Årsaker til dårlig ånde
 Ofte er det veldig vanskelig å finne ut om den fantastiske pusten, men mot andre kan det bli forstått, i tilfelle hvor partene prøver å holde deg på avstand. Del grunnene du kan bare eier nære venner.
 Årsaker til dårlig ånde ofte veldig trivielt. For eksempel kan dette være årsaken til hvitløk eller hvilken som helst annen sterk mat. Den forblir i munnen utskiller spesifikke stoffer og fører til tilsvarende lukt. Det neste elementet er restene av råtten mat i munnen. Av denne grunn er det nødvendig å jevnlig pusser tennene.
 Det er flere alvorlige problemer dersom munnen er karies tann, da det multipliserer et stort antall bakterier også produsere disse lukt. Hvis etter å ha våknet pust lukter ikke veldig ubehagelig - årsaken er mest sannsynlig dårlig rengjort tennene hans denne gangen. Fikse det ganske enkel behandling er nødvendig. Sår hals - som en mulig årsak til lukt, blant annet ved å ta ulike medikamenter mot denne sykdommen.
 Det er umulig ikke å nevne de vanligste årsakene - røyking og drikking. Munn røyker lukten vil gå alltid liker ikke prøve å bli kvitt det. Den beste stop smoking. Det samme gjelder for alkohol, men i dette tilfellet kan bidra til forskjellige piller som "Antypolitsaya" de gir en midlertidig effekt.
 Etter årsaken bør begynne å bli kvitt lukten. Hvis vanlig børsting ikke hjelper, problemet ligger mye dypere. Av denne grunn bør du besøke en tannlege å rådføre seg med ham. Det er noen folk rettsmidler for munnvann. Et eksempel er de 20 blader av mynte, kokt i 1 time. Denne oppløsning er helt eliminerer dårlig ånde.
 Røykere og drikke elskere må gi opp sine favorittaktiviteter, men i dette tilfellet kan du endelig bli kvitt lukten. For å se om det er eller ikke, hold hånden til munnen flere ganger dypt puster det, og lukt. Føler? Så husk at disse lukt til andre vil være mye sterkere, fordi deres egne folk er alltid lukter svært raskt blir brukt, eksempler er åpenbare. Det er mulig å elastisk tråd og hold pusten, deretter snuse. Virkningen vil være den samme.
 Fra drinker for å oppdatere pusten perfekte sterke te og tygge persille sprigs. Disse metodene er bare midlertidige løsninger, grunnene til at de ikke eliminere lukt, men det presserende behovet er et godt alternativ. Med frukt dufter takle friske epler. Også nyttig å vite at du pusser tennene to ganger om dagen virkelig nødvendig, mange bakterier samler seg på kinnene og tungen. For deres behandling tilnærming teskje og sølv slikkepott. Konstant oppmerksomhet til pusten bidrar til å forebygge mange forskjellige sykdommer, inkludert tannkjøttsykdom og tannråte utvikling. Til syvende og sist, lagre på din helse bør aldri.  
 Hva gjør ikke kvinner å være vakker, sexy og godt preparerte. De som av natur har rett hår, å drømme være eier av romantiske og forførende krøller. Men hvordan du gjør det raskt og uten skade på håret ditt? Prøv å bruke oppvarmet hår valser!
Thermo hår: hvordan du bruker dem?

 Hva er det og hva trenger du?


 Thermo - et flott alternativ som brukes av mange kvinner i mote tang. Dette er noe mellom lenge kjent for alle og elsket av mange curling curler.
 Men hvis du trenger for å holde curlers i håret nesten over natten, deretter oppvarmet curling Thermo akselerere prosessen, men gir en mer skånsom effekt på håret enn tang.

 Selv våre mødre gikk til forskjellige triks, for eksempel konvensjonelle oppvarmede curlers i kokende vann eller på andre måter. Men i dag tilpasningen, som forenkler prosessen.

 Fordeler og ulemper


Thermo hår: hvordan du bruker dem?

 Hvis du ønsker å perm raskt, men har ennå ikke bestemt seg for å kjøpe Thermo, og utforsk de fordeler og ulemper med tilpasning.
 La oss starte med gode:
 •  Prosessen med bølgen er betydelig redusert sammenlignet med bruk av konvensjonell krølltang.

 •  Krøllete hår beholde permanent sin form.

 •  Skade på håret mindre enn påføres med tang.

 •  Nå oppsummere noen ulemper:
 •  Den termiske effekten fortsatt finner sted, slik at håret ved konstant bruk av tilbehør kan bli tynn og kjedelig.

 •  Hyppig bruk av Thermo oppvarmet til høye temperaturer, kan gjøre håret sprøtt, pisket.

 •  Hvordan å bruke?


   Måten du bruker oppvarmet hår ruller håret avhenger ikke bare av kvaliteten på installasjonen, men også helsen til dine krøller. Hvordan bruke denne enheten rett? Det er flere viktige punkter:
 •  Til krøller var vakre og skinnende hår før curling en bedre vask. Også verdt å bruke balsam eller balsam, disse midlene vil gjøre håret mer lydig.

