Masker med aspirin akne
 Jakten på feilfri utseende karakteristisk for alle mennesker. Jakten på magic bullet som vil gi huden din perfekt stand, ikke stoppe noensinne. En av de mest effektive måter å kvitte seg med ulike defekter er aspirin maske for acne, sammen Brighte foryngende og personlig deksel. Dette alternativet er spesielt effektiv for fet eiere og strålende hud utsatt for akne. Imidlertid kan overforbruk metode forårsake rødhet og kløe, som hyppigheten av bruk av masken og dets sammensetning bør diskuteres med legen din. Hvis ikke oppdages og kontraindikasjoner aspirin akne lisensiert for bruk, vil resultatet bli sett neste dag.
 Effekt av aspirin på huden
 Steroide anti-inflammatorisk narkotika har en positiv effekt på hele kroppen. Han er kjent i medisin og lenge anbefalt av eksperter for intern og ekstern bruk. Spesielt aspirin akne i ansiktet, gir en rekke ekstra effekter:
 - Tørker huden;
 - Leger sår;
 - Renser huden overflaten;
 - Reduserer pore størrelse;
 - Blokkerer spredning av purulent infeksjon;
 - Eliminerer hevelser og rødhet;
 - Løser betennelse utdanning;
 - Fjerner døde hudceller fra huden;
 - Reduserer produksjonen av fett;
 - Hjelper bekjempe vrosshymy hår;
 - Opprettholder vannbalansen;
 - Bevarer elastisitet og ungdommelighet i huden.
 Kontraindikasjoner
 Aspirin, som er en del av aspirin godt omdømme i kampen mot høy feber og smerter, men visse kategorier av mennesker bruker det kan være skadelig. Disse inkluderer:
 - Allergi, noe som ville være den beste maske gelatin;
 - Gravide og ammende mødre mor;
 - I tilfelle av individuelle intoleranse;
 - Pasienter med kroniske sykdommer i løpet av oppholdet forverring;
 - Personer med ansiktsskader, brannskader eller frisk brunfarge.
 Medisinsk kurs som bruker aspirin masker bør varieres periodevis siden regelmessig bruk av stoffet kan føre til tørr hud og utseendet hennes tilsynelatende vaskulær nettverk. Kompetent tilnærming til effektiv metode vil dramatisk forbedre hudens problem og redusere kostnaden ved å kjøpe dyre salver og kremer.
 Beste Oppskrifter masker med aspirin
 1.  Fet problem hud
   Som ingredienser skal ta 4 tabletter av aspirin, del 1/2. l. jojoba olje eller vann og 1 ss. l. honning. Legemidlet skal male i en morter til pulverisert. Alle komponenter må blandes for et par til kremet konsistens. Før du påfører ansiktsmasker skal være pre-behandlet Clarifying Lotion og damp den over avkok av urter som forbedrer penetrasjon av narkotika, ren og strekker tid. Sammensetningstuppene skal påføres hudoverflaten, øke tykkelsen av laget i problemområder. Prosedyren utføres i 15-20 minutter 1-2 ganger i uken. For hud som er utsatt for inflammasjon, kan intervallet reduseres til 1 dag. Etter 10 manipulasjon bør ta en pause, etter som behandling økter lov til å gjenopprette. Metode for honning er svært effektiv, men bare i fravær av en allergi mot det. Blandingen kan ikke oppvarmes til temperaturer over 40 ° C, ellers tapte de fordelaktige egenskaper av honning. Jojobaolje kan erstatte yoghurt, aloe, eggeplomme, druekjerneolje, olivenolje, solsikkeolje, lotion eller yoghurt. Rømme eller lakserolje kan brukes bare eier normal eller tørr dekke personell. 

   Whitening Mask
   Ingredienser:
   Aspirin - 6 tabletter
   Sitronsaft - 2 ss. l.
   Pålegge ansiktet i 10 minutter, vask deretter av med brus løsning (1 l. Av vann oppløse 1 ss. L. Soda) med tillegg av en 1 cent. l. sitronsaft.

