Hvordan lage en fleece hale?
 Buer, hestehaler, cornrows. Kvinner vil alltid være en bonus til den sterkeste parten, er de som vet hvordan å tiltrekke seg menn. Selv om damen er ikke all right med figuren, ikke så mange føtter som en modell, ikke et vakkert utseende, den kreative frisyre kan tydelig identifisere og plutselig mengden med enhver kvinne det vanlige utseende. I dag er en svært populær alternativ eller kombinerte frisyrer, fletter med halen nachis på lang rett hår, hestehale på kronen av lyse tilbehør. Moderne barberere kom opp med noen måter å raskt bringe langt hår i orden.
 Hvordan lage en normal frisyre uforglemmelig?
 Så i dag vil vi fokusere på halen hvis han er ned - dermed sin eier - en kvinne i moden alder, hvis på toppen, så det er en tenåringsjente. Grunnlag hår - en haug med hår samlet sammen. Dette er svært nyttig når du spiller sport, forretningsmøter. Men hvis du ser en vakker dame hode, som er dekorert med høy hestehale fleece, du vet, er hun klar til å gå til feiringen.
Hvordan lage en fleece hale?
 Fra fleece å skape en frisyre, vaske håret med balsam og tørt hår tørketrommel på middels hastighet, dirigere trådene fra midt bak. For gre trenger du en børste med hyppige tenner, som du ønsker å gå på håret fra begynnelsen av sin vekst til spissen. Deretter deler du kjemme håret i to deler i en sirkel parietallappen, fikse de resterende bunn pin. Den øvre delen bør nachesat: det hvert hårstrå (ca 2 cm 2) sette opp et par ganger og passere kammen ned, før du begynner å bli forvirret.
 Nachisuvaty trenger alt håret over: jo flere låser du kommer, jo mer massive produksjonen vil nachis. Hvis du trenger daglig frisyre nok og fire tråder. For tettsittende bruk hårspray som vil bevare form og volum for lang. Før du gjør en hestehale med raggete, bør håret kjøpe faired. Å konkludere med at du trenger en massasje børste, som er i retning av håret tilbake og re-innspilt pryhladzhuyutsya lakk.
 Deretter fjerne den nederste pinnen og bunndekselet overhead hårstrå, de der du nettopp gjorde nachis. Du trenger bare å gjøre et valg, stå foran et speil der du vil plassere hodet hale, bunn, side eller topp.
 Uforsiktig hale fleece
Hvordan lage en fleece hale?
 Nylig, unge mennesker foretrekker lys "stubbene" kreative "neraschesannost" vi kan si enda uaktsomhet. Men dette betyr ikke at den yngre generasjonen med en smak dårlig eller hygiene, stil og mote dikterer sine egne regler. Det er på tide å bli kjent med ny stil skaperverket Ponytails raskt.
 For å få en frisyre du vil dele hår i to: den øvre tråd igjen delt inn i to deler rygg, som hver er lett nachesat og flette tilbake i to pene krøller (de er co usynlig blonder eller pin). Det viser halen ovenfor, pålegges ovenfra og nedenfra håret er tvunnet eller bundet zakolyuyetsya. Frisyre i hastverk er bra for de som har litt ledig tid, og du må se stilig og unge. Derfor Ponytails fleece slik som unge jenter og kvinner i midten alder som ønsker å holde tritt med tiden.  
Leg kramper om natten
 Natt - en tid til å slappe av og hvile. Men ikke alle mennesker kan slappe av om kvelden og forynge. På grunn av en rekke ubehagelige helseproblemer, kan sove bli forstyrret, noe som til slutt føre til dårlig helse, mangel på søvn eller kronisk tretthet. En av disse problemene er og leggkramper om natten. En person som bare føler at han reduserer sterkt beinmuskulaturen, og spesielt kalver. En av de mest ubehagelige årsakene leggkramper om natten er en sykdom i sentralnervesystemet. Det er på grunn av dette at de første tegn på et anfall, se en lege. Bare en lege kan motbevise dette motivet domstol, har alle nødvendige tester.
