Hva skal man si, vakker, lang og skinnende hår - en stolthet og bilde av mange av det smukke kjønn, hår levende og godt i stand til å tiltrekke seg oppmerksomhet, hjelpe en person til å se yngre og lysere.
 Men jo lengre hår, jo flere problemer de skaper sin eier, skriver spesielt av den konstante kampen med floker hår, noen ganger rive knuter stede umulige, i dette øyeblikk er det bare ett ønske - å trimme alt og hengi seg kort hår.
Hva hvis håret er sterkt forvirret?

 Men hvorfor frata deg av en slik skjønnhet, hvis problemet kan håndteres mindre dramatiske metoder vil være bare noen få dager, og du vil umiddelbart føle resultatet.

 Hvorfor håret så mye forvirret?


 Hovedproblemet er manglende evne til mange kvinner å behandle sitt eget hår, vet ikke hver dame selv de enkleste, men likevel svært effektive regelen bør gre håret, jo mer jo bedre.
 Nei, selvfølgelig, hver enkelt av oss på en daglig basis på håret børste for å bringe dem i skikkelig stand, men ikke alle vet at denne prosessen skal vare mer enn et par minutter foran speilet.
 Husk den berømte romanen "Tatt av vinden" der hovedpersonen er ikke lat hver dag før du går til sengs for å tilbringe en hundre ganger gre gjennom håret hennes, hun visste at ved denne prosedyren hver dag de er hundre ganger vakrere, sterkere og sunnere.
Hva hvis håret er sterkt forvirret?

 Ikke vær lat til å gi din låser en gang slik at du vil utføre en nyttig massasje i hodebunnen og samtidig hindre flokete hår.
 Hva om mye forvirret hår? Å begynne å kvitte seg med alle mulige årsaker som kan forårsake en ekkel, men svært vanlig.
 Skjønnhet, styrke og helse av håret vårt avhenger av hva du spiser, fordi det er gjennom mat i kroppen vår får all nødvendig substans for normal funksjon av kroppen. Som du vet, har hver håret en spesiell struktur: myk keratin, som er kjernen, den øverste dekket med en slags "film".
 Dette belegg er sammensatt av mikroskopiske skalaer som når håret i god og sunn tilstand, tett ved siden av hverandre, og på utsiden håret ser glatt, pene og dermed lett å kjemme.
 Hvis hårene, uansett grunn, blir svekket og skadet, flak mister elastisitet og ikke lenger ligger tett opp til overflaten av stangen, får forskjellige vinkler, de klamrer seg til hverandre, sputыvaya uheldig hår.
 Struktur krøller kan brytes på grunn av hyppig farging, permanent lamine prosedyren med hår fra en mangel på vitaminer og essensielle mikro - eller makro, feil eller manglende omsorg - kan også forårsake permanent forvirrende.
 Hvis alle de ovennevnte problemene har du ingenting, men håret fortsatt vilt forvirret, kanskje, det gjelder medfødt kaotisk arrangement av hårsekkene.

 Hjelpe uheldig hår?


 Nå som alle de "hvorfor" det ble klart jeg ønsker å finne ut hvordan å bli kvitt denne ekle "unnvikende" fenomen. Det første du trenger å informere om dette på sine haler, de kan splitte og sterkt Overtørkings, i så fall må du hjelpe frisør.
Hva hvis håret er sterkt forvirret?

 Nei, selvfølgelig, klippe håret helt ikke nødvendig, men syk og svekket tips det er bedre å kutte, de forstyrrer normal hår gre, og dermed forverre håret generelt.
 Til tross for alle lyse og lovende reklame gjenopprette flisete hår kan ikke, så det er best å klippe dem og har til å vokse sunt hår naturlig med riktig pleie.
 Så gå til sjampo: det bør være en kvalitet og må passe under din hårtype, for eksempel, ikke full tørt hår sjampo for fett hår og vice versa.

 Jenter med lange krøller ofte følgende problem: fet røtter og tørr ender utrolig, og det er derfor det er vanskelig å velge ønsket sjampo. I slike tilfeller, den perfekte løsningen - en sjampo for fett hår og tørre ender, som imidlertid funnet ganske vanskelig å selge.
 Men det er en annen løsning - sjampo for fett hår, og etter bruk av en fuktighet og pleiende balsam på endene av hår som forsiktig vil ta vare på dem, og for å lette prosessen med å gre.
 Ikke glem hår maske, de, som alle andre verktøy som kan forbedre deres tilstand, mette vitaminer motstå tap og letter å gre.
Hva hvis håret er sterkt forvirret?

