Hver av det smukke kjønn er kjent at stil - er ikke bare vakre klær, inneholder dette konseptet alle de fine detaljene i bildet og velstelte hender og negler ta i skjønnhet piramidtsi ikke vare.
 Stilig og original manikyr - en viktig del av bildet av en moderne og vellykket dame, men å alltid holde den på riktig nivå, tilbrakte mye tid, krefter og penger.
Hvordan lage en god spiker manikyr vann?

 Men, for å være sikker, skjønnhet krever offer, men med et sterkt ønske, kan du alltid finne en vei ut: lage en vakker og stilig manikyr hjemme. Og det - og billig, og tar mye mindre tid (i hvert fall ikke å bruke penger på vei til hytta).
 Men det lurer noen problemer: jentene hadde ikke tid til å håndtere vanskelighetene med negler, blir vant til det japanske og franske teknikker, malt og limt strazynkam som det er en ny trend av moderne nail art - Vann manikyr.
Hvordan lage en god spiker manikyr vann?

 En interessant navnet helt overlapper med en uvanlig fremgangsmåte for påføring av lakk - med utgangspunkt i et vann, noe som bidrar til å skape intrikate mønstre og uvanlige ornamenter.
 Hvis du har drømt å prøve noe nytt, men du har ikke nok tid og penger til å dekorere sine negler, vil du definitivt nyte den enkle teknikken for vann manikyr som kan mestre selv de mest uerfarne i dette tilfellet en kvinne.
 Hvis du lurer på hvordan du gjør negler manikyr vann hjemme, har vi forberedt for deg og samlet i en artikkel alle de grunnleggende anbefalinger for å hjelpe deg raskt å mestre denne teknikken.
Hvordan lage en god spiker manikyr vann?

 De viktigste essensen av denne manikyr som følger: For slike uvanlige og overraskende mønstre, er det ikke nødvendig å være en talentfull håndverker eller artist, fordi resultatet vil gjøre deg lykkelig uansett din kreativitet.
 Selv om noe ikke fungerer første gang, fortvil ikke, fordi overalt tar praksis og erfaring, så vær tålmodig. Vann manikyr - en spesiell teknikk som gjør det mulig å dekorere neglene vakre design i løpet av minutter, uten behov for å fjerne dem med en børste og vymalovuvaty hver linje.

 Hva du trenger for å lage dem?


 •  Liten kopp fylt med vann nesten til randen. En av de store feilene henrettelsen manikyr vann med hendene er en svært liten kapasitet - se for å sikre at det fullt pomischavsya spiker uten å berøre kantene.

 •  Lac flere nyanser. Det er viktig å vite hva den beste maling egnet for å skape et slikt manikyr: er det viktig at det er ganske sjelden, på grunn av hvilken det er lett å spre seg på vannoverflaten. Tyktflytende og tykk lakk vil ikke fungere, rør væsken er ikke verdt det, fordi bare ødelegge hele mønsteret.

 •  Fet krem ​​eller tape for å beskytte fingrene fra lakk.

 •  Neglelakkfjerner.

 •  Tannpirkere.

 •  Bomull pads og q-tips.

 •  Hvordan lage en enkel vann manikyr?


   Det er ingen hemmelighet at hver manikyr begynner med en grundig behandling av negler og neglebånd, fordi hvis du ikke gjør det, vil da alle, selv den mest profesjonell fotografering på neglene ser billig og slurvet.
  Hvordan lage en god spiker manikyr vann?

   For å gjøre dette pre-salt bath for negler, fjerne neglebånd, skjære gjennom hype og justere formen på neglen, oppnå ideal.
   Interessant, ser vann manikyr beste på mellom negler, forresten, er mest populært i denne sesongen denne lengden.

   Etter forberedende prosedyren er ferdig, kan du begynne grunnleggende utstyr. For å starte, dekke neglelakk eller lakk klar-basen. For å beskytte neglebåndene og fingre fra å få del lakk bør lime over dette området med tape, gjør det nødvendig for alle fingrene, eller, når det er tungt laget av negler, ville dette være svært problematisk.
   I stedet kan du bruke scotch rik krem ​​er kjent for fet overflate malingen ikke fester, så angrer ikke et godt promazyvayut området rundt neglen, er det viktigste ikke å berøre platen, eller lakk og ikke få et fotfeste på det.
  Hvordan lage en god spiker manikyr vann?