 Dessuten forårsaker kramper i bena kan være til mangel på visse vitaminer eller mineraler. Ofte er det en mangel på kalsium, kalium eller magnesium synes således å helse. Påvisning av mikronæringsstoffer underernæring om natten og under søvn på grunn av det faktum at under søvn blodsirkulasjonen bremser ned som kroppen prøver å bruke så lite energi. Således kan effekten av underskuddet er betydelig forbedret. I slike tilfeller anbefales det å fylle mangelen på vitaminer mat med høyt selen eller bruk av visse medisiner foreskrevet av lege. Engasjere flere idretter. Økt elastisitet i musklene hjelpe til å takle kramper.
 Å finne ut den eksakte årsaken er viktig fordi anfall kan være et tidlig symptom på diabetes. Påvise sykdommen tidlig vil lett takle det i fremtiden. Se din livsstil eller jobbtype. Det er mulig at natt leggkramper er resultatet av ditt arbeid i en vanskelig posisjon eller stående. Lignende problemer kan oppstå i røyker eller kaffeelsker. Derfor bør du begynne å lete etter årsaken til selvanalyse og begrensning av stoffer provosere anfall.
 For mange krampe er ikke bare dårlig tilstand, men også en sterk muskelsmerter, bør dette bli kvitt. Ikke sterke, og alle de stramme muskler prikke hjelp slappe anspent det og bedrer blodsirkulasjonen. Dessuten kan det berørte området være skarp nålestikk. Muskelavslapning og strekke kalven vil bidra med over stortåen, bøying og ubøyelig fots. Disse måter å håndtere krampe effektiv, men i virkeligheten er de sliter med effekten og ikke den faktoren eller sykdom utløser muskelspenninger.
 Tradisjonell medisin tilbyr forskjellige måter å behandle leggkramper, men de fleste avhengige av dem er ikke nødvendig. Kanskje noen av de teknikker og bra, men hvis du velger, er det bare de som forstår. For eksempel rubbing tørr sennep har en varmende effekt. Metoden fungerer, men det er en risiko for problemer fra huden gni på stedet av sennep.
 Dermed kramper ben om natten kan være en wake-up call om din helse. Ikke ignorere det eller til selvmedisinering. Trenger du å bli kvitt årsaken til problemet heller ubehagelige konsekvenser vil forsvinne av seg selv.  
Hvilke matvarer inneholder vitamin D?
 For første gang verdien av vitamin D ble notert som antyrahytnыy faktor. Sykdommen rakitt har vært kjent siden antikken, og i 1650, året for Hlysson beskrevet i detalj. I medisin har lenge brukt olje utvunnet fra tran, og bare i 1824, året Dr. Sheut først utnevnte ham som et verktøy mot rakitt. Nesten hundre år senere ble det oppdaget at solens ultrafiolette kurere sykdommen eller hvor mye verre enn den velkjente fiskeolje.
 I trettiårene av forrige århundre har blitt etablert kjemisk struktur av vitamin D. Denne oppdagelsen gjort Vyndaus tysk professor, Nobelprisen, som han mottok "studiet av strukturen av steroler og deres forbindelse med vitaminer." Disse studiene omfatter vitamin D til en gruppe av viktige elementer.
 Vitaminer - en gruppe stoffer, inkludert den mest vanlige er vitamin D2 eller ergocalciferol og D3 - kolekalsiferol. I chelovechesklom kroppen er to av deres forgjenger - kolesterol og ergosterol. Under påvirkning av sollys de slår til vitamin D. Det er verdt å merke seg at produksjonen krever bare 30 minutter i uka for å utsettes for sol i ansiktet og på hendene. Ikke verdt å bruke solkrem fordi de nøytralisere virkningen av ultrafiolett lys.
 Vær oppmerksom på at solkrem med SPF 15 beskyttelse nivå blokker vitamin D produksjonen med 99%. Også verdt å merke seg er at de eldre og mennesker med mørk hud trenger lengre økt solarization, som mørk hud tar mindre stråling, som står for en halv time kan ikke være nok.