   Aspirin leire
   Kombinasjonen av to kraftige rensing elementer gir fantastiske resultater. Clay er i stand til å håndtere giftstoffer, bakterier og irritanter svarte prikker. Varianter skiller seg i sammensetningen av leirmineraler, men aspirin maske for bedre utnyttelse av kaolin, er hvit.
   Ingredienser:
   Aspirin - 3 tabletter
   Kaolin -. 1/2 h L.
   Vann - "øye".
   Ingredienser fortynnet med vann og brukes på ansiktet i 20 minutter. Forresten ty to ganger i uken.
   Aspirin øker blodsirkulasjonen, hemmer sekresjonen av talgkjertlene og eliminerer betennelse. Denne typen kjemisk peeling, etter som du trenger for å beskytte seg mot UV-stråling og bruk solkrem. Bruk olje mykgjør og beskytter syre effekt på utseendet på tørrhet. Aspirin maske gjør underverker - en person trekker forsvinne mindre feil, lysner huden, reduserer betennelse, det er friskhet. For gjenvinning av huden til denne metoden er ofte brukt og profesjonelle skjønnhets.
   Råd
  1.  Den første masken skal brukes til problemområder, velge mindre aggressive alternativer oppskrifter for å sikre deres harmløshet for denne hudtypen.

    Behandling av akne bør være omfattende, en aspirin kan ikke gi den ønskede effekt.

    Før du bruker narkotika bør konsultere en hudlege som vil anbefale hyppigheten av bruk og flere ingredienser.

    Fighting utslett bør ledsages av et balansert kosthold og mosjon.  
 Mange drømmer om langt og vakkert hår. Men hva hvis en slik natur ikke er tildelt, eller i et anfall av følelser du klippe langt hår? Hvordan bli eier av luksuriøse krøller?
Hvor raskt vokse langt og sunt hår?

 Årsakene til langsom hårvekst


 Før du gir råd og anbefalinger, viser mulige årsaker til langsom vekst av hår:
 •  Stress. Som du vet, "alle sykdommer i nervene." Og langsom hårvekst også kan godt være grunn å understreke det. Så hvis du har, eller er i en tilstand nær depresjon, deretter et vakkert langt hår ikke drømme.

 •  Arvelig faktor. Hvis din mor og bestemor ikke kunne skryte av langt hår, er det sannsynlig at en slik genetisk predisposisjon som trolig kom til deg også.

 •  Underernæring. Kondisjonere hår, avhenger av hvilke stoffer som kommer inn i kroppen med mat brukes. Hvis du bruker skadelige produkter eller de som ikke inneholder tilstrekkelige mengder av viktige vitaminer, mikro - og makronæringsstoffer og mineraler, er håret usannsynlig å være lang og sterk.

 •  Ved feilbehandling. Hvis du ikke betaler nok oppmerksomhet til omsorg for sine krøller, vil hårvekst sakte.

 •  Sirkulasjonsforstyrrelser. Hvis blodsirkulasjonen i hodebunnen området ødelagt eller treg, den ødelagte blodtilførselen til hårsekkene, som er ansvarlig for normal hårvekst.

 •  Funksjoner faser av hårvekst. Hårsekker kan være i ulike faser. For eksempel, hvis de gikk inn i hvilestadiet, vil håret vokse raskt, de synes å ha en god tid. I dette tilfellet, bare vent. Men husk at med alderen håret på noen måte begynne å vokse saktere.

 •  Hva gjør jeg?


  Hvor raskt vokse langt og sunt hår?

   Hvor raskt vokse langt hår? Umiddelbart er det verdt å merke seg at eieren være chic "manke" vil ikke fungere for en uke, tar alt tid, så vær tålmodig. Men etter en måned, med forbehold om alle reglene du vil legge merke til betydelige resultater og kan øke lengden på 2-5 cm. La oss se på flere viktige prinsipper som underbygger vidroschuvannya hår.

   Vi har håret fra innsiden


   Slik at håret vokser fortere, må du spise riktig og gi kroppen din med all nødvendig. Her bør vi ta hensyn til:
 •  Håret trenger kalsium. Drikke mer melk og melkeprodukter, sesamfrø.

 •  For en vanlig tilstand av blodkar og sirkulasjon trenger vitamin C som finnes i grønne, sitrus, vårløk.

 •  Du bør ta vitaminer, som kan fås fra matvarer som nøtter, frø, bønner, erter, gulrøtter, hele korn, lever av dyr.

 •  Vil gi håret glans og forbedre sin tilstand av vitamin E, som finnes i vegetabilske oljer, bønner og soya.

 •  Trenger også vitamin A. Du kan få det fra røde, grønne og gule frukter og grønnsaker er best brukt med olje (vitamin A er fettløselig).

 •  Dersom alle årsakene (f.eks vinter eller vår) ikke er tilgjengelig, spør legen din om vitaminkomplekser.
   Forresten, det er spesielle kosttilskudd ment å fremskynde hårvekst.

