Hva om frysing føtter?
 Av alle kroppsdeler mest utsatt for kalde ører, nese, hender og føtter. Dette fenomenet er godt forstått i form av menneskelig fysiologi. At bevare en følelse av varme kalt muskelvev og underhudsfett lag. Og de nevnte områder av det menneskelige legeme, de enten fraværende eller kan ikke tilstrekkelig takle de beskyttende funksjoner. Det bør ta hensyn til aspektet nese, ører og fingre og tær har et forholdsvis stort område utenfor gir varme inne i kroppen.
 Med ører og nese er mer eller mindre klar - i all slags vær er de vanligvis tilgjengelig for eksterne faktorer. Er det for ekstrem kulde mann skjuler dem under henhold cap, krage eller skjerf.
 Fingrene når hansker ikke hjelper, eller de rett og slett ikke, du kan varme aktiv sliping, egen pust, i ekstreme tilfeller bør gjemme seg i palme armhulene.
 Dessverre, med føttene dette er ikke praktisk. Men å fryse dem hvis grunnen uten ironi, fører ofte til tragiske konsekvenser - betennelse i kroppen, i zrealizovanyy lungebetennelse, akutte luftveisinfeksjoner, i beste fall triviell årsak en rennende nese.
 Hva om frysing føtter? Noen ganger er denne følelse av skyld er altfor trange sko. Ved støvler matchet med kunnskap, bør mellom huden og den indre overflate av foten sko være et tynt lag av luft. Hun utfører rollen som en varme isolator.
 Videre kan i løpet roomier sko alltid sette et ekstra par sokker. Når det gjelder det praktiske er beste ullsokker - vel holde på varmen på grunn av sin struktur, lett slettet og er svært drøy i bruk.
 Noen mennesker i sitt arbeid har lang tid til å være i den friske kalde luften. Først av alt, viser det til distributører i markeder andre representanter for gateselgere. For å beskytte seg mot kulden følelse i føttene, noen ganger bruker de ganske økonomisk, men effektiv løsning. For eksempel, innpakket fot gulv sokker gammel avis eller plastpose.
 Fra måten kan dette virke litt primitiv - vel, så du kan spare fra februar frost fin gammel avis? I mellomtiden har fremgangsmåten flere ganger bevist sin effektivitet. Papir eller plast lag skaper en ugjennomtrengelig luftlag hvor langvarig intern mikroklima. I praksis, med denne metoden intet menneske er i stand til å opprettholde helseeffekter 10-15 kuldegrader.
 Hvis unngå nedkjøling føttene sviktet, bør hjemmet ta umiddelbare krisetiltak. Den beste måten å bidra til å stoppe for badestamper. I anbefales varmt vann med litt salt for å legge til, kan du melke eller noen få dråper av essensielle oljer.
 Det er noe helt annet når føttene er iskaldt hele tiden - uavhengig av været. Dette kan være et tegn på alvorlig intern sykdom, sier, en krenkelse av det kardiovaskulære systemet, diabetes og mer. I slike tilfeller kan du henvise til spesialister, heller enn å prøve å varme føttene et ekstra par sokker.  
Bære fett, og kontraindikasjoner
 Bjørn fett lærte å bruke i folkemedisinen siden antikken. Han har nå den største utbredelse. Men alt som har etablert seg som et verktøy i stand til raskt å sette på føttene svekket og syke mennesker. I tillegg er et naturlig produkt - en perfekt verktøy for mennesker. Det er bevist at bjørnen fett bidrar til å takle tuberkulose, alvorlige og langvarige former for lungebetennelse, bronkitt med astmatisk sykdom, tidlig stadium lungekreft, silikose og forkjølelse.
 Bruken av bjørn fett
 Bærer fett i medisinske anvendelser kan anvendes i nesten alle sykdommer. Utvalget av sine handlinger er meget bred, spesielt hvis den bjørne fett i kombinasjon med andre produkter, slik som honning. Forresten, en blanding av fett og honning, tatt i like proporsjoner, kan beskytte leveren fra herjinger av antibiotika selv når utsatt for kreft kjemoterapi.
