Vet du hvor mange forskjellige originale frisyrer kan gjøres, hvis det er litt å prøve og vise fantasi? Men det viste seg ryddig frisyre og varte i lang tid, bør du bruke litt justering. For eksempel, hver respekterer frisør i arsenal er silikon rezinochki. Hva er det ser ut og hvordan du bruker?
Silikon gummi band for håret: å kjøpe eller ikke?

 Hva det er og hvordan det ser ut?


 Silikon-gummi - en anordning for å feste håret i håret. Hvordan er disse gummistrikk? Faktisk, som alle andre, men litt annerledes i materialet.
 Totalt er det to typer tyggegummi:
 •  Konvensjonell tynn. De er relativt lik mye brukt tidligere saker viskelær, men mye mykere og mer behagelig å ta på. Strekk elastiske bånd slik god form holder lenge. Dette tilbehøret kan bli matchet i farge, tone, er det mange alternativer.

 •  Den andre typen - spiral rezinochki, i utseende som minner om de gamle sovjetiske lederskap fasttelefoner. Det er veldig originalt og interessant. Diameter av tyggegummi kan være forskjellig som tykkelsen. Fargevalget er også mangfoldig.

 •  Fordeler og ulemper


  Silikon gummi band for håret: å kjøpe eller ikke?

   Silikon gummi band har sine fordeler og ulemper. La oss starte med gode:
 •  De er trygge for håret. I motsetning til enkelte andre tilbehør (samme kontor tannkjøttet eller tannkjøtt med metall klemmer, som når fjernet du kan bli kvitt et hårstrå), trenger silikon gummi band ikke rive når du fjerner hår, trenger du ikke trykke hardt på håret på grunn av sin myke tekstur og elastisitet. Så for helsen deres dyrebare hår kan ikke overleve.

 •  Passer for alle hår, for tykke, tynne, lange, korte, krøllete og uregjerlig. Dette tilbehøret kan kalles universell, kan den bruke alt.

 •  Hvis tyggegummi kvalitet, vil det være ganske lang tid og ikke mister sitt opprinnelige utseende, noe som er viktig.

 •  Et utvalg av farger. Ønsker å skape en kreativ måte? Bruk fargerike viskelær. En kombinasjon av forskjellige farger vil gjøre frisyre lekne og originale.

 •  Hvis du trenger å tyggis var ikke synlig på håret, kjøpe dette tilbehøret å matche sine krøller. Også for salg er en universell gjennomsiktig gummi, som "forsvinner" og ikke gi deg selv.

 •  Det ser veldig imponerende og interessant.

 •  Disse viskelær velstelt hår, gjør håret sterkt og beskytter mot "slipping" Tails av kronen på hodet, slik tilfellet er med noen andre tilbehør.

 •  Spiral tannkjøtt ikke bare se kreative, men tillater voluminøse haler slik som synes tykt hår.

 •  Brukervennlighet. Slitasje og skyte gummistrikk er utrolig enkelt.

 •  Hvis noen tyggis i fjerning av hår levere ubehag og selv smerte, deretter en silikon slik ikke kan si sikkert.

 •  Det er slikt tilbehør billige, men det er også viktig.

 •  Nå vil vi liste noen ulemper:
 •  Hvis tyggegummi dårlig kvalitet, kan det ta noen få bruker. Kvalitetsheving vil tjene i flere måneder, selv med konstant bruk.

 •  Ved hjelp av slike tilbehør bør nøye. Brått eller overdreven strekking tyggegummi kan bryte.

 •  Hvordan du skal velge?


  Silikon gummi band for håret: å kjøpe eller ikke?

   Hva du skal se etter når du velger en tyggis?
 •  Tykkelse. Det varierer, avhengig av strukturen av håret. Hvis håret ditt er tykk, veldig tynn gummi rett og slett ikke holder. Hva tykkere hår, bør den være mer betydelig tykkelse.

 •  Farge. Det hele avhenger av dine personlige preferanser. Hvis du ønsker å skjule et hår tilbehør? Plukke opp tonen i fargen på håret eller kjøpe en gjennomsiktig gummi.

 •  Kostnaden. Umiddelbart er det verdt å merke seg at kostnadene er for lavt bør varsle, som det ofte snakker om dårlig kvalitet varer.

 •  Hvordan å bruke?


   Silikon scrunchy svært enkel å bruke. Å sette tannkjøtt, følg disse enkle manipulasjon:
 •  Ta viskelær i den ene hånden og satte den på brettet fingrene. Hvis tyggis tynn, kan du bruke to fingre (indeks og store).