   Spesiell


  Hvor raskt vokse langt og sunt hår?

   Du kan kjøpe spesielle behandlings kosmetikk for å fremskynde hårvekst. Kjøpe dem i spesialiserte profesjonelle butikker. Og du kan gå til apoteket.
   Men før du kjøper noen måte er best å oppsøke lege trikologi. Dette spesialist vil vurdere tilstanden til håret ditt og deres funksjoner og fortelle deg hva penger kan virkelig hjelpe.

   Massasje


   Massasje - en veldig, veldig effektiv prosedyre som bidrar til å øke blodsirkulasjonen i hodebunnen området. Dette vil forbedre blodtilførselen til hårsekkene, noe som resulterer i at de vil få alle nødvendige næringsstoffer og jobbe mer aktivt.
  Hvor raskt vokse langt og sunt hår?

   For prosedyren, kan du bruke en spesiell massasjeapparat for hode, som består av mange "fingre" eller "tentakler" eller fingertuppene. Masser hodet i en sirkulær bevegelse med et lett trykk. Gjør alt forsiktig for ikke å skade hårrøttene. Vær oppmerksom på alle stasjoner.

   Beskytt håret


   Selv den sterkeste og tykt hår som trenger beskyttelse. Negative miljøfaktorer gir en ugunstig effekt på hår og hodebunn.
   Her er noen grunnleggende regler for å beskytte håret ditt:
 •  I den kalde årstiden vil sikkert bære en lue og gjemme seg under håret. Cold negativt påvirker både den samme hår og hodebunnen og hårsekkene.

 •  Direkte sollys er også skadelig for håret, så sommeren skal bruke hatter.

 •  Støv og skitt kan også skade håret.

 •  Røyk (for eksempel) fra brannen er ikke så nyttig.

 •  Vind er også en negativ faktor innflytelse.

 •  I regnet sikkert gjemme seg under en paraply. Slik at du ikke bare unngå kulden, men også beskytte håret.

 •  Unngå overdreven spenning eller peredavlennya hår.

 •  Riktig pleie


  Hvor raskt vokse langt og sunt hår?

   Hvordan ta vare på håret, gjøre dem enda lengre og vakrere?
   Her er de grunnleggende reglene for omsorg:
 •  Det er viktig å velge en kam. Hvis håret ditt er tykk, ikke kjøpe en kam med hyppige tenner. Det er bedre å kjøpe en massasjebørste. Nellik, forresten, må være laget av naturlige og trygge materialer (tre, gummi).

 •  Ordentlig børste håret ditt. Start fra tuppen, Flytt til roten tåre krøller. Hvis håret ditt er svært forvirrende, dele dem inn i tråder og gre stykkevis fremfor alt på en gang.

 •  Ikke vaske håret for ofte. 2-3 ganger i uken ville være tilstrekkelig. Hvis du ofte vasker håret, håret er svekket, fordi du vil vaske bort sin naturlige beskyttende lag.

 •  Unn Responsibly valg av virkemidler. Plukk sjampo basert på den type hår som balsamer, balsam og andre midler.

 •  Unngå bruk av curling strykejern og ployok og ikke tørke håret tørketrommel, har alt dette en negativ innvirkning på veksten og tilstanden din krøller.

 •  En eller to ganger i måneden klippe tuppene av håret ditt raskt oppdatert.

 •  Fra slike prosedyrer som farge, utheving, perms og kapasitet bør også bli forlatt.

 •  Vann fra springen har en negativ innvirkning på håret, så i hvert fall av og til vaske håret med kokt vann, mineralvann, eller urt kjøttkraft.

 •  Tradisjonelle metoder


   Du kan lage en fuktighetsgivende maske for å fremskynde hårvekst hjemme. Her er noen oppskrifter:
 •  Sennep maske. Bland en kopp yoghurt, 1 ss sennep pulver eller sennep og to eggeplommer. Den resulterende slurry ble satt på røttene av hår, la virke i 5-10 minutter. Skyll alle sjampo.

 •  Bland to spiseskjeer med trinse, oliven og kokos oljer. Påfør masken i hodebunnen massert distribuere hele håret. Dekke hodet av flokken, vikle et håndkle. En og en halv time eller vask olje sjampo.

 •  Vel honning nærer hårrøttene lager. Oppløse honning vann for å bli flytende. Påfør masken på skalp distribusjon på håret, vikle hodet med plastfolie. En time senere, skyll håret med varmt vann.

 •  La håret vil være tykk, sterk og lang!
  Яндекс.Метрика