som fikk placebo var dobling av resultatet nedenfor.
 Merke seg her at den gjennomsnittlige russiske kosthold som inneholder 30 mcg av krom, og jo mer vi spiser raffinert mat (brød, godteri, etc., som inneholder tomme kalorier) vi får den mindre krom fra mat fordi den inneholder utelukkende på ferske produkter. Dermed kan vi snakke om kronisk mangel på dette mineralet i kroppen nesten alle.
 Så innse det, hvilke produkter kan gi skjønnhet, ungdom og helse? Først av alt, en ølgjær, lever, østers, hele korn i, korn og poteter. Husk at jo lenger maten er lagret, de mindre verdifulle stoffer de inneholder. Det er ingen hemmelighet at varmebehandling er også av stor tap for kroppen. Som et resultat, lagring og prosessering, mister vi 90% av oss viktige stoffer.
 Krom finnes i matvarer:
 - Nøtter - Brasil, skog;
 - Poppy;
 - Tørket datoer, solsikkefrø,
 - Hvetekli, hvetekim, spiret hvete, henholdsvis brød og kli;
 - Korn, bokhvete, bygg, hirse, mais;
 - Melk, melkeprodukter, ost, egg;
 - Mrehy, sopp (sopp);
 - Kalv og biff leveren, fjærfe biprodukter;
 - Maisolje, nasturtium;
 - Løk, artisjokk, poteter, bønner;
 - Cherry, blåbær, plomme, pære;
 - Tomater, agurker, brokkoli, rosenkål;
 - Marine fisk og skalldyr.
 Vi gjorde ikke kast disse produktene for å øke innholdet av krom, gitt at for det meste, de brukes i bearbeidet form. Det er nok å si at toppen av den øverste brasilianske mutter parade ble ledet ikke ved en tilfeldighet, det er der - den største krominnhold - 100 mg per 100 g, imidlertid, og det er rik på selen, og magnesium og tiamin.
 De andre kommer datoer - 29 mg, det virker, vil denne informasjonen glede mang en litt dårligere enn dem og vår pære - 27mkh på 100hrammov vekt. Det fine er at alle disse produktene kan spises uten å utsette dem for varmebehandling.
 Verdens helseorganisasjon har ennå ikke bestemt seg på daglig rate på inntak av krom til mennesker. Derfor har vi, gitt ovenfor, kan du prøve å ta en mer naturlig form produkter som inneholder det, jo mer at vi overdose er tydelig ikke truet.
 På protester fra skeptikere som virkelig krom forgiftning er svært farlig, svare ja. Faktisk kan et overskudd av substansen i kroppen som uakseptabel som hans ulempe. Det identifiserer tegn på kronisk forgiftning: hodepine, utmattelse, betennelse i mage-tarmkanalen. I tillegg er mulige hudlidelser som forekommer med en ganske akutt og kronisk form.
 Men når vi oppmerksom på at med mat toksisk dose (10000mkh) ikke kan oppnås. Dette kan bare være et resultat av industriulykker (akutt forgiftning) eller kronisk forgiftning av manglende overholdelse av betingelsene for arbeidskraft i farlige bransjer.  
Hvordan styrke neglene?
 For mange kvinner, er problemet med svake sprø negler ganske relevant. Våre hender er påvirket av bruk av husholdningenes kjemikalier, hardt vann, varme, kulde, mangel på vitaminer og selvfølgelig stress. I slike tilfeller kan de sterke sunne negler bare kan drømme om! Det er imidlertid en løsning. Svake, sprø negler og kan styrkes, og hjemme, ved hjelp av en enkel "folkelige" rettsmidler. Og den tidligere start å ivareta sine egne hender, jo før de får helse og styrke.
 Så, hvordan å styrke neglene? Det er best egnet for dette kurset bad med varm vegetabilsk olje med noen dråper sitronsaft. Dessuten er denne miksen bedre ikke å gni hendene og bare "suge" i fingrene og umiddelbart trekke myke bomullshansker. Prosedyren gjøres best om natten og opphold inntil morgen hansker.
 Kvitte seg med spiker rasslayvayuschyhsya hjelp sitron. Frukten blir kuttet i to halvdeler, og hver dyppet nagler på den ene hånden i fem minutter. Vitamin C finnes i sitron masse, en gunstig effekt på negleplaten og neglebånd. Etter inngrepet sitron halvdeler bør pakkes i en plastpose og legg i kjøleskapet - en frukt varer i fem eller syv "dykk" .Tsedru sitron er også brukt til å styrke negler. Brown massasje negleplaten, deretter smurte håndkrem.
 Perfekt for "ukriplyuvalnyh" tiltak saltvann bad. Spiseskje salt oppløst i et glass varmt vann, deretter dynket i denne komposisjonen fingertuppene. Etter inngrepet, hendene blir våt og smurt med vitamin smør.
 Spesielt den "like" negler olivenolje! Det er sikkert dyrt, men verdt det. I denne oljen inneholder mange vitaminer og andre næringsstoffer. Prosedyren anbefales minst en gang i uken, 10 plottet kurset. Det kan også komme godt med bomullshansker som er slitt på armer og olje igjen på hele natten.
 Utmerket verktøy for å styrke negler - gelatin. Spise mat som inneholder det kan forbedre neglene. Hvis gelé og desserter er ikke inkludert i kategorien "favoritt mat", må du ta en medisinsk gelatinkapsler som selges i apotek.
 En effektiv måte å styrke neglene kom opp med indianerne. De massert negleplaten avocado stein, rulle den i hendene. Spesielt bra hvis venstre ankel fruktkjøtt, som inneholder et stort antall næringsstoffer.
 Nyttig for oppstramming og potetstivelse. Meget god bruk for vannbad der kokte poteter. La suppen er avkjølt, og det kan godt brukes til å ta vare på hendene dine og selvfølgelig negler.
 Neglene kan være svak på grunn av mangel på kalsium i kroppen. Hvis en spesiell diett er for komplisert, kan du ta de animalske matvarer inneholder kalsium i ren form. Hold eggeskall, antent den i ovnen og slipe til et pulver. Innen to uker, bør ta et pulver i en teskje en dag.  
Яндекс.Метрика