 •  Med den andre hånden til å holde låsen, du kommer til å binde opp. Nå tar denne tråd av elastisk hånd, fingrene fra hverandre, og den andre for å bevege tann hår. Om nødvendig, foreta en ny vending.

 •  Hvordan fjerne tyggis? Det er heller ikke vanskelig


   Big tyggegummi fjernet ganske enkelt: hold viskelær hendig og enkel Hent den. Gjør dette forsiktig for ikke å skade håret.
   Thin rezinochki ofte klipper den ut og kaste bort, men hvis du ønsker å bruke flere tilbehør, kan du prøve å lade det også. For å forenkle problemet, fjerner du først en omdreining (helst en siste i å knytte det var) og deretter hvile.
   Ved hjelp av slikt tilbehør kan gjøre en rekke frisyrer:
 •  Ved hjelp av en stor spiral tyggegummi gjøre store haler på hver side av hodet.

 •  Spiral-gummi kan brukes til å lage en bunt av hår.

 •  Multi frisyrer. For eksempel er følgende tilbehør ofte brukt til å lage bryllup og kveld frisyrer, som består av et sett med krøller, noen ganger sammenvevd med hverandre.

 •  Pigtail (f.eks afrikansk).

 •  Ofte tynn gummi brukes som grunnlag for reoler hale (de holder stor hår), og toppen dekorativt slitasje volum (alene kunne de ikke holde krøllene).

 •  Hvor kan man kjøpe, hvor mye?


   Kjøp Silikon rezinochki mulig i spesialforretninger, som selger tilbehør hår yspolzuemee en frisør eller salonger. I butikker slikt produkt oppstår også, men veldig sjelden. Og disse tilbehør kan bestilles på nettbutikken, men hvis forsendelse sentrum i byen din er ikke, så levering kan koste dyrt.
   Prisen på slike tilbehør flere enn det som er tilgjengelig. Dermed vil bred spiral tyggegummi koste ca 10-30 rubler. Kostnaden for en bot vil rezinochki 1-3 rubler eller mindre. De fleste av disse tannkjøtt solgt grupper av 50100 eller flere brikker. I alle fall hvis du bestiller en stor gruppe (med venner, for eksempel), vil kjøpet være mer lønnsomt.
   Lag slående bilder gjøre opprinnelige frisyre ved hjelp av silikon gummi band for håret.
   Dessverre, stress venter på oss overalt, dette moderne liv. Men de negativt påvirke ikke bare nervesystemet, men også for hele generelle helse. Hvordan takle det? Hjelper floatinh! Og hva er prosedyren, hvordan den er laget?

   Hva er det?


   Hva floatinh? Ordet «flyte» Norsk settes bokstavelig som "flyte på overflaten." At dette er essensen av denne metoden. Hovedformålet med denne prosedyren - en avslapning og stressavlastning. Men floatinh - ikke bare svømming, bokstavelig talt skyhøye. Men essensen av prosedyren senere.
  Hva floatinh og hva dens fordeler og ulemper?

   En bit av historien


   Om denne prosedyren folk lærte ikke lenge siden, og tilgjengelig for alle, det var nylig. Men metoden var i sin opprinnelige form i lang tid, 1954. Da forskeren John Lilly begynte å tenke på vektløshet og hvordan i denne tilstanden vil føle vanlig mann hva han vil tro at det vil skje.
   John besluttet å holde de første eksperimentene og fordype den personen i en tilstand av vektløshet. Men som evnen til å sende erfarne på plass var, brukte han vann. Fagene ble nedsenket i bassenget er lukket og låst i spesielle masker. I slike tilfeller, var mannen fullstendig isolert fra omgivelsene og stimuli.
  Hva floatinh og hva dens fordeler og ulemper?

   Noen mente at det kan drive deg gal, men det virkelig var annerledes. Fagene følte avslappet og rensing av bevissthet og sinn. I 1972, John Lilly gjennom kolleger skapte den første sensorisk deprivasjon kammer, som nå kalles flottørkammeret og brukt med hell og effektivt.

   Prosedyren


   Hvordan er "svevende" under floatinhu? For fremgangsmåten, den såkalte flytekammer, som er en slags store kammer som har en tykk vegg. Det bidrar til å beskytte folk fra miljømessige påvirkninger, siden ikke trenge inn eller lys eller lyd.
   Den nederste kammer fylt med vann i hvilket et stort antall oppløste Epsom-salter. Den høye konsentrasjonen av saltoppløsning gjør det mulig å legge seg på vannet uten å synke inn i den, og laget har en tykkelse på 25 cm, men man ikke gjelder bunnen, og skaper en følelse av vektløshet.
  Hva floatinh og hva dens fordeler og ulemper?