   Deretter går du videre til "vannbehandling": et glass helle vann ved romtemperatur og begynne å legge til det lakken. Det grunnleggende prinsippet om vannet i manikyr og er: velge noen favoritt nyanser av neglelakk, og da de begynner å dryppe på overflaten av vannet.
   Hver dråpe etter hverandre (drypp bør være rett i midten av), og dermed danne fargede sirkler på overflaten. Mellom hvert fall å vente noen sekunder til polsk klart å spre seg om. Lucky veksler i farge, vanligvis 10-15 dråper i stedet for fargekontrast, manikyr går lysere og mer spektakulære.
   Dersom fallet sprer dårlig, kan de være litt hjelp utretting kant tannpirker. Etter at alle dråper strømmet på overflaten, kan du begynne å lage ditt eget mønster, er det nok tannpirker for å holde linjen, som om du prøver å dele overflaten lakk.
  Hvordan lage en god spiker manikyr vann?

   Dette bør gjøres sakte og forsiktig, kan du lage et mønster av noen spesiell ordning, eller du kan rett og slett gjennomføre en tannpirker, får kaotisk, men alltid interessant mønster.
   Til mønsteret ut pen, tannpirker bør ikke bli senket dypt ned i vannet, er alle manipulasjoner utføres på overflaten, mest foretrukket renset med en tannpirker væske etter hver berører maling.
   Nå som bildet er klar, bør den bli overført til negleplaten. For å gjøre dette, slipp fingeren spiker til vann ned parallelt med overflaten, rett det bare i vann, malingsrester samle rundt fingeren og trekk forsiktig ut en tannpirker finger.

   Etter litt lakk pidsoh, fjern teipen, overskudd, som rammet skjellaget, fjern med en bomullspinne væske. Dermed må du sminke hver finger første hånd, og etter det tørker, for å begynne arbeidet med et sekund.
   Den siste etappen - tegning på overflaten av spiker plate spesiell gjennomsiktig lakk eller fiksativ.

   Noen punkter:


 •  Vann må være en varme opp til 40 °, som i kaldt vann lakk ikke vil spre seg godt og i veldig varmt raskt innskrenkes og du ikke har tid til å lage et mønster på overflaten av vannet.

 •  Følg renhet tannpirkere - eller permanent tørke den med væske, eller erstatte selv den med en ny en, siden en stor konsentrasjon av lakk på den lett kan ødelegge mønster.

 •  Til resultatet var enda vakrere overflaten av de ferdige negler kan være dekorert med steiner, paljetter eller rhinestones.

 •  Fordelene med en slik manikyr inkluderer kostnader og originalitet, fordi alle bildene ut unike gjenta dem eller lage to identiske svært vanskelig. Men manglene omfatter sannsynligvis varigheten av prosessen og meget høyt forbruk av lakk.


 •  Hver av virkelig sex drømmer om vakre og velstelte negler, men å takle alene med denne oppgaven er langt fra alle. Mange kvinner klager tynne og sprø negler, vokse og gi en vakker form som, betyr ikke at det er så ønskelig!
   Når på moten påløpt akryl eller gel negler, forårsaket de en sensasjon og en eksplosjon i neglen bransjen, det smukke kjønn endelig fikk det de ønsket: lange, velstelte negler, noe som kan være av hvilken som helst form og eventuelle farge. I tillegg var de sterke nok, slik at de kan bære et par uker eller enda en måned uten ytterligere korreksjon.
  Som en manikyr skjellakk?

   Men den æra av spiker forlengelse gradvis passerer som å si, de er ikke alltid behagelig hjemme og egen spiker plate under kunstige materialer forverres, eventuelt, etter flere slike prosedyrer sine negler ser mye verre enn å bygge. Men hva blir det neste?
   Vanlig maling, men ikke så skadelig som akryl eller gel som holder litt dårlig, er tre dager som kreves for å behandle manikyr, fordi landet obluplyuyutsya og sprekk svært raskt.
   Men så ønsker velstelte negler og original, og at denne skjønnheten varte så lenge som mulig! Det viser seg at løsningen er - bruk av spesielle midler innovative, skjellakk.
   Profesjonell skjønnhet-sfæren lenge arbeidet for å skape midler som vil skape en vakker, lys og, viktigst, stabil manikyr. Beslutningen funnet bare noen få år siden - en blanding av maling og gel skjellakk, er i dag en av de mest populære neglebehandlinger, overgår dårlig, elsket av mange, bygge.
  Som en manikyr skjellakk?

   Du har sannsynligvis lurt på hvordan en manikyr bruker skjellakk belegg, det er virkelig fantastisk verktøy som lar deg glemme neglene minst to til tre uker!
   Under prosedyren, vil du ikke å bygge negler, skjellakk negler dekker din familie som ikke bare flørte med nye farger, men ikke dårlig styrket med samme dekning.
   Ikke rart at populariteten til denne metoden for neglepleie steg til enestående høyder, som i en sesjon hun får ikke bare holdbart og vakker manikyr, men også dekker deres hjem spiker verktøy som forsterker deres ille!
   Gjennom en blanding av maling og gel i sammensetningen, dekke ditt eget skjellakk neglene med et tynt gummilag som myker slagene og gjør neglen mer elastisk, fleksibel og holdbar.