 Nå svare på spørsmålet hvor produktene inneholder vitamin D? Det er i alle typer meieriprodukter, rå eggeplommer, sjømat, ost og en ost og fløte, vegetabilsk olje, fiskeolje. Fisk - sild, makrell, tunfisk, makrell. I fiskelever vitamin D, er en rekord for innholdet kveite og torsk. Men dette vitamin i melk er ikke mye, og dessuten er det fosfor, noe som hindrer opptak av vitamin D.
 Havregryn, poteter og persille, noen urter, inkludert nesle, kjerringrokk og alfalfa, løvetann greener, også er blant leverandørene av vitamin D. Vi vet allerede at dette vitaminet er bra styrker immunforsvaret ved å øke kroppens evne til motstand mot virus og infeksjoner.
 Også under studier har vist at vitamin D avslører en viss antitumoraktivitet. På grunn av det faktum at kreftcellene har noen områder som reagerer på vitamin D, kan det hemme deres vekst.
 Det bør bemerkes at vitamin D-mangel truer med å øke risikoen for prostatakreft kolon. Det bemerkes at prostatakreft ofte lider av mørkhudede menn, fordi mørk hud er bedre beskyttet mot ultrafiolett stråling. Men mest vitamin D viste effektiviteten i kampen mot brystkreft. Ja, det er bevist at den er mottatt av tilstrekkelig bedring hjulpet kvinner aldersgruppen 50 år.  
Hvilke matvarer gir vitamin E?
 La slummen i medisinske termer på stoffer, bedre kjent som "vitaminer" til side og prøve å finne ut i en enkel navnekilder som trengs for helse "byggeklosser" av hva som bør spises i saken har det et problem. På kunstig multivitaminer i fleng tilbys i apotek generelt stille, fordi de favoriserer begynte å tvile på seg selv leger og mange av dagens produsenter er syndere elsker for erstatninger nødvendig komponent i oppskriften, for å supplere med fantastiske ansatte.
 Således vitamin "E", som er avhengig av den normale funksjon av menneske genitalia. Hos kvinner, mangel på det i kroppen observert brudd som fører til sykdommer av spedbarn under fosterutviklingen hos menn - brudd oppstår potens. Fattige i denne vitamin daglig meny, og forårsaker alvorlige forstyrrelser i det kardiovaskulære systemet av mennesket og i hans hud, mangel på dette stoffet synes premature manifestasjon plaketter, ligner i utseende til mole, som under normale omstendigheter bør skje kun i svært folk eldre. Ikke rart produsentene av kosmetikk i krukker og tuber av kremer tyder på at de er en del av dette vitaminet er til stede, la oss håpe at de ikke legge oversett.
 Hvor er kroppen dirigerer dette vitamin, får det fra mat? For å styrke cellemembraner, der Drivgarn frie radikaler og virus ikke er i stand til å få inne i cellene og drepe dem eller tvinge til å operere på bekostning av helsen til verten. Siden cellene i hver enkelt av oss et stort beløp, og hver av dem trenger rustning materiale som består hovedsakelig av vitamin "E", da det daglig rate for en voksen er ganske høy - minst 12 mg. Kvinner vordende mødre i nær fremtid bør få daglig og enda mer - ikke mindre 17mh. Barn og ungdom - fra 6 til 11-12 mg daglig.
 Det er uheldig at det i animalske produkter, favoritt, vitamin "E" er liten, og lever, i kjødet som han deltok i stort antall, som ikke alle. Andre matvarer som inneholder vitamin E: eggeplommer, salat, olje fra frø (spesielt oliven, linfrø og fortrinnsvis fremstilt ved kaldpresset), hele korn korn (grøt koker tid til å kaste rask matlaging). Spesielt ikke poshykuesh med en beskjeden liste.
 Men hvis du trener deg og hushold spise salater kledd med olivenolje, ofte satt på bordet bokhvete, havregryn, kokt med hele korn, flak stedet for å legge til dem egg "posjert" kokt eller kokt klassisk måte, kan vi forvente at fylling grunnlag for mobilnettet organisme "rustning" vi kan håndtere i riktige mengder. Forresten, lære å lage mat hjemmelaget majones, basert plommer og vegetabilsk olje, du kan absolutt nyttig og velsmakende saus (ikke verdt å sammenligne med butikken analog) som vil gjerne kushatsya alt.  
Яндекс.Метрика