   Vanntemperaturen i nærheten av temperaturen i menneskekroppen, og er omtrent 34 til 35 grader, slik at forholdene i kammeret mer komfortabel og ikke kan føle vannet, og presentere seg i et åpent rom i luften.
   Å slappe av når nedsenket i en celle i det første minuttet kan inkluderes avslappende musikk som vil koble fra omverdenen og fordype deg i vektløshet.
   Dimensjonene av kameraet er ganske stor, så ubehag skulle oppstå. Likevel, hvis en person er ubehagelig, kan celledøren være åpen, selv om det selvsagt er det bedre å lukke til ingenting hindrer slappe av.
   Varigheten av en sesjon er et gjennomsnitt på 40 til 60 minutter, der tiden tanker ryddet, lyser sinnet, spenningen er, det er lykke. Med kameraet kan du gå hvile åndelig og fysisk.
   Noen spa tilbyr spesielle programmer for ektepar, eldre, ungdom og andre grupper.

   Trenger jeg å forberede prosedyren?


   Det kreves ingen spesiell opplæring. Men det er ikke anbefalt for et par dager for å holde hårfjerning session (på noen måte), da det vil hindre irritasjon etter slappe av.

   Bevis


   Hva er floatinh? Hvem trenger denne prosedyren og hva den vil oppnå?
 •  Hvis du er veldig sliten og ofte pereutomlyaetes, du bare trenger å slappe av.

 •  Denne metoden kan hjelpe å bli kvitt dårlige vaner.

 •  Hvis du ikke kan forstå deg selv eller bestemme noe viktig, kan prosedyren bidra til å bringe tanker i orden.

 •  Show og floatinh for depresjon, hyppige opplever stress.

 •  Hvis du har søvnløshet, normalisere søvnen din og gjøre den sunn og sterk kan besøke flottørkammer.

 •  Hvis livet ditt er overfylt og rutine av livet, fra alle de andre i null gravitasjon.

 •  Floatinh nødvendig idrettsutøvere og folk som profesjon er assosiert med hardt arbeid, som det tillater deg å lindre stress, for å gi dine muskler og ledd å slappe av etter intens aktivitet.

 •  En flott måte å rehabilitering etter brudd, forvridninger, forstuinger og andre skader.

 •  Floatinh kan anvendes for å lindre tilstanden ved sykdommer i muskel-skjelettsystemet slik som artrose, artritt, og så videre.

 •  Denne fremgangsmåten er nyttig for hud og tall som saltoppløsning direkte påvirker hele kroppen.

 •  Under graviditet, stress på kroppen og nervesystemet øker, på grunn av hva kvinnen kan oppleve ryggsmerter, tretthet, angst. Floatinh å bli kvitt det hele tatt.

 •  Denne fremgangsmåten er kontra?


   Er det noen kontraindikasjoner? Selv om de er få, men fortsatt der.
 •  Skade på huden. Siden salt påvirker huden, deretter i kontakt med sår, skrubbsår og andre skadede områder, det kan føre til ubehag.

 •  Noen sykdommer i det kardiovaskulære systemet (for eksempel hjerteinfarkt eller hjerteinfarkt, angina, hypertensjon, etc.).

 •  Påvirkning av narkotika eller alkohol. Slike personer er ikke tillatt å behandle.

 •  Epilepsi.

 •  Alvorlige brudd på nervesystemet, psykiatrisk sykdom karakter.

 •  Akutte infeksjonssykdommer (det er en risiko for overføring av smitte til andre gjennom vann).

 •  Menstruasjon.

 •  Noen sykdommer i øret, slik som mellomørebetennelse og trommehinnen sprekker. Ørene under prosedyren vil også være nedsenket i vann.

 •  Sykdommer i luftveiene.

 •  Hudsykdommer (spesielt akutt stadium).

 •  Bivirkninger


   Ingen ubehag vanligvis oppstår. Hvis du har sensitiv hud, salt rødme det kan muligens brenning. I tillegg kan det uvanlige forhold litt skremme, men helst du kan be om å avbryte økten. Hvis bekymret, konsultere legen din før økten.

   Pris


   Prisen på én økt floatinhu tilgjengelig og lav. I gjennomsnitt, varierer hver prosedyre 700-1200 rubler. Hvis du bare kjøpe en billett for noen besøk, kan du lagre.
   Erfaring vektløshet og rent sinn av en prosedyre floatinhu!
  Яндекс.Метрика