 •  Etter vask håret ditt må være tørt, vått, bør de ikke være, ellers varmen påvirket fuktig hår vil bli gjenstand for en negativ effekt, noe som resulterer kan være svak. Hvis du ønsker å styling holdt lenger, la oss trede til prosessen når håret er litt fuktig, men bare litt! Forresten, er det ikke tilrådelig å bruke hårføner, da dette vil være en tung belastning for dine krøller. Vask forhånd slik at hun kunne tørke opp manuelt før curling.

 •  For optimal fiksering frisyrer kan bruke spesielle festemidler som skum eller mousse. Fra gels bør bli forlatt, de byrden krøllene og gjør dem stygge og unaturlig.

 •  Etter forberedelsesstadiet kan starte oppvarming curler. Hvis det er en funksjon, og deretter sette den viss temperatur. Vente på en krølltang må være tilstrekkelig oppvarmet.

 •  Det er bedre å utføre alle handlinger i spesielle hansker som vil beskytte hendene fra forbrenning. De er vanligvis leveres sett curler.

 •  Du kan starte perms. Egen liten strand (tynnere den er, vil de mer vakre krøller være, og jo raskere vil krølle krøller), skru den på curlers. Sørg for å sikre spissen for å hindre at det stikker og også zavylsya. Fest curl. Bare gå videre med andre hår.

 •  Angi hvor lang tid det vil ta for curling. Det avhenger av flere faktorer: tykkelsen av håret, oppvarmingstemperaturen, den ønskede grad av krølling. Men den beste tiden - 15-20 minutter. Lenger holde curlers i håret er ikke anbefalt.

 •  Fjern fra krølltenger, hvis ønskelig behandle håret lakk.

 •  Hvordan velger jeg?


  Thermo hår: hvordan du bruker dem?

   Hvordan velge den beste Thermo? Det er flere viktige punkter som er verdt å legge merke til:
 •  Materiale. Siden denne faktoren vil avhenge av tilstanden til håret ditt. De fleste er laget av keramisk krølltang, velur, Teflon eller tourmaline. Teflon og keramisk hår for å gi den minst ødeleggende effekt. Velour i denne sammenheng, også, er ikke langt bak, men mange mener dette alternativet er ikke den mest praktiske, dårlig hår og holdt sklir ut curler. Selv om det trolig bare trenger å lære å bruke og tilpasse seg. Metall curler er praktisk talt ikke produsert, det er bedre å ikke bruke hår er ekstremt skadelig.

 •  Størrelse. Diameteren av krølltangen kan variere 8-32 millimeter. Generelt, desto lengre hår, bør være større diameter. Men, generelt, alt avhengig av dine ønsker og preferanser. Og best av alt kjøpe et sett, som inkluderer curlers i forskjellige størrelser. Dette vil kombinere krøller variere avhengig av humøret.

 •  Basis. Det er på grunnlag plassert curler å varme. Det bør være kompakte og lett å bruke, stabil.

 •  Også ta hensyn til ledningen. Først må tråden være lang nok, og for det andre, ønskelige ekstra deksel for ham.

 •  Pass på å merke vedlegget. De bør være like enkel å bruke og trygg for hår (noen kan provosere floker). Vanligvis som festene tjene ulike terminaler, "krabber" og så videre.

 •  Noen curlers med varmeisolasjon rundt kantene, for å unngå brannskader.

 •  Beskyttelse mot overoppheting. Dette er nyttig for svært travle mennesker eller spredt. Så hvis curler varmet opp til en viss temperatur, maten blir automatisk deaktivert.

 •  Indikatoren viser varme temperatur oppvarming.

 •  Kontrolleren lar deg styre varme temperaturen.

 •  Også mulig å installere varme tid, som også er veldig praktisk.

 •  Ioniseringen er nyttig som reduserer graden av negativ innvirkning på håret og forbedrer deres tilstand.

 •  Gjennomgang


  Thermo hår: hvordan du bruker dem?

   Her er en oversikt over flere Thermo utforske forskjellige produsenter:
 •  Elektriske curlers «Babyliss» - en utmerket faglig og praktisk alternativ. Det er mange praktiske funksjoner, settet inneholder curlers i ulike størrelser, boksing for oppvarming kompakt og praktisk. Danne komfortabel og oppvarmingstiden er minimal. Men vekten av dette settet er mer enn to pounds, så på en måte det tar ikke veldig praktisk. Prisen er ca 2700-3000 rubler.

 •  Curler «Remington» også verdt å merke seg. Tilfellet komfortabel, lett og kompakt. Krølltenger har en annen diameter, forme dem komfortabel, de raskt varme, holde temperaturen i 15-20 minutter. Det er en funksjon av ionisering at mange viktige. Det er slikt sett av billige, nemlig ca 1700 rubler. Mange fornøyde.

 •  Det er mange andre modeller og merker, for eksempel Philips, Binatone, og så videre. De er også bra og veldig praktisk for noen sett kan kalles mer enn demokratisk. Men det endelige valget vil avhenge av dine behov og ønsker.

   Heldigvis du kjøpe og vakre krøllete krøller!
  Яндекс.Метрика