 For behandling av forkjølelse bære fett brukes som følger: voksne til full gjenoppretting bør ta en spiseskje tre ganger om dagen for barn - en teskje av fett og 3 ganger om dagen. Ta det på tom mage en time før måltider.
 For behandling av alvorlige kroniske sykdommer som lungebetennelse, tuberkulose, purulent bronkitt, bære fett bør brukes som følger: voksne tre ganger om dagen for 1-3 ss på tom mage en time før måltider for en måned. Etter dette trenger du en pause i 2-4 uker (avhengig av sykdom). Og så selvfølgelig må gjentas 1-2 ganger før personen er helt frisk. Hvis tuberkulose eller lungebetennelse kjører, krever behandling mer intens og langvarig, med fokus på pasientens velvære. Og i tilfelle du ikke kan avbryte behandlingen dersom saken gikk mot endringen, men en full gjenoppretting har ennå ikke kommet.
 I lignende sykdommer hos barn (tuberkulose og lungebetennelse) diett bør overlates den samme, det er bare å gi bjørnen fett 3 ganger om dagen for en time før et måltid. Men å redusere dosen: små barn - en teskje, tenåringer - i dessert skje. Samtidig gi dem et glass varm melk med honning eller syltetøy. Dersom barnet ikke tåler melk, bør fettet bære slather på en brødskive, og drikke den varm te, fylt med vill rose og bringebær.
 Bære fett bare fint mykgjør og helbreder halsen, støtter normale stemmebåndene. Så alle som har en lang tid til å være i kulden og få kontakt med folk - sangere, skuespillere, guider, kan du prøve den utmerkede profylaktisk for stemmebåndene. I dette tilfellet bør bjørn fett tas rene 1-2 ss, men først det skulle smelte. Du trenger ikke nødvendigvis med bruke et vannbad, kan du bare få en skje med bjørn fett fra kjøleskapet og la ved romtemperatur.
 Bruken av bjørn fett effektivt og for å behandle magesår, 12 duodenalsår, kolitt, gastritt, pankreatitt - i korte, sykdommer i mage-tarmkanalen.
 Bjørn fett brukes ikke bare inne i kroppen. Han - en ekte frelse hvis folk fikk en forbrenning eller skade, inkludert med skuddsår, biter av dyr, insekter, idrettsskader (strekking av muskler, sener og leddbånd). Dette mirakel fett kan gni leddene, noe som er svært nyttig i osteochondrose, nevritt, leddgikt, revmatisme. Mer effektivt det etter den russiske bad eller badestamp.
 Bære fett og kan hjelpe med hudsykdommer som psoriasis, eksem, dermatitt, trofiske sår. Men virkningen vil være bedre hvis de smøre huden på et tidlig stadium av sykdommen.
 Gode ​​resultater oppnås ved bruk av denne oljen for kosmetiske formål - forynger huden, rynker blir glattet, forbedrer hudfarge. Masker med tillegg av bjørn fett vist til de som har kulde og flassende hud obvitryuyetsya.
 Kontraindikasjoner mot bruk av bjørn fett
 Bjørn fett, for den saks skyld, har noen stoffet sine kontraindikasjoner for bruk. Men de er svært få. Først, det idiosynkrasier. Å sjekke effekten av bjørn fett på kroppen, kan du begynne å bruke den med små doser, prøve å sette på huden hans, for å overvåke reaksjon. Hvis alt går bra - for å fortsette behandlingen.
 Men det er en mer alvorlig tilfelle - en gallestein sykdom i den akutte fase av sykdommen eller galleveiene. Da må vi finne et alternativ til bjørnen fett.  
Sorte øyne: årsaker, hvordan bli kvitt sorte øyne?
 Som et resultat, kan hudproblemer og dårlig helse synes sorte øyne. Vi har alltid vært først og fremst interessert i hvordan de kan bli eliminert, men først må du finne ut årsakene til sin forekomst. Eksperter hevder at hvis eliminere årsaken blåmerker, de vil selv. Og dette er riktig og rask måte å håndtere dette kosmetisk problem.
 Hvorfor svarte øyne?