 Butikk masker bør velges i henhold til type av håret ditt, kan du behandle "lei" hår ved hjelp av spesielle serumer, balsamer og fyllstoffer, som ikke bare satt på plass skalaene, men også gjenopprette de indre hår fiber, fyll den med vitaminer og mineraler.
 Ikke skriv ut og folk rettsmidler er effektive, de er ikke verre enn butikk stand til å forbedre tilstanden i avslappet hår, og organiske og naturlige ingredienser perfekt rettet og fukte alvorlig flokete hår.
 Ikke dårlige styrker gi generell omsorg og legge til rette for å gre håret ulike oljer, spesielt for dette formålet bevilge trinse, oliven, burdock, mandel, jojoba olje, tea tree olje eller avocado. For eksempel, en enkel oppskrift på hjemmelaget maske: blander to plommer, en teskje av eventuell olje og en teskje honning.
 Blandingen brukes på hodebunnen og distribuere gjennom håret, leder zakutuyemo plastpose og håndkle. Som sådan, vi går 30-40 minutter, og skyll hodet, og for å fjerne lukten av egg, kan du skylle håret i eple eddik fortynnet med vann.
 Hvis du holder en slik prosedyre hver uke, vil du raskt legge merke til resultatet: skinnende, glatt og behagelig å ta på krøllene som er mye lettere å gre.

 Velg en hårbørste og kam lære


 Det fine med våre krøller halv avhenger børsten du har valgt for å gre, hvis de velger feil, kan du selv de vakreste og lydig hår snu en kjedelig og livløs nek. Dette er spesielt følte når håret er allerede sterkt forvirret, så plukket opp feil hårbørste har vыputыvat nettverk med håret nesten hver dag.
Hva hvis håret er sterkt forvirret?

 Det antas at de fleste sikker og nyttig er de børster og kammer fra naturlige materialer så som tre kammer. Ikke dårlig selv viste gummi og silikon pensel ny generasjon som er lett å takle sammenfiltret hår.
 For håret var lettere å kam, alltid starte med tips og gradvis klatre opp alt håret kan deles inn i seksjoner, hver børste individuelt. Hvis det er altfor sta knop, kan de skvette spesiell spray for tynt hår og forvirret, slik at prosessen vil gå mye raskere og tryggere for ditt eget hår.
 Kjære menn, tenk på hvor ofte du ta hensyn til dine hender og negler? For noen grunn samfunnet har utviklet en misforståelse at du besøker spiker salonger og spa - er ikke sterk halvparten av menneskeheten.
 Kanskje dette er grunnen, se deres utseende, mange menn inntrykk av at med vilje skyr en så viktig del av kroppen sin. Men menneskehender - dette er den andre delen av kroppen etter den personen som kan fortelle veldig tydelig om livet og aktivitetene til sin egen hersker.
Hvordan rette mannlig manikyr?

 Sterk, noen ganger med små corpus og arr, og kan lyse og delikate - all slags informasjon feltet, som åpner gardin mannlig sjel.
 Husk at når du blir møtt med menn hånd sannsynligvis fint når skjelvende hender føles glatt og tørr overflate hud og pent beskjæres, uten et snev av zabivshuyusya skitt negler? Nå ser på hånden din og tenker på det, tross alt, se på deg fra siden og muligens forkorte lengden på primitive klippere negleplaten er ikke nok?
 Uforsiktig hender igjen en ubehagelig inntrykk av sin eier, og til og med en dyr dress og polerte sko vil ikke redde situasjonen slik den var tenkt inntil nylig.
 Hele moderne verden har overført til et nytt nivå, menn mister komplekser og gammeldagse holdninger og, mer oppmerksomhet er betalt til skjønnhetspleie.
 Det bør bemerkes at den mannlige manikyr er litt forskjellig fra den kvinnelige, har det sine egne detaljer som trenger å vite før du tar fatt på saken. Hvis du aldri har brukt slike tjenester, første gang, selvfølgelig, bedre å slå til en profesjonell, men hvis tid vandre rundt i butikker der, kan du håndtere selv. Hvordan mannlig manikyr?
Hvordan rette mannlig manikyr?