   Plus, vil denne prosedyren i kabinen koste mye mindre å bygge de samme akryl negler, foruten en manikyr ser mye mer naturlig og naturlig, er det i dag svært populær og viktig.

   Søknadsprosessen skjellakk


  Som en manikyr skjellakk?

   Teknikken av skjellakk i seg selv er ikke så enkelt som det kan virke ved første øyekast, så hvis du ønsker å få virkelig høy kvalitet manikyr, så er det bedre å konsultere en profesjonell mester. Nei, selvfølgelig kan du dekke negler skjellakk og hjemme, men du trenger en liste over verktøy og materialer. Den vil inneholde:
 •  Verktøy for dehydrering såkalt desinfeksjons er nødvendig for bedre vedheft av neglene og negle gel.

 •  UV herding - uten en skjellakk er tørr.

 •  Spesialverktøy for grunnleggende dekning i utseende ligner den veldig sterk og holdbar lakk, som også har medisinske egenskaper.

 •  Oransje pinner.

 •  Neglelakkfjerner, alkohol, bomull svamp.

 •  Shellac for hovedbelegg (maling farge).

 •  Verktøy for å fikse manikyr.

 •  For prisen av et sett av materialer vil koste absolutt ikke billig, men på den annen side, hvis du lærer å bruke skjellakk alene, oppkjøpet av settet og gjør teknikken kan spare deg for en betydelig sum penger.
  Som en manikyr skjellakk?

   Forresten, for å fjerne dette belegget er svært enkel: den har en spesiell måte, trenger ikke noe klippe bort som det var i bygningen. Trenger du å kjøpe materialer bedrifter, de er bedre samhandle, og dermed dekke vil holde bedre og lengre. Hvor kan jeg kjøpe? Den enkleste måten å gjøre det i spesielle butikker eller bestilles på internett butikker.

   Hvordan søke skjellakk? Instruksjoner for bruk


  Som en manikyr skjellakk?

   Du har sikkert møtt en vakker manikyr bilde og ønsker å gjenta den samme skjønnheten i sine egne negler, skjellakk bruke denne ekte! Det representerte en stor fargepalett, slik at du kan velge akkurat den design som er mest lik. Således er fremgangsmåten utføres i flere trinn etter hverandre:
 •  Til å begynne med negler, så vel som alle andre manikyr prosessen må først bli kvitt otrosshey cuticle pidpylyaty og å forme neglene.

 •  Den neste fasen - sliping. Gjort det med en spesiell jeksel eller vanlige myke sager for polering. Med denne innflytelsen, dannet villi som fremmer bedre vedheft av neglen overflaten og skjellakk.

 •  Da alle neglene skal behandles antibakterielt middel som avfette det og vil dekke neglelakk like.

 •  En tynt beleggsjikt påføres ved en spesiell teknikk.

 •  Hver finger bør holde under UV lampe i 25 sekunder til Shellac forskanset og herdet.

 •  Den neste fasen - tegning på en spesiell farge belegg teknologi.

 •  Gjentatte tørke under UV lampe.

 •  Sette den siste feste lag med lakk, gjentatt tørking.

 •  Ved slutten av den overskytende polish rundt spiker renset og fjernet fra overflaten av skiven klebende lag med en bomulls svamp og alkohol, som ble dannet som et resultat av anvendelsen av skjellakk.

 •  Å sette cuticle olje.

 •  Denne metoden spiker har ganske mange fordeler:


  Som en manikyr skjellakk?

 •  Fordi det forsterker gode sprø og svake negler, kan den brukes til å dyrke sin egen, lang og naturlig.

 •  En stor fargepalett lar deg velge hvilket som helst alternativ i favør av et bilde og stil.

 •  Shellac varer lenge, i motsetning til vanlig lakk, ca 2-3 uker, er han ikke redd for husarbeid, matlaging og vann, vil det ikke falmer og mister ikke sin glans.

 •  Dekning fjernes enkelt og raskt, er det nok til å kjøpe et spesielt verktøy for fjerning.

 •  Sammen med alle de fordeler og ulemper er imidlertid mange av dem;


 •  Et stort antall materialer vanskelig prosedyre fordi det sjelden gjøre deg stadig oftere til håndverkere. Jevnlig besøker salongen er ikke alltid lett, fordi det tar tid og penger.

 •  Verktøyet som brukes for fjerning av skjellakk, kan forårsake en allergisk reaksjon på fingrene.

 •  Shellac kan ikke nærme hverandre: noen ganger, på grunn av egenskapene til negleplaten, dekker lenge holdt, og etter 2-3 dager kan begynne å skli, men dette fenomenet er svært sjeldne.


 • Яндекс.Метрика