 Mørke sirkler eller som de pleide å ringe, kan blåmerker under øynene oppstå av mange grunner. Hvis denne situasjonen er singel, har du sannsynligvis blåmerker under øynene innledes søvnløs natt eller innholdsrik drikking. Dypere titt for årsaker blåmerker under øynene må til hvis problemet er løst.
 Årsaken til blåmerker kan være lokalisert nær de øvre lagene av epidermis blodkar som danner et visuelt mørke ringer under øynene. Men for å bli kvitt problemet i dette tilfellet kan bare være lymfedrenasje eller laserkorreksjon.
 Årsaken kan være blåmerker og hud pigmentering lidelser. For å eliminere denne kosmetisk feil bør gjelde Whitening prosedyre. Velprøvd bleking krem ​​med retinol. I tillegg, og kan bidra til masken. Men en vedvarende, dvs. eliminering av blåmerker, bør bleking gjennomføre regelmessig basis og minst et par måneder. Da huden rundt øynene gradvis posvitlishaye.
 Sorte øyne - et kosmetisk problem. Men hvis du håndterer det enkle metoder kan derfor ikke føre til mer alvorlige. Leger understreke at årsaken blåmerker kan være problemer med hjertet eller nyrene. Bare tar opp deres helse og eliminere årsaken, kan du forvente at forsvinner og dens konsekvenser.
 Vin i blåmerker under øynene og aldersrelaterte hudforandringer. I voksen alder, dessverre, ikke til det bedre endre huden rundt øynene. Spille med det en grusom spøk - meget delikat huden blir tynnere, går ned, kommer til å blålig poser. Fjern denne populære fasiliteter eller umulig. Vil bare løfte plast.
 Det hender at kvinner over 35 år har en tendens til å gå ned i vekt. Hvis du gjør det skarpt, frata kroppen av nødvendige næringsstoffer, kan det vises svarte øyne.
 Faktisk, ignorerer en sunn livsstil og mange dårlige vaner til slutt føre til det faktum at det finnes ringer under øynene. Hva du skal gjøre i denne situasjonen? Fortsetter å bruke kvalitet kosmetikk for huden rundt øynene, noe som forbedrer blodsirkulasjonen i området.
 Hvordan bli kvitt sorte øyne?
 Hjemme, kan du ganske enkelt og raskt fjerne et blåmerke under hans øye. Hjelp kan testes folk rettsmidler.
 Bidrar til å fjerne mørke ringer rundt øynene komprimere av svart te: 1 teskje te, helle en kvart kopp kokende vann. Dette brygge insisterer halv time og deretter filtrert. I øynene bør sette bomullspinner dynket i brygging. Det anbefales å legge seg ned med dem i 15 minutter, og i denne tiden kan du doble endring bomull pads. Endelig - sette en tampong dynket i kaldt vann. En fullstendig søknad prosedyren bør være en god nærende krem.
 En rask måte å slå hudtone - Bruk is til person. Men det skal alltid være nedkjølt is forsyningen, helst frossen infusjon av urter som kamille eller calendula.
 Inntil bevist metoden gjelder en maske med poteter. Poteter bør kokes "i uniform". Når frukten er avkjølt, må det klippes i to og feste dem til øynene i 40 minutter.
 I mindre enn halvparten - 20 minutter vil trenge for å holde masken fra røttene av persille. Det hjelper også å eliminere poser under øynene. Persillerot og chop må bruke slurry for alltid.
 Mer sannsynlig, innen 15 minutter, må du holde øyelokkene ost pakket inn i gasbind.
 Er en effektiv maske med yoghurt og honning. Disse produktene bør blandes i slike mengdeforhold at det oppnås en gel-konsistens. Da gjelder blandingen på øyelokkene i 15-20 minutter. Det er tilrådelig å gjennomføre prosedyren før du går til sengs.
 Det er en annen metode, som er meget effektive for nyreproblemer - og dette fører også til blåmerker under øynene. I dag bør du drikke minst en liter rent vann. La det ikke en gang, men over tid vil situasjonen bedre og huden blir vakrere og lysere.  
Яндекс.Метрика