 Dette er ingen big deal, faktisk, sin teknologi lettere enn kvinners manikyr, fordi menn ikke trenger alle slags blomster og ulike former for spiker plater. For å takle den mannlige manikyr på egen hånd, du bare fylle opp med spesialverktøy og en liten reserve av tålmodighet.
 Et interessant faktum er at menn, i motsetning til kvinner som kommer til spiker salongen for å slappe av og ha det gøy, forventer fra denne prosedyren, bare ett - praktiske.

 Spiker tjenester brukes bare de mennesker som er krevende sitt eget utseende, de har en god følelse av verdighet. Unødvendig å si, har den siviliserte verden lenge anerkjent at en vakker og godt preparerte menneskers hender - et tegn på velstand og vellykket karriere, ikke faktum av tilhørighet til medlemmer av seksuelle minoriteter.

 Mann i en spesiell manikyr salon


 Hvis du mener at en sterk halvparten av menneskeheten helt ignorerer disse institusjonene, er du dypt feil, sier Statistikk imponerende tall i løpet av de siste 5-6 årene, deltakelse av eksperter manikyr økt 10 ganger!
Hvordan rette mannlig manikyr?

 Og tilsynelatende, tallene fortsette å stige. Hvis du ikke vet hvordan å være moteriktig og stilig menns manikyr, er det nok å se bilder av moderne og suksessfulle menn, blir det umiddelbart klart. Hvis du vil gå til en salong, vil du mest sannsynlig tilby flere typer manikyr:
 •  hot (i ferd med å søke lotion negler, sharuyutsya og tynne negler);

 •  solrik (med skall olje);

 •  Fransk;

 •  klassiker;

 •  Europeiske.

 •  De mest enkle og vanlige variantene hos menn er en klassisk europeisk manikyr og ofte brukt dem blandet kombinasjon. European manikyr innebærer behandling av negler og neglebånd uten bruk av skarpe gjenstander (saks, avbitertang, etc.), og derfor ekskludert ubehag i prosessen.
   Hvis huden din er veldig grov og hard, deretter mestere bruke en blanding av to typer: pent kutte cuticle saks eller Clippers.
   Det bør bemerkes at i den mannlige manikyr, i motsetning til kvinner, har sin egen teknologivalg skjema for neglene. I utgangspunktet er det alltid riktig og justere i form fingertuppene, selv om det finnes unntak, men sjelden, og nesten alltid mislyktes.
   Forresten, veldig interessant og stilig ser mannlig fransk manikyr han bokstavelig talt skapt for offentlige personer som ofte vises på offentlige arrangementer.

   Denne underarten ytterligere understreker mannlige eleganse og nøyaktighet, og rørte opp "smil" perfekt skjule forurensning som ofte samles i korotkostryzhenыmy negler. Totalt sett er hele prosedyren ganske rask og behagelig på denne tiden til å slappe av, ha det gøy, og da får også en vakker og godt preparerte hender.

   Hvordan lage dine egne hender?


   For de som bestemte seg for å prøve seg på hjemme manikyr saken må få noen verktøy og virkemidler. Dette vil kreve kapasitet, noe som kan passe din hånd perfekt, oransje cuticle stick, neglefil og spiker for korreksjon sagen polering kan også trenge en avbitertang.
 •  Moderne mestere har lenge nektet å trimme negler med saks for å bruke denne typen slipestøv. Bare velg ønsket lengde og flere aktive gange fra sidene av neglene til sentrum.

 •  Deretter gjør karet, i varmt vann kan legges havsalt, og har utmerkede anti-inflammatorisk egenskaper, og bedre mykgjør huden. Nok i 10 minutter.

 •  Nå som razmyakshey hud, kan du bruke pinsett for å kutte neglebåndene, eller hvis det er ikke veldig lang tid å flytte den med oransje pinner. Alternativt kan du bruke spesiell kosmetikk cuticle remover, de kommer i form av en gel, krem ​​eller smør. Nok til å sette noe sånt på skjellaget, hold, slik det er beskrevet i instruksjonene, hvoretter hun, uten pinsett og saks, oppløst, vil bare fjerne den forblir oransje stick.

 •  Nå med hjelp av polering neglefiler gi negler skinne, kan topp spiker plate dekkes med gjennomsiktig lakk, manikyr som ikke vil være for lyse for dette formålet er det en spesiell glossy menn gjennomsiktig lakk. Effekten av dette belegget - perfekt, føles som om neglene er perfekt form, farge og overflate.


 • Яндекс.Метрика